Canim benim cok guzel ve hizli gelismeler olmus ben tatildeykenDedigin gibi ilaclar, igneler, yumurta toplanacak, kaci dollenecek, kalitesi ne olacak, hangi gune gelecek, dondurulmus transferi mi yoksa derken cok uzun, heyecanli, stresli bir yolun sonunda insallah bebegin tutunur, saglikla 9 ayi gecirirsiniz :) Ne guzel gunde transferin olmus, bugun kadir gecesi Sana ve bebek hasreti ceken herkese dua edecegim bu gece cnm Sende bize dua et, hamilelerin dualari tutarmis Cok yoruldun, artik dinlen, gunde 2 dilim kadar ananas tutumaya yardimci oluyomus cnm aklinda bulunsun :) Simdi heyecanli 12 gun bekleyis Sana histeroskopi islemi yapilmismiydi bu arada transfer oncesi?
ARO canim benim positif enerjin icin...transfer sonrasi tuhaf bi uyusma oldu sanki hislerimde..ne cok mutlu yum ne de uzgun..tamamen uyusma halindeyim...cok heyecenlanamiyorum, sadece bi tanecik embriyo...rahmin icinde yanliz..keske yaninda ikinci kardes olsaydi diye dusunuyorum bazen, sanki iki embriyo olsa sansim daha cok olurdu gibi geciyor aklimdan..nasip bakalim benim minikim ne yapacak ..aceba yeterince mucedele edebilecek mi, kalir mi benimle hic bilmiyorum ...belki ikinci tup bebek olmasinin verdigi pismislik, ogrenilmis caresizlik...Rabbim guzel gunlerin hurmetine hepimize evlat sevgisini nasip etsin insallah ..bekliyip gorecegiz..test tarihim 21 Temmuz...bu rada calismaya basladim, bana iyi geldi calismak..unutuyorum transferi falan...hergun meryem suresi okumaya calisiyorum, sizi de ismen ekliyorum duama.. insallah kabul olur dularimiz...
ben hic hiteroskopi olmadim canim, sadece laparoscopi oldum..senin histerekopi olma ihtimalin mi var?bana daha once hic tavsiye edilmedi..
Insallah tutunacak cnm, benim icimden gecen buNe guzel bence fazla heyecanin tutunmaya olumlu bir etkisi olmaz cnm, sakin sakin calismaya devam et test gunu yaklasinca heyecan artar tahminimce... Bende dua ediyorum bu gece hepimiz icin, insallah kabul olur 2 tane embriyo evet sansini arttiriyor ama ben nedense biraz korkuyorum ikiz bebekten, her zaman 2 cocugum olsun kardesiyle beraber buyusunler istemisimdir ancak ikiz bebeklerin hamileligi daha zor olur diye ve erken dogum riski gibi etkenlerden arti dogduktan sonra sutunun yetememesi, ayni anda iki aglayan bebek vs gibi nedenlerden korkuyorum sanirim... Ama benim herhalde baska cocuk sansim olmaz (yas 35) o yuzden 2 tane embriyo daha mantikli aslinda offf zor bir karar olacak benim icin... Neyse cnm histeroskopi yapiyor benim dr. genelde hastalara, sanirim rahimde cizik atma (bu ne demekse artik??) islemi ile embriyonun tutunma olasiligi daha yuksek olan yeri tespit ediyolar ve oraya yerlestiriyorlarmis. Sana yapilmadiysa cok gerekli bir islem degildir sanirim... Ananasin tutunmaya etkisini duymussundur, yiyormusun? Cok yorma kendini
Hamd olsun canim, evden ise isten eve gidip geliyorum...tadevidei cok izin kullanmistim, simdi acisi cikiyo...
valla kendimi dinlemeyicem diyordum ama dinliyorum galiba..pek bi sey hissetmiyorum, sadece cok uykum geliyo o da belirti sayilmaz galiba...ama bu yorgunluktan mi yoksa sahura kalktigimiz icin uyku duzenimiz bozuldu ondan mi bilmiyorum... sadece 3 gun gecti transferden sonra ..bakalim haftaya belli olcak sonuc...
siz nasilsiniz kilar, bayram yaklasti..trde bayram ne guzel olur..buralarda biraz durgun geliyor malesef..
