Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Onceki dr.um da asilamadan sonra sonucu bile sormadi hic ilgilenmemisti, cok sinir bozucu birsey anliyorum seni cnm bunlari konus bence dr.la sonucla ilgili sizinle hic konusamadik nedeni hakkinda falan diyebilirsin. hatta bazi testlerin yapildigini duydum sizce yaptirmam gerekli mi diye sor cnm bence... ama senin zaten dondurulmusun var zaten onu transfer edecekler... ne bileyim histereskopi islemi var transfer oncesi embriyonun tutunmasini arttiran bir seymis. onu sorabilirsin belki? senin daha onceki denemede yapilmamisti sanirim dimi? Yapilmayanlarda da cok tutan da var, ne bileyim cnm ya sans isi bu zaten, allahin izni ile olacak ins. cnm :) kafani karistirma bence cok fazla, ama icinde kalmasin soyleyeceklerini de soyle bence dr.na.

Cok ihtiyacim var kafa dagitmaya anlatamayacagim kadar cok, evde baska prob.ler de var maalesef İns. basarabilirim bakalim, deneyecem... allah buyuk :)

Canim turkiyedeki tedavimimde beni de kimse aramamistim, bunda doktorum gercekten cok ilgilendi...ama malesef her doktor farkli...bazen senin takip etmen gerekebilir, senin israrci olaman lazim...CA125 testini daha once konusmustuk, doktorum ameliyat sonrasi gerek gormedi. ama neatif sonrasinda ben tekrar gundeme getirdim, o da ihtimali elemek adina kabul etti...iyi de oldu, yoksa hep bi negatifin olasiligi olacarak kalacakti aklimda..gerci benim hic gebeligim olmadi, senin belki de daha once hamileligin oldugu icin de biraz rahat davraniyor olabilirler...

is konusuna gelince, gercekten aile dengleerini cok etkiliyor..su an calisiyor musun bilmiyorum, calisman halinde is sorumluluklarin, calisma saatlerin nasil onlari da bilmioyrum..ben bir sirkette data analizinde calisiyorum, yeni isim biraz daha yoneticilik ve data analizi ile ilgili...sorumlulugu fazla, stresli ama artilari var...yonetici konumunda oldugum icin gun icinde ofisten cikmam, doktora gitmem cok sorun olmuyor, yani izin saatime kendim karar verebiliyorum...tabi saglik sigortasi da normal calisanlara verilenlerden daha pahali ve kapsamli...malum burda tedaviler cok pahali, bu yuzden bu benim icicnonemliydi...hem bu yuzden, hem de kendimi gelistirmek adina isi kabul ettim...eger calismaktan zevk alacagin bir ise, ailene zaman ayirmanda ve tedavi de cok sorun olamaycaksa bence kabul et...gercekten kafani dagitiyor, kendine guvenini geri kazaniyorsun..neyse..insallah hakkinda hayirlisi olur..

Cok ihtiyacim var kafa dagitmaya anlatamayacagim kadar cok, evde baska prob.ler de var maalesef İns. basarabilirim bakalim, deneyecem... allah buyuk :)

Inan herkesim hayatinda farkli sorunlar var, mukemmel bir hayat yok....sen simdi tedavine odaklan..insallah cok guzel sonuclar alirsin..bu arada doktor randevun mu vardi bugun? nasil gecti?

Inan herkesim hayatinda farkli sorunlar var, mukemmel bir hayat yok....sen simdi tedavine odaklan..insallah cok guzel sonuclar alirsin..bu arada doktor randevun mu vardi bugun? nasil gecti?

