ceremino ben iki günde bir kullanıyorum bir ay 10 gr yetiyo diyosun ama sen sirkeli karışımı mı uyguluyosun eğer öyleyse birer bardak mı yarımsar litre mi kullanıyosun su ve sirkeden ??
ceremino enteleyi kullandığın zaman kaç kere uyguladn ne kadr sürede ve saçın ne kadr uzadı benim 15 gün içinde saçımı min 3-4 cm uzatmm lazım bunu hergün uygulayabilrim ne olursa yaparım ama saçımın uzaması laızm yardım edin!!
hergün kullansam zarar mı veriri yani bi bilgin var mı ??
kıslar merhaba ben yeni üye oldum bu entele nedir biraz açarmısınız nasıl bir ürün nerelerde satılıyor fiyatı nekadar? şimdiden tesekkürler:1hug:
ya saoL valla da bn bu okullar açılana kadr bigün entele bigün yağ karışımı yapcam yani saçım alışsın istiyorum brz okuLLar açıLınca da zaten yatakhanede istediim sıklıkta fırsatım oLmaz yapmaya ama işaLLa bi ayda 5cm uzatr başka bişi istemiyorum saçım istediim uzunluğa geldikten sonra da haftada bir yapmayı düşünüyorum enteleyi yada yağ karışımını yerimsenibenhergun kullanma canım sacın bır gunde olsa dınlensın
meerwwee ilk zamanlarda sertLeşme yapıyo ama bu benim 3. kuLLanışım oLdu daa sonra saçın aLışınca o sertLiği geçiyo merakLanma cnm ...Pardon Görmemişim Yukarda Yaziyomus Benim Saclarim çok Sertlesti Bide Saclarimda Cok Gür Cabuk Düzleşmesini Sagliyomu Bu Acaba Ben Düşleştirici Kullaniyorumda Baya Bi Yoruluyorum Düşlestirirken :çok üzgünüm:
arkadaşlar çok ciddi soruyorum cevap verirseniz sevinirim. bu enteleyi nerden duydunuz? ve de çok uzun süre kullanmış birini ve tabiki saçını göreniniz oldu mu? benim de acil saçımı uzatmaya ihtiyacım var kaynak mı yaptırsam yoksa bu yöntemi mi kullansam karar veremedim.((((((((
çok teşekkür ederim ceremino ben de deneyeceğim. yalnız bir sorum daha var benim saçlarım aslında koyu kestane renkli ve bukle bukleydi ancak 10 yıldır röfle ve boyadan artık ne bukle kaldı ne sağlık. şu an kuru ve şekilsiz dalgalı sert ama ince telli garip bi saçım var ancak fönlüyken güzel duruyo ama fön de yıpratıyor yani kısır döngü ve asıl sorun artık uzamıyor omzumu bi karış geçince çok cansız ve yıpranmış olduğu için mecbur kestirmek zorunda kalıyorum. kısacası ben saçımı uzatmak istiyorum ama şu anki gibi sağlıksız uzamasını istemiyorum. acaba bu entele saçı uzatırken bakım da yapıp saçın sağlıklı ve güçlü görünerek uzamasını da sağlıyor mu? şimdiden teşekkür ederim.tatlım enteleyı uzun zamandır kullanıyorum.ara ara dınlendırıyorum sacıımı yanı ara verıyorum enteleye en son belıme kadar uzadı saclarım,sonra yenıden kestırdım.kestırdıgımde omuzlarımın yukarısındaydı yenıden uzamaya basladı hızlı bı sekılde...
ayrıca denemediğim bakım şampuanı ve ürün kalmadı en şu an da kerastase kullanıyorum zaten ama azalan saçlarımı geri getirmiyor. ayrıca size bakım ürünleri ile ilgili çok önemli bir bilgi vereyim 'çok fazla onarıcı ürünü uzun süre kullanmak da saçı yıpratıyor' arada ara vermek şart. çünkü onarıcı ürünler antibiotik gibi yani çok uzun süre sonra ters tepki göstermeye başlıyorlar. aman dikkat :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?