masallah canim sizeMerhabalar arkadaşlar , konuya çok ortadan olmadan girdim tüm konuşmaları okuyamadım ama inşallah herkes evladına kavuşur , Rabbim kimsenin kollarını bol bırakmaz .
Ben 2 kere çikolata kisti ameliyat-ı oldum 4 sene arayla , ilki 5cm diğeri 7 cm di , 16 aylık Evliyim ve evlenene kadar sürekli doğum kontrol hapı kullandım yinelemesin diye . Hemen çocuk istediğimiz için de doktora gittik amh değerin 1,26 çıktı . E2 değerim de epey yüksekti . Sağ yumurtalığım hiç yumurta üretmiyordu çünkü 2 kistte sağ yumurtalığımdaydı ve ameliyatlar zarar vermişti . Hemen tüp bebek tedavisine başladık . E 2 değerimin düşmesi için 3 ay bekledik yine farklı bir doğum kontrol hapı kullandım. Ekim sonu kasım başı puregon iğnelerle asıl tedavi başladı . Toplamda 4 yumurtam oldu ve sadece 2 si orta kalitede Kötünün iyisi dendi ve 2 yumurta kondu . Rabbime çok şükür teki tuttu ve şu an 34 haftalık hamileyim . Eminim sizler de güzel haberleri alacaksınız . Yumurta sayısı ne kadar çoksa şans o kadar fazla evet ama az olsa da umudunuzu kaybetmeyin ya da kaliteye çok takılmayın . Rabbim ol desin yeter . Söylememe gerek yok ama moral herşryden önemli . Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yardım ederim . Allah yar ve yardımcımız olsun .
Çok teşekkürler ..Rabbim hepimizin evladını bağışlasın benim nasipse doğum 11ağustosta. Maşallah Oğluşuna... Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :)masallah canim sizehamile kalma hikayemiz ayni benimde 4 yumurtadan sadece biri dollenmisti oda cok sukur suan 17 ayli oglusum oldu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
canim cok sevindimKizlar az once aradilar...Rabbime sukurler olsun haberler cok guzel...8 dollenmis yumurtadan 7embriyomuz varmis..bunun 2si cok iyi, 4 u iyi bi tanesi de zayifmis..zayif olan da gec dollenen yumurtalardan biriymis, o yuzden bi gun geriden geliyomus, onun bile hala sansi var dediler...kendimi en kotusune hazirlamistim, belki 1-2 ancak kalir diyordum, malum hizla yukselen E2 degeri ve 15 yumurtadan sonra 8 olgun cikinca kaliteleri beni kaygilandirmisti..hamd olsun 3. gune 7si de kalmis...embriyolog hic fragmantasyon yok dedi.(bu benim icin cok onemliydi, genelde fragmantasyonu olan embriyolar fazla yasayamiyor lab ortaminda..), simetrileri gayet duzgun, 5.gune kadar bekletecegiz dedi..5.gune cikanlari dondurcaz insallah...Allaha sukurler olsun, simdi sukur namazi kilicam, yasin okuyucam, sadaka vericem biraz da...inanin opudan sonra hayat zindan olmustu..ne uyku ne yemek aklimda......haliyle cok yoruldum yipranmistim...Dualarim hepimize...Insallah 5.gun guzel haberlere devam ederiz...bu kadar da olsa isik olmasi beni umutlandirdi...Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah...
Amiinn canim, Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah az kalmis doguma heycan artmistir simdi sendeÇok teşekkürler ..Rabbim hepimizin evladını bağışlasın benim nasipse doğum 11ağustosta. Maşallah Oğluşuna... Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :)
canim cok sevindiminan okurken gozlerim doldu, sukurler olsun Allaha...
Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah hadi bakalim hayirli haberlerinin devamini bekliyoz insallah
daha bekleme suresi varki o daha zorr..insallah guzel haberler olcaz senden
ederler insallah sen icini ferah tutmaya calis biliyorum cok zor ama sende biliyorsunki senin rahat ve stressiz olman cok onemliAllah razi olsun canim benim, hamd olsun bugune....temkinli ama umutluyum...insallah 5.gune kadar hayirlisyla buyumeye devam ederler...
ederler insallah sen icini ferah tutmaya calis biliyorum cok zor ama sende biliyorsunki senin rahat ve stressiz olman cok onemli
Hosbulduk canim, sagol, malesef her yil gelemiyorum gecen yil gelmistim ama yil gelemiyorum Turkiyeyemirjam hoşgeldin canım iyiyim tşkler, sende yorma kendini fazla, kolay gelsin :) bayram sonrası bende tatil düşünüyorum stres atmak lazım :) sen de türkiyeye geliyomusun yazları ? Ailen ordamı
Çok teşekkürler , heyecan stres bir Sürü duygu içimdeAmiinn canim, Rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin insallah az kalmis doguma heycan artmistir simdi sendecinsiyeti bellimi? nedense icimden oglan gecti
Hasret zor üzüldümHosbulduk canim, sagol, malesef her yil gelemiyorum gecen yil gelmistim ama yil gelemiyorum Turkiyeyeailemin %80ni Turkiyede babamlarda 8 yil once kesin donus yaptilar 2 abim ve ben burdayiz.
tatil sanada cok iyi gelir canim simdiden iyi tatiller bol bol eglen stresini at sonrasinda insallah hersey daha guzel olur insallah
bizde burda tatil yapacaz ama ben Turkiyeye gidemeyince hicbiseyi tatilden saymiyorum
Hayırlı olsun cnm çok sevindim :))) kaç hücreli oldukları bellimi?Kizlar az once aradilar...Rabbime sukurler olsun haberler cok guzel...8 dollenmis yumurtadan 7embriyomuz varmis..bunun 2si cok iyi, 4 u iyi bi tanesi de zayifmis..zayif olan da gec dollenen yumurtalardan biriymis, o yuzden bi gun geriden geliyomus, onun bile hala sansi var dediler...kendimi en kotusune hazirlamistim, belki 1-2 ancak kalir diyordum, malum hizla yukselen E2 degeri ve 15 yumurtadan sonra 8 olgun cikinca kaliteleri beni kaygilandirmisti..hamd olsun 3. gune 7si de kalmis...embriyolog hic fragmantasyon yok dedi.(bu benim icin cok onemliydi, genelde fragmantasyonu olan embriyolar fazla yasayamiyor lab ortaminda..), simetrileri gayet duzgun, 5.gune kadar bekletecegiz dedi..5.gune cikanlari dondurcaz insallah...Allaha sukurler olsun, simdi sukur namazi kilicam, yasin okuyucam, sadaka vericem biraz da...inanin opudan sonra hayat zindan olmustu..ne uyku ne yemek aklimda......haliyle cok yoruldum yipranmistim...Dualarim hepimize...Insallah 5.gun guzel haberlere devam ederiz...bu kadar da olsa isik olmasi beni umutlandirdi...Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah...
Hayırlı olsun cnm çok sevindim :))) kaç hücreli oldukları bellimi?
Evt cnm haklısın, embryolog en doğrusunu bilir tabi embriyo gelişimleri iyi demiş önemli olan o :) 5. Güne hayırlısıya gelirler inş. Güzel haberler alırsın yine :)) dondururken transfer olacakları ayrımı dondurcaklar sordunmu? Beşinci gün aradıklarında dondurmuş olurlar sanırım bebişleri :)Tesekkurler canim..yaa inan aslinda ilk soracagim soru oydu ama once hemsire sonra embriyolog ile konusunca unutmusum...beni aradiklarinda isyerindeydim, daha da kasildim tabi konusurken...embrioyolog kaliteleri, simetrileri ve fragmantasyon bilgilerinin hepsini verdi...ben bir kac soru sorunce gerginligimi anladi, lutfen rahatlayin, biz positif dusunuyorum embriyo gelisimleri hakkinda siz de positif kalamya calisin dedi..tabi o kucuk hucrelerin genetigi aslinda bundan sonraki surece karar veren..o yuzden 5.gune cikma yuzdesi veremem dedi...sadece tecrubeerime gore guzel gelizen embriyolar gibi gorunuyo dedi....bende o anlik sevincten soramadim....
