Kadın diyor zaten bir anlasam neye kızdığını konuşmasına da fırsat vermiyorEşi çalıştığı ablanız tatil yaptığı için gergin olabilir. Ablanız eşini daha iyi tanır sonuçta. Kızabileceği bir durum varsa selfie çekip niye attı ki? Eşi böyle garip ani çıkışları olan biri miydi? Neye kızdığı da tam belli değil.
Kesinlikle adam baska yerlere cekecek hakli olarakAynen canım ben kesinlikte paylaşmayı düşünmüyorum çünkü karı koca araları illa ki düzelir fakat kötü olan eşim olur ve beni bir daha görüşmemi istemez
Arabayı eşim de teklif etmez ablam da binmez motor merak ettiği için teklif etti araba zaten gereksiz yersiz olur
Sanki elin adamı kıskandığı kişiMerhaba hanımlar ..sorun şu ..ablam tatil için memlekete geldi ..eşi iş dolayısıyla gelemedi.. benim eşim de motorsiklet kullanıyor ..dün hep birlikte kahvaltı yaparken ablam nasıl acaba motor bindin mi korktun mu falan diye sordu ben de merak ediyorum korkuyorum dedi. Eşim de istersen gel bir tur gezdireyim seni dedi..tur atıp geldiler bir de selfie çekmişler..bana da gönderdiler ..ablam eşine de göndermiş .. o da utanmadın mı evli barklı kadınsın tüh sana yazıklar olsun beni arama gelme bir daha buralara deyip ablamı engelledi telefonda ..kız şuan şokta ..kendimi zan altında hissediyorum diyor hiçbirşekilde çocuğa tutunmadım koltukla oturur gibi oturdum diyor .. dedim saçmalama tutunsan nolur..özür falan bekliyor sanırım..bir fikir verin nasıl davransın böyle kocaya..eşimin haberi yok olsa kesinlikle çok üzülür ve bir daha görüşmez enişte kişisiyle
Yazacaktim da yine linc ederler sus casper dedimNedense ben enişteniz'in, eşinizden kıskanmasını normal bulmadım. Fakat ablanızın yaptığı da bana abes geldi enişteniz de bu yönden itici gelmiştir..
Bana da tuhaf gelir ve normal karşılaşmam.
Aynen bana da çocukça geldi. .Yaptın bari neyin fotoğrafını atıp paylaşıyorsun. .Yazacaktim da yine linc ederler sus casper dedimsenden cesaret aldim su an. Kendimi yerine koyuyorum da enistenin. Esimin arkasinda eltimi motorda dusunemedim. Bana gire yersiz, tuhaf ve sacma. Ne gerek yani? Hic normal degil.
Enistenin de kiskanmasi ve engellemesi falan sacma ama kizmasi normal bence . Ben de kizardim. Ne o oyle cocuk gibi ?
Ben kocamin huyunu bilirim. Kizacagi seyleri yapmam. Ya da mesela empati yaparim. O yapsa ne olurdu gibisinden. Kizacagim birseyse ben de yapmam. Anlamadim ki tanimadan mi evleniyorlar? Benim ki direkt olarak "Allah askina 10 yasinda misin sen? Bu ne hal " der mesela. Bunu diyecegine de adim kadar eminim ben. Taniyorum cunku.Aynen bana da çocukça geldi. .Yaptın bari neyin fotoğrafını atıp paylaşıyorsun. .
16 yıllık eşim asla beni kıskanmaz ama böyle bir şey yapsam tepkisi olur yani..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?