Cnm kac tane?bide igne dozun kacti??ilk gun az cok anlamasi lazmdi nasil geliseceginj benim gecen denememde 2 tane folikul gordu ve biraz kucuktu..ona gore dozu ayarladi mesela..sikma canini cnm insallah buyumeye baslar..bak benmde var cikolata kistm hemde iki tane iki yumurtalktada varSagolasin cnm, ama pek oyle aman aman guzel haberlerim yok maalesefYumurtalar daha cok kucuk dedi dr., tabi ben o anki sokla kac mm sayilari ne falan soramadim bile. Dozunu arttirdi ignelerin, sali tekrar goreyim dedi. bazen cik.kisti olan hastalarda oyle oluyo gibisinden birsey dedi. madem oyle neden 2-3 gun sonra goreyim demedi ki? cok kizdim dr.a aslinda ilk ignemi gecen cuma oldum, bugun kontrole cagirdi... oyle iste, allahtan baska yardim isteyecek kimse yok maalesef...
canim uzulme biliyosun moral cok onemli ben en sonki tedavimde yaklasik 3 hafta igne kullandim uzulme ve moralini yuksek tutmaya calis cok onemli biliyosun kafani dagitacak seylerle ugras olurmu canimSagolasin cnm, ama pek oyle aman aman guzel haberlerim yok maalesefYumurtalar daha cok kucuk dedi dr., tabi ben o anki sokla kac mm sayilari ne falan soramadim bile. Dozunu arttirdi ignelerin, sali tekrar goreyim dedi. bazen cik.kisti olan hastalarda oyle oluyo gibisinden birsey dedi. madem oyle neden 2-3 gun sonra goreyim demedi ki? cok kizdim dr.a aslinda ilk ignemi gecen cuma oldum, bugun kontrole cagirdi... oyle iste, allahtan baska yardim isteyecek kimse yok maalesef...
Cnm kac tane?bide igne dozun kacti??ilk gun az cok anlamasi lazmdi nasil geliseceginj benim gecen denememde 2 tane folikul gordu ve biraz kucuktu..ona gore dozu ayarladi mesela..sikma canini cnm insallah buyumeye baslar..bak benmde var cikolata kistm hemde iki tane iki yumurtalktada var
canim takim gercekten super orda oyle cok seyler ogrendimki anlatamam eger istersen takima sorup seni orya alalim 2 hafta deneme suren var sonrasinda listeye giriyon cok cekismeli oluyor ve sen kendin icin degil artik takim icin kilo vermeye calisiyonmirjam forumda gezerken zayiflama takimlarini gordum, galiba sen de oradasin..ben de 14 gundur diyet yapiyorum ama umdugumdan daha yavas vermeye basladim 2 kilo ancak gitti... ZAyiflama gruplarinin faydasi oldu mu sana? aceba ben de mi katilsam bi gruba...bu arada benim boy 1.65cm, kilo 64, ideal kilom 55 aslinda(sozlendigimiz de 52 kiolydum, hey gidi gunler... ) tedaviler oncesi 59-60 arasi gittim geldim yine de cok...iki tup bebek benim dengemi bozdu..normalde duzenli dag kampinda kolay verirdim ama artik is temposuyla gidemicem..bi de esimin bir rahatsizligi cikti 6 ay da ona yasak...yani uzun sure evden ise isten eve gececek zaman....hasili evde durdukca da gitmyecek bu kilolar yeni bir method bulmam lazim..10 Aralik bizim 5. evlilik yil donumumuz, o zamana kadar 55i gormem lazizm...taktim kafaya..
canim uzulme biliyosun moral cok onemli ben en sonki tedavimde yaklasik 3 hafta igne kullandim uzulme ve moralini yuksek tutmaya calis cok onemli biliyosun kafani dagitacak seylerle ugras olurmu canim
Gonal f kulandm ben..29 yasindaym bende..bu sefer hem gonal f hem merional kullandm...gonalf 225 merional 75...mantik ayni aslinda toplam 300 edio ikiside..ama benm ilk denemde sadce gonal f 350 vermsti...Iki igneyi (fostimon ve merional 150 lik) karistirip yapiyordum cnm her aksam 1 tane, 7 tane yapildi ama etkisi pek olmamis anlasilan...bana da yumurta taslaklari icin kucuk demisti ama bilemiyorum ki? bende de var cnm her iki tarafata 2 tanene dusunecegimi bilemedim ki, belki igneler farkli ondan sana gonalf mi vermisti dr.un genelde onu veriyolar? belki yasla ilgilidir, benim 35 yasim ondan da olabilir cnm
Gonal f kulandm ben..29 yasindaym bende..bu sefer hem gonal f hem merional kullandm...gonalf 225 merional 75...mantik ayni aslinda toplam 300 edio ikiside..ama benm ilk denemde sadce gonal f 350 vermsti...
