Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

ceremino ben iki günde bir kullanıyorum bir ay 10 gr yetiyo diyosun ama sen sirkeli karışımı mı uyguluyosun eğer öyleyse birer bardak mı yarımsar litre mi kullanıyosun su ve sirkeden ??

10 gr. entele otunu - aktardan bulabilirsiniz, 2 bardak su ve 2 bardak sirkenin içinde kaynatıyorsunuz, su yarıya inene kadar kaynayacak ve bu suyu soğuyunca banyodan en az 1.5-2 önce evvel saç diplerine masaj yaparak sürüyorsunuz..Saçlar çok çabuk uzuyor

tatlım benım sacım bır ayda o kadar uzadı,cam terebentıde kullan faydasını gorursun

kıslar merhaba ben yeni üye oldum bu entele nedir biraz açarmısınız nasıl bir ürün nerelerde satılıyor fiyatı nekadar? şimdiden tesekkürler:1hug:

entele aktarlarda satılıo 10 gr mı 12 ytl ye alıorum ben daha fazlaya we daha ucuzada alan war fakat ortalama bole...entele sacın daha hızlı uzamasını we sıklasmasını saglıor.duzlesmesınıde yardımcı olmuo ben sac kremı kullanıorum onun etkısı oluo daha fazla bılgı ıcın gecmıs sayfaları bıraz karıstır ıı gunler lülülülülülü

hergun kullanma canım sacın bır gunde olsa dınlensın
ya saoL valla da bn bu okullar açılana kadr bigün entele bigün yağ karışımı yapcam yani saçım alışsın istiyorum brz okuLLar açıLınca da zaten yatakhanede istediim sıklıkta fırsatım oLmaz yapmaya ama işaLLa bi ayda 5cm uzatr başka bişi istemiyorum saçım istediim uzunluğa geldikten sonra da haftada bir yapmayı düşünüyorum enteleyi yada yağ karışımını yerimseniben

meerwwee ilk zamanlarda sertLeşme yapıyo ama bu benim 3. kuLLanışım oLdu daa sonra saçın aLışınca o sertLiği geçiyo merakLanma cnm ...

arkadaşlar çok ciddi soruyorum cevap verirseniz sevinirim. bu enteleyi nerden duydunuz? ve de çok uzun süre kullanmış birini ve tabiki saçını göreniniz oldu mu? benim de acil saçımı uzatmaya ihtiyacım var kaynak mı yaptırsam yoksa bu yöntemi mi kullansam karar veremedim. ((((((((

tatlım enteleyı uzun zamandır kullanıyorum.ara ara dınlendırıyorum sacıımı yanı ara verıyorum enteleye en son belıme kadar uzadı saclarım,sonra yenıden kestırdım.kestırdıgımde omuzlarımın yukarısındaydı yenıden uzamaya basladı hızlı bı sekılde...

yoo ben kullanıorum ben ıkı bardak elma sırkesı we ıkı bardak su ıle on gram enteleyı kaynatıosun we daha sonra suzup soguduktan sonra sacına suruosun bu karısımı yaklasık bı ay kullanıosun we sacın daha hızlı uzuor.. cam terebentını hakkında cok bılgım yok ama onuda sampuanına eklıosun ıı gunler gecmıs sayfalara bakarsan daha cok bılgı edınebılırsın...

Arkadaşlar bende tesadüf bu sitelerde dolaşırken okuduğum şeyleri uyguladım ve gerçektende etkisi var bakım kürlerinin, daha önce saç bakım yağı kullanıyodum hazır olanlardan ve dökülmeyi baya durdurmuştu, sonra çamterabentini duydum onu şampuanıma kattım bir ayı geçkindir kullanıyorum ve ailem bile farketti saçların canlandı ve uzamış baya demeye başladılar :dance: 2 gün arayla saç bakım yağını yapıyorum masaj yaparak bu çok etkili streçle sarıp 1 saat falan bekletiyorum ve şampuanımla en fazla iki kez olmak üzere köpürtüyorum ılık su ile yıkamak ve çıkmak üzereyken soğuk su tutmak saç diplerini canlandırıyor kan akışını hızlandırıyor ve banyodan sonra saçlarınızı havluya sarıp 15 dk.suyunu almasını bekleyin biraz ve saçlarınızı bunu bi sayfada okumuştum diplerinden tutam tutam çekip bırakın buda kan akışını hızlandırır, çamterabentin saçları biraz karıştırıyo bunun içinde banyodan sonra uçlarına diplerine değil saç kremi uyguluyorum. bana yıllar önce bi kuaför arkadaş şampuanların parfüm etkisi olduğundan arındırmak yerine zarar veriyolar demişti en iyisinin ipek olduğunu ucuz olmasına karşın daha iyi arındırdığını sölemişti geçen okuduğum kişide aynı şeyleri söyledi bende hak vererek gidip hemen ipek şampuan aldım lacivert olandan kekik özlü ayrıca kekik de saçların uzamasına yardımcı ve içine yarım şişe çamterabentin ve yarım şişe tatlı badem yağı döktüm. şimdide entele otunu alacağım yarın yağların bile etkisini görmüşken bu otu da kullanırsam daha da etkili olacağını düşünüyorum ve sabırsızım hatta kullanmaya başlamadan saçlarımın fotoğrafını çekeceğim bakalım ne kadar farkedecek bence kızlar dediklerime kulak asın ve bu otu kullanınca size bildiririm ve ben inananıyorum şu an bile farkediliyorsa sadece bakım yağları ve hakkını yememek lazım çamterabentinin etkisi o zaman sanırım belimi geçecek :sm_cool:

