tedavinin başlamasına çok sevindimcok tesekurler canim bu arada bende regl oldum ve dondurulmus 1 tanecik embiryomuzla tedavime basladim
Rabbim hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin insallah canim
Sagol canim cok tesekurler.. Henuz bir ilac vermediler bende anlamadimtedavinin başlamasına çok sevindimhayırlı olsun cnm :) sana hangi ilaçları verdiler?
sarojo evt ikili donduruldu ama en iyisini seçmek için hepsi çözüldü 3. Gün dondurulmuştu beşinci güne 5 tanesi geldi ama kalanları tekrar dondurmak için 6. Gün bekleniyormuş ve o güne ümitliydim sayı çok diye ama hiç biri gelememiş belirti olarak kendimi dinlememeye çalışıyorum aslında, adet günüm yaklaşınca kasık ağrısı başladı korktum adet olucam diye ama olmadı ilaçlarda geciktiriyormuş, içimde umut var ama olumsuza da hazır olmak gerekiyor .. Ateş basması oluyor arada oda ilaçlardan sanırım.. Jelden dolayı akıntı oluyor, Başkada bişey yok farklı olarak.. Birde ben yatmıyorum normal hayatıma devam ediyorum sadece transferden sonraki 3 gün evden çıkmadım yatmadımda ama ev işi yapmadım..
Birde internetten herşeye bakarak kafamı karıştırmamaya çalışıyorum bazen engel olamasamda
Insallah canim hayirlisi olsun insallahSelam kizlar, hersey yolundadir umarim :)
yazperisi sonucunu yarin obur gun alacaksin sanirim, ay cok heyecanli :) insallah yavrun simsiki tutunmustur cnm :) Ilginc bir islem yapilmis dondurulumus embriyolarin cozunup tekrar dondurulabildigini ilk kez duyuyorum? bisey daha ogrenmis oldum :) bencede netten cok takip edip kafani karistirmamaya calis cnm :) yapabildigin kadar :) merakla beliyoruz sonucunu tatlim :)
mirjam hersey sorunsuz gider umarim cnm:) darisi basima :)
@sarojocum insallah hayirlisi ile gecer ameliyat, cabuk toparlar esin cnm...
Kızlar size güzel haberler getirdim pozitif çıktı :) inş hayırlısıyla kucağımıza da alırız, içimde hep umut vardı doktoruma da güvendim, sizlerde stres yapmamaya çalışın, umarım hayırlısıyla güzel haberleri verirsiniz ..
mirjam senin tedavinde başladı inş pozitif olsun :) heyecanla bekliyoruz..
Bu arada sizin yaşadığınız yerler de de estrofem veriyolar mı? günde 4 tane kullanıyorum ve bu ilaca güvenemedim prospektüsü x kategorisi yazıyor.
Insallah canim hayirlisi olsun insallah
Sen ne zaman basliyon?
Kızlar size güzel haberler getirdim pozitif çıktı :) inş hayırlısıyla kucağımıza da alırız, içimde hep umut vardı doktoruma da güvendim, sizlerde stres yapmamaya çalışın, umarım hayırlısıyla güzel haberleri verirsiniz ..
Bu arada sizin yaşadığınız yerler de de estrofem veriyolar mı? günde 4 tane kullanıyorum ve bu ilaca güvenemedim prospektüsü x kategorisi yazıyor.
Oyyyy canim ya cook sevijdm yemineddrim:)valla cok guzel umuut oldu banada hayrli ugurlu olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnmm.degerin kac cikti?cnm seni skmak istemiorm ama bi iki soru sorsam olurmu?iki taraftada kistin varmi?varsa kac cm cnm?ve hic laparoskopi oldunmu?bide kacinci denemeniz bu cnm?Kızlar size güzel haberler getirdim pozitif çıktı :) inş hayırlısıyla kucağımıza da alırız, içimde hep umut vardı doktoruma da güvendim, sizlerde stres yapmamaya çalışın, umarım hayırlısıyla güzel haberleri verirsiniz ..
Caniiimmm cok sevindim :)) cok duygulandim :) Rabbim hayirla ve saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah.. Bizlerede umut oldun cok sukur Rabbime, darisi isteyen herkese insallahKızlar size güzel haberler getirdim pozitif çıktı :) inş hayırlısıyla kucağımıza da alırız, içimde hep umut vardı doktoruma da güvendim, sizlerde stres yapmamaya çalışın, umarım hayırlısıyla güzel haberleri verirsiniz ..
Canim benim henuz bir ilac felan vermediler cuma gunu gidecem yine bakalim ne verecekler nasil devam edecegim bende merak icindeyimBen 21 eylulde ignelere tekrar baslayacam bir aksilik falan olmazsa cnm... Senin nasil gidiyor?
Canim benim henuz bir ilac felan vermediler cuma gunu gidecem yine bakalim ne verecekler nasil devam edecegim bende merak icindeyim
Selam canim dun sabah gittim ultrason yapti bir sorun yok dedi ve sadece pregnyl igneSini yapti hepsi buCanim ne yaptin, ne dedi dr? Basladin mi ignelere ilaclara?
Canım sana da tek embriyo mu transfer ettiler Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaKızlar bu arada ben kisti öğrendikten sonra 6 ayda bir falan soğan suyu kürü yaptım belki işe yaramıştır, birde yumurta geliştirme aşamasında çörek otu bal tarçın karışımı sabah kahvaltıda yarım çay kaşığı yedim fazlası zararlı 10 gün kadar adetin 2. gününden sonra kullanılıyor, sizlerde deneyebilirsiniz :)
Canım sana da tek embriyo mu transfer ettiler Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
Evt canım tşkler .. Sendedemi çikolata kisti var ?
Anladım cnm normal yolla mı deniyorsun şu an? Yoksa tedavi mi olacaksın?Evet bende de çikolata kisti vardı. Ameliyat oldum 6 ya yaklaştığı için... Sağ tarafımdaki rezervleri etkiliyor malesef canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?