Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Insallah hersey sorunsuz gider cnm:) Az kaldi, heyecan duymayan yoktur sanirim :) Kac embriyo transfer ettireceksiniz?

Insallah hersey sorunsuz gider cnm:) Az kaldi, heyecan duymayan yoktur sanirim :) Kac embriyo transfer ettireceksiniz?
Sağol cnm senin son durum ne oldu inş güzel devam eder.. Benim kaç tane olacağı belli değil ben iki istiyorum ama doktor neye karar verirse artık bi de yasalar fln, daha tam konuşmadım, kızlar bana bırakırsalar sizce ikimi tekmi daha iyi olur?

Merhaba kizlar iananin aklim sizde ama isler oyle bir bastirdi ki fazla bakamadim...

alinnaa nesailsin guzelim? insallah cok cok guzel yumislerin olur, mujdelerle gelirsin..
dualarimdasin..

yazperisi canim insallah seninde hayirli haberlerini aliriz...bence embriyolar cozulunce transfer sayisini karar verin, insallah hepsi saglicakla cozulur, malum cozulme embriyolar icin ciddi bi sok...eger 2 ve daha fazla saglikli embriyo kalirsa iki tane transfer ettir canim...tek embriyo biraz kumar gibi, bi de 3.gun embriyolari olduklari icin cok riskli olabilir tek ile denemek...

valiente canim sen nasilsin? sonuc ne zaman belli olacak?
Canm iyiym stresliyim gunler gecmio cunku..bugun 7.gunum belki persembe gunu test yaptrrm diorum...heyecanla bekliorm hem korku hem heyecan hem garip bi mutluluk garip bi huzun...hepsini yasiorm suan en cokta olmayacak korkusu...olmazsa cok fazla uzulmemem lazim...herseyin hayirlisini ver Allah'im.....sen nasilsn cnm?

Canim benim bu celiskili zamani cok iyi hatirliyorum...Allah yardimcin olsun..

Hamdolsun ben iyiyim, yogunum, is degisikligi ile yogun bi doneme girdim..ama sikayetci degilim halimden, bebek disinda birseyler yapmak bana iyi geldi... en azindan araliga kadar tedavi dusunmuyoruz...bu surede esimin ameliyat olmasi gerekecek...esimde benim gibi dagci, hatta benden cok daha cilgin bir dagci..bu da bazi saglik sorunalrini getirdi....malesef eklem dokusunda asinma ve bag kopmasi olmus, onun icin ameliyat olacak....cok sukur riskli bir ameliyat degil ama yine de bir anda evdeki gundemlerimiz onceligmiz degisti..bebek konusu tamamen rafa kalkti....henuz ameliyat tarifi almadik Eylul 8de ameliyat doktoru ile goruscez, ameliyat tarihine karar verilecek...

Cnmm valla bi bakarsn kendiliginden gelivermis bebsin"))insallahta oyle olur..Allah buyuk...olurmu olur:) dagcilik demek superrr ayy cok heyecanli:)ne guzel kafa dagitacagn bisiler varms...kac yillik evliydnz cnm?bide sadece cikolata kistmi sorun?

Selam kizlar, valla beni bu ay dinledirmeye karar verdi dr. Ignelerin dozunu arttirmisti ancak buna ragmen yumurtalar buyumemis maalesef. 3 tane goruluyor dedi en buyugu 7.5mm Yedigim igneler bosa gitti bu durumda dedim??? Devam edip 25 ve hatta daha fazla igne yapmamiz gerekecek ve toplanacak olan max 3-4 yumurta, bazilari da kayip olcacak, hic gerek yok dedi seni yormaya... menapoz ignelerinin baskilayici etkisi henuz gecmemis, amh yuksek oldugu icin hemen yumurta gelistirici ignelere baslamaya karar vermis guya ama anladigim kadariyla zararin neresinden donsek kar gibisinden bi aciklama yapti... Oyle yani, simdi estrofem verdi ve sonrasinda duphaston adet duzenleyici kullancam cizelge yapti, 21 eylulde gidecem. Yani 1 ay kadar sonra yumurta gelistirmeye yeniden baslayacaz. Cok sabir isteyen bir ismis gercekten, baslarken cok duydum, okudum, kendi kendime olsun varsin dedim ama isin icine girince gercekten ne demek istediklerini daha iyi anladim, eminin sizde beni anliyorsunuz :) Allahim hepimize guc versin sabir versin, yardimci olsun ins. Isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin

Cok gecmis olsun sarojo cugum Insallah bunu da sorunsuz rahat atlatirsiniz, once saglik tatlim :) Ne olursa olsun herkesin isinin disinda bir hobisi olmali diye dusunuyorum, ortak hobiniz olmasi cok iyi birsey :) Kafani baska is guclerle dagitmana sevindim :) Umarim yararli olur, guzel bir surprize yol acar :)

