Bildiğimiz iki tekerlekli taşıtMotosiklet derken?
Evet canımBildiğimiz iki tekerlekli taşıt
Biz de öyle söylüyoruz da işi hakarete kadar engellemeye kadar götürdüOnun içi fesatmış.
Saçma olmuş tavrı ama eşini tanımıyor mu ablanız neye kızıp kızmayacağını kaç yıllık eşi sonuçta.Merhaba hanımlar ..sorun şu ..ablam tatil için memlekete geldi ..eşi iş dolayısıyla gelemedi.. benim eşim de motorsiklet kullanıyor ..dün hep birlikte kahvaltı yaparken ablam nasıl acaba motor bindin mi korktun mu falan diye sordu ben de merak ediyorum korkuyorum dedi. Eşim de istersen gel bir tur gezdireyim seni dedi..tur atıp geldiler bir de selfie çekmişler..bana da gönderdiler ..ablam eşine de göndermiş .. o da utanmadın mı evli barklı kadınsın tüh sana yazıklar olsun beni arama gelme bir daha buralara deyip ablamı engelledi telefonda ..kız şuan şokta ..kendimi zan altında hissediyorum diyor hiçbirşekilde çocuğa tutunmadım koltukla oturur gibi oturdum diyor .. dedim saçmalama tutunsan nolur..özür falan bekliyor sanırım..bir fikir verin nasıl davransın böyle kocaya..eşimin haberi yok olsa kesinlikle çok üzülür ve bir daha görüşmez enişte kişisiyle
İnanır mısın ablam da az önceaynı şeyiri söyledi bunu bahane edip bir haltlar karıştırıyor olmasın dediGözlerim daha neler okuyacak. Bahaneymiş gibi geldi bana bir haltlar yemesin kadinin yokluğunda ?
Böyle tepki vereceğini bilmezdim dedi.. konuşmasına fırsat vermiyor ki kadını engellemiş her yerdenSaçma olmuş tavrı ama eşini tanımıyor mu ablanız neye kızıp kızmayacağını kaç yıllık eşi sonuçta.
Bence yangına körükle gitmesin, alttan alsın konu kapansın
İnanır mısın ablam da az önceaynı şeyiri söyledi bunu bahane edip bir haltlar karıştırıyor olmasın dedi
Koskocaman adamın yaptıgına bak ya sanki sevgilisini engelliyo. Normalde yapıcı olmasın derdim ama adam aksi ters yapsa daha da ters yapacak birine benziyo.Böyle tepki vereceğini bilmezdim dedi.. konuşmasına fırsat vermiyor ki kadını engellemiş her yerden
Arabayı eşim de teklif etmez ablam da binmez motor merak ettiği için teklif etti araba zaten gereksiz yersiz olurEşim böyle şeyler asla yapmaz. Ben de yapmam. Rahatsız edici buluruz. Demek ki karı koca birbirlerini yeterince tanımıyorlar. Kızacağını düşünmedim deyip alttan almalı. Bana göre enişte haklı. Araba olsa da istemezdim mesela ne alaka yengesi gezdirecek? Çocuk gibi 2 tur bindiriyim nedir..
Aynen canım ben kesinlikte paylaşmayı düşünmüyorum çünkü karı koca araları illa ki düzelir fakat kötü olan eşim olur ve beni bir daha görüşmemi istemezEnistenizin arayip ozur dilemesi lazim. Neye kizdigida belli degil esiniZle bindigine mi yoksa sadece motora binmesine mi sinirli.
Sizde bu konuyu eşinizle paylasmayin konu cok buyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?