- 17 Mayıs 2023
- 37
- -32
- 6
- 20
- Konu Sahibi hayattanbikmiskiz
-
Korkma sana kalmaz. Kalpsiz. Engelli adayı olduğunu da unutma. Utanilicak hale dusersin!Engelli kardeşim var artık çok yoruldum gittiğimiz heryerde bize bakıyorlar nefret ediyorum artık hayatımdan isyan etmekten istemiyorum ama gerçekten çok yoruldum stresten yemek dahi yiyemiyorum ölmeyi isteyecek hale geldim. İlerde anneme babama bsiey olursa kim bakacak diye düşünmekten kafayı yiyeceğim
Ne belli yarın öburgun kazaya düşüp kardeşin gibi olmayacağın?Sigortalımısın sen böyle olaydan?Engelli kardeşim var artık çok yoruldum gittiğimiz heryerde bize bakıyorlar nefret ediyorum artık hayatımdan isyan etmekten istemiyorum ama gerçekten çok yoruldum stresten yemek dahi yiyemiyorum ölmeyi isteyecek hale geldim. İlerde anneme babama bsiey olursa kim bakacak diye düşünmekten kafayı yiyeceğim
Sen de engelli adayısın! Benm erkek kardeşim 18yaşına kadar sapasağlamdı.Askerliğini komando olarak yaptı.22 yaşında bir hastalık nüksetti.%60nengelli şuan.Sağlıklıyım diye kardeşinden utanma.Kimin başına ne geleceği belli değil.Sağlıklısındır bir kaza geçirirsin,hastalanırsın engelli olabilirsin.Şu açtığın konuya bile yazıklar olsun!!!!Engelli kardeşim var artık çok yoruldum gittiğimiz heryerde bize bakıyorlar nefret ediyorum artık hayatımdan isyan etmekten istemiyorum ama gerçekten çok yoruldum stresten yemek dahi yiyemiyorum ölmeyi isteyecek hale geldim. İlerde anneme babama bsiey olursa kim bakacak diye düşünmekten kafayı yiyeceğim
Olmayan bir seyin engeli de olmaz bence.E siz de engellisiniz? Kalpten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?