- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
- 78
Oyle deme canim hic belli olmaz tamam tup bebek kadar sansi yuksek degil ama %20 hamile kalma sansi var Rabbim nasip ettimi neden olmasin ??Aşılamanın normal ilişkiden pek farkı yokmuş ya ondan umutlu degilim
Canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin masallah ne guzel Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasinkızlar mrb. kndıme sozum vardı bu cıkolata kıstlerımle hamıle kalırsam her cıkolata kıstlı anne olmak ısteyenbe anlatacagım hıkayemı dıye:)
kızlar bnm sagda 1.5 solda 3.5 cm kıstımle bahcecı fulyada tup bebek ıkıncı transferımle bın sukur kı suan da hamıleyım we cok sukur kı sonlara yaklastık :) ALLAHım ısteyen herkese yasatsın bunu.
bı yıl dogal yontemle hamıs kalmaya calıstım o surecte yumurta takıbı yapıldı ama olmadı yıne. cok cok streslı gunlerdıamelıyt olmadım yumurta rezerwımın azalmasından korktum. cnku gerı donusu hıc olmayacaktı esımdende ALLAHım bın kez razı olsun kı pahalı olmasına ragmen merkez terchını ws. herseyı bana bıraktı. ALLAHIM ondan razı olsun cok destek oldu bna. ılk transferımde bı embrıyo konuldu tutmadı. 2. transferımde ıse 2 embrıyo konuldu we ck sukurkı tuttu bırı we yawrum bnmmle:)
umıt olsun dıye yazıyrm kızlar en kotu ıhtımal para bırıktırın we tup yaptırın we kesınlıkle ıkı embrıyodan az konulömasını kabul etmeyın. sans artıyor.
aklınıza takılan bırsey olursa cewaplarım
İnsallah canim .Oyle deme canim hic belli olmaz tamam tup bebek kadar sansi yuksek degil ama %20 hamile kalma sansi var Rabbim nasip ettimi neden olmasin ??
Cok gecmis olsun canim Ben yurt disinda yasiyorum turkiyedeki merkezleri bilmiyorum. Burda turkiyedeki gibi agir ilaclar vermiyolar yada tutunmasi icin igneler felan sadece progesteron fitili veriyorlar okadar vucudun embiryoyu kendi kabul etmeli diyorlar dogal olmali diyorlarMrb kizlar ...bende de cikilota kisti var..sol yumosta...son deneme ankara novaartta olddu tek embriyor donmus tedavisiyle malesef olmadi...siz hangi merkezlerde denediniz...farkli yeni bir yontem uygulandi mi?
Yurtdışı farklıdır tabi canım...çoğu kişi tr ye geliyor siz dusunmediniz mi burayiCok gecmis olsun canim Ben yurt disinda yasiyorum turkiyedeki merkezleri bilmiyorum. Burda turkiyedeki gibi agir ilaclar vermiyolar yada tutunmasi icin igneler felan sadece progesteron fitili veriyorlar okadar vucudun embiryoyu kendi kabul etmeli diyorlar dogal olmali diyorlar
Cok dusunduk tabii ama en az 6hafta suruyor tedavi ama bizim okadar izinimiz olmuyor malesefYurtdışı farklıdır tabi canım...çoğu kişi tr ye geliyor siz dusunmediniz mi burayi
Teşekkürler canım tüp bebek bizim. inş darısı başınıza. rahim filmi temizse hormonlar normalse şansın yüksek olduğunu düşünüyorum normal yolla bile olabilir.. Eşinede test yaptırdınızmı?Canim rahim filmi çektirdim temiz.cikti şükürler olsun. Klomen kullandım 1 ay birsürü kist yaptı. Hormonlar da normal çıktı. Soğan Kuru de denedim. Bana kalsa hemen tup bebek deniycem ama eşim aşılama deneyelim önce diyor . Hayırlı olsun canım hamisliğin Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Senin normal yolla mi oldu
Eşime de test yaptırdık o da normal çıktı. Ama 1.5 yıldır olmadı hayırlısı boyleymis yaş 30 canım biraz korkuyorum bu yüzden.Teşekkürler canım tüp bebek bizim. inş darısı başınıza. rahim filmi temizse hormonlar normalse şansın yüksek olduğunu düşünüyorum normal yolla bile olabilir.. Eşinede test yaptırdınızmı?
35 ten sonra sorun oluyo sen daha küçüksün kafana takma, aşılama yaptırmaya karar verdinmi ?Eşime de test yaptırdık o da normal çıktı. Ama 1.5 yıldır olmadı hayırlısı boyleymis yaş 30 canım biraz korkuyorum bu yüzden.
Merhabalar canim bu konuyla ilgili bir fikrim yok dogrusu benimde zaman zaman oluyor ama oyle cok asiri sadece dogumdan sonra olmustu onuda ebe cok normal oldugunu icimde biriken pirtilasmis kan oldugunu ve korkulacak bisey olmadigini soylemisti bende ustunde durmadimKizlar slm...nasilsiniz nasi gidiyo?yazperisi cnm sen nasilsn kese gormeye gittinimi?ya kizlar ben bisey sorucam cok sinirim bozluo bu tedavilere basladktan sonra bende adet degisiklikleri oldu 5 6 aydr adetim bi tuaf evden cikmak istemiorm resmen...boyle koyu gelio bi kismi pihti seklinde afedersnz ped emmiyo bi avucum dolacak kadar gelio genelde 2.gunu bole oluo dr a sordum hormonlardandr filan dedi ama daha once bole bisey olmazdi minik pihtilar gelirdi ama bu cok tuaf (ve cok sinir bozucu biryerde lavb. Girmek bile istemiorm...kistten olabliecegi yazio nette ama bilmiorm bole bisey yasayan varmi
Cnm valla ne olsun ayni devam..dondurlms icin bekliorm guya bu ayin sonu yapacaktk ama esim istemio kizlar yaaa
canim bana doktorum tub bebek oncesi 1 ay veriyor suan kullandim mesela dun bitti hastalanincada hemen tedaviye basliycam dogum kontrol hapini bana oyle birkac ay hic vermediler hastaligin baskilanmasi icin lukrin depot diye bir igne veriyorlar gecici menepoza sokuyolar ben yaklasik toplamda 8 ay kullanmistim simdi yine vericekti doktor ama benim bileklerimde damar sIKIsmasina yol acti ellerim uyusuyor o yuzden vermediCnm valla ne olsun ayni devam..dondurlms icin bekliorm guya bu ayin sonu yapacaktk ama esim istemio kizlar yaaa5.gun embriyolari bosuna gitmesin su kiste cozum bulalim diyo..kistin salgiladigi sivi embriyoyu aninda olduruomus..dogum kontrol hapi kullan dio yada spor dio..spor icin zorlaniorm kalbimde skinti var benm aranizda dogum kontrol hapi kullanan varmi kisti baskilamasi icin 3.4 ay kullaniliomis galiba yardim edin fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?