Bu konuda bende cok karasizim cnm, diyorum ki bir daha bebegin ya olur ya olmaz en guzeli ikiz olsunlar, kardes kardes buyurler. Insanin bir kardesi olmasi onemli bence :) Bi yandan ikiz hamileligi zor diyorlar??? Bence ilk 3 yil buyutmek de zor, iki bebek birden?? Tutma konusunda bilgim yok, sansin 2 embriyo ile daha yuksek oluyor gibi ama sanki genelde her 2 embriyo da tutuyo ya da hic biri tutmuyo? Yaniliyormuyum kizlar? Ben ins. o gunleri gorursem kardes meselesi onemli oldugundan 2 tane transfer ettirdim cnm. Artik gerisi allaha kalmis:)

Ayy cok heyecanli cnm yaaa, az kalmis :) Heyecanla bekliyorum, merak ediyorum sonucu hadi ins. yavrular tutunmustur annelerine :)

Ayy cok heyecanli cnm yaaa, az kalmis :) Heyecanla bekliyorum, merak ediyorum sonucu hadi ins. yavrular tutunmustur annelerine :)
Insallah cnm...yazini okudum gercektem zor bi surec bizimde sinavmz buymus..hayrlisi buymus cnm demekki vakti degilmis baslamanin..allah hepimize hayirlisni versin insallah cnm...

valiente inş güzel haberler alırız az kalmış sonuca benim daha çok var keske aynı zamanlar olsaymış:) seninde iki tane embriyo transferi oldu değilmi?
sarojo geçmiş olsun cnm umarım kısa zamanda iyileşir eşin,, bu arada 3. Gün değil embriyolar dört veya beşinci güne kadar bekliycek duruma göre ..
alinnaa benimde transfer ertelendikçe sabırsızlığım arttı ama geç olsun da hayırlısı ile olsun önemli olan o, keşke doktorun erken başlamasaymış ama artık geç tabi, ah bu doktorlar dikkatli olamazmı ilk kez tedavi uyguluyomuş gibi davranıyorlar, senelerdir uyguladıkları tedavilere ne oldu. güven kaybediyorum artık iyice,
hayırlısı olsun hakkımızda..

Kizlarr devlet hastanesine gidip kan verdim sonuc negatif...buda olmadi..deger yazmio ama <1.20 yazio yani negatif...buda olmadi...

Cnmm valla bi bakarsn kendiliginden gelivermis bebsin"))insallahta oyle olur..Allah buyuk...olurmu olur:) dagcilik demek superrr ayy cok heyecanli:)ne guzel kafa dagitacagn bisiler varms...kac yillik evliydnz cnm?bide sadece cikolata kistmi sorun?

Tesekkurler canim, doktorum da bana normal yolla olma sansi var diyor ama ben umud etmekten yoruldum galiba.. Hamd olsun kist disinda bilinen bi sorun yoktu...

Kizlarr devlet hastanesine gidip kan verdim sonuc negatif...buda olmadi..deger yazmio ama <1.20 yazio yani negatif...buda olmadi...

Canim simdi gordum...cok uzuldum, iki defa negatif alan biri olarak o siziyi cok iyi biliyorum...sakin umitsiz olma....uzuntunu yasa ama umudsuzluga kapilma..Allah yardimcin olsun..

Anladim canim, genel de eger 3.gun donsurulduysa fazla bekletmeden rahme naklediliyor...cozulme gununu de saymiyorlar diye biliyorum..hem cozdurmek hem de labta bekletmek cok riskli oluyor, en azinda burada oyle..belki trde doktorun farkli bir protokol izliyordur...Canim insallah senden guzel haberler gelir, yuzumuzu guldurusun...

alinnaa canim hic bozma moralini, belki de boylesi daha iyi oldu...benim dogum kontrol hapiyla bile cok baskilanmisti yumurtaliklar, senin ilaclarin eminim daha etkliydi...Bi sure yumurtaliklari dinlendirmek en iyisi, insallah cok guzel sayida yumurtlarin olacak..

Hadi yaaa, tuh (((( Uzme kendini cnm, bugun 5 aylik hamile bir arkadasimin bebeginin dawn sendromu oldugunu ogrendim. Sonuc 3-4 aylikken belli olmus, ama dogurmaya karar vermis. Allah bize bu cocugu uygun gormus dedi mesela, cok etkilendim. Olmamasi daha hayirliymis demek ki cnm...

Sagolasin cnm, vardir her iste bir hayir diyorum ama yinede dr.a biraz kizdim, bu sonucu bekliyor olmasi lazimdi diye dusunuyorum, cok yipratici bir surec zaten biraz daha dikkat ozen beklyorum(z). Belki biraz daha dikkat yardimci olabilirdi. Once ostojeni azallti, simdi de yumurtaliklarin toparlanmasi icin ostrojen veriyor?? Neyse eninde sonunda dr.un dediklerini harfiyen yapmak durumdayiz kendi kendimize tup bebek yapacak halimiz yok. Insallah eylulde yolunda gider hersey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…