Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Allah razi olsun canim Amiiinnn... Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
Mirjam,iyi akşamlar beni hatırladınmı ilk tüp bebek denemem düşükle sonuçlanmıştı.Nasılsın iyisindir inşaallah.Seni takip ediyorum 4 tüp bebek tedavisine başlıyorsun.inşaallah ogluna bir kardeş gelir ve Anne olursun canım.bende ikinci denemedeyim korkum tarifsiz.Transferimin 4.günündeyim 3 embriyo yerleştirildi,eşim bu gün test almış dayanamadım yaptım ve silik çizgi çıktı sevinemiyorum.İlkindede aynısı olmuştu ama bu defa herşey olması gereken şekilde dedi dr çok güzelmiş rahim kalınlıgı,embriyo kalitesi ve benden 3 yumurta toplandı ikisi döllendi biri songün ikiye bölünmüş şok olduk üçünüde istedim.acaba test yanıltıyormu yada vücutta hormon var diyemi çizgi çıktı bir bilgin varmı canım.bu arada tedavisi süren arkadaşlara Alla hayırlı sonuçlar nadip etsin,kolaylık versin iyi akşamlar herkese

Kızlar naber.mirjqm naptin ikinciyi.bende ikinciyi düşünüyorum ama maddi problem yüzünden galiba bekleyecegiz.normal yoldanda tabikiii olmuyo

Valla ilk defa duydum..normalde embriyoyu rahmin girisine yerlestiriyolar.artik o ne tarafa tutunursa kader.benim oglum saglam yumurtama tutunmustu

Canım sanırım tutmuş embriyoların çok sevindim senin adına. İkiz gebelik mi nasıl sonuçlandı? Allah kucağına almayı nasip etsin

selam canim hatirlamaz olurmuyum Masallah Rabbim hayirli vede saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin insallah cokk cooookkk sevindim benim tedavim aslinda ekimdeydi ama saglik sorunlarim nedeniyle kasim sonuna ertelendi suan tranferin 3. gunundeyim hayirlisi bakalim benimde 4 yumurtam dollendi ikisi kaliteli ikiside b kalite diyolar yani sanslari biraz dusukmus ama sadece 1 tane tranfer yaptilar burda kanunen 2 embiryo transferi yasak doktorumla biraz kavga ettik ama yapilacak bisey yok diger ucu dondurulacak insallah

Kızlar naber.mirjqm naptin ikinciyi.bende ikinciyi düşünüyorum ama maddi problem yüzünden galiba bekleyecegiz.normal yoldanda tabikiii olmuyo
selam canim cok tesekurler canim transferin 3. gunundeyim bayagi bir saglik sorunlari yasadim cok sukur simdi cok iyiyim Rabbim maddi manevi sIkIntIlarini gidersin insallah normal yoldan olmuyor diye sartlama kendini hic belli olmaz burda 16 yil tedavi gordukten sonra vazgecen ve sonrasinda kendiliginden hamile kalan bi tanidigim bile var Rabbim nasip eylemisse olur insallah

Kızlar persembe günü transferim oldu ...haber vermen istedm inşallah gersey guzel olur bu sefer..
selam canim hayirli vede bebisli olsun transferin insallah ne tesaduf benimde cumartesi oldu transferim nasil gidiyor?

selam canim hayirli vede bebisli olsun transferin insallah ne tesaduf benimde cumartesi oldu transferim nasil gidiyor?
Aaa cok sevndm cnm senınkınede hayrlı olsun sennkide...valla nası gitsin heyecanlı bı sekılde beklemedeym ama gunler gecmek bılmıo kac tane kacıncı gun embrıyosu cnm??

Aaa cok sevndm cnm senınkınede hayrlı olsun sennkide...valla nası gitsin heyecanlı bı sekılde beklemedeym ama gunler gecmek bılmıo kac tane kacıncı gun embrıyosu cnm??
sagol canim tesekurler evet cok heycanli burdan birbirimizi motive edelim olurmu? benim sadece bir tane 3.gun embiryosu transfer edildi burdaki kanunlara gore iki tane transfer yasak senin kacinci gun embiryosu?

sagol canim tesekurler evet cok heycanli burdan birbirimizi motive edelim olurmu? benim sadece bir tane 3.gun embiryosu transfer edildi burdaki kanunlara gore iki tane transfer yasak senin kacinci gun embiryosu?
Tabıko cnm cok ıı oldu valla:)benmde 2tane 5.gun dondurulms embrıyo..bugun 5.gunum kasıklarmda surekli agrı var bole hafıf regl agrısı gıbı ama kistten ve ılaclardan gbı gelıo...

Tabıko cnm cok ıı oldu valla:)benmde 2tane 5.gun dondurulms embrıyo..bugun 5.gunum kasıklarmda surekli agrı var bole hafıf regl agrısı gıbı ama kistten ve ılaclardan gbı gelıo...
gecmis olsun canim cok normal bendede bazen oluyor hatta bazen sanki bicak saplaniyor

Canım sanırım tutmuş embriyoların çok sevindim senin adına. İkiz gebelik mi nasıl sonuçlandı? Allah kucağına almayı nasip etsin
İyi akşamlar,teşekkürler bu 2.denemem 3embriyo yerleştirildi Allah'ıma şükürler olsun birtanesi tutunmuş darısı isteyen annelere

İyi akşamlar,teşekkürler bu 2.denemem 3embriyo yerleştirildi Allah'ıma şükürler olsun birtanesi tutunmuş darısı isteyen annelere
Cnm konusmustk senle yınede tekrar hayrlı olsun:)belırtılerın nelerdi hissettinmi cnm neler yaşadn bıraz anlatrmsn?

İyi akşamlar canım çok sagol,inş belki bunda bir umut vardır.canım sen hollanda da yaşıyordun sanırım ama çok saçma mazereti olan kadınlara iki transfer ediliyor inan bende çok sinir oldum dr.benim sadece 3 yumurta toplandı ikisi döllendi tranferden bir gün önce birisi ikiye bölünmüş çok şaşırdım dr hepsini istiyormusun deyince üçünüde istiyorum dedim çünki hangisi tutacak bilmiyorumki çevremdeki tanıdıklar dış gebelik olur hepsi tutarsa tehlikeli olur çok olumsuz şeyler söylediler ama ben birinin tutacagını hissediyordum Allah ıma öyle dua ettim içim rahattı ve öyle oldu inşaallah ogluna bir kardeş gelir yaradan dualarını kabul etsin haberdar et canım merak ederim

Cnm konusmustk senle yınede tekrar hayrlı olsun:)belırtılerın nelerdi hissettinmi cnm neler yaşadn bıraz anlatrmsn?
Çok sagol canım darısı sonuç bekleyen arkadaşlarıma.benim belirtilerim transferin 4. Günü sol kasıgımda batmalar oldu gün geçtikçe çogaldı biraz yürüsem çok kötü oluyordum çok adet sancısı yaşadım bacaklarıma kadar iniyordu agrısı dört gün öncesine kadar kötüydüm ama şimdi iyiyim migde bulantısı ve gögüs sancısı hariç.transferimin 13.günden itibaren hafif kanamam başladı hala devam ediyor dr bebekle alakalı deyil gayet iyi dedi iki hafta daha progestan kullan sonra bitir dedi dikkat ediyorum ama hamile olduguma inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…