Selam cnm, iyilik benden de :) Sadece ates basmalari beni yoruyor, yaz sicaklari bir yandan... Bu anlarda yuzum be basim kayniyor gibi oluyor :) Hatta bazen kalbim sikisip nefesim kesiliyor... Menapoz cok fenaymis onu anladim... Neyse bakalim cnm, merakla seni takip ediyoruzBence kendini dinleme cnm, buradaki paylasimlardan anlasilan nerdeyse herkesin farkli belirtileri olmus ya da hic olmamis... Bayrama az kaldi evet, yurt disinda turkler aralarinda kutluyorlar bildigim kadariyla... Artik tr.de de eskisi degil bayramlar cnm, herkes tatil gozu ile bakmaya basladi bir yerlere kacip tatil yapiyor Gorusuruz cnm
sarojo Nasilsin cnm, temmuz ayi topiginde gordum yazdiklarini lekelenmeler baslamis... Uzme kendini sakin cnm ya, cogu kiside oluyomus bu kesinlikle tutmadi demek degil... bosuna uzme kendini de bebegi de... kahverengi lekeler yerlesme kanamasi diyorlar, hatta olmazsa tutmadi mi acaba diye endiselenenler var...tets sali miydi? kafani dagitacak mutlu oldugun seyler yap ya da dusun, film izle mesela :) guzel haberlerini alcaz ins. ben inaniyorum, pozitif dusunmek onemli
Sagolasin canim, bende positif kalmaya calisiyorum ama lekelenmeler beni cok uzdu..belki de bosuna kurek cekiyorum...adet baslangici da olabilir.. ilk soku atlattim, aglamalar gecti, artik sali gunu bekliyorum ama cok umutlu degilim..kahverengi kirmizi karisik lekeler...neyse, oyle iste...Allah hayirlisini versin insallah...
Canım daha salı günü olmadan kendini neden üzüyosun yerleşme kanamasıdır inş.Sagolasin canim, bende positif kalmaya calisiyorum ama lekelenmeler beni cok uzdu..belki de bosuna kurek cekiyorum...adet baslangici da olabilir.. ilk soku atlattim, aglamalar gecti, artik sali gunu bekliyorum ama cok umutlu degilim..kahverengi kirmizi karisik lekeler...neyse, oyle iste...Allah hayirlisini versin insallah...
Kizlar bende lekelenmeden dolayi kan testi yaptirdim, sonuc negative cikti..<2 dediler...cok uzuldum, agladim ama simdilik ilk soku atlattim...ama elden bisey gelmiyor..ben degerin degisecegini sanmiyorum...o yuzden tekrarlamicam testi...herhalde lekelenme adet kanamsina doner...
Insallah sizin tedavilerin cok iyi gecer, bana tekrar cesaret veririsiniz......herseyde vardir bi hayir, insallah vakti saati gelince bize de nasip olur...bi sure kendimle basbasa kalicam, cok yipratici gecti bu surec...esimde ben de bi kendimizi toplayana kadar bu konuyu kapatma karari aldik...belki kendimi hazir hissettigimde tekrar denerim...ama su an yakin vadede boyle bi planim yok, gucumde yok tekrar bi negatife...Allah yardimciniz olsun simdiden, ara sira gelirim belki ama her zaman dualarimda olucaksiniz. ..benim icimde her zaman umud var insallah, sizinde olsun insallah..sadece dogru zamani beklicez galiba...
Inan bende cok uzuldum cnmHayirlisi buymus demek ki, allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak ins. Kolay bi surec degil bizimkisi, seni cok cok iyi anliyorum... Kendine zaman ver, toparlayinca bir daha denersiniz, sen ne zaman hazir hissedersen kendini... zamani geldiginde belki kendiliginden surpriz yapar bizimkiler nazli olacak belli oldu, kolay gelmediler :) kendine dikkat et cnm, grsz
Uzaktan sürecini takip ediyordum sonuca üzüldüm ama herseyde bi hayir vardir iste Rabbim bize neyi ne zaman verecegini bilir biz dua ederiz kabul olanlar icin sevinir olmayanlar icin üzülürüz ama bilemeyizki Rabbim o duaya belki dogru zamanda karsilik verecektir belkide diger tarafta o duann karşılığını daha buyuk verecektir Rabbim yüzünü her daim guldursun ben bi hamillelik gecirdim 10 haft. Iken kalbi durdu kurtaj oldum ve eger yasasaydi %99 engelli yada özürlü olacakti Rabbimin bize verdigi hersey bi mukafat tabi o zamanlar anlayamiyoruz ama sonradan idrak ediyoruz Rabbim herseyin hayirlisini versin hep boyle dua edelim inşallah sana bana isteyen herkese hayirlisiyla nasip eder canim kendine iyi bakHayirlisi olsun insallah...canim yansa da sessiz halime sukrediyorum...bazen Allah duyman gerekenleri baskalarina soylettiriyor...
