Saç Uzatma Yöntemleri Entele Bitkisi kullananların Paylaşım Alanı

2 gün önce bir internet sitesinden entele losyon sipariş ettim elime ulaştı bugün kullanmak istemiyorum dün saçlarımı yıkadığım için yarın başlarım kullanıma herhalde. Umarım güzel bir gelişme görürüm. Yok zehir mehir korkttum birazcık

entele bulabilen arkadaşlar
hayrınıza aktarın tlf nunu alıp bana verebilir misiniz.tlf edip kargoyla isteyeceğim.
sağlam güvenilir bir aktarsa tabi.

öyle zehirli değil demek yanlış çünkü entele otu zehirlidir. kullanım kurallarına uymak lazım.ayrıca insandan insana değişir bu durum çünkü alerjimizin olduğu şeyler farklı. ben kullandığımda hep midem bulanıyo kendimi kötü hissediyordum bıraktım. benim cildim fazla hassas belkide ondan ama saçınızda sivilce falan varsa zehir içine işler.bunlara dikkat etmek lazım.

nasıl kullanıyoruz arkadaşlar yardımcı olur musunz ne kadar kullanıyorsunuz saçınızın her yerine mi sürüyorsunuz ne kadar bekletiyosun

Ben entelenin yağını kullanıyorum, faydasını gördüm bana hiçbir yan etki yapmadı yapacağını da sanmıyorum gayet sağlıklı ve güzel uzuyor saçlarım herkese tavsiye ederim. :114:

Son düzenleme:
bende entele otunu kullanmak istiyorum fakat 4 aylık bebeğim var emziriyorum sakıncası olabilir mi?zehirli diyorsunuz? sonuçta saç boyarken bile emzirilen annelere pek fazla önerilmez.önerilerinizi bekliyorum sizce kullanayımmı?

canım ben eczacıyım.. şöyle söyleyeyim gebelik ve emzirme döneminde saç derisinden alabileceğin herhangi bir zehir içerikli bileşik bebeğine ulaşabilir.. sütten kestikten sonra kullanman çok daha faydalı olur :)

arkadaslar entele otunu ben 2 ay boyunca kullandım hergun yaptım 1 cay kasığı kadar bı tohumdu 2 yıl once 30 tl verdım elma sırkesınde kaynat badem yagımı ne vermıstı yanında bunu da kaynayınca içine dök demişti tabı koydugumuz sırke yarıya ınene kadar falan kaynatıyoruz pirinç buyuklugunde tohumdu yaaa kazayla saclarımı kestırmıştım acıl uzatmak ıstıdum 2 ayda 2 cm uzadı yanı normal sac uzaması hıçbir etkısı yok sıze kesın soleyım ben hiç bir etki gormedım hatta aktarda azıcıktı bu tohumdan 1 su bardagı kadar adam dedıkı hındıstandan gelıyo bu ot valla bılemıyorum belkıde bende etkılı olmadıııı

kızlar ben bugün entele otu aldım 10gr 20tl:) nasıl kullansam bilemiyorum bepanthende aldım fakat sirkeli olanla ikisi arasında kaldım ikisini de kullanıp birinden biri daha etkili yada ikiside aynı diyebilcek olan varmı aranızda?

bide aldığım bu 10 gr bana ne kadar gidicek? bi kullanımlıkmı olucak bu 10 gr ne kadar bi karışım çıkıyor*

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr acil yardıma ihtiyacım var uzun saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım suan ensemde saçlarım ve psikolojim cok bozuk...entele otu alcaktım ama aktar artık satılmıyo yasaklandı dedi yağı vardı onu aldım aynı etkiyi gösterirmi sizce bide sampuanı varmıs alsammı ki nedersiniz?????

Merhaba arkadaşlar. Ben 2 sene önce losyonunu kullanmıştım. Sonra neden kestim kullanmayı hatırlayamıyorum. Ama işe yaradığını hatırlıyorum. Bugün aklıma gelince aktara koşup yine aldım losyondan. Kullanmaya başlayacağım. Umarım yine faydasını görürüm ama dediğim gibi, daha önce memnun kalmıştım.

merhaba sürekli sizi takip ediyordum ama yazmak şimdi kısmet oldu. ben enteleyi bir yıl önce kullanmıştım. iki ay haftada iki kere sürekli kullandım. sonra işler güçler zaman ayıramadım. kullandığım iki ay sonunda kuaförüm "abla bir hastalık mı geçirdiniz de saçlarınız döküldü şimdi yeniden çıkıyor" dedi çünkü inanılmaz saç fışkırıyordu kafamdan. bu hafta bu olayı hatırlayıp yeniden başladım. sizlerle paylaşmak istedim. ben den sonra çoooook kişi kullandı onlar da bana dua ediyorlarmış

canım nasıl kullandığını bana anlatabilirmisin

Merhabalar kızlar ben sitede ki saç ve cilt bakımları ile ilgili yazıları yaklaşık 2 aydır okuyorum ve sonunda gidip entele otuydu, argan yağıydı oydu buydu aktardakine kadar yağ ot kök varsa aldım geldim :))
Saçlar için bugün entele otunu elma sirkesi ile kaynatıp içine bemiks çam terebentin badem yağı karıştırıp diplerine sürdüm, uçlarına da daha önceden hazırladığım (susam yağı, hint yağı, badem yağı, çam terebentin, argan yağı, E,A vitamin ampulleri, bephanet ampul ve hatırlayamadığım bi kaç yağ daha) bakım karışımından sürdüm. Bakım karışımını 1 haftadır kullanıyorum saçlarım cidden kendine geldi, uçları sürekli açılmaktan yanmış mat ve kötü görünüyordu ama yağlar sayesinde çok şükür yumuşacık, oldu parlak ve canlı duruyor saçlarım.
Entele losyonu almıştım 1 kere kullandım ama şimdi otunu bulduğum için kendim yaptım. Ancak forumda hergün sür diyende var, 3 günde bir sür vs diyende var uygulama sıklığında kararsız kaldım :S

Saçlarımın fotosunu çektim eğer 1 ayda denildiği gibi 5 cm gibi bi uzama olursa iki fotoyuda eklerim, inşallah uzarda sizlerede işe yaradı kullanın mutlaka deme keyfini yaşayabilirim :))

canım ne kadar sirkeye ne kadar entele koydun ben 1-2 ay önce entele aldm ama evde duruyor daha yapmadım hiç şuan sinemaki kürü yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…