- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
kesinlikleKanın düşük olduğu sürece halsiz olursun
Denemedim, gidip marketten pekmez alayım kan yapsın :)kesinlikle
pekmez içmeyi denediniz mi? işe yarar diye düşünüyorum,çünkü bende aynı durumdan muzdaribim ama pekmez iyi geliyor yani :) [konu sahibine]
Bir de öyle deneyeyim hiç demiyorum çünküBismillah deyip bi yerden başlayacaksin canım yoksa olmuyor tecrübeyle sabit
Toplasam da anında dağılıyor hiç kaldıramıyorum sonraderli toplu bir ev enerjini arttirir bence
bir an önce temizlige basla yoksa insan ipin ucunu birkere saldimi böyle devam ediyor.. benim evim öyle olsa bunalima girir bende yataktan cikmazdim sanirim
Kan iğneleri ve hapları kilo yaptığı için hiç istemiyorum. Ev şu an gayet iyi sıcaklıkta ama ayaklarım buz gibi şu an üşüyorlarKanın düşük olduğu sürece halsiz olursun
Sabah kahvaltıda ceviz yemeyi deneyeyim herkes öneriyor ceviz. Dikkatim çabuk dağılıyor zaten.Ceviz ye şimdi sen de dikkat dağınıklığı olabilir diyeceğim ama teşhis koymak için ileri gitmiş olucam günde beş adet ceviz ye farkedecektir eminim.Hatta badem fındık bunlardan da tüket.Ya gelip gidip ekleme yapıyorum ama ceviz için öyle şeyler okudum ki evin dağınıklığına bile çözüm olabileceğini farkettim zihni toparlıyor ayrica duzenliyor konsantre sağlıyor vs vs.
Yıllardır böyleyim ya hiç düzelmedimart yorgunluğumu nedir bu etrafımda pek çok arkadaşımdada bendede hiç bişey yapmak gelmiyo içimden.
Kan iğneleri ve hapları kilo yaptığı için hiç istemiyorum. Ev şu an gayet iyi sıcaklıkta ama ayaklarım buz gibi şu an üşüyorlar
Sevgili konu sahibesi bu ifade biraz garip olmus....kansizlik olabilir bir kan tahlili yaptirin ...birde makyaj yapmaminizi sevdim ne guzel iste ilk kalkinca sabah bazen yuz sis olabilir ama dogallik her zaman guzeldir bence aynen devamGiysi dolabımın içi zaten taşındığımdan beri Allah'a emanet
Bu buyuk bir onyargi bakin 3 yildir demir ilaci iciyorum asla kilo yapmiyor. Daha etkili olmasi icin aksam uyumadan once ac karna alip uyuyacaksiniz. Ve asil kansizlik kilo yapar cunku dediginiz sekilde halsizlikten enerji versin diye bir seyler yiyip durursun ve kilo alirsinKan iğneleri ve hapları kilo yaptığı için hiç istemiyorum. Ev şu an gayet iyi sıcaklıkta ama ayaklarım buz gibi şu an üşüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?