enenizi tutabiliyor musunuz?

supurgelicadi

<3
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
5.290
2.104
698
37
kızlar merak ettim sizde benim gibi çenenizi tutamıyormusunuz mesela ben sevgilimle kavga ettiğimde en son söyleyeceğim lafı hemen söylerim özellikle hemen msj atarım içinde kalmasın unutmayayım vs. diye sevgilimde çeneni tutamıyorsun der sürekli bana =)ben çenemi tutmayarak kavgayı uzatıyorum sizde de oluyormu merak ettim

Son düzenleme:
wala cnm aynısı bendede war.. yani haksızsam hatalıysam tabiki susarım ama haklıysam allaaaaahhh tutmayın benikaydirigubbakcemile3 bide karşımdaki zeytınyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışıosa bırakmam yakasını wala napimzemuszemuszemuszemus

Ben çenemi hiç tutamayanlardanımzemuszemus, hele işte dahada beterim. Sevgilime gelince farkli cogunlukla kendimi kontrol etmeye calisiyorum, tutacagim yerde tutarim ama bazen hic tutamam. Huy işte ne kadar kontrol etmeye çalışsamda bazen ipin ucu kaçıyorkaydirigubbakcemile3

Ahh bi tutabilsem bir susabilsem :)) hırsımı alamam yanımda değilse ararım,daha olmadı mesaj atarım daha olmadı taa iş yerine giderim :))

bende tutammıorum wala .napim ama içime atsam bunalıorumm.ne düşünüosam ne hissediosam hemen sölüorumm.bazen sonucu kötü oluo ama :umursamaz:

Hiç konuşmam sinirlendiysem.. Tartışma diye bir şey yaşanamıyor bizim aramızda.. Çünkü ben susuyorum, o konuşuyor.. Bir süre sonra sinirden çıldırıyor, konuşsana diye bağırıyor sonra da susup özür diliyor.. O sakinleştiği an ben başlıyorum bu sefer de o büyük bir sessizlikle dinliyor.. Böyle gül gibi geçinip gidiyoruz :)

arora sanki beni anlattın bende genelde susarım hiçbişey diyemem daha sonra başlarım bende..

Böylesi daha sağlıklı geliyor bana.. Aynı anda celallenip konuşmaya başlarsak ikimiz de birbirimizi dinlemeyeceğiz çünkü.. Eskiden bu huyum onu çileden çıkartırdı ama şu son 6 ayda o da böyle olması gerektiğini farketti sanırım :)

valla ben de tutamam illa söylerim.karşımdaki kim olursa olsun tutamam.

bende tutarım öyle hemen celallenmem pek bi tartışmamız falanda olmazz

Haklıda olsam haksızda olsam susmam...
Sonra genelde hep haksız olduğum için pişman olurum...
Sevdiceğim için büyük bir sabırla dinler susar hiç bir şey olmamış gibi davranır...
Bende iyice çileden çıkarım ama pişmanlığım önüme geçer ve susarım böylece gül gibi geçinip gidiyoruz işte:)

susma bazen karsımdakını olduruyo buda hosuma gıdıyo ve susarım sustummuda karsımdakı cıldırır..hıc kendımı yoramam valla..

ben sinirlendiğimde hiç konuşmam çünkü konuştuğumda o sinirle çok ters bi laf söylerim konu uzar
eşimde konuşmaz ,bikaç saat sonra kendiliğimizden barışırız
7 senedir kavgamız, bağırışmamız olmadı çok şükür
çünkü ikimizde alttan alıp susmayı başardık
sinirliyken insan ne söylediğini bilmiyo, o yüzden en iyisi susmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…