kızlar entele ve diğer yağ karışımları harika,herkese tavsiye ederim.Denedim ve devam ediyorum.herkes soruyor saçlarımdaki değişikliği.

çok teşekkür ederim ceremino ben de deneyeceğim. yalnız bir sorum daha var benim saçlarım aslında koyu kestane renkli ve bukle bukleydi ancak 10 yıldır röfle ve boyadan artık ne bukle kaldı ne sağlık. şu an kuru ve şekilsiz dalgalı sert ama ince telli garip bi saçım var ancak fönlüyken güzel duruyo ama fön de yıpratıyor yani kısır döngü ve asıl sorun artık uzamıyor omzumu bi karış geçince çok cansız ve yıpranmış olduğu için mecbur kestirmek zorunda kalıyorum. kısacası ben saçımı uzatmak istiyorum ama şu anki gibi sağlıksız uzamasını istemiyorum. acaba bu entele saçı uzatırken bakım da yapıp saçın sağlıklı ve güçlü görünerek uzamasını da sağlıyor mu? şimdiden teşekkür ederim.

ayrıca denemediğim bakım şampuanı ve ürün kalmadı en şu an da kerastase kullanıyorum zaten ama azalan saçlarımı geri getirmiyor. ayrıca size bakım ürünleri ile ilgili çok önemli bir bilgi vereyim 'çok fazla onarıcı ürünü uzun süre kullanmak da saçı yıpratıyor' arada ara vermek şart. çünkü onarıcı ürünler antibiotik gibi yani çok uzun süre sonra ters tepki göstermeye başlıyorlar. aman dikkat

Bence doğal bakım yağları en iyisi. Benim de sorunlu saçım var. Çok ince telli. Ben 1 ay entele kullandım. Çok iyi geldi. Ama sanırım ara vermek lazım. Şimdi sadece bakım yağları kullanıyorum. Sarmısak yağı, hint yağı, saf zeytin yağı karıştırıp sürüyorum. Ben yıllarca fön için kuaföre gittim. Aslında kuaföre hiç gitmemek ve saça hiç kimyasal işlem yaptırmamak en iyisi. Ben saçlarımı düzeltene kadar canım çıktı. Saç föne alışınca fönsüz berbat oluyor.Bir süre sonra yeniden enteleye başlayacağım.

evet tatlım haklısın hangı urunu kullanırsak kullanalım arada bır ara verıp sacımızı dınlendırmemız gerekıyor

ya arkadaşlar bende başladım bunu yapmaya fakat aldığım entele otu sarımsı kuru bitki.başka arkadaşlarda siyah olduğunu yazmış.benimki sahtemi yani.neyse bitene kadar kullanıcam artık faydasını görmezsem sahte demektir.:çok üzgünüm: biri şunun resmini koyarsa gerçekten iyi olur en azından neye benzediğini bilelim ya.

Kuaför saçlarımı çok kısa kesmişti.Saçımı uzatmak için aktardan entelle otu almıştım.Günde on kere yıkadığım için uzamıştı.:teytey:

arkadaşlar bu entele otunu kullanan arkadaşlar kullanım hakkında detaylı bir bilgi alabilirmiyim acaba???aktar sadece gözü sakının dedi acaba ellere cilde bir zararı varmı saça masajı eldivensiz uygulayabiliyormuyuz???

Arkadaşlar bu kadar çaba neden ben anlayamadım yani neden herkes yana yakılan bu otu arıyor? Herşey sacı biraz daha hızlı uzattığı için mi? Yoksa daha önemli faydaları da var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…