Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

cok tesekurler canim bu arada bende regl oldum ve dondurulmus 1 tanecik embiryomuzla tedavime basladim
Rabbim hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin insallah canim
tedavinin başlamasına çok sevindim hayırlı olsun cnm :) sana hangi ilaçları verdiler?
sarojo evt ikili donduruldu ama en iyisini seçmek için hepsi çözüldü 3. Gün dondurulmuştu beşinci güne 5 tanesi geldi ama kalanları tekrar dondurmak için 6. Gün bekleniyormuş ve o güne ümitliydim sayı çok diye ama hiç biri gelememiş belirti olarak kendimi dinlememeye çalışıyorum aslında, adet günüm yaklaşınca kasık ağrısı başladı korktum adet olucam diye ama olmadı ilaçlarda geciktiriyormuş, içimde umut var ama olumsuza da hazır olmak gerekiyor .. Ateş basması oluyor arada oda ilaçlardan sanırım.. Jelden dolayı akıntı oluyor, Başkada bişey yok farklı olarak.. Birde ben yatmıyorum normal hayatıma devam ediyorum sadece transferden sonraki 3 gün evden çıkmadım yatmadımda ama ev işi yapmadım..
Birde internetten herşeye bakarak kafamı karıştırmamaya çalışıyorum bazen engel olamasamda

Selam kizlar, hersey yolundadir umarim :)
yazperisi sonucunu yarin obur gun alacaksin sanirim, ay cok heyecanli :) insallah yavrun simsiki tutunmustur cnm :) Ilginc bir islem yapilmis dondurulumus embriyolarin cozunup tekrar dondurulabildigini ilk kez duyuyorum? bisey daha ogrenmis oldum :) bencede netten cok takip edip kafani karistirmamaya calis cnm :) yapabildigin kadar :) merakla beliyoruz sonucunu tatlim :)
mirjam hersey sorunsuz gider umarim cnm:) darisi basima :)
@sarojocum insallah hayirlisi ile gecer ameliyat, cabuk toparlar esin cnm...

Sagol canim cok tesekurler.. Henuz bir ilac vermediler bende anlamadim cuma yine gidicem kan testlerimi felan yaptilar Troid ve demir testi baska bisey yok
Bu arada sen nasilsin senden gelecek guzel haberleri dort gozle bekliyoz canim :)

Insallah canim hayirlisi olsun insallah
Sen ne zaman basliyon?

Kızlar size güzel haberler getirdim pozitif çıktı :) inş hayırlısıyla kucağımıza da alırız, içimde hep umut vardı doktoruma da güvendim, sizlerde stres yapmamaya çalışın, umarım hayırlısıyla güzel haberleri verirsiniz ..
mirjam senin tedavinde başladı inş pozitif olsun :) heyecanla bekliyoruz..
Bu arada sizin yaşadığınız yerler de de estrofem veriyolar mı? günde 4 tane kullanıyorum ve bu ilaca güvenemedim prospektüsü x kategorisi yazıyor.

Ayyy ne guzel canim yaaaa, cok cok sevindim gercekten :) Umut verdin bizede, insallah kucagina almak nasip olur Darisi basimiza olur insallah . Transferden sonra ne yaptin? Seni ornek alalim :) bhcg kac cikti cnm? Bu arada estrofemi guvenmedin ama kullandin oyle mi? Bana da su an veriyo dr.um bende gunde 2 tane aliyorum???

HAdi gozunuz aydin canim, cok sevindim..valla moral oldun bize de...demek dondurulmus transferi iyi gelebiliyor..ben su an transfer dusunmuyorum, once esimin ameliyati olmali ama yine hamileik haberi duymak iyi geldi...kistin buyuklugu falan cok sorun olmamasina cok sevindim canim..insallah saglikla 9 ay gecirirsin..darisi mirjam ve alinnaa dan gelecek haberlere insallah...

Oyyyy canim ya cook sevijdm yemineddrim:)valla cok guzel umuut oldu banada hayrli ugurlu olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnmm.degerin kac cikti?cnm seni skmak istemiorm ama bi iki soru sorsam olurmu?iki taraftada kistin varmi?varsa kac cm cnm?ve hic laparoskopi oldunmu?bide kacinci denemeniz bu cnm?

Caniiimmm cok sevindim :)) cok duygulandim :) Rabbim hayirla ve saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah.. Bizlerede umut oldun cok sukur Rabbime, darisi isteyen herkese insallah

Ben 21 eylulde ignelere tekrar baslayacam bir aksilik falan olmazsa cnm... Senin nasil gidiyor?
Canim benim henuz bir ilac felan vermediler cuma gunu gidecem yine bakalim ne verecekler nasil devam edecegim bende merak icindeyim

dcu cnm 6,5 cm kistim vardı laparoskopi olmadım, içini boşalttı doktorum bu süreçte, ameliyatı önermiyolar, değerim 400 lerde çıktı,
alinnaa evet kullanıyorum ilacı sizlerede verdilermi merak ettim, transfer sonrası için de bence rahat olmak önemli, transfer olduğunumu unuttum:) kendimi sıkmadım sürekli yatmadım protein ağırlıklı besinler , sebze meyve, kuruyemiş tükettim, sadece kendinizi çok yormayın :)

Kızlar bu arada ben kisti öğrendikten sonra 6 ayda bir falan soğan suyu kürü yaptım belki işe yaramıştır, birde yumurta geliştirme aşamasında çörek otu bal tarçın karışımı sabah kahvaltıda yarım çay kaşığı yedim fazlası zararlı 10 gün kadar adetin 2. gününden sonra kullanılıyor, sizlerde deneyebilirsiniz :)

Canim ne yaptin, ne dedi dr? Basladin mi ignelere ilaclara?
Selam canim dun sabah gittim ultrason yapti bir sorun yok dedi ve sadece pregnyl igneSini yapti hepsi bu baska bisey kullanmama gerek yok dedi yarin embiryoyu cozdurecekler sali gunu Hala embiryo yasiyorsa arayip bildireceklermis ve carsamba transfer yapicaklar bende cok saskinim ama embiryo transferini boyle yapiyoz dedi doktor ne vitamin ne fitil hic bisey vermedi embiryonun yasama sansi %40mis dedim oyuzdenmi baska bisey vermiyonuz yok dedi rahim kalinliginda sorun yok dedi ilacida gerek yok dedi bakalim canim sali oglen arayacaklar simdi onu bekliyorum

Canım sana da tek embriyo mu transfer ettiler Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

mirjam hiç ilaç vermeden ilk kez duyuyorum demekki transfer sonrası vercekler ilaç, daha doğal olur aslında, bende rahimde sorun yoksa niye ilaç desteği veriyolar diye düşünürdüm.inş çarş. bebişin sağlıkla transfer edilir

Evet bende de çikolata kisti vardı. Ameliyat oldum 6 ya yaklaştığı için... Sağ tarafımdaki rezervleri etkiliyor malesef canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…