Gonal f kulandm ben..29 yasindaym bende..bu sefer hem gonal f hem merional kullandm...gonalf 225 merional 75...mantik ayni aslinda toplam 300 edio ikiside..ama benm ilk denemde sadce gonal f 350 vermsti...
Dogru soluosn cnm..her gecen gun zaman kaybetthmi dusunuorm bi yandan...bekliorm simdlk bi his bisey yok bakalm hayrlisi olsun:)ama canimi sikio bu kist yuzunden olmiycakms gbi gelioBirde bayanin yasi cok etkli tup bebek te, erken baslamak onemli avantaj :)
canim kafana takmamaya calis biliyorum bu cok zor ama alinnaaya soyledigim gibi kafani baska seylerle mesgul etmeye calsi kistleri unut beni dusunki benimde cok sayida kistim vardi ogluma hamile kaldigimdaDogru soluosn cnm..her gecen gun zaman kaybetthmi dusunuorm bi yandan...bekliorm simdlk bi his bisey yok bakalm hayrlisi olsun:)ama canimi sikio bu kist yuzunden olmiycakms gbi gelionekafar kaliteli olsada yumurtalar zarar verioms kist...cok kotu bi hastalk malesef:
Dogru soluosn cnm..her gecen gun zaman kaybetthmi dusunuorm bi yandan...bekliorm simdlk bi his bisey yok bakalm hayrlisi olsun:)ama canimi sikio bu kist yuzunden olmiycakms gbi gelionekafar kaliteli olsada yumurtalar zarar verioms kist...cok kotu bi hastalk malesef:
Sagolasin cnm, ama pek oyle aman aman guzel haberlerim yok maalesefYumurtalar daha cok kucuk dedi dr., tabi ben o anki sokla kac mm sayilari ne falan soramadim bile. Dozunu arttirdi ignelerin, sali tekrar goreyim dedi. bazen cik.kisti olan hastalarda oyle oluyo gibisinden birsey dedi. madem oyle neden 2-3 gun sonra goreyim demedi ki? cok kizdim dr.a aslinda ilk ignemi gecen cuma oldum, bugun kontrole cagirdi... oyle iste, allahtan baska yardim isteyecek kimse yok maalesef...
canim takim gercekten super orda oyle cok seyler ogrendimki anlatamam eger istersen takima sorup seni orya alalim 2 hafta deneme suren var sonrasinda listeye giriyon cok cekismeli oluyor ve sen kendin icin degil artik takim icin kilo vermeye calisiyonve orda cok iyi dostlar var aile gibi yakinlar insana dertlesiyon herseyini paylasiyon fikir aliyon : yani gercekten super
Canim 7.takima gel ben ordayim ve orda inan mukemmel insanlar varvalla kafa dagitmak icin girebilirim...yanliz duzenli bildirim istiyorlar, orda biraz zorlanabilirim...bir kac hafta sonra benim sektorun en yogun gunleri baslicak, haliyle her gun bildirim veremeyebilirim. ..galiba o zamanda atiyorlar takimdan...neyse biraz daha bakiyim ben..simdilik 10. takima baktim, belki orada olurum...
tamam canim, ins gelicem...:)Canim 7.takima gel ben ordayim ve orda inan mukemmel insanlar var
insallah canim benim Rabbim gonlune gore versin insallahSelam kızlar nasılsınız? Bende devam ediyorum haplara bu hafta kontrolüm var umarım yolundadır herşey :) transfer e doğru heyecanım artıyor, inş tedavilerimiz güzel sonuçlanır hayırlısıyla , stres yapmadan geçirebilsek keşke süreci elimizde olduğunca, bu arada forumda zayıflama grupları olduğunu bilmiyordum epey konu var demekki forumda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?