Tatlim durumumuz cok benzer seninle, sakinnn laparoskopi olma bence, yumurta sayini cok cok dusurur. Olanlar cok pisman, ben 3-4 dr.a sordum cocuk sahibi olmadan kesinlikle olma dediler. Yarardan cok zarari var cnm. Ancak barsaklar veya ic organlara sicradiysa dayanilmaz agrilarin varsa olman gerekir. Sana kistler agri yapiyo mu?
Haticem canim nasilsin? Uzun zaman oldu gelmiyordun oglusunu cok sevindim Rabbim hayirli evlat etsin insallah en kisa zamanda kardeste versin:)
hatibulut canim sende hikayeni paylasirmisin yeni gelen arkadaslara umut olsun :)
Allah bagislasin cnm, insallah kardesi de olur tez zamanda:) Tup bebegi nerde yaptirdin? Nasil bir yol izlediniz? Kist ne kadar buyuktu acaba? Cok oldu sorular:)
bende iyiyim canim cok sukur ogluma kardes icin ugrasiyoruz :) nisanda tup bebek denedik olmadi malesef bir tane dondurulmus embiryomuz var onu deneyecez insallah, bugun gorustum doktorumla insallah adet olunca gidecem, doktorum pek umutlu konusmadi embiryonun yasamasi icin garanti veremem felan dediCanimm iyiyim Hamdolsun bebekle uğraşıyorum valla istende ayrildimgayet mutluyum :) o yüzden kardes olsa iyi olur inşallah .sen nasılsın neler yapıyorsun
Kisaca anlatim hemen :) 28 yasinda evlendim kistim olduğunu ogrendigimde balayindaydim.hemen cocuk dusunun dedi doktor.6 ay denedik olmayinca Laparoskopi oldum ankara Başkent Üniversitesi hast esra hocada.sonra 6 ay bekledik yine olmayinca ayni hastane gigsen hocaya gittik.asilama yapıldı tutmayinca histeroskopi ile rahme bakildi sorun yktu snra tüp bebek yapildi tutundu fakat kan degerleri iki gün de bi düştü. Snra ikinci tüp bebek icin iki ay bekledim.o arada kistin icindeki sivi bosaltildi yine .aspirasyon yapildi.snra sigarayi bıraktım duaya basladim ve ikinci tüp bebek yapildi ve Hamdolsun tuttu.7 aylik bi oglum var.cikolata kisti olanlar uzun sure beklemeyinnn 6 ay kendiliginden gelmiyosa bebeginiz.muhakkak ugrasin :)
Selam kızlar transfer oldu hayırlısıyla ama dondurulcak kalmadı malesefhayırlısı olsun, test günüm 15 gün sonra, bu arada bi süre giremeyeceğim kendinize çok iyi bakın..
İnsallah bu son denemen olsun canim :) Kac tane embriyo transfer ettiridin cnm? Sen de kendine bebis(ler)e dikkat et tatlim:) Guzel heberler verirsin insallah :) Eylul 10 gibi sonuc belli olacak herhaldeHayirlisi olsun insallah:)
Selam kızlar transfer oldu hayırlısıyla ama dondurulcak kalmadı malesefhayırlısı olsun, test günüm 15 gün sonra, bu arada bi süre giremeyeceğim kendinize çok iyi bakın..
hatibulut seninle tam da bu dönemde konuştuğumuzu hatırlıyorum eski mesajlarına bakarsan sen de göreceksin sana yeniden yazdım canım...ben de başkentte hulusi beyde perşembe günü iğnelerime başlıyorum bu süreçte çok yıprandım 2 yıl geçti senle konuşmalarımızın üzerinden...hey gidi :)
bende iyiyim canim cok sukur ogluma kardes icin ugrasiyoruz :) nisanda tup bebek denedik olmadi malesef bir tane dondurulmus embiryomuz var onu deneyecez insallah, bugun gorustum doktorumla insallah adet olunca gidecem, doktorum pek umutlu konusmadi embiryonun yasamasi icin garanti veremem felan dediama olsun Allahtan umit kesilmez :) nedemedikce bilemeyiz demi :) Rabbim herseyin hayirlisini versin, hayirliysa nasip etsin insallah..
canim transferin hayirli olsun insallah Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin. sen biseyi takma kafana moralini yuksek tut ve pozitife odaklan insallah hayirli haberlerle gelirsin canimSelam kızlar transfer oldu hayırlısıyla ama dondurulcak kalmadı malesefhayırlısı olsun, test günüm 15 gün sonra, bu arada bi süre giremeyeceğim kendinize çok iyi bakın..
canim benim zaten tuplerimden biri kapali tikanmisti su birikiyodu rahme akiyodu doktorum eger kapamasak embiryo tutunamaz dedi ve son ameliyatta kapadi yani doktorumun soyledigine gore normal olma sansi sifir dediCanim hemen bebek düşündünüz mu yoksa korundunuz mu ilkinden sonra ? İnşallah o kalan embriyoya bike kalmaz.rabbimden umut kesilmez bunu en iyi bizler bilirizdualarim hepinizle inşallah bende istiyorum aminnn
canim benim zaten tuplerimden biri kapali tikanmisti su birikiyodu rahme akiyodu doktorum eger kapamasak embiryo tutunamaz dedi ve son ameliyatta kapadi yani doktorumun soyledigine gore normal olma sansi sifir dedihic korunmadim ve oglumu emzirdigim icin 1 yasina kadar bekledim yeni tedavi icin yine icsi yontemini denedik ama nasip yokmus simdide 1 dondurulmusum var tek ve son sans bakalim umitsiz degilim cunku sonucta oglumda 4 yumutadan sadece birinin dollenmesiyle ve transferyle oldu kendimide cok umitlendirip husrana ugramaktanda korkuyorum ama hayirliysa nasip etsin diyorum, isteyen herkese nasip etsin insallah
hayirlisi olsun insallah canimAnladım canim inşallah tek embriyocugun sımsıkı tutunur aminnn inşallah Yarabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?