enenizi tutabiliyor musunuz?

valla ben çenemı tutumtuttum sonra da bi bıraktımm oooooo
başıma neler geldı neler evlılıgim ters düz oldu nerdeyse boşanıyordum
en iisi içinde biriktirmemek aklına gelenı güzellkle söylemek karsındakıne

üstüne bastın kaldır ayanı kızz ayy bende öyleyim bide adamın üstüne üstüne gidiyorum her bi şeyi kavgalıyken konuşuyorum geçmişteki kirli çamaşırları bile döküyorum sanırım biz bayanların huyu buu delikafadulden

tutmam cok agır konusurum fitilli sivri dilli şekılde soylerım cok sinirlenırsem
sinirlenmemıssem sadece soguk dururum.
ama sinirlenebılmıssem cok sıvrı konusurm durmadan laf carparım.

Eğer o sinirliyse pekala çenemi tutabiliyorum ( ki o sinirlenmişse ben haksızım demektir ),

Eğer ben sinirliysem yani haklıysam , bıdı bıdı konuşmam, bağırmam çağırmam ama buzzz gibi olurum ;

lafımı da kırmadan , saygı çerçevesinde söyler, buzz gibi davranırım...

Şimdi ben çenesini tutan mı , tutamayan mı oluyorum bu durumda kararı siz verin sositososito

ben ve cenemı tutmak..
gunluk konular ıcın cenemı tutamam..
mesela tv ıcın..
o kanal kalsın ..
sesını kıs...yada kısarmısın gıbı..
cıkardıgın eşyaları neden yerıne asmıyor veya koymuyorsun...
sızı doyuramadım gıttı..
odun gıbısın...
vs vs...
aılesı ıcınde konuşurum...
ornek verecek olursam:sensın benım kocam sana hesap verıyorum...
ben oyle yapsam olay olur tabı o annen ben gelınım artık gelın degılım yeter (bende bır aıleyım anlamında) vs vs..
ama ne kadar sınırlenırsem sınırleneyım yaptıgı en buyuk hatayı yuzune karşı soylemem eşimin..
ıcıme gomdum ben...
bır soru soruldu neredeyse hayat hıkayemı yazacaktım he..
affola.)

Son düzenleme:

bende tutamıyorum bitanem çenemi,ekiden tutardım ama baktım kendi kendimi yiyip bitiriyorum onun umurunda olmuyor bende artık ben onun yüzünden huzursuzsam onunda huzurlu olmasını istemiyorum,huzurunu bozuyorum...:1ninca:

hayatta tutamam cenemi cok cabuk kızarım geneldede haklıyımdır
sayar dökerim o an ağzıma ne gelirse tabi saygı cercevesinde bol bol laf carptırırım :mymeka:
hepsinide hakeder sayıp dökmezsem rahatlayamam icimde kalırsa iyice büyür öfkem incilerimi döker rahatlarım sositososito yok öyle beni sinir etmesi :jeyyar: iyi tarafıma kıymet yetmez ama kötü tarafımda fenadır iyi bilir kötükedihüso sinir ettiyse sonucunada katlanır yerimseniben

94 gündür tutuyorum çenemin açılıp sesimi duymayacağını da garanti edebilirim şuan itibariyle:umursamaz:lmaz:

gecen pazardan berı sabırla tutuyorum çenemi
butun kırgınlıklarımı ıcımde yasıyorum
cunku belkı onunla konusursam onu kaybetme rıskım var

Eger o cok sinirliyse o yatisincaya kdr tutarim dha dogrusu tutmaya calisirim ama eger bi patlarsam kimse susturamaz :)

bende tutamamam, ama öğrendimki "en büyük tepki tepkisizlikmiiş" bağırıp çağırmaktan daha çok işe yarıyor.

hiç tutamam çok sevıyorum onu ama çenemi tutamadığım hoşuma gitmeyen şeyleri söylediğim için onu kaybettim.

offf huyum kurusun haksızlığa hiç gelemem konuşamazsam uyuyamam yiyip içemem karşı taraf hatasını anlayana kadar konuşurum kaydirigubbakcemile3.. kimse kimsenin canını sıkmaya hakkı yok dimi ama durup dururken aaaa..:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…