alinnaa sarojo kizlar nasilsin? nasil gidiyor tedaviler?
ben az once sigortamla konustum hani demistimya benim nisandaki tedavim sigortamin karsiladigi son tedaviydi, eski kurali sigorta sirketim degistirmis yani simdiki kurala gore tedavi yoluyla cocugu olan birine 3 tup bebek hakki daha veriliyormusyani nisandaki tedaviden sonra 2 tup bebek hakkim daha varmis ve bu kural yilbasinda yururluge girmis
mutluluktan ucuyorum resmen cunku maddi olarak cok zorlanacaktik buda tabi beni strese sokucakti Rabbime sukurler olsun bir kez daha yolumu acti
alinnaa cnm nasilsn nasi gidio?test gunun ne zaman valla senn kadar heyecanli bi sekilde bekliorm:)
cok tesekurler canim hayirlisi olsun insallahAyyy mirjamm ne guzelll hemide 3 tane :))) super haber :) umuda devam :) be denemelerden elbet biri tutacak cnm :) cok sevindim :) senin dr dondu mu tatilden?
insallah canim hayirlisi olsunmirjam tşkler canım gün sayıyoruz işte, bu arada çok sevindim sigorta olayına :) hadi kısa zamanda transfer haberini bekliyoruz hayırlısıyla inş. :)
Cnmm dedigin sey dogrudur ins..nerden duydun grcektr umarimm.kacinci gun embriyosu seninkisi?benmde donmus var 3 tane insallah bebslermz tutunur cnminsallah canim hayirlisi olsun
kac gun kaldi teste? inan heycanla bekliyorum canim duydugum kadariyla bizim hastaligimizda dondurulmus embiryoda daha cok sansimiz varmis ne kadar dogru bilmiyorum ama insallah oyledir
insallah canim yaa ben hastanede infertilite bolumunde staj yapan bir arkadas soyledi ne kadar gercek bilmiyorum gittigimde sorucam insallahCnmm dedigin sey dogrudur ins..nerden duydun grcektr umarimm.kacinci gun embriyosu seninkisi?benmde donmus var 3 tane insallah bebslermz tutunur cnm
Amin cnm insallah..bence sansli oldgmuzu dusnuorm cunku okuyorum cik kisti olup 5.gune embriyosu giden cok olmuo cnm benmde 5.gun embriyosu..insallah guzel haberlerini duyariz burda sonrada benden guzel haber gelir insallah size":))insallah canim yaa ben hastanede infertilite bolumunde staj yapan bir arkadas soyledi ne kadar gercek bilmiyorum gittigimde sorucam insallah
benimkisi 5. gun embiryosu sadece 1 tane var doktorum aslinda cok umitli degil hani sadece 1 tane ve cozdururken olebilir dedi ama ben umutluyum nedense cok garip bir heycan sardi Rabbim hepimizin icin herseyin hayirlisini nasip etsin insallah
insallah canim insallah hayirlisi olsun hakkimizaAmin cnm insallah..bence sansli oldgmuzu dusnuorm cunku okuyorum cik kisti olup 5.gune embriyosu giden cok olmuo cnm benmde 5.gun embriyosu..insallah guzel haberlerini duyariz burda sonrada benden guzel haber gelir insallah size":))
kac gunun kaldi canim?Daha bekliyorum cnm güzel haberler veririm umarım size :)
kac gunun kaldi canim?
5 gün var aslında 12 gün yazıyo herkes forumda bana 15 dediler vardır bir bildikleri herhalde
cok tesekurler canim bu arada bende regl oldum ve dondurulmus 1 tanecik embiryomuzla tedavime basladimKizlar merhabalar,
Ne zamandir aklindasiniz ama is yogunlugundan hic vaktim olmuyor, her hafta proje yatistirip teslim etmem gerekiyor...biraz yorucu gecsede beni zihnen cok rahatlatiyor calismak, ozguvenim artti tekrar... bu arada yediklerime de dikkat ediyorum simdilik 3-3.5 kilo verdim...esimin ameliyat tarihi de ins haftaya belli olcak...benden haberler boyle
neyse,mirjam cok sevindim daha fazla tup bebek yapma hakkin olmasina... insallah hayirlilara vesile olur canim... alinnaa canim insallah en guzel sekilde yeni tedaviye baslarsin, sabirla bekleyip, bebekleri kucaga alamk nasip olur insallah... ... yazperisi canim sen de belirtiler var mi? beklemek cok heyecanli.. insalalh cok guzel haberler alirsin canim...bu arada bir mi iki mi transfer oldu? 5.gunu beklediniz mi canim..neden butun embriyolari cozdurduler?ben senin embriyolar iki donduruldu diye hatirliyorum...cok mu oldu sorular... dondurulmus konusunda benimde aklim karisik, ins sen moral olursun bize...simdilik 2015 icinde bir tedavi dusunmuyorum ama sonrasi Allah kerim...
cok tesekurler canim bu arada bende regl oldum ve dondurulmus 1 tanecik embiryomuzla tedavime basladim
Rabbim hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin insallah canim
insallah canim cok tesekurlerHAdi hayirli haberler olsun ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?