Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

mirjam cnm hayırlısı olsun tek embriyo ilede olur olunca hem senin oğluşun var hiç üzülme, ben bir tane olsunda hayırlısıyla ikinci olmasada üzülmem:))
Sagol canim amin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah, haklisin aslinda eskisi kadar cok uzulmedim ama yinede emek veriyosun bosa gidiyor oster istemez uzuluyon
Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin

valiente canim nasilsin? kac tane embiryon oldu? transferin yapildimi merak ettim canim
Cnmm mrb..bugun yapildi transferm.14 tane oldu..12si olgundu 9u dollendi 7 tanesi bolundu ve 7 tanesi 4.gune kadar geldi bugun 4.gunmdu ve 2 tane transfer edildi...geri kalan 5 taneden yarina kactane kalirsa dondurulacak..dr buyuk ihtimalle 2 tanesi kalir dedi..sen neler yapiosn varmi bi gelisme tedavi icin?basladnmi basliyacaksmsn?

masallah canim transferin hayirli vede bebisli olur insallah, benim doktorum tatilde gelmesini bekliyom bi embiryomuz var onu transfer yaptirmak istiyoz bakalim herseyin hayirlisi olsun insallah

masallah canim transferin hayirli vede bebisli olur insallah, benim doktorum tatilde gelmesini bekliyom bi embiryomuz var onu transfer yaptirmak istiyoz bakalim herseyin hayirlisi olsun insallah
Amin cnm cok tesekkurederim insallah..hakkimizda hayrlisinolsun gelsin bebislermz insallah:)

Hayirli olsun cnm transfer, embriyolarin gelismeleri cok guzel masallah Bu sefer olacak ins. benim icimden oyle geciyo :)

Benim igneler devam ediyo kizlar, cuma gunu kontrol var. Benim transfer buyuk ihtimal eylule kalir cnm, dr.la konusmadim henuz ama tum hastalarin embriyolari donduruluyor, benimki de oyle olur yani ins. olur da dondurulur :) Transfer tarihi belli olunca haber ver, merak ettim :) mirjam her iste vardir bir hayir cnm, sen ogluna bu merkezde mi hamile kaldin?

Tmm cnm söylerim, senin hangi dozda iğne verdi doktorun? Yumurtaları 18 den büyük olunca topluyolar heralde değilmi ordada.. İnş. Kaliteli olurlar hepsi:)

Evet canim ayni hastanede oldu oglum ama hamilelikten once doktorum bana vazgec senin yumurtalar bozuk olmaz demisti ben israr etmistim son olarak icsi yontemiyle hamile kalmistim
Dedigin gibi hayirlisi olsun canim bakalim.. Gorelim Mevla neyler neylerse guzel eyler :)

Tmm cnm söylerim, senin hangi dozda iğne verdi doktorun? Yumurtaları 18 den büyük olunca topluyolar heralde değilmi ordada.. İnş. Kaliteli olurlar hepsi:)

Bana iki tane igne verdi fostimon ve merional ikisini karistirip yapiyorum her aksam 1 tane... Birde femara ile tarlusal ilac verdi sabah aksam, yumurtalar catlamasin diye sanirim... 18den buyukler toplaniyo cnm bildigim kadariyla :) Bakalim hayirlisi olsun ins. Senin kontrol ne zaman?

Demek ki varmis bi bildikleri cnm. Allahin izniyle 2.ncisi de olur ins. :) Allah gonlune gore versin ins. :)

Sagol canim amin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah, haklisin aslinda eskisi kadar cok uzulmedim ama yinede emek veriyosun bosa gidiyor oster istemez uzuluyon
Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin

