Peki cnm.1 ay dogum kontrol hapi kullanmann sebebi ne yani ne ise yariyo..canim bana doktorum tub bebek oncesi 1 ay veriyor suan kullandim mesela dun bitti hastalanincada hemen tedaviye basliycam dogum kontrol hapini bana oyle birkac ay hic vermediler hastaligin baskilanmasi icin lukrin depot diye bir igne veriyorlar gecici menepoza sokuyolar ben yaklasik toplamda 8 ay kullanmistim simdi yine vericekti doktor ama benim bileklerimde damar sIKIsmasina yol acti ellerim uyusuyor o yuzden vermedi
canim kocan bir yerde hakli acele etme istersen malum bu tedaviler maddi manevi insani cok sarsiyor
yumurtaliklari ve endo. baskilamak amacliymis, diyomya aslinda oncesinde 3 ay menepoza sokmak istiyorlar cunku endo. baskilandigi icin hamile kalma sansin yukseliyormusPeki cnm.1 ay dogum kontrol hapi kullanmann sebebi ne yani ne ise yariyo..
Peki cnm son bisi sorcam dondurlms tedavisinden once kullandnmi?yumurtaliklari ve endo. baskilamak amacliymis, diyomya aslinda oncesinde 3 ay menepoza sokmak istiyorlar cunku endo. baskilandigi icin hamile kalma sansin yukseliyormus
yok canim hic bisey vermediler sadece catlama ignesi yaptilar hepsi o zaten trasferi beklerken son anda arayip embiryonun gelisiminin yavasladigini o yuzden tranferden vazgectiklerini soylediler zaten sadece 1 taneydi..Peki cnm son bisi sorcam dondurlms tedavisinden once kullandnmi?
canimm cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlarla acini dindirsin insallah
canim yaa cok uzuldum Rabbim sanada hayirli saglikli evlatlarla acini dindirsin insallahKızlar değerim düştü kimyasalmışhakkımızda hayırlısı
Amin teşekkür ederim canım Sana da çok geçmiş olsun Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahcanim yaa cok uzuldum Rabbim sanada hayirli saglikli evlatlarla acini dindirsin insallah
teşekkürler canımYaaa cnm benm yaa cok kotu oldum simdi okudum(neden nekadarlik olmustu dusme sebebi bellimi..allahim hepimize hayrlisni ver yarabbim inanki cok uzuldum..cikolata kisti olanlarda bu dusuk olayini cok duyuyorum kizlar ((( yazperisi cnm cok gecmis olsun tekrardan hsg cekilecek persembe gunu cnm bi bakilacak tuplere tekrardan..sonraki ay bi problem olmazsa artik bakicaz ..
Çok geçmiş olsun canımAmin teşekkür ederim canım Sana da çok geçmiş olsun Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım hayırlısı böyleymiş diyorum inşallah Allah gelecek sefere hepimize nasip etsin güzel haberlerimizi verelimÇok geçmiş olsun canıminş. gelecek sefer olumlu olur üzme kendini ..
Allah razi olsun canim Amiiinnn... Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasinböyle yazıları okuyunca hem cok üzülüyorum hemde yurekten hepimize dua ediyorum,insallah en kısa zamanda rabbim kucaklarımızı bebişlerimizle doldurur.yılmak yok kızlar umutsuzluga kapılmak yok..
Allah kolaylik versin canim hic korkma bol bol dua et Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah.. bak ben 4 asilama tedavisi ve simdi 4. tup bebek tedavisine basliyorum insallah, bende 15inde ignelere basliyorum 25inde ilk ultrason olacak kolay bir surec degil tabi ama ben 2. tup bebekte kavustum ogluma inan onun icin herseye degerKızlar bende artık aşılama tup bebek yoluna adım attım. 25 inde randevu aldım aşılamaya basliycam inşallah. Korkuyorum nedense zorlu bir süreç gibi geliyor
Amin canım benim. Çikolata kisti olanlarda asilamada şans düşük diyorlar ama bi basliycaz bakalım hayırlısı olsunAllah kolaylik versin canim hic korkma bol bol dua et Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah.. bak ben 4 asilama tedavisi ve simdi 4. tup bebek tedavisine basliyorum insallah, bende 15inde ignelere basliyorum 25inde ilk ultrason olacak kolay bir surec degil tabi ama ben 2. tup bebekte kavustum ogluma inan onun icin herseye degerRabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?