3.gunu gecmenin biraz rahatlamasi olsada 5.gun raporu beni korkutmuyo degil...3. ve 5. gun arasinda cok degismeler olabilir...Insallah sonumuz hayirli olur...esim surekli 2 tane blast bize yeter deyip duruyo ...Allahtan hayirlisini diliyoruz...
Evt cnm haklısın, embryolog en doğrusunu bilir tabi embriyo gelişimleri iyi demiş önemli olan o :) 5. Güne hayırlısıya gelirler inş. Güzel haberler alırsın yine :)) dondururken transfer olacakları ayrımı dondurcaklar sordunmu? Beşinci gün aradıklarında dondurmuş olurlar sanırım bebişleri :)
Her şey güzel gidiyo canım stres yapma hayırlısı olsun hakkımızda :)Bildigim kadariyla dondurmadan once haber veriyorlar ne zaman donduracaklarini...yani yarin sabah aradiklarinda ak koyun kara koyun belli olacak...Tedaviye baslamadan once doktorla konustugumuzda ikili dondurulacagini ve kaliteye gruplanacak dedigi hatirliyorum. .yani 2 iyi kalite, 2 orta kalite eger olursa 2 cok da kalitesi iyi olmayan ama blast oldugu icin hala sansi olan embriyolari beraber dondurcaklar...Ilk transfere en kalitelilerle olacak...gerci dun hemsireyle konusurken progestrone kremine, dondurulmaya kesin karar verildi diyene kadar devam edin, cunku 5.gun ani bi karar degisikligi olursa transfer olasigini kaybetmeyelim dedi...yani buyuk olasilik dondurulacak olsalarda eger gelisimlerinde bi gerileme olursa hemen rahme koymayi planliyorlar... yani anlicagin canim is tup bebege baslamakla bitmiyormus. ..aaceba dollendi mi ...aceba 3.gune cikti mi,...hadi 3.gunu gecti 5.gune bulacak mi....hadi 5.gune cikti dondurulacak mi transfer mi olacak...eger dondurulucaksa cozulmeden sag cikip buyumeye devam edecek mi diye sorular ve kaygilar artip gidiyor...
3.gun raporunu beklerken ki kadar stresli olmasam da, embriyolarimi dusunmeden edimiyorum...bugun kafa dagitmak icin alisverise ciktim, gozum hep bebek malzemelerine gitti..ona da canim sikildi, eve geldi...sacimi kestireyim dedim, kuafore kadar bu sicakta gitmeyi canim istemedim...gene dondum dolastim eve geldim...sabirla iftari bekliyorum artik... yarin sabah insallah hayirli haber vermek kismet olur...
Canım sevindim transfer olmasınaKizlar, surpriz gelismeler oldu... sabah merkenden telefon geldi, bizimkilerden 3.tanesi 5.gune cikmis.Bize esimle daha konustugumuz gibi birini transfer ettik, 2sini dondurduk...cunku embriyolar iki donduralcagi icin tek bi embriyoyu dondurup cozdurmek mantikli gelmiyordu....3u birden de transfer etmeyi yada dondurmayi istemistik....Hersey cok hizli gelisti, sabah transfer oldu...az once eve geldik...Su an bebisim benimle beraber..insallah 9 ay daha beraber oluruz...Dualarinizi eksik etmeyin...Gorusuruz...
Kizlar, surpriz gelismeler oldu... sabah merkenden telefon geldi, bizimkilerden 3.tanesi 5.gune cikmis.Bize esimle daha konustugumuz gibi birini transfer ettik, 2sini dondurduk...cunku embriyolar iki donduralcagi icin tek bi embriyoyu dondurup cozdurmek mantikli gelmiyordu....3u birden de transfer etmeyi yada dondurmayi istemistik....Hersey cok hizli gelisti, sabah transfer oldu...az once eve geldik...Su an bebisim benimle beraber..insallah 9 ay daha beraber oluruz...Dualarinizi eksik etmeyin...Gorusuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?