Masallah cnm, yumurta sayisi supermis :) Insallah guzel guzel 1. kalite embriyolarin olur tatlimm, dualarin seninle cnmYarin bu guzel haberlerin devami olacak insallah :) Heyecanla bekliyoruz :) Opu sonrasi agri ya da kanama oluyor mu kizlar, merak ettim?
Benim ağrım olmuştu kasık ağrısı gibi 2-3 gün kadar ama kanamam ya da lekelenmem olmamıştı .Masallah cnm, yumurta sayisi supermis :) Insallah guzel guzel 1. kalite embriyolarin olur tatlimm, dualarin seninle cnmYarin bu guzel haberlerin devami olacak insallah :) Heyecanla bekliyoruz :) Opu sonrasi agri ya da kanama oluyor mu kizlar, merak ettim?
Ben o Yüzden yazmıştım benim sadece 2 si döllenmişti ve biri tuttu diye , nolur boş yere üzülüp moralini bozma tek yumurta bile yetiyor kalitesi bile orta olsa , sen moralini ve umudunu hep yüksek tut olur mu :))Kizlar az once merkezle konustuk, 15 yumurtadan 8i olgunmus ve dollenmis...sayi bana az geldi...cok uzuldum...bakalim nasil ilerleyecek embriyolar...
Kizlar az once merkezle konustuk, 15 yumurtadan 8i olgunmus ve dollenmis...sayi bana az geldi...cok uzuldum...bakalim nasil ilerleyecek embriyolar...
8 embriyo iyi canım bence moralini bozma, hayırlı olsun bebişlerin :)) söyledilermi kaçıncı gün dondurulcak ? hepside o güne kadar kalır hayırlısıyla inş.Kizlar az once merkezle konustuk, 15 yumurtadan 8i olgunmus ve dollenmis...sayi bana az geldi...cok uzuldum...bakalim nasil ilerleyecek embriyolar...
Canim benim uzulecek birsey yok ki, onlardan biri ikisi ?? senin bebegin olacak insallahOlumsuz dusunmek yok, inan senin minnoslara cok dikkat ettin tatlim, simdi pozitif dusunerek beklemek gerek yumurtalari labta brakma meselesinde sana katiliyorum, eminim ayni duygulari ben de hissederim o asamaya gelebilirsem :) ben yarin kisa bir tatle cikiyorum kizlar esimle, pazar donuyoruz. Belki nete sik giremem ama sizi merak edecegim insallah hersey yolunda gider sarojo cugum, uzun gunler bolunup saglikli, annelerine tututan embriyolarin olur cnm
Benim ağrım olmuştu kasık ağrısı gibi 2-3 gün kadar ama kanamam ya da lekelenmem olmamıştı .
Evt 3. Gün donduruldu bebişlerim beni bekliyorlar :)) hayırlısı ..yazperisi canim az once bir baska baslikta okudum, bahceci de 3.gun embriyolar dondurulmus diye...acikcasi ben hic 3. gun donduruldugunu bilmiyodum, hep 5. gun blast dondurmasi oluyo saniyordum...senin 3. gun mu embriyolari?...eger oyleyse Mustafa beyin hepsini cozup en kaliteliyi secemek istemi daha anlasilabilir..ben de 5.gun embriyolarinin neden hepsini cozucek ki diye anlam veremisitim... gerci gun ve sayisi degil kalitesi insallah onemli olacak...
bakalim bizim sayi ve embriyolar nasil olacak..aklimda yine deli sorular...
Evt 3. Gün donduruldu bebişlerim beni bekliyorlar :)) hayırlısı ..
Amin canim hayirlisi insallah...tez zamanda kavusursunuz insallah...neden 5.gune bekletmediklerini soylediler mi? Bize 5.gune bekletecegiz eger kalitede sorun olmazsa dediler, 3.gun dondurmayi hic bahsetmediler, gerci 3.gunune embriyonun durumuna gore karar verdiklerini bazen 5.gune birakmanin risk oldugunu dusununce 3.gun dondurduklarini soylemisler, esim oyle hatirliyomus, ben hic hatirlamiyorum...tabi benim aklim cikiyo simdi, 3.gunle 5.gun arasinda bile cok kayiplar olabiliyor...
Tşkler canım, sadece dondurduklarını söylediler ayrıntılı bahsetmediler belki beşinci gün riskli olduğu içindir kayıp çok oluyordur transferde dört veya beşinci gün olabilir duruma göre
Tabiki nedenini merak etmekte haklısın o kadar uğraşıyoruz, araştırmak, öğrenmek istememiz gayet normal, bilinçli hareket ederiz duruma göre, sadece moralimizi bozmayalım umutlu olalım:)) umarım yarın iyi olur gelişmeler güzel haberler alırsın :)yazperisi anladim canim...en guzeli aslinda cok fazla sormamak...ben fazla vesveseliyim galiba..illa ogrenicem nedeninini...3. veya 5.gun olmasina embriyo kalitesine gore karar veriliyomus, eger blast olmasi riskle girecekse, embriyolari 3.gun donduruyolarmis...bizim de yarin 3.gun raporu icin ariyacaklar...Alahtan hayirlisi, cok tedirginim...
Onemli olan bebislerin gelmesi...3. 5. gun hikaye olacak...
Tabiki nedenini merak etmekte haklısın o kadar uğraşıyoruz, araştırmak, öğrenmek istememiz gayet normal, bilinçli hareket ederiz duruma göre, sadece moralimizi bozmayalım umutlu olalım:)) umarım yarın iyi olur gelişmeler güzel haberler alırsın :)
selam canlar nasilsiniz? yogunlugum yuzunden gelemedim ama aklim sizde kaldi simdi yazdiklarinizi okuyunca rahatladim biraz
sarojo canim 8 tane embiryo cok iyi masallah ben daha once anlatmistimya ogluma hamile kaldigimda 4 yumurtadan 1tanesi dollendi oda cok sukur oglusum oldu
cok sevindim senin adina canim senden hayirli haberler alcaz insallah
yazdiklarini okudukca bende heycanlaniyorumCanim bizim de gozlerimiz hep seni aradi...hosgeldin..ozledik seni..
Insallah dedigin gibi iyi haberler vermek kismet olur...ilk basta sayiya uzulmusutm ama saglikli olsun yeter insallah diyorum simdi...Masallah sana ve oglusuna...insallah bizim de boyle mucizelerimiz olur..hersey nasip..bakalim bizim kismetimizde ne var... .bugun 3.gun bilgisi icin arayacaklar...kalbim agzimda...cok tedirginim..insallah hayirli haberler olur...duadan otesi gelmiyor elimden su saatten sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?