Gözünaydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim :) yumurta sayında çok iyi gidiyo, inş hepsi kaliteli olur :))Merhaba kizlar, sukur ilk ultrsonumuz oldu, yumuslari gordum sonunda... Su an 9 tane 11-12 cm araliginda, 5 tane de 8-10 cm araliginda yumurtamiz olmus...doktor tam istedigimiz gibi gelisiyorlar, dogru protokol sectigimiz belli oldu...hersey yolunda dedi...bugun benim 4. hormon ignesi gunum..doktor tahminimden 1 gun onde buyuyor yumurtalar dedi...benim nedense hep boyle olmustur, yumurtalar doktorlarin umdugundan hizli ilerler, diger tup bebeketede asilamalarda da hep aynisi oldu...ama neyseki sorun olacak bi durum degil dedi...simdi 4-5 gun daha ignelere devam edicez 8-10lik yumurtalar digerlerini yakalacak buyukluge getircek, sonra da catlama yumurta toplama olacak insallah...hafta basi gibi yumurta toplama olabilir gibi...Allahtan hayirlisi insallah...
Gözünaydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim :) yumurta sayında çok iyi gidiyo, inş hepsi kaliteli olur :))
Tesekkurler canim,ben de cok mutlu oldum hamd olsun sayi guzel gidiyor, insallah kalitede sayi gibi guzel olur...E2 degerim doktorun umudugundan daha yuksek cikti, o yuzden doktor kalite konusunda da umitliyim dedi...ama tabi spermle bulusmadan embriyo kalitesi icin bi sey demek zor ...Allahim insallah transferden sonrasi icin embriyolar kalirda bir daha boyle masrafli ve yorucu bi surece girmeyiz yine... esimde cok mutlu oldu, gecen sene bu surecte iken bahcecide 6-7 yumurta vardi, son ultrasonda ise 9 denmisti, opu da 11 toplanmisti..insallah bunda bir kac tane de surpriz yumurta daha cikar da annelerini mutlu ederler...
gecmis olsun canim...doktoruna haber verseydin hemen...oruc tutuyorsan belki susuz kalmissindir, ondan da olabilir...
canim herseyin guzel gitmesine cok sevindiiimmmmTesekkurler canim,ben de cok mutlu oldum hamd olsun sayi guzel gidiyor, insallah kalitede sayi gibi guzel olur...E2 degerim doktorun umudugundan daha yuksek cikti, o yuzden doktor kalite konusunda da umitliyim dedi...ama tabi spermle bulusmadan embriyo kalitesi icin bi sey demek zor ...Allahim insallah transferden sonrasi icin embriyolar kalirda bir daha boyle masrafli ve yorucu bi surece girmeyiz yine... esimde cok mutlu oldu, gecen sene bu surecte iken bahcecide 6-7 yumurta vardi, son ultrasonda ise 9 denmisti, opu da 11 toplanmisti..insallah bunda bir kac tane de surpriz yumurta daha cikar da annelerini mutlu ederler...
Sagolasin tatlim, dun ve bugun daha iyi hissediyorum cok sukur :) susuzluktan bir aci degil cnm ya, sanki kollarim 100 kila asagiya cekiliyorlar gibi enteresan can sikici bir durum. yarina dr.la goruscem bu agrilari sorcam. benim AMH 2.63 cikti, CA125 de cikolata kistinin etkisi ile hafif yuksek 43.25 (35 ust sinir). Daha once de bu civardaydi degerlerim, sadece AMH 2.5 tan biraz yukselmis sevindirici :)
son ultrasona gittim sabah...bugun doktorum embriyo kalitesine gore son karari vericez ama cok buyuk bir ihtimal dondurulmus transfer edicez dedi..hayirlisi insallah galiba bize bir adet daha beklemek dusecek...Bugun catlama ignesi olucam, pazartesi de sabah opu olacak...
doktor ohss icin cok ihtimal vermedi, E2 artisi yumurta sayisiyla orantiliymis o yuzden cok sorun yasacagimi sanmadigini soyledi, yine de tedbir icin bir kac konuda bilgi verdi.. Rahim kalinligi 9.4mus ama dedigim gibi taze transfer olma ihtimali cok azaldigi icin ona da cok takilmadi... Tahminim bayrama dogru hasta olurum ben, yani temmuzun ortalarini gecince ,sonra da dondurulmus icin tekrar baslicaz...herhalde agustos basi da transfer olur...Marta baslayan tup bebek maceram Agustosla insallah mutlu sonla biter.....basta biraz uzuldum ama aslinda kariyerim icinde agustosta transfer olmasi, hamile kalmam (dogum tarihi nisan sonuna kayiyor..) bana cok yardimci olacak...uzerinde calistigim bir kac proje var, bahara kadar bitiririm insallah...tabi hamile kalirsam,
...zihnim yine dagildi...benden haberler boyle kizlar, gorusuruz...
