bende entele otunu kullanmak istiyorum fakat 4 aylık bebeğim var emziriyorum sakıncası olabilir mi?zehirli diyorsunuz? sonuçta saç boyarken bile emzirilen annelere pek fazla önerilmez.önerilerinizi bekliyorum sizce kullanayımmı?
merhaba sürekli sizi takip ediyordum ama yazmak şimdi kısmet oldu. ben enteleyi bir yıl önce kullanmıştım. iki ay haftada iki kere sürekli kullandım. sonra işler güçler zaman ayıramadım. kullandığım iki ay sonunda kuaförüm "abla bir hastalık mı geçirdiniz de saçlarınız döküldü şimdi yeniden çıkıyor" dedi çünkü inanılmaz saç fışkırıyordu kafamdan. bu hafta bu olayı hatırlayıp yeniden başladım. sizlerle paylaşmak istedim. ben den sonra çoooook kişi kullandı onlar da bana dua ediyorlarmış
Merhabalar kızlar ben sitede ki saç ve cilt bakımları ile ilgili yazıları yaklaşık 2 aydır okuyorum ve sonunda gidip entele otuydu, argan yağıydı oydu buydu aktardakine kadar yağ ot kök varsa aldım geldim :))
Saçlar için bugün entele otunu elma sirkesi ile kaynatıp içine bemiks çam terebentin badem yağı karıştırıp diplerine sürdüm, uçlarına da daha önceden hazırladığım (susam yağı, hint yağı, badem yağı, çam terebentin, argan yağı, E,A vitamin ampulleri, bephanet ampul ve hatırlayamadığım bi kaç yağ daha) bakım karışımından sürdüm. Bakım karışımını 1 haftadır kullanıyorum saçlarım cidden kendine geldi, uçları sürekli açılmaktan yanmış mat ve kötü görünüyordu ama yağlar sayesinde çok şükür yumuşacık, oldu parlak ve canlı duruyor saçlarım.
Entele losyonu almıştım 1 kere kullandım ama şimdi otunu bulduğum için kendim yaptım. Ancak forumda hergün sür diyende var, 3 günde bir sür vs diyende var uygulama sıklığında kararsız kaldım :S
Saçlarımın fotosunu çektim eğer 1 ayda denildiği gibi 5 cm gibi bi uzama olursa iki fotoyuda eklerim, inşallah uzarda sizlerede işe yaradı kullanın mutlaka deme keyfini yaşayabilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?