Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Peki cnm.1 ay dogum kontrol hapi kullanmann sebebi ne yani ne ise yariyo..

Peki cnm.1 ay dogum kontrol hapi kullanmann sebebi ne yani ne ise yariyo..
yumurtaliklari ve endo. baskilamak amacliymis, diyomya aslinda oncesinde 3 ay menepoza sokmak istiyorlar cunku endo. baskilandigi icin hamile kalma sansin yukseliyormus

yumurtaliklari ve endo. baskilamak amacliymis, diyomya aslinda oncesinde 3 ay menepoza sokmak istiyorlar cunku endo. baskilandigi icin hamile kalma sansin yukseliyormus
Peki cnm son bisi sorcam dondurlms tedavisinden once kullandnmi?

Peki cnm son bisi sorcam dondurlms tedavisinden once kullandnmi?
yok canim hic bisey vermediler sadece catlama ignesi yaptilar hepsi o zaten trasferi beklerken son anda arayip embiryonun gelisiminin yavasladigini o yuzden tranferden vazgectiklerini soylediler zaten sadece 1 taneydi..

Yaaa cnm benm yaa cok kotu oldum simdi okudum(neden nekadarlik olmustu dusme sebebi bellimi..allahim hepimize hayrlisni ver yarabbiminanki cok uzuldum..cikolata kisti olanlarda bu dusuk olayini cok duyuyorum kizlar((( yazperisi cnm cok gecmis olsun tekrardan hsg cekilecek persembe gunu cnm bi bakilacak tuplere tekrardan..sonraki ay bi problem olmazsa artik bakicaz ..

mirjam canım benim bebeğim düştü umarım sizlerinki olumlu olur .. senin tedavin başladımı ?
canimm cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlarla acini dindirsin insallah
benim tedavimmi doktorum yarida kesti cunku kullandigim dogum kontrol hapi hipotroidimi etkilemis hormonlarim alt ust tabii piskolojimde oyle ama hayirlisi olsun insallah 15 kasimda yeniden basliycam insallah herseyin hayirlisi..

teşekkürler canım 8 di Galiba sağlıksızdı embriyo, henüz konuşmadım doktorumla.. umarım seninki tutunur canım güzel haberlerini bekliyoruz..

böyle yazıları okuyunca hem cok üzülüyorum hemde yurekten hepimize dua ediyorum,insallah en kısa zamanda rabbim kucaklarımızı bebişlerimizle doldurur.yılmak yok kızlar umutsuzluga kapılmak yok..

böyle yazıları okuyunca hem cok üzülüyorum hemde yurekten hepimize dua ediyorum,insallah en kısa zamanda rabbim kucaklarımızı bebişlerimizle doldurur.yılmak yok kızlar umutsuzluga kapılmak yok..
Allah razi olsun canim Amiiinnn... Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin

Kızlar bende artık aşılama tup bebek yoluna adım attım. 25 inde randevu aldım aşılamaya basliycam inşallah. Korkuyorum nedense zorlu bir süreç gibi geliyor

Kızlar bende artık aşılama tup bebek yoluna adım attım. 25 inde randevu aldım aşılamaya basliycam inşallah. Korkuyorum nedense zorlu bir süreç gibi geliyor
Allah kolaylik versin canim hic korkma bol bol dua et Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah.. bak ben 4 asilama tedavisi ve simdi 4. tup bebek tedavisine basliyorum insallah, bende 15inde ignelere basliyorum 25inde ilk ultrason olacak kolay bir surec degil tabi ama ben 2. tup bebekte kavustum ogluma inan onun icin herseye deger Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Amin canım benim. Çikolata kisti olanlarda asilamada şans düşük diyorlar ama bi basliycaz bakalım hayırlısı olsun

Kizlar dun doktora gttm iki tarafli cikolata kisti vardi bende suan sol taraftako 4cm olmus sag taraftaki yok olmus...aslnda sevindm ama digeri cok buyumus..tup bebekte rek tarafli olumca embriyoyu kistin olmadgi tarafa terlestiriolarms diye bisi duydum bole bisey yasayan varmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…