İyi şimdilik canım kontrolde iyi dedi doktor, transfer de 4 gün sonra olcak hayırlısıyla :)yazperisi Nasil gidiyor cnm? Transfer tarihi belli oldu mu?
İyi şimdilik canım kontrolde iyi dedi doktor, transfer de 4 gün sonra olcak hayırlısıyla :)
İyi şimdilik canım kontrolde iyi dedi doktor, transfer de 4 gün sonra olcak hayırlısıyla :)
Saol cnm insallah..allah hayirlisni versin hepimizevaliente üzüldüm canım ama daha yaşın genç olur hayırlısıyla, hayırlı bir zamanda allah nasip eder inş.
Hadi insallah cnm guzel haberlerini ver bizlerede umut olsun...hep birlikte yenelim su adi guzel kendi kotu kisti:)Evt kızlar sonunda beklenen günler geldi çok heyecanlı:)) embriyolarla ilgili kontrolden sonra bi daha konuşmadık çözmeden arıycaklar dendi, bi daha transferde gitcem işte, inş güzel haberler veririm size:)) birde kistim büyük inş olumsuz etkilemez.. 5,5 cm.. Güzel haberler verip sizede umut olurum umarım :))bu arada ananas yiyorum etki ediyormuş sanırım :)) abur cubur yememeye çalışıyorum, inş embryolarım da hayırlısıyla kaliteli sağlıklı 5. Güne gelebilirler..
Evt kızlar sonunda beklenen günler geldi çok heyecanlı:)) embriyolarla ilgili kontrolden sonra bi daha konuşmadık çözmeden arıycaklar dendi, bi daha transferde gitcem işte, inş güzel haberler veririm size:)) birde kistim büyük inş olumsuz etkilemez.. 5,5 cm.. Güzel haberler verip sizede umut olurum umarım :))bu arada ananas yiyorum etki ediyormuş sanırım :)) abur cubur yememeye çalışıyorum, inş embryolarım da hayırlısıyla kaliteli sağlıklı 5. Güne gelebilirler..
Kizlar selam..bi topikten bahsediodunuz hani kilo verme ile ilgili biraz bahsedermisniz nasil katilcam ne oluo?link vermeni mumkunmu?
Selam canim oncelikle cok uzuldum negatif sonuc almana Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallahKizlar selam..bi topikten bahsediodunuz hani kilo verme ile ilgili biraz bahsedermisniz nasil katilcam ne oluo?link vermeni mumkunmu?
hadi insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruzEvt kızlar sonunda beklenen günler geldi çok heyecanlı:)) embriyolarla ilgili kontrolden sonra bi daha konuşmadık çözmeden arıycaklar dendi, bi daha transferde gitcem işte, inş güzel haberler veririm size:)) birde kistim büyük inş olumsuz etkilemez.. 5,5 cm.. Güzel haberler verip sizede umut olurum umarım :))bu arada ananas yiyorum etki ediyormuş sanırım :)) abur cubur yememeye çalışıyorum, inş embryolarım da hayırlısıyla kaliteli sağlıklı 5. Güne gelebilirler..
Evt boşaltıldı ama yine büyüdüHAdi insallahguzel olur hersey... genelde transfer tarihiyle embriyolarin cozulme tarihini de soyluyorlar, bence sen sormalisin eger soylemedilerse... Canim kistin buyukmus gercekten, ama moralini bozma..nasipten otesi yok..insallah cok guzel gelisir hersey de artik bi hamilemiz olur topik de...
bu arada senin kistinin ici bosaltilmisiydi, yoksa baska biriyle mi karistirdim? Aklimda oyle kalmis, yanlis hatirliyor olabilirim.....
Evt boşaltıldı ama yine büyüdü( sanırım yumurta toplama aşamasında etkisi olsun diye yapıldı..
Evt bu kistin çözümü yok hamile olmak geriletiyomuş sadece, 6,5 tu öncesinde. Belki hamile olursak sezeryanla bebek ile kisti alırlar bilmiyorum zormu olur ikisi mümkünmü.. O da rezervi azaltacak ama elimizde çok seçenek yok. Ama ben çocuk olmadan aldırmayı düşünmüyorum kisti..Tuh yaa..uzuldum valla...bana da cok mantikli gelmisti yumurtalik kistinin icini bosaltmak, demek etkisi kisa sureliymis..ben de umitlenmistim inan... belki ameliyatsiz icini bosaltiririm eger yumurtaliklarda kist olursa diyordum, uzuldum valla...galiba ameilyatsiz yada ameliyatli bu hastaliktan kurtulus yok... cikmayacak hayatimizdan kolay kolay.... canim peki bosaltirmadan once ne kadardi kistin? daha mi buyuktu?
Moralini bozma canm toplamda 3 denemede olma ihtimali yüksekmiş, her denemede şans herkes için tek embriyoda yüzde yirmi diye okudum, dondurulmuş embriyon olduğu için çok şanslısın..bence bu denemede şansın yüksek olucak.. Senin tek sorun kistmiydi? Soğan suyu fln denedinmi?Yaa kizlar iyice psikolojim bozulmaya basladi..bu kist yzunden sanki hic hamile kalamiycakmsm gbi gelio..hersey guzel embriyolar kaliteli donmjs 3tanede blastm var..histeroskopi oldum temiz cikti hersey guzelken neden olmuo anlamiorm...kistin bi sivi salgiladgni okudum buyuzden tutmayabiliomus galiba..nasi cozum bulacagz bu kiste nasi olacak...ameliyat onermiolar valla kafayo yemek uzereyim((
Cnm iki taze bi donmus denemem oldu simdiye kadar..3 tanede donmus var 4.olacak onunla birlkte ama bilmiorm nasi olcak..evet cnm cikolata kisti..esimin morfolojide sknti var ama tup bebek icin engel deil dedi dr..yani embriyolar kaliteli oldu..sogan suyundan sonra kistm.oldu benm hic yoktu..bebek olmuo die sogan kuru yaptm sonrada kist olustuMoralini bozma canm toplamda 3 denemede olma ihtimali yüksekmiş, her denemede şans herkes için tek embriyoda yüzde yirmi diye okudum, dondurulmuş embriyon olduğu için çok şanslısın..bence bu denemede şansın yüksek olucak.. Senin tek sorun kistmiydi? Soğan suyu fln denedinmi?
Aaa soğan suyundan sonra mı oldu bende yaptım iki üç kez ama farkettikten sonra yaptım,zarar vermemiştir umarım,hem sanmıyorum ama onla alakalı olduğunu.. hem senin kaliteli embriyonda oluşuyosa başka bir merkezdemi denemelisin acaba? Hangi merkezde tedavi oluyorsun? İnş bu donmuşların olur.. Kaçıncı gün transfer ettiler? Kullandığın haplar nelerdi transfer sürecinde?Cnm iki taze bi donmus denemem oldu simdiye kadar..3 tanede donmus var 4.olacak onunla birlkte ama bilmiorm nasi olcak..evet cnm cikolata kisti..esimin morfolojide sknti var ama tup bebek icin engel deil dedi dr..yani embriyolar kaliteli oldu..sogan suyundan sonra kistm.oldu benm hic yoktu..bebek olmuo die sogan kuru yaptm sonrada kist olustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?