enenizi tutabiliyor musunuz?

o tartışma esnasında söylenmesi gereken şeyleri söylerim
sonrada pek o konu hakkında konuşmam ikimizinde sinirleri geçtiği zaman
konusuruz en azından söylediğimiz şeyleri daha net anlamış oluruz
hee yeri geliyo bende o tarsıtma esnasında herşeyi söylemek isityorum
ama söylemiyorum susuyorum ve bu onu daha cok sinirlendiriyo :)
ketumum biraz ben ya

ben hiç konuşmam sinirlenince odaya kapanır saatlerce kitap okurum kimseyi gürmek istemem kavgada bile çok dikatli cümleler kurmaya çalışırım çünkü karşımdaki insanla daha sonra yüzyüze bakacağımızı düşündükçe susmak en iyisi

ahh o çene tutma işini bi yapabilsem...
ama hırsımı alamam.yanımdaysa dır dır konuşurumkaydirigubbakcemile3
yanımda deilse msj atarım.en olmadı akşama ewe gelince gösteririm ben onakaydirigubbakcemile3

Haklı olduğum konuda düşüncelerimmi söylerim net bir şekilde,sesiz kalmam.
Tartışma derken,muhakkak yaşanıyor tabiki aramızda ama birbirimizi kırarak,inciterek ya da ikimizinde birbirimize bağırması şeklinde olmuyor bu.
En güzel tarafıda birbirimizi dinlemeyi becerebiliyoruz biz.
O yüzden,durmadan şu şöyleydi bu böyleydi diyen,çenesini tutamayan biri değilim yani.
Bıktırmam.

ayy tutarsam çatlar ölürüm.hemen pat diye yapıştırırm.
ama çok isterim tutmayı,düşünüp taşınıp cevap vermeyi ama nerdeeeeee.:mymeka:
gerci genelde eşime yaparım ama olsun keşke onada yapmasam.

BEN DE TUTAMAM HİC.HATTA BANA DER Kİ YETER ANNEM GİBİSİN BIDI BIDI BIDI.EWLENINCE HİC CEKİLMEZSİN DİYOR:))))NAPİM TUTAMIORUM ALALALA :dilcikar:

haksızlıga gelemeyen bı yapım var.. eger haklıysam cenem durmaz.. :lepi: ne geldıyse basıma o canem yuzunden geldı zaten.. kötükedihüso ama yıne de ne olursa olsun susmaya nıyetım yok.. :umursamaz: haklıysam sonuna kadar savunurum .. zemuszemus haksızken susmus olarak gorebılırsınız benı..

bende susarım en büyük cevabım bu olur susmak..o daha cok bagırır falan sonra ben kaldıramam gözlerim dolar..oda hemen izaya gelir özürünü diler kendini kötülemeye başlar..böyle geçinip gidiyoruz..körler sagırlar birbirini agırlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…