Mirjam duani sakin eski tutma, insanin bir evladinin olmasi ikincisini istemesine mani degil...benim ablam ilk oglu olduktan sonra hep "Allah ona omur versin ikinci olmasada olur, bana tek cocuk yeter" derdi...sonra yigenim 3-4 yasinda cok kotu bir trafik kazasi gecirdi, doktorlar hayatta kalma sansi fazla degil derken hamd olsun yogun bakimdan cikti ve hayata tutundu...tabi hepimiz mahvolduk o surecte...Allaha sukurler olsun simdi 15 yasinda cok yakisikli bir delikanli... bu aci olaydan sonra ablam ve esi ikinci cocuga karar verdi, resmen olup olup dirildiler hastanin yogun bakiminda beklerken... ve ama 12 sene olmadi..doktorlar net bi sorun bulamadilar..neyse 12 sene sonra supriz bi sekilde hamile kaldi ama psikolijisi mahvalmustu..12 seneyi surekli yigenime bisey olucak korkusuyla yasadi..o yuzden hala gencken iki de dusun ucuncuyu de, dualaarini da ona gore genis tut...Allahin hazinesi genis.....annem en cok ablama surekli " tek cocuk bana yeter" dedigi icin kizdi, Allah onu bu duasiyla imtihan etti resmen...neyse...@yazperisi canim bence sende duani sinirlama...Allah biri de nasip eder ikiyi de..yeter ki umut ve ihlasla istensin...

MAssallah canimbneim, sayilar guzel..insallah bu seer mujdeli haberlerle gelirsin...dualarimdasin..

Alinnaacigim bence dondurulmus transferi icin ben de bastir, taze transfer herkese gore olmaya biliyor..doktorum bana da ayni seyi soyledi, son iki de taze transfer edilmisti, belki de dondurulmus senin icin daha uygun olacak dedi...eger kalitede bi sikinti yoksa biraz daha bekleyip dondurulmus transfer ettir...Insallah cok kaliteli yumurtlarin olur canim...cuma gununku doktor ziyaretini ben de heyecanla bekliyorum..

Caniiimmm, cok sagolasin tatlim :) Dr. da dondurulumus transferde israrli olacak gibi geliyor bana... Dr.umun hastalarinin grubunu takip ediyorum, gordugum kadariyla bizimki yumurta sayisini arttirici tedavi uygulamiyo. 8-9 ve ustu yumurta toplanan hasta sayisi az... Gerci herkesin prob. farkli ama, neyse bekelyip gorecegiz... Iki kez yumurta toplatanlar var epey, transfere gecmeden? hayirlisi neyse o olsun ins...

Haklisin canim, ben cok istiyorum hatta bekarken en az 4 cocuk diyordum Dua ederkende hep Rabbim sen hayirli vede saglikli evlatlar nasip eyle bize ve isteyenlere diye dua ediyorum ama diger yandan hic cocugu olmayan insanlari dusunuyorum ve sukrediyorum en azindan Rabbim bize bu duyguyu tattirdi isteyen ve imkani olmayan insanlarada nasip eylesin diyorum benimkisi baska cocuk istememek degil hic cocugu olmayan dusunup Rabbime sukretmek cunku amcamin kizinin hic cocugu olmadi ve dayim var olsaydida sadece 1tane olsaydi diye uzulen.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve yavruma Rabbim hayirli uzun omur versin

Canim anliyorum ben seni...inan amerikaya geleli 9 senem bitti, esim egitim sisteminde calisti uzun sure...inan oyle hikayeler duydum oyle seylere sahit oldum ki, bi sure esim "ben asla cocuk istemiyorum" demesini hic yadirgamadim...evladiyla imtihan olan cok turk ailesi taniyorum burda, kizina "keske hic dogmasaydin" diyen babalar biliyorum, yada oglunun adini anmayan dolandirilmis anneler taniyorum...kisacasi ne evladin olmasina cok cok sevinmeli, ne de olmamasina cok uzulmeli..imtihanin nerden gelecegi hic belli olmuyor...benim duamda her zaman hayrili ve saglikli olmasinda yana...sebebler noktasinda tabiki insan sartlari zorlar, dener ama tikandigi yerde teslimiyet gostermeyi de bilmeli...bazen kendim icin icinde dusunuyorum, eger olmazsa ne olcak diye...galiba bunu kabullenirim bir sure sonra..uzulurum elbette... ama bu dunya da verilen nimetin hesabini vercegimi, burada verilmeyen nimetin de otelere bakan bir mukafati olacagini bilerek sabrederim...cunku cocuk da verilen ve hessbi sorulacak olan bi nimet...sabretmesi zor da olsa mukafati olacagindan hic suphem yok, ama bu dunyada ama obur tarafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…