Sagol canim amin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah, haklisin aslinda eskisi kadar cok uzulmedim ama yinede emek veriyosun bosa gidiyor oster istemez uzuluyonmirjam cnm hayırlısı olsun tek embriyo ilede olur olunca hem senin oğluşun var hiç üzülme, ben bir tane olsunda hayırlısıyla ikinci olmasada üzülmem:))
Cnmm mrb..bugun yapildi transferm.14 tane oldu..12si olgundu 9u dollendi 7 tanesi bolundu ve 7 tanesi 4.gune kadar geldi bugun 4.gunmdu ve 2 tane transfer edildi...geri kalan 5 taneden yarina kactane kalirsa dondurulacak..dr buyuk ihtimalle 2 tanesi kalir dedi..sen neler yapiosn varmi bi gelisme tedavi icin?basladnmi basliyacaksmsn?valiente canim nasilsin? kac tane embiryon oldu? transferin yapildimi merak ettim canim
masallah canimCnmm mrb..bugun yapildi transferm.14 tane oldu..12si olgundu 9u dollendi 7 tanesi bolundu ve 7 tanesi 4.gune kadar geldi bugun 4.gunmdu ve 2 tane transfer edildi...geri kalan 5 taneden yarina kactane kalirsa dondurulacak..dr buyuk ihtimalle 2 tanesi kalir dedi..sen neler yapiosn varmi bi gelisme tedavi icin?basladnmi basliyacaksmsn?
Amin cnm cok tesekkurederim insallah..hakkimizda hayrlisinolsun gelsin bebislermz insallah:)masallah canimtransferin hayirli vede bebisli olur insallah, benim doktorum tatilde gelmesini bekliyom bi embiryomuz var onu transfer yaptirmak istiyoz bakalim herseyin hayirlisi olsun insallah
insallah canim hayirlisiyla gelsinler insallahAmin cnm cok tesekkurederim insallah..hakkimizda hayrlisinolsun gelsin bebislermz insallah:)
Cnmm mrb..bugun yapildi transferm.14 tane oldu..12si olgundu 9u dollendi 7 tanesi bolundu ve 7 tanesi 4.gune kadar geldi bugun 4.gunmdu ve 2 tane transfer edildi...geri kalan 5 taneden yarina kactane kalirsa dondurulacak..dr buyuk ihtimalle 2 tanesi kalir dedi..sen neler yapiosn varmi bi gelisme tedavi icin?basladnmi basliyacaksmsn?
insallah cnm ya tesekkur ederim.hayrlisi olsun baska bisi istemiorm..insallah hersey guzel olur hepimz icinHayirli olsun cnm transfer, embriyolarin gelismeleri cok guzel masallahBu sefer olacak ins. benim icimden oyle geciyo :)
alinnaa evt estrofem östrojen hapı rahim kalınlaşması için ne kadar kullanılır bilmiyorum ama x kategorisinde yazıyor ve araştırdığıma göre kimi keseyi görünce kimi kalp atışını duyunca bıraktırmış bende sinir oluyorum böyle belirsizliklerden.. Senin bu ay transfer olcakmı yoksa dondurulcakmı?
mirjam sağol canım iyiyim, ilaç içiyorum bakalım hayırlısı, doktorlar tatilden dönünce arıycakmısın karar verdinmi? Başka hastanede tedavi imkanın yokmu?
Tmm cnm söylerim, senin hangi dozda iğne verdi doktorun? Yumurtaları 18 den büyük olunca topluyolar heralde değilmi ordada.. İnş. Kaliteli olurlar hepsi:)Benim igneler devam ediyo kizlar, cuma gunu kontrol var. Benim transfer buyuk ihtimal eylule kalir cnm, dr.la konusmadim henuz ama tum hastalarin embriyolari donduruluyor, benimki de oyle olur yani ins. olur da dondurulur :) Transfer tarihi belli olunca haber ver, merak ettim :) mirjam her iste vardir bir hayir cnm, sen ogluna bu merkezde mi hamile kaldin?
Evet canim ayni hastanede oldu oglum ama hamilelikten once doktorum bana vazgec senin yumurtalar bozuk olmaz demisti ben israr etmistim son olarak icsi yontemiyle hamile kalmistimBenim igneler devam ediyo kizlar, cuma gunu kontrol var. Benim transfer buyuk ihtimal eylule kalir cnm, dr.la konusmadim henuz ama tum hastalarin embriyolari donduruluyor, benimki de oyle olur yani ins. olur da dondurulur :) Transfer tarihi belli olunca haber ver, merak ettim :) mirjam her iste vardir bir hayir cnm, sen ogluna bu merkezde mi hamile kaldin?
