Selam Mirjam,
Bugun eve geldim ama yarin yine ucagim var, tatilin ikinci kismi icin yola cikicaz...birazdan camasirlari yikayip, tekrar valiz toplucam...doktor randevum iyiydi, ivf takvimi cikarildi...ultrasonda 7 folikul vardi...normalde 9-12 arasinda olurdu..doktor cok takilma, dogum kontrol hapiyla duzenini degistirdik biraz dedi...kimyasal gebeligi ise cok onemsemedi...olabilir normaldir, saglikli olsa devam edersi dedi...Simdilik Haziran 22ye kadar dogum kontrolu alicam, 25de ultrason ve ilaclara baslicaz...acikcasi tatil cok iyi geldi bana, bebek kismini unuttum, esim ve ailesiyle cilgin bi tatil gecirdim...simdi ikinci kisminda esimin cok yakin 2 arkadasiyla karavan kiraladik, bir kac farkli eyaleti gezicez...enerji depolayip tup bebege saglam kafa ile gircem insallah...gitmem gerek kizlar, herkese kolay gelsin...
sagol canim sanada hayirli ramazanlar.. nasil gecti tatil? insallah hayirli haberlerle gelirsin canim..Merhaba kizlar eve yeni geldik,her yer valizlerle dolu...ev tam bir felaket...yine de size bi selam vereyim dedim...Insallah pazartesi son dogum kontrol hapimi alip tedaviye baslicaz...carsamba ilk ultrasound var..sonrasidan igneler ve ilaclar basliyor...uygulanan protokol antagonist mis...biraz arastirdim ama cok da detaya inmedim...marttan beri tedavi ertelenince heyecanimi kaybettim galiba....daha once de bir tup bebek negatifim oldugu icinmidir bilmiyorum, hislerim uyusmus gibi...ne olur nasil olur bilmiyorum, insallah sonu hayir olur...Ne gelirse Mevlanadan kabulum...Bu arada herkese hayirli ramazanlar...
Merhaba kizlar eve yeni geldik,her yer valizlerle dolu...ev tam bir felaket...yine de size bi selam vereyim dedim...Insallah pazartesi son dogum kontrol hapimi alip tedaviye baslicaz...carsamba ilk ultrasound var..sonrasidan igneler ve ilaclar basliyor...uygulanan protokol antagonist mis...biraz arastirdim ama cok da detaya inmedim...marttan beri tedavi ertelenince heyecanimi kaybettim galiba....daha once de bir tup bebek negatifim oldugu icinmidir bilmiyorum, hislerim uyusmus gibi...ne olur nasil olur bilmiyorum, insallah sonu hayir olur...Ne gelirse Mevlanadan kabulum...Bu arada herkese hayirli ramazanlar...
Selam canım iyiyim sen nasılsın? Transfer malesef ağustosa kaldı doktor izne ayrılcam dediyazperisi : Nasilsin cnm? transfer tarihi belli oldu mu?
Selam canım iyiyim sen nasılsın? Transfer malesef ağustosa kaldı doktor izne ayrılcam dedisen ne yaptın
sagol canim iyiyim cok sukur sen nasilsin? 1 tane dondurulmus embiryomuz var Allah kismet ederse once onu deneyecez insallah bakalim canim nedense kendimi hazir hissetmiyorummirjam : sen nasilsin cnm, nasil hissediyorsun? yeni tedavi icin ne dusunuyorsun?
senin nasil gidiyor? baslamistir simdi sicak basmalari felan demi Rabbim kolaylik versin insallahOlsun gec olsun guc olmasin :) Ben bu ay adet olmadim, menapoz ignesi yapildigi icin, ilaclara devam... bu ay sonu da kontrol var cnm. muhtemelen onumuzdeki ay da igne yapilacak en az 2 ay adet olmayacagimi soylemisti dr.benim opu, transfer belirsiz yani neyse bakalim bekleyecem :)
hakkina hayirlisi olsun canim, hayirli haberler alcaz sizlerden insallahSelam canım iyiyim sen nasılsın? Transfer malesef ağustosa kaldı doktor izne ayrılcam dedisen ne yaptın
Merhaba kizlar, cok sukur tatil cok guzel gecti ama donusunde ramazan baslayinca biraz zorlandim, temizlik de eklendi tabi..neyse...yarin insallah son dogum kontrol hapimi alicam...carsambada ilk ultrson olacak...dun butun ilaclarimi aldim, ilaclar indirimli 2200$ tuttu, indirimsiz olsaydi $4000 civarinda olacakti...parasal olarak amerikada tup bebek denemek turkiyedekinin uc katina gelecek gibi...Gerci gecen sene Bahcecide deneyip tam bir hayal kirikligi yasayinca turkiyede bir daha denemeye karar verdik, masrafina ragmen kesinlikle amerikada denerim bundan sonra da...bakalim hayirlisi olur insallah...hala cok heyecan yok, biraz da orucun verdigi halsizlik var...Aslinda boyle sakin ve heyecansiz olmayi sevdim biraz, ilkinde cok merakli ve heyecanliydim, deli gibi arastiyordum, simdi daha teslimkar hissediyorum...Nasipten otesi yok, sadece sebebleri denicez, bakalim Hak ne yazmis...Insallah ramazanin bereketi ile bebeklerim gelir...Aslinda ramazana kalmasini hic istemedim ama 3 ay erteleneince mecburen boyle oldu...simdi ise ramazana gelmesi icime huzur veriyor, belki dualarin kabul oldugu anlara daha yakin olucaz...
