Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Tüp bebek tedavisine başlandı ama transfer için bekliyorum 1 ay doğum kontrol hapı kullanıcam ilk adetimle beraber transfer yapılacak. İnşallah güzel sonuç alırız
İnş hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın, rahat olmaya çalış, başka şeylere odaklanabilirsen daha iyi hisssedersin :) güzel haberlerini bekliyoruz..

Tesekurler canim bende yarinki gelecek haberi bekliyorum bakalim hayirlisi insallah canim

Canim nihayet aksam ustu aradilar cok sukur embiryomuzun durumu iyiymis insallah yarin saat 14:30 gibi transfer yapilacakmis bakalim Rabbim hayirliysa nasip eylesin insallah

Cok sevindim canim , ne guzel :) insallah hayirlisi ile bebgini alir gelirsin yarin :) insallah senden de guzel haberler gelecek cnm :) darisi bizlerin de basina ins. bu gunleri goruruz :)

Cok sevindim canim , ne guzel :) insallah hayirlisi ile bebgini alir gelirsin yarin :) insallah senden de guzel haberler gelecek cnm :) darisi bizlerin de basina ins. bu gunleri goruruz :)
Insallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Canim cok sagol Rabbim herkese herseyin hayirlisini versin insallah bakalim sonuc ne olcak :)

Canim nihayet aksam ustu aradilar cok sukur embiryomuzun durumu iyiymis insallah yarin saat 14:30 gibi transfer yapilacakmis bakalim Rabbim hayirliysa nasip eylesin insallah
Çok sevindim :)) Bebişin dayanıklı demekki inş güzel haberler alcaz :))

Çok sevindim senin adına canım güzel haberleri almak dileğiyle

mirjam nasılsın canım naptın ? Benimde kanamam başladı bugün inş kesilir (

Canim benim dr.un hastalarinda kanamasi olan cok var, ilaclarla ve surekli dinlenerek geciriyolar kanamalari merak etme onemli bisey degildir... tup bebek hamilelikleri bazen boyle olabiliyor, lutfen kendini yorma hicbirsey yapma mumkunse ev isi vs.

Canim benim dr.un hastalarinda kanamasi olan cok var, ilaclarla ve surekli dinlenerek geciriyolar kanamalari merak etme onemli bisey degildir... tup bebek hamilelikleri bazen boyle olabiliyor, lutfen kendini yorma hicbirsey yapma mumkunse ev isi vs.
valiente alinnaa Kızlar Doktora gittim dinlen yat dedi bende yatıyorum, iğne verdi bi tane . Çok korkuyorum..

valiente alinnaa Kızlar Doktora gittim dinlen yat dedi bende yatıyorum, iğne verdi bi tane . Çok korkuyorum..
Canm korkma rahat olmaya calis aynisi arkadasimin basina geldi dinlendi osa tup bebekdi..6.ayinda bile kanamasi oldu surekli dinlenio...bide hamile olan arkadaslarm 12.hafta civarinda rahim agzi boyunu olcturun mutlaka..benm arkadasim 24.haftada rahim agzi yetmezligi yasadi tesadufen farkedildi herhafta doktora gttigi icin ve hemen disik atildi bebeginn kurtulmasi buyuk sans oldu o haftada..i yuzden erken baktrin arkadaslar cok onemli 3 aydir buyuzden yatio

Canim benim sen doktorunu dinle, ne derse harfiyen yap bisey olmaz korkma... Cok arkadas var cnm kanamasi olan kk.de arastırdıysan gormussundur zaten... dr.un verdigi igneler ve dinlenerek geciyomus sen icini ferah tut dua et, konus hatta bebisle :) gececektir cnm ilk 3 ay dikkatli olmak lazim...

alinnaa valiente teşekkürler desteğiniz için dinleniyorum bekliycem bakalım başka bişey gelmiyo elimizden, inş bişey olmasın, yarın tekrar gitcem doktora bakalım inş durur ..

Ne demek canim yaa, burda guzel haberlerlerde hepimiz seviniyoruz, ya da tam tersi durumlarda uzuluyoruz... Yarin ins. azalir hatta biter kanama, guzel haberler bekliyoruz ins. cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…