Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Ohh iyi eglenceler, iyi tatiller :) Hersey yolunda gidiyor :) , Mirjam'a katiliyorum, sansin yuksek bencede cnm :)

Merhaba kizlar eve yeni geldik,her yer valizlerle dolu...ev tam bir felaket...yine de size bi selam vereyim dedim...Insallah pazartesi son dogum kontrol hapimi alip tedaviye baslicaz...carsamba ilk ultrasound var..sonrasidan igneler ve ilaclar basliyor...uygulanan protokol antagonist mis...biraz arastirdim ama cok da detaya inmedim...marttan beri tedavi ertelenince heyecanimi kaybettim galiba....daha once de bir tup bebek negatifim oldugu icinmidir bilmiyorum, hislerim uyusmus gibi...ne olur nasil olur bilmiyorum, insallah sonu hayir olur...Ne gelirse Mevlanadan kabulum...Bu arada herkese hayirli ramazanlar...

sagol canim sanada hayirli ramazanlar.. nasil gecti tatil? insallah hayirli haberlerle gelirsin canim..

Slm cnm, umarim kafan rahatlamistir :) hadi hayirlisi bakalim... antagonist protokol hakkinda bilgim yok, kac tane protokol var acaba? baska topiklerde kisa ve uzun protokolden bahsedenler vardi... bence transfer oncesi yada sonrasinda heyecan baslar cnm.. sanada hayirli ramazanlar :) bu mubarek gunler inallah sans getirir :)

Selam canım iyiyim sen nasılsın? Transfer malesef ağustosa kaldı doktor izne ayrılcam dedi sen ne yaptın

Olsun gec olsun guc olmasin :) Ben bu ay adet olmadim, menapoz ignesi yapildigi icin, ilaclara devam... bu ay sonu da kontrol var cnm. muhtemelen onumuzdeki ay da igne yapilacak en az 2 ay adet olmayacagimi soylemisti dr. benim opu, transfer belirsiz yani neyse bakalim bekleyecem :)

mirjam : sen nasilsin cnm, nasil hissediyorsun? yeni tedavi icin ne dusunuyorsun?
sagol canim iyiyim cok sukur sen nasilsin? 1 tane dondurulmus embiryomuz var Allah kismet ederse once onu deneyecez insallah bakalim canim nedense kendimi hazir hissetmiyorum

senin nasil gidiyor? baslamistir simdi sicak basmalari felan demi Rabbim kolaylik versin insallah

Merhaba kizlar, cok sukur tatil cok guzel gecti ama donusunde ramazan baslayinca biraz zorlandim, temizlik de eklendi tabi..neyse...yarin insallah son dogum kontrol hapimi alicam...carsambada ilk ultrson olacak...dun butun ilaclarimi aldim, ilaclar indirimli 2200$ tuttu, indirimsiz olsaydi $4000 civarinda olacakti...parasal olarak amerikada tup bebek denemek turkiyedekinin uc katina gelecek gibi...Gerci gecen sene Bahcecide deneyip tam bir hayal kirikligi yasayinca turkiyede bir daha denemeye karar verdik, masrafina ragmen kesinlikle amerikada denerim bundan sonra da...bakalim hayirlisi olur insallah...hala cok heyecan yok, biraz da orucun verdigi halsizlik var...Aslinda boyle sakin ve heyecansiz olmayi sevdim biraz, ilkinde cok merakli ve heyecanliydim, deli gibi arastiyordum, simdi daha teslimkar hissediyorum...Nasipten otesi yok, sadece sebebleri denicez, bakalim Hak ne yazmis...Insallah ramazanin bereketi ile bebeklerim gelir...Aslinda ramazana kalmasini hic istemedim ama 3 ay erteleneince mecburen boyle oldu...simdi ise ramazana gelmesi icime huzur veriyor, belki dualarin kabul oldugu anlara daha yakin olucaz...

mirjam , kafan ne zaman rahatlarsa o zaman dene...sakin acele etme...Marttan beri tup bebege baslamak icin bekledim, icimdeki heyecan gitti derken garip bir sakinlik , serinlik coktu uzerime...dusununce aslinda bu halim daha saglikli geldi bana...sende insallah icinde bi huzurla baslarsin...

yazperisi Insallah hakkinda hayirlisi olur, yumurta toplama asamasini gectigin icin insallah gerisi daha kolay olur..Agustosa da az kaldi, hayirlisi olur insallah...

alinnaa canim senin de sure yaklasir denebilir, en guzel bu bekleme suresinde takviyelere devam...hayirlis ile guzel gunler gelecek...

hakkina hayirlisi olsun canim, hayirli haberler alcaz sizlerden insallah

Teşekkürler kızlar hakkımızda hayırlısı olur inş. moralimizi yüksek tutalım :)

sagol canim iyiyim cok sukur sen nasilsin? 1 tane dondurulmus embiryomuz var Allah kismet ederse once onu deneyecez insallah bakalim canim nedense kendimi hazir hissetmiyorum