Tmm cnm söylerim, senin hangi dozda iğne verdi doktorun? Yumurtaları 18 den büyük olunca topluyolar heralde değilmi ordada.. İnş. Kaliteli olurlar hepsi:)
Evet canim ayni hastanede oldu oglum ama hamilelikten once doktorum bana vazgec senin yumurtalar bozuk olmaz demisti ben israr etmistim son olarak icsi yontemiyle hamile kalmistim
Dedigin gibi hayirlisi olsun canim bakalim.. Gorelim Mevla neyler neylerse guzel eyler :)
Sagol canim amin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah, haklisin aslinda eskisi kadar cok uzulmedim ama yinede emek veriyosun bosa gidiyor oster istemez uzuluyon
Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
Cnmm mrb..bugun yapildi transferm.14 tane oldu..12si olgundu 9u dollendi 7 tanesi bolundu ve 7 tanesi 4.gune kadar geldi bugun 4.gunmdu ve 2 tane transfer edildi...geri kalan 5 taneden yarina kactane kalirsa dondurulacak..dr buyuk ihtimalle 2 tanesi kalir dedi..sen neler yapiosn varmi bi gelisme tedavi icin?basladnmi basliyacaksmsn?
Benim igneler devam ediyo kizlar, cuma gunu kontrol var. Benim transfer buyuk ihtimal eylule kalir cnm, dr.la konusmadim henuz ama tum hastalarin embriyolari donduruluyor, benimki de oyle olur yani ins. olur da dondurulur :) Transfer tarihi belli olunca haber ver, merak ettim :) mirjam her iste vardir bir hayir cnm, sen ogluna bu merkezde mi hamile kaldin?
Saol cnm benm cok teskkler..insallah hepimiz guzel haberlerimizu yazacagiz bir gunMAssallah canimbneim, sayilar guzel..insallah bu seer mujdeli haberlerle gelirsin...dualarimdasin..
Alinnaacigim bence dondurulmus transferi icin ben de bastir, taze transfer herkese gore olmaya biliyor..doktorum bana da ayni seyi soyledi, son iki de taze transfer edilmisti, belki de dondurulmus senin icin daha uygun olacak dedi...eger kalitede bi sikinti yoksa biraz daha bekleyip dondurulmus transfer ettir...Insallah cok kaliteli yumurtlarin olur canim...cuma gununku doktor ziyaretini ben de heyecanla bekliyorum..
Haklisin canim, ben cok istiyorum hatta bekarken en az 4 cocuk diyordum Dua ederkende hep Rabbim sen hayirli vede saglikli evlatlar nasip eyle bize ve isteyenlere diye dua ediyorum ama diger yandan hic cocugu olmayan insanlari dusunuyorum ve sukrediyorum en azindan Rabbim bize bu duyguyu tattirdi isteyen ve imkani olmayan insanlarada nasip eylesin diyorum benimkisi baska cocuk istememek degil hic cocugu olmayan dusunup Rabbime sukretmek cunku amcamin kizinin hic cocugu olmadi ve dayim var olsaydida sadece 1tane olsaydi diye uzulen.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve yavruma Rabbim hayirli uzun omur versinMirjam duani sakin eski tutma, insanin bir evladinin olmasi ikincisini istemesine mani degil...benim ablam ilk oglu olduktan sonra hep "Allah ona omur versin ikinci olmasada olur, bana tek cocuk yeter" derdi...sonra yigenim 3-4 yasinda cok kotu bir trafik kazasi gecirdi, doktorlar hayatta kalma sansi fazla degil derken hamd olsun yogun bakimdan cikti ve hayata tutundu...tabi hepimiz mahvolduk o surecte...Allaha sukurler olsun simdi 15 yasinda cok yakisikli bir delikanli... bu aci olaydan sonra ablam ve esi ikinci cocuga karar verdi, resmen olup olup dirildiler hastanin yogun bakiminda beklerken... ve ama 12 sene olmadi..doktorlar net bi sorun bulamadilar..neyse 12 sene sonra supriz bi sekilde hamile kaldi ama psikolijisi mahvalmustu..12 seneyi surekli yigenime bisey olucak korkusuyla yasadi..o yuzden hala gencken iki de dusun ucuncuyu de, dualaarini da ona gore genis tut...Allahin hazinesi genis.. ...annem en cok ablama surekli " tek cocuk bana yeter" dedigi icin kizdi, Allah onu bu duasiyla imtihan etti resmen...neyse...@yazperisi canim bence sende duani sinirlama...Allah biri de nasip eder ikiyi de..yeter ki umut ve ihlasla istensin...
Haklisin canim, ben cok istiyorum hatta bekarken en az 4 cocuk diyordum Dua ederkende hep Rabbim sen hayirli vede saglikli evlatlar nasip eyle bize ve isteyenlere diye dua ediyorum ama diger yandan hic cocugu olmayan insanlari dusunuyorum ve sukrediyorum en azindan Rabbim bize bu duyguyu tattirdi isteyen ve imkani olmayan insanlarada nasip eylesin diyorum benimkisi baska cocuk istememek degil hic cocugu olmayan dusunup Rabbime sukretmek cunku amcamin kizinin hic cocugu olmadi ve dayim var olsaydida sadece 1tane olsaydi diye uzulen.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve yavruma Rabbim hayirli uzun omur versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?