Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

kızlar mrb. kndıme sozum vardı bu cıkolata kıstlerımle hamıle kalırsam her cıkolata kıstlı anne olmak ısteyenbe anlatacagım hıkayemı dıye:)
kızlar bnm sagda 1.5 solda 3.5 cm kıstımle bahcecı fulyada tup bebek ıkıncı transferımle bın sukur kı suan da hamıleyım we cok sukur kı sonlara yaklastık :) ALLAHım ısteyen herkese yasatsın bunu.
bı yıl dogal yontemle hamıs kalmaya calıstım o surecte yumurta takıbı yapıldı ama olmadı yıne. cok cok streslı gunlerdı amelıyt olmadım yumurta rezerwımın azalmasından korktum. cnku gerı donusu hıc olmayacaktı esımdende ALLAHım bın kez razı olsun kı pahalı olmasına ragmen merkez terchını ws. herseyı bana bıraktı. ALLAHIM ondan razı olsun cok destek oldu bna. ılk transferımde bı embrıyo konuldu tutmadı. 2. transferımde ıse 2 embrıyo konuldu we ck sukurkı tuttu bırı we yawrum bnmmle:)
umıt olsun dıye yazıyrm kızlar en kotu ıhtımal para bırıktırın we tup yaptırın we kesınlıkle ıkı embrıyodan az konulömasını kabul etmeyın. sans artıyor.
aklınıza takılan bırsey olursa cewaplarım

Canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin masallah ne guzel Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
Bu arada ben hollandada yasiyorum burda malesef 2 embiryo transferi kanunen yasak

Mrb kizlar ...bende de cikilota kisti var..sol yumosta...son deneme ankara novaartta olddu tek embriyor donmus tedavisiyle malesef olmadi...siz hangi merkezlerde denediniz...farkli yeni bir yontem uygulandi mi?
Cok gecmis olsun canim Ben yurt disinda yasiyorum turkiyedeki merkezleri bilmiyorum. Burda turkiyedeki gibi agir ilaclar vermiyolar yada tutunmasi icin igneler felan sadece progesteron fitili veriyorlar okadar vucudun embiryoyu kendi kabul etmeli diyorlar dogal olmali diyorlar

Yurtdışı farklıdır tabi canım...çoğu kişi tr ye geliyor siz dusunmediniz mi burayi

Teşekkürler canım tüp bebek bizim. inş darısı başınıza. rahim filmi temizse hormonlar normalse şansın yüksek olduğunu düşünüyorum normal yolla bile olabilir.. Eşinede test yaptırdınızmı?

Eşime de test yaptırdık o da normal çıktı. Ama 1.5 yıldır olmadı hayırlısı boyleymis yaş 30 canım biraz korkuyorum bu yüzden.

Bu bayram herkese saglik, sihhat, huzur, mutluluk, ve bol sans getirsin insallah dilediginiz ne varsa Rabbim hayirlisiyla nasip eylesin insallah..

Kizlar slm...nasilsiniz nasi gidiyo? yazperisi cnm sen nasilsn kese gormeye gittinimi?ya kizlar ben bisey sorucam cok sinirim bozluo bu tedavilere basladktan sonra bende adet degisiklikleri oldu 5 6 aydr adetim bi tuaf evden cikmak istemiorm resmen...boyle koyu gelio bi kismi pihti seklinde afedersnz ped emmiyo bi avucum dolacak kadar gelio genelde 2.gunu bole oluo dr a sordum hormonlardandr filan dedi ama daha once bole bisey olmazdi minik pihtilar gelirdi ama bu cok tuaf(ve cok sinir bozucu biryerde lavb. Girmek bile istemiorm...kistten olabliecegi yazio nette ama bilmiorm bole bisey yasayan varmi

Merhabalar canim bu konuyla ilgili bir fikrim yok dogrusu benimde zaman zaman oluyor ama oyle cok asiri sadece dogumdan sonra olmustu onuda ebe cok normal oldugunu icimde biriken pirtilasmis kan oldugunu ve korkulacak bisey olmadigini soylemisti bende ustunde durmadim

valiente evt gittik gördük cnm iyi şükür,
adet ikinci günü yoğun olur genelde pıhtıda gelebiliyor ama çok fazlaysa başka bir doktora daha görün istersen ..

selam canlar nasilsiniz? uzun zaman oldu gorusemedik neler yapiyonuz?
yazperisi canim nasilsin? nasil gidiyor?
alinnaa canim sen ne yaptin?
valiente canim senin nasil gidiyor?
sarojo canim sen nasilsin? neler yapiyon? bayagi uzun zaman oldu hic gelmedin

Cnm valla ne olsun ayni devam..dondurlms icin bekliorm guya bu ayin sonu yapacaktk ama esim istemio kizlar yaaa5.gun embriyolari bosuna gitmesin su kiste cozum bulalim diyo..kistin salgiladigi sivi embriyoyu aninda olduruomus..dogum kontrol hapi kullan dio yada spor dio..spor icin zorlaniorm kalbimde skinti var benm aranizda dogum kontrol hapi kullanan varmi kisti baskilamasi icin 3.4 ay kullaniliomis galiba yardim edin fikir verin bana

canim bana doktorum tub bebek oncesi 1 ay veriyor suan kullandim mesela dun bitti hastalanincada hemen tedaviye basliycam dogum kontrol hapini bana oyle birkac ay hic vermediler hastaligin baskilanmasi icin lukrin depot diye bir igne veriyorlar gecici menepoza sokuyolar ben yaklasik toplamda 8 ay kullanmistim simdi yine vericekti doktor ama benim bileklerimde damar sIKIsmasina yol acti ellerim uyusuyor o yuzden vermedi
canim kocan bir yerde hakli acele etme istersen malum bu tedaviler maddi manevi insani cok sarsiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…