Ne zaman iyi hissedersen canim yaa, acelesi yok embriyo kacmiyo nasilsa :) Aslinda bende iyi hissetmiyorum bu aralar, ilaclari duzenli alamadim hep birseyler cikti unuttum duzeni kacirdim ( Hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ins. cnm:)

senin nasil gidiyor? baslamistir simdi sicak basmalari felan demi Rabbim kolaylik versin insallah

Aynen adetin gelmesi gereken gunlerde cok fenaydim, surekli atesim var gibi yandim icin icin... tam yaz aylarina denk geldi :) ama dun ve bugun biraz hafifledi, ilaclari alinca basiyor atesler genelde :) amin insallah tatlim :)

insallah canim, kesinlikle acele etmeyecem tup bebek konusunda cok aceleci davrandim sonuc husran oldu simdi ise Gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler insallah hepimiz icin hayirlisi olsun..

Aynen adetin gelmesi gereken gunlerde cok fenaydim, surekli atesim var gibi yandim icin icin... tam yaz aylarina denk geldi :) ama dun ve bugun biraz hafifledi, ilaclari alinca basiyor atesler genelde :) amin insallah tatlim :)
Rabbim kolaylik versin insallah canim ama unutmaki bu gecici menepoz tup bebekte hamile kalma sansini yukseltiyor

Canim en basinda hastalara ayrilan zaman dilimi beni cok rahatsiz etti...o kadar yogunlarki surekli bi sen git siradaki gelsin havasi vardi, tabi parasal mevzularda da cok itici bir halleri vardi, inan saglik durumumdan cok odemeleri konustum ben hastaneyle...ki pesin odeyen bir hasta olmama ragmen cok itici geldi paraci halleri...

neyse ben doktorumla 10 dakikadan fazla konustugumu hatirlamiyorum...bu basta esimi sonra beni cok rahtsiz etti..benim esim amerikali, o yuzden cok turkiye sistemine alisik degil, ama ilk tepkisi ilk randevudan sonra "bu kadar mi, bitti mi, ne anlattik ki ne anladi bu doktor, amerikadan hasta kayitlari falan istemeyecekler mi...gibiydi"......hos ben de boyle bi tutum beklemiyordum, tukriyede buyume ragmen ozel hastane beklentim daha farkli idi...Burada gittigim merkezde doktorla degil ofisinde telefonda 45 dakika konusmuslugum var, daha ilgili ve detaycilar...neyse, dogru duzgun testler yapilmadan basladik, bazi testleri ben ozelleikle eklettim listeye... ben yapilan testlerimin sonucu hakkinda bir kac soru sorunca doktorun test sonuclarima bile bakmadigini anladim...(herkese basma kalip bi protokol uygulaniyor galiba)...hadi hepsini gectim, diyelim cok hastasi vardi, birden sonuclari karistirdi falan...asil fiyasko ben transfer masasinda iken oldu...uzerimde onlukle masada yapiyorum, doktor transferi yaparken rahimde polip var senin dedi...yasadigim soku bi dusun, benim sesim titreyince yok canim polip degil, yumurtaliginmis ben yanlis gordum dedi ama inanmadim...kac yillik doktor nasil bilmez farki, neden daha once detayli ultrason yapmadi da ben bunu transfer masasinda ogrendim......neyse uzatmayim sonuc malumun ilani oldu, negatif...transfer masasinda gordugu de polip degil benim cikolata kistimmis..Amerikaya geldim, laparoskopi oldum...verdigim parayi da helal etmiyorum...boyle bastan savma bi tedavi gormedim...yasadiklarimi burada doktora anlattim inanamadi...basta sana uygulan tedavi gibi amerikada bi protokol yok dedi....sana bir ay dogum kontrol hapi vermeden amerikada hic bir tup bebek merkezi isleme baslamaz, baslayamaz dedi...turkiyede nasil basliyorlar, folikuller esit hizda buyumez ki, illa daha hizli buyuyen folikuller olur bu da sayi ve kaliteyi etkiler dedi...hakikaten o da yumurta toplamada yasadigim bi sorundu, folikullerden biri 2.9-3cm olmustu, acil oncelikli opu olmustum...neyse daha fazka da yazabilirim Bahceci hakkinda...kimisi cok mutlu kalmis, bende onlara guvenerek gittim ama ben igrendim resmen...ya benim sansizligim yada sakarlik bilmiyorum...ama orada yasadiklarimdan sonra amerikaya donup 3 katini verip guvendigim bi yerde yaptirmaya karar verdim....tabi bunlar benim yasadiklarim, turkiyede cok memnun kalan var, belki sen benden daha sanslisindir, iyi bi doktora dusmusundur yada sistemleri degismistir......umarim kimse benim gibi kotu bi surec yasamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…