Enişteniz motora binmiş olmasına kızmış olmasın eşinin? Aksi halde ruh sağlığında problem vardır ya da eşini bırakmak için bahane arıyordu ve bahane ayağına geldi. Bir ablanıza sorun evliliklerinde çatırdama v.d var mı bu sadece bahane olabilir çünkü çok çirkin birşey düşünmesi bile normal biri olmadığının göstergesidir...Merhaba hanımlar ..sorun şu ..ablam tatil için memlekete geldi ..eşi iş dolayısıyla gelemedi.. benim eşim de motorsiklet kullanıyor ..dün hep birlikte kahvaltı yaparken ablam nasıl acaba motor bindin mi korktun mu falan diye sordu ben de merak ediyorum korkuyorum dedi. Eşim de istersen gel bir tur gezdireyim seni dedi..tur atıp geldiler bir de selfie çekmişler..bana da gönderdiler ..ablam eşine de göndermiş .. o da utanmadın mı evli barklı kadınsın tüh sana yazıklar olsun beni arama gelme bir daha buralara deyip ablamı engelledi telefonda ..kız şuan şokta ..kendimi zan altında hissediyorum diyor hiçbirşekilde çocuğa tutunmadım koltukla oturur gibi oturdum diyor .. dedim saçmalama tutunsan nolur..özür falan bekliyor sanırım..bir fikir verin nasıl davransın böyle kocaya..eşimin haberi yok olsa kesinlikle çok üzülür ve bir daha görüşmez enişte kişisiyle
Arabayı eşim de teklif etmez ablam da binmez motor merak ettiği için teklif etti araba zaten gereksiz yersiz olur
Hakkaten yaArabaya binmez, arabaya binmek yersiz olur ama motosiklet normal? Bence motisiklet oldukca yersiz olmuş. Esim ve ben de motosiklete biniyoruz. Ben esimin arkasindayken bacaklarim esimin bacaklarinin uzerinde duruyor devamli baska secenek yok sarilmasa bile bacaklar birbirinin uzerinde. Arabada kimse kimsenin ustune cikmiyor en azindan.
Normalde enisteyle bacak bacaga yapişik
temas edecek yakinlikta bile oturmaz insanlar.
Kendimi yerine koyuyorum da enistenin. Esimin arkasinda eltimi motorda dusunemedim.
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, eşiniz yengesini arkasına bindirip motorla gezdirse size de fotoğtaf atsa bozulmaz mısınız?Konuyu anlamamazlıktan geliyorum. Allah akıl fikir versin.
Ben de böyle düşündüm ya...Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, eşiniz yengesini arkasına bindirip motorla gezdirse size de fotoğtaf atsa bozulmaz mısınız?
Neyse canım biz de aynısını düşündük kıskanması normaldir ama tepkisi çok fazla şu an ablamın şaşırdı kıskanması değil tepkisi ve fotoğrafta bana da gönderdiler fotoğraf ablan tek motorun üzerinde yani öyle hani motor da ikisi de poz vermiş diye birşey yok ..Simdi ablanizin esi ve eltisi motora binse ve selfie çekilip atsa kiskanclik duyabilir ablanızda. Kiskanmasi normal ama tepkisi fazla. Enişteniz sarilmistir vs diye düşünmüştür.
Motora ben de biniyorum tatlım ama sizin dediğini gibi oturmuyoruz hatta ben ilk bindiğimde senin dediğin gibi oturacaktım ..eşim ne yapıyorsun bu hız motoru değil arkana yaslan ellerini dizlerine koy beni izle dedi..eşim olmasına rağmen temas falan olmadı yaniArabaya binmez, arabaya binmek yersiz olur ama motosiklet normal? Bence motisiklet oldukca yersiz olmuş. Esim ve ben de motosiklete biniyoruz. Ben esimin arkasindayken bacaklarim esimin bacaklarinin uzerinde duruyor devamli baska secenek yok sarilmasa bile bacaklar birbirinin uzerinde. Arabada kimse kimsenin ustune cikmiyor en azindan.
Normalde enisteyle bacak bacaga yapişik
temas edecek yakinlikta bile oturmaz insanlar.
Bacaklar birbirimin üzerinde diye birler olmuyor sürekli biniyoruz belki sizinki hız motorudurMotora ben de biniyorum tatlım ama sizin dediğini gibi oturmuyoruz hatta ben ilk bindiğimde senin dediğin gibi oturacaktım ..eşim ne yapıyorsun bu hız motoru değil arkana yaslan ellerini dizlerine koy beni izle dedi..eşim olmasına rağmen temas falan olmadı yani
Bizim motorda temas olmuyor cidden eşim yahu sarılcam sarılma dengemi bozarsın diyor yaslanma yeri yaptırdı yaslan etrafını isle diyor .. kıskanma konusuna gelince ben paylaşamam eşimi hani annesi de olsa ama belli etmem bu kadar tepki vermem içimden kıskanırım olur biterGerçekten merak ettiğim için soruyorum, eşiniz yengesini arkasına bindirip motorla gezdirse size de fotoğtaf atsa bozulmaz mısınız?
Ne yapış yapışı hanımefendi .. ablam ben de gördüğü için bindi ..rahatlığını temas olmadığını. . Kıskanır kızar insan ama insanların içi çok fesat olmuş .. burda eniştemin tavrı bi tek ablama değil bana ve eşime de hakarettir ..Ve ben bunu eşime duyurmak istemiyorum çünkü bir daha görüşmemi istemezHakkaten yaBen enistemle arabaya binerim. Nitekim oturdugumuz koltuklar ayri. Ama motora binmek asil yersiz olan. Yapis yapis o ne oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?