- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
halsızlıgının temelı kansızlık ve vıtamınsızlık ama bu evını çok afedersın b... goturmesının bahanesı degıl, her gün evden çıkarken çöpü dışarı bırakmak, haftada bir temizlik yapmak, iki bulaşık yıkamak bu kadar zor olmasa gerek milletin eşi-çocugu-işi var her işimizi de görüyoruz...İyi geceler, ben sürekli yorgunluktan şikayetçiyim.
Tüm gün uyusam yine bir o kadar uyuyabilirim, kolumu kaldıracak halim yok. Evde bulaşıklar haftalardır dağ gibi, bir anahtar yaptırıcam ona bile çıkmaya üşeniyorum. Okula gittiğim için şanslıyım zar zor kendimi kaldırıp okula gidiyorum. Her kız 9'daki ders için 7.30 gibi kalkıp saç makyaj yapıyor geliyor, ben inleye inleye 8.40 gibi anca uyanıp 5 dk'da evden çıkıyorum. Haliyle yüzüm her sabah şiş, tüm makyaj malzemelerim bomboş duruyor öyle ellenmemiş.
Evi toplamak bana zulüm geliyor, misal bir arkadaşım geldi kaldı koltuğu açtı, o yatak orada günlerce durur. Evim belki 3 hafta olacak temizlenmedi. Bir tek klozeti düzenli temizliyorum. Giysi dolabımın içi zaten taşındığımdan beri Allah'a emanet, bir kere düzlenmedi.
Çöpler balkonda birikti, yarı yüksekliğinde, mavi torbalardan balkon demirini zor görüyorum yani, çöpü bile atmaktan acizim, öyle de halim yok. Ne yesem ne içsem canlanırım, enerjimi arttırır?
Demir eksikliğim, vitamin eksikliğim, anemim var. Ama B12 hapları da aldım, demir hapı da aldım enerjim yine artmadı.
Spora gitmem lazım, düzenli gidiyordum 2 haftadır saldım fazlaca yemeye verdim.. Kötü hissediyorum.
sevgiliyle ne alaka evi sevgilisine mi temizletecekSevgili yap.
aynen,muthis kan yapar pekmezDenemedim, gidip marketten pekmez alayım kan yapsın :)
Bunu anlamak neden bu kadar zor???? Sevgilisi olunca erken kalkıp banyo yapıp kendine bakacak, süslenecek, 5 dakikada evden çıkmayacak. Sevgilisi eve gelecek diye temiz tutacak evi tabii ki...sevgiliyle ne alaka evi sevgilisine mi temizletecek
iyi de bu tembelliğe girer sevgilisi kocası olmayanın evini ....... götürüyo deseneBunu anlamak neden bu kadar zor???? Sevgilisi olunca erken kalkıp banyo yapıp kendine bakacak, süslenecek, 5 dakikada evden çıkmayacak. Sevgilisi eve gelecek diye temiz tutacak evi tabii ki...
Motive olur işte.iyi de bu tembelliğe girer sevgilisi kocası olmayanın evini ....... götürüyo desene
konu sahibi enerjisi olmamasından yakınıyo
aslın da benim de almam lazım öyle bişey ev iş çocuk derken akşam yerimden kalkacak halim kalmıyoBazı eczanelerde(büyük olanlarda genelliklele) doğal vitaminler satılıyor, bazılarında kilo yapmayı engelliyici takviyeler var (yeşil çay özü vs) bunlardan kullanabilirsiniz. Ben çok tembel bir insanım bir de boğa burcuyum keyfime aşırı düşkünüm öyle hissettiğim zamanlarda atıyorum bir tane yerimde duramıyorum:) tabi bunları kullanmayı engelleyen bir rahatsızlığınız varsa bu mesajı görmezden gelin lütfen. Ama organik olanları tavsiye ederim, kilo problemim olduğu için bende onlardan kullanıyorum.
Bunu anlamak neden bu kadar zor???? Sevgilisi olunca erken kalkıp banyo yapıp kendine bakacak, süslenecek, 5 dakikada evden çıkmayacak. Sevgilisi eve gelecek diye temiz tutacak evi tabii ki...
Denemedim, gidip marketten pekmez alayım kan yapsın :)
Bir de öyle deneyeyim hiç demiyorum çünkü
6 ay boyunca kullandım hiç kilo yapmadı kişiye göre değişir bence sağlık için kullanilmaliKan iğneleri ve hapları kilo yaptığı için hiç istemiyorum. Ev şu an gayet iyi sıcaklıkta ama ayaklarım buz gibi şu an üşüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?