Tüp bebek tedavisine başlandı ama transfer için bekliyorum 1 ay doğum kontrol hapı kullanıcam ilk adetimle beraber transfer yapılacak. İnşallah güzel sonuç alırızAnladım cnm normal yolla mı deniyorsun şu an? Yoksa tedavi mi olacaksın?
İnş hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın, rahat olmaya çalış, başka şeylere odaklanabilirsen daha iyi hisssedersin :) güzel haberlerini bekliyoruz..Tüp bebek tedavisine başlandı ama transfer için bekliyorum 1 ay doğum kontrol hapı kullanıcam ilk adetimle beraber transfer yapılacak. İnşallah güzel sonuç alırız
Ah ah o dediğini yapabilsem süper olacak da :) sağol canım benimİnş hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın, rahat olmaya çalış, başka şeylere odaklanabilirsen daha iyi hisssedersin :) güzel haberlerini bekliyoruz..
Tesekurler canim bende yarinki gelecek haberi bekliyorum bakalim hayirlisi insallah canimmirjam hiç ilaç vermeden ilk kez duyuyorum demekki transfer sonrası vercekler ilaç, daha doğal olur aslında, bende rahimde sorun yoksa niye ilaç desteği veriyolar diye düşünürdüm.inş çarş. bebişin sağlıkla transfer edilir
Naptın canım aradılar mı ?Tesekurler canim bende yarinki gelecek haberi bekliyorum bakalim hayirlisi insallah canim
Naptın canım aradılar mı ?
Canim nihayet aksam ustu aradilar cok sukur embiryomuzun durumu iyiymis insallah yarin saat 14:30 gibi transfer yapilacakmis bakalim Rabbim hayirliysa nasip eylesin insallah
Insallah canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Canim cok sagol Rabbim herkese herseyin hayirlisini versin insallah bakalim sonuc ne olcak :)Cok sevindim canim , ne guzel :) insallah hayirlisi ile bebgini alir gelirsin yarin :) insallah senden de guzel haberler gelecek cnm :) darisi bizlerin de basina ins. bu gunleri goruruz :)
Çok sevindim :)) Bebişin dayanıklı demekki inş güzel haberler alcaz :))Canim nihayet aksam ustu aradilar cok sukur embiryomuzun durumu iyiymis insallah yarin saat 14:30 gibi transfer yapilacakmis bakalim Rabbim hayirliysa nasip eylesin insallah
Çok sevindim senin adına canım güzel haberleri almak dileğiyleCanim nihayet aksam ustu aradilar cok sukur embiryomuzun durumu iyiymis insallah yarin saat 14:30 gibi transfer yapilacakmis bakalim Rabbim hayirliysa nasip eylesin insallah
Cnm dr a gttin mi ne dedi?
Canim benim dr.un hastalarinda kanamasi olan cok var, ilaclarla ve surekli dinlenerek geciriyolar kanamalari merak etme onemli bisey degildir... tup bebek hamilelikleri bazen boyle olabiliyor, lutfen kendini yorma hicbirsey yapma mumkunse ev isi vs.
Canm korkma rahat olmaya calis aynisi arkadasimin basina geldi dinlendi osa tup bebekdi..6.ayinda bile kanamasi oldu surekli dinlenio...bide hamile olan arkadaslarm 12.hafta civarinda rahim agzi boyunu olcturun mutlaka..benm arkadasim 24.haftada rahim agzi yetmezligi yasadi tesadufen farkedildi herhafta doktora gttigi icin ve hemen disik atildi bebeginn kurtulmasi buyuk sans oldu o haftada..i yuzden erken baktrin arkadaslar cok onemli 3 aydir buyuzden yatio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?