Sagolasin cnm, haklisin elimden geleni yapmaya calisiyorum... Bugun randevum vardi, guzel gecti sayilir. Muayenede dr. kistlerde kuculme oldugunu gordu, 3.5cm olan 2cm civarinda 1.5cm olan da 1cm civarindaymis :) boyutlarindan cok benim icin kistlerin ortama salgiladiklari zararli maddeler onemli dedi dr. sonucta kisiti yok edemeyiz ama verdikleri zarari min indirmek onemli dedi ve E2 testi istedi, sorunsuz cikarsa sonuc artik yumurtalari gelistirmeye, buyutmeye baslayabiliriz dedi :) E2 5.9 cikti, dr. da gayet iyi dedi... E2 neyi gosteriyordu unuttum ama istedigimiz sende mumkun oldugunca az ostrojen olmasi demisti dr. muhtemelen bununla ilgili ?? sarojo cnm senden anladigim kadariyla yumurtalar buyukce E2 artacak ama bana hergun E2 yi takip etcez demedi, ilaclar ve igneler verdi, haftaya cuma kontrole cagirdi dr. bu aksam ilk dozu yaptik hemsire ile beraber, cok tatliydi nasil yapilacagini anlatti ayrintili olarak. bundan sonrakilerini her gun ayni saatte kendim yapcam :) dr.un hastalari genelde ogrenip kendileri yapiyorlar, ins. bende basarabilirim :) 1 fostimon + 1 merional igneleri karistirip karindan yaptik :) kolay gorundu bakalim :) bir de yumurtalarin catlamasini onleyici tablet verdi... bu arada aldigim vitaminlere devam etcem sanirim bunu sormayi unutmusum maalesef... ins. guzel gelisirler yumoslarim kizlar, heyecanla cumayi bekleyecem...

Canim cok sevindim, guzel gecmesine..masallah ne kuculmus kistlerin...bu cok guzel bi haber...tedavi sirasinda igneleri yapmak hic zor degil inan...zaten cok ince uclu igneler kendin yapabilirsin... Ilk E2 degerin cok iyi, doktorun dedigi gibi az ostrojen olmasi menopoz ilaclarinin etkili oldugunu gosteriyor...simdi yumurta uyarici ignelerle insallah bebislerine kavusursun... moralini yuksek tut...muhtemelen kistlerden dolayi E2 degerine bir daha bakmayacaktir, cunku kistler de E2 salgiladigi icin yaniltici olabiliyor...onemli olan yumurtlarin guzel guzel gelismesi..dualarim seninle canim...

Insallah cnm.son denemen olur...benmde bu 3.olucak insallah benmde son olur bebklermze saglikla kavusuruz insallah....kac tane kistin var boyutlari nedr?

Canim sen ne yaptin? nasil gidiyor tedavin? galiba yumurta toplama asamasini gectin..insallah guzel guzel embriyolariniz olmustur..

Slm kizlar bende adet olunca tup bebege baslayacam...Bise soracm kizlar karbonatin cikolata kistini erittigini duydm sizler duydunuz mu??

Destegin icin cok cok sagolasin canim benimm :) Allah razi olsun :) cnm sen igneleri yaptirirken vitaminlere devam etmismiydin ve arisutu+polen karisimina? Bunu dr.uma sormayi unutmusum maalesef. hemsire biosteron un disindakilerine devam edin dedi???

Slm kizlar bende adet olunca tup bebege baslayacam...Bise soracm kizlar karbonatin cikolata kistini erittigini duydm sizler duydunuz mu??

Hayirli olsun cnm tedavim, ins. hersey sorunsuz gider, bir an once bebegine kavusursun. Ben oyle birsey duymadim cnm drlar tedavisi hamilelik diyorlar :)

Yok canim, benim doktorum prenetal vitamin disindakileri birak dedi...ben de biraktim, bence sen de devam etme, sadece igneler ve gebelik vitamini al bu surecte..