Ben bugun depresyonun dibini bulmustum, tabi is devam ediyor mecbur ofise gittim....ofiste beraber calistigim cok da asiri samimi olmadigim bi cocukla konusmaya basladik..uzgun oldugumu anlayinca sormaya basladi, bende saglikla ilgili bi tedaviden gectigimi ustu kapali anlattim..beni dertli gorunce o da anlatmaya basladi...bi suredir psikologa gittigni cok bunaldigini anlattin...anti depresanlar ve uyku ilaclariyla dayandigini soyledi...cocuk da cok dolmus anlattikca anlatti......esiyle universite son sinifta evlenmisler, kiz tip fakultesine hazirlaniyormus, hamile kalmis esi, ilk cocugu dunyaya gelmis..esi yine de tip fakultesine hazirlanmaya devam etmis, aradan bir kac yil gecmis, esi ikinci kez hamile kalmis, okulu birakmis..hersey yolunda giderken hamileligin 6.ayinda bebekleri anne karninda beyin kanamsi gecirmis, doktorlar fark etmis ama ellerinden birsey gelmemis...ogullari dunyaya gelmis, doktorlar en kotusune hazirlamislar. Malesef ogullarin beynindeki duyu ve konusma merkezleri hasar gormus...felc kalmamis ama normal cocuklardan daha yavas yurumeye baslamis, kas gelisimi de yavasmis...neyse daha cok detay anlatti ama su an esinin oglularinin ozurunden dolayi cok bunaldigi, kendisinin depresyonlar haplari olmadan duramadigini anlatti..askla baslayan evlilikleri bosanma noktasina gelmis..kendimi kaybolmus hissediyorum dedi...tabi benim bebek icin deli gibi ugrastigimi, negatifi alinca coktugumu bilmiyor...onun bunlari anlatmaya benim de duymaya ihtiyacim varmis...cok uzuldum haline, ama kendimi biraz daha kolay toparlamama yardimci oldu...negatif olmasina sukrettim, ya sagliksiz bi gebelik olsaydi ve devam etseydi dedim...bu arada cocugun panik ataklari da baslamis..oglum artik 3 yasina geldi, artik kendisinin farkli oldugunu goruyor, daha da hircinlasiyor dedi..buyudukce, sorunlari da buyuyor ve biz nasil davranacagimizi bilmiyoruz dedi..tabi bi de buyuk kizi var, o da evdeki butun ilginin kardesinde olmasinda sikayetci...o da gereksiz sinirli ve gerginmis, okula da yansimaya baslamis...bi arada cocuklar olmadan onceki askla evlendigim esimi ozluoyrum dedi....sonra sustuk...
boyle iste....hayirlisi olur insallah, saglikli sihhatli bebekler nasip etsin Rabbim..yoksa insan istedigi ile de imtihan oluyor....
Çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki baksana tamda böyle bir durumda karşına ne çıkmış demekki senin için daha uygun bi zamanda olacak. Hem dondurulmuşların var canım kendini bu kadar üzmeHayirlisi olsun insallah...canim yansa da sessiz halime sukrediyorum...bazen Allah duyman gerekenleri baskalarina soylettiriyor...
Ben bugun depresyonun dibini bulmustum, tabi is devam ediyor mecbur ofise gittim....ofiste beraber calistigim cok da asiri samimi olmadigim bi cocukla konusmaya basladik..uzgun oldugumu anlayinca sormaya basladi, bende saglikla ilgili bi tedaviden gectigimi ustu kapali anlattim..beni dertli gorunce o da anlatmaya basladi...bi suredir psikologa gittigni cok bunaldigini anlattin...anti depresanlar ve uyku ilaclariyla dayandigini soyledi...cocuk da cok dolmus anlattikca anlatti......esiyle universite son sinifta evlenmisler, kiz tip fakultesine hazirlaniyormus, hamile kalmis esi, ilk cocugu dunyaya gelmis..esi yine de tip fakultesine hazirlanmaya devam etmis, aradan bir kac yil gecmis, esi ikinci kez hamile kalmis, okulu birakmis..hersey yolunda giderken hamileligin 6.ayinda bebekleri anne karninda beyin kanamsi gecirmis, doktorlar fark etmis ama ellerinden birsey gelmemis...ogullari dunyaya gelmis, doktorlar en kotusune hazirlamislar. Malesef ogullarin beynindeki duyu ve konusma merkezleri hasar gormus...felc kalmamis ama normal cocuklardan daha yavas yurumeye baslamis, kas gelisimi de yavasmis...neyse daha cok detay anlatti ama su an esinin oglularinin ozurunden dolayi cok bunaldigi, kendisinin depresyonlar haplari olmadan duramadigini anlatti..askla baslayan evlilikleri bosanma noktasina gelmis..kendimi kaybolmus hissediyorum dedi...tabi benim bebek icin deli gibi ugrastigimi, negatifi alinca coktugumu bilmiyor...onun bunlari anlatmaya benim de duymaya ihtiyacim varmis...cok uzuldum haline, ama kendimi biraz daha kolay toparlamama yardimci oldu...negatif olmasina sukrettim, ya sagliksiz bi gebelik olsaydi ve devam etseydi dedim...bu arada cocugun panik ataklari da baslamis..oglum artik 3 yasina geldi, artik kendisinin farkli oldugunu goruyor, daha da hircinlasiyor dedi..buyudukce, sorunlari da buyuyor ve biz nasil davranacagimizi bilmiyoruz dedi..tabi bi de buyuk kizi var, o da evdeki butun ilginin kardesinde olmasinda sikayetci...o da gereksiz sinirli ve gerginmis, okula da yansimaya baslamis...bi arada cocuklar olmadan onceki askla evlendigim esimi ozluoyrum dedi....sonra sustuk...
boyle iste....hayirlisi olur insallah, saglikli sihhatli bebekler nasip etsin Rabbim..yoksa insan istedigi ile de imtihan oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?