Eniştemin tepkisi normal mii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enişteniz motora binmiş olmasına kızmış olmasın eşinin? Aksi halde ruh sağlığında problem vardır ya da eşini bırakmak için bahane arıyordu ve bahane ayağına geldi. Bir ablanıza sorun evliliklerinde çatırdama v.d var mı bu sadece bahane olabilir çünkü çok çirkin birşey düşünmesi bile normal biri olmadığının göstergesidir...

Arabayı eşim de teklif etmez ablam da binmez motor merak ettiği için teklif etti araba zaten gereksiz yersiz olur

Arabaya binmez, arabaya binmek yersiz olur ama motosiklet normal? Bence motisiklet oldukca yersiz olmuş. Esim ve ben de motosiklete biniyoruz. Ben esimin arkasindayken bacaklarim esimin bacaklarinin uzerinde duruyor devamli baska secenek yok sarilmasa bile bacaklar birbirinin uzerinde. Arabada kimse kimsenin ustune cikmiyor en azindan.

Normalde enisteyle bacak bacaga yapişik
temas edecek yakinlikta bile oturmaz insanlar.

Hakkaten ya Ben enistemle arabaya binerim. Nitekim oturdugumuz koltuklar ayri. Ama motora binmek asil yersiz olan. Yapis yapis o ne oyle

Atmasaymis keske foto
Kufredip kizip engelleyip gelme daha diycek hic bisey yok ortada ama...Ablaniz burnu surtsun istiyosa enistenizin gitmesin aramasin sormasin.Eger alttan alip konusursa uste cikar eniste.Sert ciksin ablaniz.

Konuyu okurken "Aman ne var bunda ya sonuçta eniştesi yabancı değil" falan diyordum ki şu mesaj gözüme ilişti:

Kendimi yerine koyuyorum da enistenin. Esimin arkasinda eltimi motorda dusunemedim.

Empati yapınca ben de düşünemedim şimdi hahsjsjs. Arada kaldım ne desem bilemiyorum. Ama tabi eniştenin tepkisi ağır, sanki aldatırken falan yakalamış gibi tepki vermesine gerek yoktu ayıp olmuş.

Ne var bunda,motosiklete nasıl binsin insanlar birbirine dokunmadan ? Hayır dokununca ne oluyor,motosiklet ya bu ne olabilir ?

Mantıken düşününce insanın ne var bunda, kötü bir şey yapmamışlar, temas filan denmiş ama sonuçta o temasın da niyeti belli diyesi geliyor ama... Ya ben fiziksel temas konusunda hassas bir insanım, enişte de öyle olabilir ve ablanızın bunu bilmesi gerekir. Eniştenin tepkisi anormal ama ablanızın kocasının hassasiyetlerinden bu kadar bihaber olması da enteresan. Haa adamın böyle bir hassasiyeti yoksa ve birden ortaya çıktıysa, o zaman bir haltlar karıştırdığı için kendine alan açmaya çalışıyor olabilir diye düşünülebilir.

Simdi ablanizin esi ve eltisi motora binse ve selfie çekilip atsa kiskanclik duyabilir ablanızda. Kiskanmasi normal ama tepkisi fazla. Enişteniz sarilmistir vs diye düşünmüştür.
Neyse canım biz de aynısını düşündük kıskanması normaldir ama tepkisi çok fazla şu an ablamın şaşırdı kıskanması değil tepkisi ve fotoğrafta bana da gönderdiler fotoğraf ablan tek motorun üzerinde yani öyle hani motor da ikisi de poz vermiş diye birşey yok ..

Motora ben de biniyorum tatlım ama sizin dediğini gibi oturmuyoruz hatta ben ilk bindiğimde senin dediğin gibi oturacaktım ..eşim ne yapıyorsun bu hız motoru değil arkana yaslan ellerini dizlerine koy beni izle dedi..eşim olmasına rağmen temas falan olmadı yani

Bacaklar birbirimin üzerinde diye birler olmuyor sürekli biniyoruz belki sizinki hız motorudur

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, eşiniz yengesini arkasına bindirip motorla gezdirse size de fotoğtaf atsa bozulmaz mısınız?
Bizim motorda temas olmuyor cidden eşim yahu sarılcam sarılma dengemi bozarsın diyor yaslanma yeri yaptırdı yaslan etrafını isle diyor .. kıskanma konusuna gelince ben paylaşamam eşimi hani annesi de olsa ama belli etmem bu kadar tepki vermem içimden kıskanırım olur biter

Hakkaten ya Ben enistemle arabaya binerim. Nitekim oturdugumuz koltuklar ayri. Ama motora binmek asil yersiz olan. Yapis yapis o ne oyle
Ne yapış yapışı hanımefendi .. ablam ben de gördüğü için bindi ..rahatlığını temas olmadığını. . Kıskanır kızar insan ama insanların içi çok fesat olmuş .. burda eniştemin tavrı bi tek ablama değil bana ve eşime de hakarettir ..Ve ben bunu eşime duyurmak istemiyorum çünkü bir daha görüşmemi istemez

Durdukları yerde siz de olsaydınız o karede daha mantıklı olabilirdi.
Tamam bu kadar tepki hele ki engellemek iğrenç ama çok da hoş bir tablo değil.
Sonuçta iki taraf da evli ve ikisi selfie yaptıkları için arkada sarılıp tutunduğunu düşünmüştür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…