Eniştemin tepkisi normal mii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın diyor zaten bir anlasam neye kızdığını konuşmasına da fırsat vermiyor

Fotoğrafta yanlış anlayacağı bişey mi var ki
Ay neye kızdı belli değil
Bana özelden atsanıza bir bakim

Aynen canım ben kesinlikte paylaşmayı düşünmüyorum çünkü karı koca araları illa ki düzelir fakat kötü olan eşim olur ve beni bir daha görüşmemi istemez
Kesinlikle adam baska yerlere cekecek hakli olarak

Hoslanmamış , rahatsız olmuş olabilir. Hadi bunu bir nebze anlarım da engellemek nedir birde onca hakaret. Hep mi bir dengesizligi vardı acaba ? Birden bu kadar patlamaz insan. başka birseylere dolmuş bahanesi bu olmuşta olabilir ama benim çok ağrıma giderdi yani.

Arabayı eşim de teklif etmez ablam da binmez motor merak ettiği için teklif etti araba zaten gereksiz yersiz olur

Araba modelini de merak edip binmek isteyebilirdi. Size bu nasıl saçma geliyorsa o da saçma. Teşekkür edip konuyu kapatmalıydı bence. Engellemek, eve gelme demek de abartı. Kızarsın, iki söylenirsin, uyarırsın biter. Ergen sevgili gibi davranıyor ikisi de.

İnsanın fikri neyse zikri de odur lafının vucut bulmus hali eniste.Demek o böyle düsünecek asıl burda tavır yapması gereken ablanız

goruntu hoşuna gitmemis olabilir. fotograf atmasi gereksiz olmus bence. hos bence selfi cekmek de gereksiz. diyelim ki bindim. turlar gelirim geri. selfi cekip atmayi tercih etmezdim.

ustteki bir uye yazmis. belki de ablaniz bilerek yapti bunu. illaki esinin huyunu biliri. biraz nispet yapmak istemis olabilir.

Bunu problem edecek insan var. Etmeyecek insan var.

Burada konuyu bu şekilde tartışmak yersiz. Çok insan, çok aile için gayet normal olabilir. Yine başka aile için yanlış olarak tanımlanabilir.

Bence buradaki konu daha farklı. Ablanız kocasını tanır. Tepkisine şaşırdığına göre, adamın gülmesini vs bekliyordu.

Bence adam kızmaya trip yapmaya yer arıyor. Sebebi nedir bilmem

Herkesin normali farklı sonuç olarak insan kendini, esini tanır. şimdi tek bir doğru var bu konuda demek yanlis olur sizin için sakıncası yok muş ama demekki eş kişisi için fazla gelmiş bir durum var ortada. Belki üslup yanlış gelmiş fazla gelmiş olabilir. ben bu konuda hakli haksız diyemiyorum. Kârı koca aralarında çözebilirler ancak konuşarak.

Sanki elin adamı kıskandığı kişi
Onun bahane uydurası varmış ablan gelmesin diye herlde fırsat bulmuş

Nedense ben enişteniz'in, eşinizden kıskanmasını normal bulmadım. Fakat ablanızın yaptığı da bana abes geldi enişteniz de bu yönden itici gelmiştir..
Bana da tuhaf gelir ve normal karşılaşmam.
Yazacaktim da yine linc ederler sus casper dedim senden cesaret aldim su an. Kendimi yerine koyuyorum da enistenin. Esimin arkasinda eltimi motorda dusunemedim. Bana gire yersiz, tuhaf ve sacma. Ne gerek yani? Hic normal degil.
Enistenin de kiskanmasi ve engellemesi falan sacma ama kizmasi normal bence . Ben de kizardim. Ne o oyle cocuk gibi ?

Aynen bana da çocukça geldi. .Yaptın bari neyin fotoğrafını atıp paylaşıyorsun. .

16 yıllık eşim asla beni kıskanmaz ama böyle bir şey yapsam tepkisi olur yani..:)

Ayıp etmiş enişte ,sanki bahane arar gibi aralarında bi sorun mu varmış acaba

Simdi ablanizin esi ve eltisi motora binse ve selfie çekilip atsa kiskanclik duyabilir ablanızda. Kiskanmasi normal ama tepkisi fazla. Enişteniz sarilmistir vs diye düşünmüştür.

Aynen bana da çocukça geldi. .Yaptın bari neyin fotoğrafını atıp paylaşıyorsun. .

16 yıllık eşim asla beni kıskanmaz ama böyle bir şey yapsam tepkisi olur yani..:)
Ben kocamin huyunu bilirim. Kizacagi seyleri yapmam. Ya da mesela empati yaparim. O yapsa ne olurdu gibisinden. Kizacagim birseyse ben de yapmam. Anlamadim ki tanimadan mi evleniyorlar? Benim ki direkt olarak "Allah askina 10 yasinda misin sen? Bu ne hal " der mesela. Bunu diyecegine de adim kadar eminim ben. Taniyorum cunku.
Al bir motor sur,nedir yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…