Merhaba kızlar bende transfer için estrofeme başladım bakalım hayırlısı, alinna seninde hayırlı olsun başlamış iğneler :)) dcu umarım seninde kaliteli embriyoların olur :)

Merhaba kızlar bende transfer için estrofeme başladım bakalım hayırlısı, alinna seninde hayırlı olsun başlamış iğneler :)) dcu umarım seninde kaliteli embriyoların olur :)

Hadi hayirlisi canimm, cok sagolasin :) Hersey yolunda gider ins. :) Bu ilac rahim kalinligi icin falan mi? Ne kadar kullanacagin belli mi?

canim burdaki sistem oyle gicikki anlatamam ben doktorumu sadece yilda bir defa felan oda onemli bir gelisme varsa goruyorum, tedavimi o yonetiyor ama geri kalan islemleri hastanedeki diger doktorlar yapiyor, ben hic histereskopi felanda olmadim, benim asilamalarim tam bir kabustu zaten 4 asilamayi arka arkaya yaptilar adet olunca hemen digerine basladilar ayni anda annem Turkiyede hastalanmisti ben tedavinin tam ortasinda annem gelme tedavine devam et benim izin o daha onemli diyordu bense iki arada bir derede kalmistim 4.sunde negatifi alinca doktorum beni cagirip ozur dilerim aslinda 3. ve 4. de olmayacagini bile bile prosodur geregi yaptik dedi kafayi yemistim resmen tedavimin 4. yiliydi piskolojimde bozulmustu o zaman piskolojik tedavide aldim
cuma gunu aradim hastaneyi ama yeni tedaviye baslanacagi icin ve tatil oldugu icin kabul etmediler 2 hafta sonra gel konusalim dediler bunlarla konusmak bile piskolojimi bozuyor resmen
canim galiba hastane benden bikti artik nerdeyse 7 yildir ayni hastanede tedavilerle ugrasiyorum cuma aradim ama kabul etmediler tatil diye..
is konusuna gelince ben 2-4 yas arasi ana okul ogretmeniyim oglum olmadan once haftanin 5 gunu calisiyordum oglum olunca okulun kreside var 0-4 yas arasi oglumu orya birakip yine devam etmek istedim ama kanuna aykiriymis okul kabul etmedi bende oglumu ihmal etmeme adina sadece 1 gun calismaya basladim, simdi yeni bir kanun cikmis calisanlar cocugunu ayni okulun kresine goturebilir ama cocuk ana okuluna baslayinca annesinin sinifinda olmayacak bunu duyan mudure arkadasim hemen aradi haftanin 5 gunu gel diye..
benimde simdi kafam karisti ne yapicagimi bilmiyorum bende once kalan embiryoyu deneyelim olmazsa isi kabul edeyim diyorum is yorucu degil tam tersi cocuk delisi oldugum icin tam rahatlama yeri benim icin ama iste su tedaviler.. (((

alinnaa evt estrofem östrojen hapı rahim kalınlaşması için ne kadar kullanılır bilmiyorum ama x kategorisinde yazıyor ve araştırdığıma göre kimi keseyi görünce kimi kalp atışını duyunca bıraktırmış bende sinir oluyorum böyle belirsizliklerden.. Senin bu ay transfer olcakmı yoksa dondurulcakmı?
mirjam sağol canım iyiyim, ilaç içiyorum bakalım hayırlısı, doktorlar tatilden dönünce arıycakmısın karar verdinmi? Başka hastanede tedavi imkanın yokmu?

Hakkina hayirlisi olur insallah canim, doktor donunce bi konusmak istiyorum ne tavsiye edecek merak ediyorum Keske baska hastane secme imkanim olsa bizim oturdugumuz yer kucuk bir kasaba ve en yakindaki hastane orasi digerleri 1-1,5 saat uzaklikta o bakimdan Ev doktorumuz baska hastaneye sevk etmiyor prosodur geregi en yakin hastaneye sevk etmeleri gerekiyormus buranin kurallari delirtiyor insani zaten bu embiryodan baska hakkimiz kalmadi sigorta karsilamiyor artik baska yine yaparsak bende belcikaya gidip orda ozelde tedavi gorecem insallah hayirlisi bakalim hele su doktorla goruseyimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…