Selam canimm, ne guzel haberler bunlar :) cok sevindimmmBen hep karistiririm fsh, e2, amh in anlamlarini:) hepsi sanki yumurta sayisi ve kalitesi ile ilgili:) Benim dr.um da benzer bir yol izleyecegimizi anlatmisti once yumurta kalitesi ve sayisini arttirmaya calisacaz, yumurtalar toplanip dollendikten sonra rahim kalinlastirilarak transfer yapilacak. Insallah istedigin gibi olur tatlim, bizim maalesef bebegin burcunu secme sansimiz pek olmuyor, olsun da hangi ay dogarsa dogsun :) gecen bir arkadasim islerine gore cocuk isini izin durumuna gore ayarlamak istedigini soyledi, ne guzel dedim :) Neyse cnm, gec olsun ama guzel olsun, sonuc olsun :) im seninle
Bende dun dr.a gittim, biraz sinirlerimi bozdu adamBir tane daha menapoz ignesi yaptircam 10 temmuzda. Bu son olur dedi, 7 agustosta da tekrar gidecem. Agrilarimi soledim, ignelerden olabilir dedi ama bunun icin verecek ilac yok dedi bana ??? Sadece nefes almada gucluk olursa igneleri keseriz dedi??? Onun disinda sicaklik basmalari, agri ve sisme durumlari icin yapacak bisey yok dedi, yani bebek icin katlanmak gerek anladigim kadariyla Nerden ogrenebilirim gerekli olan ilacin ismini acaba? Ne yapacagimi bilemiyorum, su anda yok agrim ya da siskinlik ellerimde hafta sonu birkac gun cok kotuydu, umarim bir daha tekrarlamaz
Canim benim, gecmis olsun...inan ates basmasi bas agrisi ve donmesi ben de oldu tedavi surecinde...insanliktan cikiyosun resmen hormonlarin etkisiyle...Insallah gelecek guzel haber icin bu cileler dua yerine gecer, ve biter bebek hasretimiz...Son bi igne daha sabret insallah ...sonu selamet olsun ...ilaclar konusunda hic bilgim yok, belki mirjam tavsiyede bulunur...benim de sua na vicudum sisti sanki..kocaman bi gobegim oldu... dun de cok basagrim vardi....neyse sukur bugun son igneler ve pazartesi yumurta toplama ile en sancili kismi bitircez...
iyi dileklerin ve dualarin icin cok tesekkurler..esim ve cok yakin arkadasim disinda kimse bilmiyor..bi de sizler varsiniz konustugum...ARO desteginiz bana cok iyi geliyor... esim bile bazen bu durumdan sikayet ediyo..benden once onlara anlatiyosun gelismeleri diye...
Bu aradayazperisi de agustosda yapacakti transferi..belki senin islemler de agustosda baslamis olur...insallah agustos bize ugurlu gelir ve hep beraber arda arda aliriz guzel haberleri...
Canım haberlerin güzel olmasına sevindim :))son ultrasona gittim sabah...bugun doktorum embriyo kalitesine gore son karari vericez ama cok buyuk bir ihtimal dondurulmus transfer edicez dedi..hayirlisi insallah galiba bize bir adet daha beklemek dusecek...Bugun catlama ignesi olucam, pazartesi de sabah opu olacak...
doktor ohss icin cok ihtimal vermedi, E2 artisi yumurta sayisiyla orantiliymis o yuzden cok sorun yasacagimi sanmadigini soyledi, yine de tedbir icin bir kac konuda bilgi verdi.. Rahim kalinligi 9.4mus ama dedigim gibi taze transfer olma ihtimali cok azaldigi icin ona da cok takilmadi... Tahminim bayrama dogru hasta olurum ben, yani temmuzun ortalarini gecince ,sonra da dondurulmus icin tekrar baslicaz...herhalde agustos basi da transfer olur...Marta baslayan tup bebek maceram Agustosla insallah mutlu sonla biter.....basta biraz uzuldum ama aslinda kariyerim icinde agustosta transfer olmasi, hamile kalmam (dogum tarihi nisan sonuna kayiyor..) bana cok yardimci olacak...uzerinde calistigim bir kac proje var, bahara kadar bitiririm insallah...tabi hamile kalirsam,
...zihnim yine dagildi...benden haberler boyle kizlar, gorusuruz...
