enenizi tutabiliyor musunuz?

haksızsam susarım agzımı acmam..paşa paşa ozur dılerım..
cok sınırlıyse yıne susarım..sınırı yatısınca acarım agzımı..
aammmmaaa haklıysaaam kaydirigubbakcemile

benim canımın yandığı kadar onunda canı yansın istiyorum bu huyumdan nefret ediyorum

allahtan eşim sakin;hiç susmam ben;yüz kere söylerim bişeyi;uzatırım..off bazen kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum ama basarılı olup olmadıgımı ona sormalıyım-tatlicadiarzu-

Ben çenemi tutamam,gereken azarlarımı yaparım,gereken şeyleri söylerim,o da dinler.
Sonrasında o sadece haklısın der:roflol:
Bir kere de haksızsın de diye başlarım bu sefer..
Bu böyle sürer gider

tutamam:ecrin_bebek:
bi tutabilsem ne kavga olur ne bişeymirmirmirmir
ama olmuyor bi sinirleniyim tutabilene aşk olsun kırarım dökerim saydırırım :)
konular değişir kavga başka boyut alır, ama akıllanmam :)

Tutamadıgım da oluyor.. bazen agzıma gelenı sayarım... genelde pir susarım :))

Ama en sevmedıgım sey uzatmak...... uzatamam kendım bıle bayılırım..... kadın dırdırından ben bıle nefret edıyorum erkekler napsın.....

Son düzenleme:
bazen dilimin ayarı yoktur

saçmalarım sinirlenince

biraz biraz bu huyumu bırakmaya başladım ama hakim olmaya çalışıyorum kendime

tutmam ,tutamam....
hakkımı söke söke alırım,kim olursa olsun ...
sonuna kadar savaşırım ,direnirim...

eşim bana hep der ;'' çene kanseri yok ama ,sende kesin çıkar'' diye''
bende ona'' ben senin beynindeki tümörleri bu yolla ayıklıyorum ''derim :smiley-cool:

Son düzenleme:
vallaaa bende hiç susmam haklıda olsam haksızda olsam bagırıp cagırırım bazen cok fazla olurum biliorum ama napım tutamıorum kendimiiii bu huyumdan nefret ediorum aslında oda bana haklısın tamam dio snra utanıorum susuyorum mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Haklıysam hiç susmam
Haksızsamda pek susmam
Sevgilim hep der tamam sen haklısın ben haksızım çenem karşısında ne yapsın pes eder.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ama eğer sevgilim çok sinirliyse konuşmam :umursamaz: susmayı tercih ederim:1closedeyes:

valla ben dehiç susmamsusarsam üstüme çok gelece biliyorum CADIARZUo konuşur ben konuşur son ortalık durulur :lepi:kimin özürdilemrsi gerekiyor sa özürünü dilerŞenizböyle hayat geçip gider

öle bi yetenekim heç yohtur,ağzımı açarsam fenaaadelikafadulden
allah allah tutamıyos diye suçlumu oliciiz ,bizi dırdırcı yapanlar utansın:dilcikar:

aynen ben de hiç susmam 5 sene öncesine geri gider onları bile ortaya dökerima ama en fazla bi saat sürer yine de küslükzemuszemus

en son söylenmesi gerekeni hep en başta söylerim ben ve geçmişteki olumsuzlukları başına kalkarım mutlaka bu huyumdan nefret ediyorum ve ciddi anlamda sorun oluyo ama napim söylemezsem sinirden çatlıyorum bide o çok rahat ve çok sakin genelde kavga yapmayı sevmez bu duru beni daha da delirtir belki karşıma geçip sustursa ben çenemi açamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…