Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

mirjam nasılsın canım naptın ? Benimde kanamam başladı bugün inş kesilir (
mirjam cnm hadi guzel haberlerle gelesn insallah:)heersey gonlnce olsn cnm
mirjam nasil gecti, transfer oldu mu cnm?
valiente alinnaa Kızlar Doktora gittim dinlen yat dedi bende yatıyorum, iğne verdi bi tane . Çok korkuyorum..
canim cok gecmis olsun insallah onemli bisey degildir stres yapma olurmu? bizide haberdar et

bu arada kizlar hepinize cok tesekur ederim merak edip sormusunuz, malesef transfer son anda iptal oldu aslinda biz kendimizi en kotusune hazirlamistik ama bir gun evvel doktor arayip herseyin yolunda gittigini ve embiryonun gayet iyi durumda oldugunu soyledi ve hatta hamile kalma sansimin normalden daha yuksek oldugunu bile soyledi bizde cok mutlu olmustuk, ertesi gun hastaneye gitmeye hazirlanirken aradilar ve sabaha karsi embiryonun bolummesinin yavasladigini bu durumda tranfer etmeyeceklerini soylediler cok uzuldum ama yapilacak bisey yok hayirlisini diledim demekki hayirlisi boyleymis

yazperisi buarada canim 9 ay boyunca kanamasi olan bir bir kuzenim var tup bebek tedavisiyle hamile kaldi ve 9 ay boyunca kanamayi durdurmak icin igne kullandi simdi cok sukur cok saglikli bir kizi var :) oyle insanlar cok stres yapma olurmu canim

Durdu canım kanama teşekkürler ama risk var dedi doktor hayırlısı olsun bekliycez, transferin olmamasına üzüldüm Geçmiş olsun inş kısa zamanda kendiliğinden gelsin bebişin cnm ..

Kızlar merhaba... Şu dönemde stresden uzak kalmamız gerektiğini biliyorum ama bu benim için çalışmayıp evde olduğum için kendimi çok dinliyorum neredeyse imkansız gibi malesef. Google dan araştırma yapayım dedim ama verimli bir sonuç alamadım. Bildiğiniz ve özellikle katıldığınız meditasyon kursu var mı? Buarada ben İzmir deyim

Cnm ya inan cok uzuldmhayirlisi buymis demekki insallah kendlgnden hamile kalirsin cnmm....benmde 3 tane varya korkuorm inaallah cozulunce sorun olmaz(

Çok üzüldüm Hayırlısı olsun canım sözlerim yetersiz kalıyor sadece hakkımızda hayırlısını istemekten başka birşey gelmiyor elimizden... Hangi merkezde bu durumu yaşadın acaba?

Cok uzuldum tatlim yaaa, her seyin bir sebebi vardir, dedigin gibi herseyin hayirlisi... Bende senin gibi dua etiim ediyorum hayirlisi ise olsun diyorum cok cok istememe ragmen... Elimizden geleni yapiyoruz gerisi kader...

Durdu canım kanama teşekkürler ama risk var dedi doktor hayırlısı olsun bekliycez, transferin olmamasına üzüldüm Geçmiş olsun inş kısa zamanda kendiliğinden gelsin bebişin cnm ..

Cok sevindim cnm :) Dikkat edersin, dr dediklerini dikkatlice yaparsin ins. bebegine bisey olmayacak cnm :) Sen calisyomuydun?

Cnm ya inan cok uzuldmhayirlisi buymis demekki insallah kendlgnden hamile kalirsin cnmm....benmde 3 tane varya korkuorm inaallah cozulunce sorun olmaz(
cok tesekurler canim insallah sizlerden guzel haberler aliriz canim senin sansin benimkinin uc kati korkma bol bol dua et Rabbim herkese herseyin hayirlisini versin.. herseyde bir hayir vardir ben oyle bakiyorum
canim kanamanin durmasina cok sevindimmm sen bizim umudumuzsun dikkat et kendine, stres yapma yorma kendini olurmu topigimizin cici annesi ve birde hamilelik takvimi eklermisin bizide moral olur gordukce
bu arada benim kendiliginden olma sansim yok malesef cunku son ameliyatimda doktorum tuplerimin icinde su birikiyor diye tuplerimi kapadi

Çok üzüldüm Hayırlısı olsun canım sözlerim yetersiz kalıyor sadece hakkımızda hayırlısını istemekten başka birşey gelmiyor elimizden... Hangi merkezde bu durumu yaşadın acaba?
cok sagol canim amin Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallah.. ben hollandada yasiyorum burda isala klinikte oldu yaklasik 7 yildir ayni merkezle tedavim suruyor oglumada bu hastanede kavustum artik butun hastane beni taniyor diyebilirim
Cok uzuldum tatlim yaaa, her seyin bir sebebi vardir, dedigin gibi herseyin hayirlisi... Bende senin gibi dua etiim ediyorum hayirlisi ise olsun diyorum cok cok istememe ragmen... Elimizden geleni yapiyoruz gerisi kader...
cok sagol canim tesekurler.. bence hayirlisni dilemek cok onemli tabiki biz kullarca bilmeyiz hersey olsun bitsin isteriz ama Mevlam en dogrusunu en hayirlisini bilir..

alinnaa evt cnm dikkat ediyorum artık, biraz özensiz davrandım galiba öncesinde ondanmı bilmiyorum böyle oldu, inş sağlıklı hayırlısıyla devam eder. bu arada çalışıyorum ama bayramdan sonra başlıycam cnm..
mirjam sağol canım keşke yanımda sizlerde olsaydınız bebişle, kısa zamanda inş. nasip olur ..

Kızlar selam. Bende de 3.5 cm çikolata kisti var 1.5 yıldır olmuyor. Yaş 30 .aşılama yaptircam inşallah .aşılamada nedense pek ümidim yok.

Kızlar selam. Bende de 3.5 cm çikolata kisti var 1.5 yıldır olmuyor. Yaş 30 .aşılama yaptircam inşallah .aşılamada nedense pek ümidim yok.
Selam canim cok gecmis olsun, okadar umitsiz ve negatif baslama tedavine moral pozitif dusunmek gercekten cok onemli..

Geçmiş olsun canım rahim filmi çektirdinmi hiç tüplerde tıkanıklık falan varmı? Kistin küçükmüş daha umarım kısa zamanda olur, bildiğim kadarıyla aşılamada şans biraz düşük,yinede belli olmaz hayırlısı olsun ...

Canim rahim filmi çektirdim temiz.cikti şükürler olsun. Klomen kullandım 1 ay birsürü kist yaptı. Hormonlar da normal çıktı. Soğan Kuru de denedim. Bana kalsa hemen tup bebek deniycem ama eşim aşılama deneyelim önce diyor . Hayırlı olsun canım hamisliğin Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Senin normal yolla mi oldu

Mrb kizlar ...bende de cikilota kisti var..sol yumosta...son deneme ankara novaartta olddu tek embriyor donmus tedavisiyle malesef olmadi...siz hangi merkezlerde denediniz...farkli yeni bir yontem uygulandi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…