Canım haberlerin güzel olmasına sevindim :))dondurulmuş transferide daha iyi olduğu yazıyor hayırlısı böyledir belki.. Ağustos ortak noktamız olmuş hayırlı olsun hepimize inş :)) sizin orda saat farkı kaç acaba pzt güzel geçer umarım kaliteli embriyoların olur:)))
İlgin için teşekkürler :) hayırlı olsun hamileliğin, moral gerçekten önemli, sizlerin güzel haberleride moralimizi artırıyo :))Merhabalar arkadaşlar , konuya çok ortadan olmadan girdim tüm konuşmaları okuyamadım ama inşallah herkes evladına kavuşur , Rabbim kimsenin kollarını bol bırakmaz .
Ben 2 kere çikolata kisti ameliyat-ı oldum 4 sene arayla , ilki 5cm diğeri 7 cm di , 16 aylık Evliyim ve evlenene kadar sürekli doğum kontrol hapı kullandım yinelemesin diye . Hemen çocuk istediğimiz için de doktora gittik amh değerin 1,26 çıktı . E2 değerim de epey yüksekti . Sağ yumurtalığım hiç yumurta üretmiyordu çünkü 2 kistte sağ yumurtalığımdaydı ve ameliyatlar zarar vermişti . Hemen tüp bebek tedavisine başladık . E 2 değerimin düşmesi için 3 ay bekledik yine farklı bir doğum kontrol hapı kullandım. Ekim sonu kasım başı puregon iğnelerle asıl tedavi başladı . Toplamda 4 yumurtam oldu ve sadece 2 si orta kalitede Kötünün iyisi dendi ve 2 yumurta kondu . Rabbime çok şükür teki tuttu ve şu an 34 haftalık hamileyim . Eminim sizler de güzel haberleri alacaksınız . Yumurta sayısı ne kadar çoksa şans o kadar fazla evet ama az olsa da umudunuzu kaybetmeyin ya da kaliteye çok takılmayın . Rabbim ol desin yeter . Söylememe gerek yok ama moral herşryden önemli . Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yardım ederim . Allah yar ve yardımcımız olsun .
evet ya, galiba agustosa toplanicaz...ben kavusmak icin acele etsem de doktoruma guvenim tam...artik ne derse oyle olacak...buyuk ihtimal dondurcaz dedi...aslinda calisma takvimim esimin ve benim ailemin ziyarete gelmesi icin agustos cok daha iyi olacak ama...biraz daha hasretim articak iste...insallah yarinki yumurta toplama iyi gecer, cok kaliteli embriyolar olur... bakalim nasipte ne varmis...
tr ile aramizda 10 saat var...mesela burada simdi aksama dogru 5, sizde sabah 3 olamali...yani trdeki saate 2 ekleyim gece ise gunduz, gunduze gece olarak hesap ediyorsunuz...sabah 8 de olacak islem, sizin saatle aksam 6 gibi oluyor...akliniza gelirsem dua edin..tek istedigim iyi sayida dondurulmus kalmasi..Allah nasip eder insallah cekilen cileler hurmetine... doktor cok umutlu ama ben ilk tedaviden kama tedirginliklerimle hala temkinliyim... bu arada dondurulmus embriyo transferi takvimin nasl olacak biliyor musun? burada yaklasik 6-8 haftayi buluyormus transfere kadar gecen sure...
Canım güzel güzel embriyoların olcak bugün çok heyecanlı oluyor :) hayırlısıyla güzel geçer inş :) simdi saat bire geliyo burda orda gece 3 olmalı o zmn :) iyi geceler diyim o zmn :)) transfer takvimimdede adet ilk gün ilaçlara başlancak. senin demekki bir hafta önceden lucrin fln uygulancak.
Hayırlısı olsun ... Inşallah daha da güzel haberler verirsin :) tek yumurta bile döllense sakın endişe etme benim sadece 2 yumurtam döllenmişti.Kizlar yarim saat oldu eve geleli..cok sukur yumurtalar toplandi, 15 yumurta alinmis, hamd olsun... ama kaci olgun kaci dollenecek yarin belli olacak...Insallah sonucu guzel olur..dualarinizi eksik etmeyin, gorusuruz, biraz dinlenecegim...
Rica ederim , benzer şeyleri ben de yaşadım herşey insan için ... Rabbim herkesin dileğini kabul etsin inşallahİlgin için teşekkürler :) hayırlı olsun hamileliğin, moral gerçekten önemli, sizlerin güzel haberleride moralimizi artırıyo :))
Kizlar yarim saat oldu eve geleli..cok sukur yumurtalar toplandi, 15 yumurta alinmis, hamd olsun... ama kaci olgun kaci dollenecek yarin belli olacak...Insallah sonucu guzel olur..dualarinizi eksik etmeyin, gorusuruz, biraz dinlenecegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?