yazperisi Insallah hakkinda hayirlisi olur, yumurta toplama asamasini gectigin icin insallah gerisi daha kolay olur..Agustosa da az kaldi, hayirlisi olur insallah...
sağol canım bu arada bende bahçecide tedavi oluyorum sen ne gibi sıkıntı yaşadın acaba ??
Olsun gec olsun guc olmasin :) Ben bu ay adet olmadim, menapoz ignesi yapildigi icin, ilaclara devam... bu ay sonu da kontrol var cnm. muhtemelen onumuzdeki ay da igne yapilacak en az 2 ay adet olmayacagimi soylemisti dr.benim opu, transfer belirsiz yani neyse bakalim bekleyecem :)
hakkina hayirlisi olsun canim, hayirli haberler alcaz sizlerden insallah
sagol canim iyiyim cok sukur sen nasilsin? 1 tane dondurulmus embiryomuz var Allah kismet ederse once onu deneyecez insallah bakalim canim nedense kendimi hazir hissetmiyorum
senin nasil gidiyor? baslamistir simdi sicak basmalari felan demi Rabbim kolaylik versin insallah
insallah canim, kesinlikle acele etmeyecem tup bebek konusunda cok aceleci davrandim sonuc husran oldu simdi ise Gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler insallah hepimiz icin hayirlisi olsun..Merhaba kizlar, cok sukur tatil cok guzel gecti ama donusunde ramazan baslayinca biraz zorlandim, temizlik de eklendi tabi..neyse...yarin insallah son dogum kontrol hapimi alicam...carsambada ilk ultrson olacak...dun butun ilaclarimi aldim, ilaclar indirimli 2200$ tuttu, indirimsiz olsaydi $4000 civarinda olacakti...parasal olarak amerikada tup bebek denemek turkiyedekinin uc katina gelecek gibi...Gerci gecen sene Bahcecide deneyip tam bir hayal kirikligi yasayinca turkiyede bir daha denemeye karar verdik, masrafina ragmen kesinlikle amerikada denerim bundan sonra da...bakalim hayirlisi olur insallah...hala cok heyecan yok, biraz da orucun verdigi halsizlik var...Aslinda boyle sakin ve heyecansiz olmayi sevdim biraz, ilkinde cok merakli ve heyecanliydim, deli gibi arastiyordum, simdi daha teslimkar hissediyorum...Nasipten otesi yok, sadece sebebleri denicez, bakalim Hak ne yazmis...Insallah ramazanin bereketi ile bebeklerim gelir...Aslinda ramazana kalmasini hic istemedim ama 3 ay erteleneince mecburen boyle oldu...simdi ise ramazana gelmesi icime huzur veriyor, belki dualarin kabul oldugu anlara daha yakin olucaz...
mirjam , kafan ne zaman rahatlarsa o zaman dene...sakin acele etme...Marttan beri tup bebege baslamak icin bekledim, icimdeki heyecan gitti derken garip bir sakinlik , serinlik coktu uzerime...dusununce aslinda bu halim daha saglikli geldi bana...sende insallah icinde bi huzurla baslarsin...
yazperisi Insallah hakkinda hayirlisi olur, yumurta toplama asamasini gectigin icin insallah gerisi daha kolay olur..Agustosa da az kaldi, hayirlisi olur insallah...
alinnaa canim senin de sure yaklasir denebilir, en guzel bu bekleme suresinde takviyelere devam...hayirlis ile guzel gunler gelecek...
Rabbim kolaylik versin insallah canim ama unutmaki bu gecici menepoz tup bebekte hamile kalma sansini yukseltiyorAynen adetin gelmesi gereken gunlerde cok fenaydim, surekli atesim var gibi yandim icin icin... tam yaz aylarina denk geldi :) ama dun ve bugun biraz hafifledi, ilaclari alinca basiyor atesler genelde :) amin insallah tatlim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?