harıkasınnnnnnnnnnnn kaptanım ıste budur hayırlı ugurlu olsunn canımmmmmmmmm
hayırlı olsun canım
inşallah sonuna kadar
selamlar herkese
Elifciğim (file) süper bir başlangıç yapmışsın inşallah motivasyonun hep böyle olur emin ol ki moral ve motivasyon en az sağlıklı beslenme ve spor kadar önemli... başarılarının devamını dilerim
Melekcim, ne mutlu 38 bedene girmişsin inşallah en kısa zamanda o 38 bedene daha rahat girmek nasip olur
bn hep 40-42 giyerdim şimdi daha fazla:26: 36-38 hedefim, inşallah ulaşacağıma inanıyorum
Arzu ablam, yeni daimi işin hayırlı olsun inşallah hep böyle güzel gider günlerin...sen yine arada kaç gel yaz
İlknurcum sen nasılsın canım görüşmeyeli?
kızlar çok bıdı bıdı yapmışsınız alıntılayamadım idare edin
olmuş işteolmusssssssssssssssssssssssss superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lılıcım cok sagol canım benımmmmmmmmmmmmmm
iyi akşamlar canımkızcelerım bırazdan cıkıyorumm herkeze ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrr
haklısın ablacım iş konusu biraz sorunlu olabiliyor güven yok maalesefkızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ama ben kimseye güvenemiyorum..çok darbeler yedim bu yolda...hayırlısı bakalım...
melekcim yarın görüşürüz cnm öpüyorum
kızlar iyiakşamlar bende bidaha giremem artık...yarın görüşmek üzere
iyi akşamlar Elifcimiyi akşamlar kızlar.......
bu arada müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........................
1 haftalık deneme sürem dün itibariyle doldu arkadaşlar....birlikte çalışmaya karar verildi daimi olarak işe alındım yaneeehemen yarında sgk girişim yapılıcak inşallah....yeni bööyle
selamlar herkese
Elifciğim (file) süper bir başlangıç yapmışsın inşallah motivasyonun hep böyle olur emin ol ki moral ve motivasyon en az sağlıklı beslenme ve spor kadar önemli... başarılarının devamını dilerim
Melekcim, ne mutlu 38 bedene girmişsin inşallah en kısa zamanda o 38 bedene daha rahat girmek nasip olur
bn hep 40-42 giyerdim şimdi daha fazla:26: 36-38 hedefim, inşallah ulaşacağıma inanıyorum
Arzu ablam, yeni daimi işin hayırlı olsun inşallah hep böyle güzel gider günlerin...sen yine arada kaç gel yaz
İlknurcum sen nasılsın canım görüşmeyeli?
kızlar çok bıdı bıdı yapmışsınız alıntılayamadım idare edin
sunbal menün gayet güzel ama ara öqünün çok olmuş...hurmada çok fazla karbon var ve 2 tane yemişsim..birde üstüne 2 mandalina....çok olmuş cnmDünkü menüm
sabah öğle arası geç kahvaltı
domates salatalık peynir zeyin
ara iki hurma iki mandalina
akşam çorba bezelye kuşbaşılı
gece 1 bardak süt
3 litre su 1 kupa yeşilçay 1kupa mate çayı
arzucum hayırlı olsun canım benim aklına kötü şeyler getirme oldumu herşey olacağına varıyor öpüyorum seni....
Günaydın
Dün akşam 1.evlilik yıldönümümüzü kutladık. Menüyü siz sormayın ben de söylemeyeyim
Sabah kahvaltım;
1 dilim çavdar ekmeğinde kaşarlı tost
Bir bardak süt
3-4 yeşil biber
Ara: 1 muz
Öğle: Patlıcan yemeği, cacık
Ara: 1 elma
Akşam: Zeytinyağlı fasülye, Yeşil salata
Sabah 5 dk egzersiz ve 10 dk tempolu yürüyüş yaptım. Kendimi gayet zinde hissediyorum
afiyet olsun canım Allah mutluğunuzu bebişinizle taçlandırsın bir ömür birlikte kalın inşallah
meleekkkkkkkkk nerde kaldın quuuuuuuuuuuu
bugün okadar yorgunumki dün akşam işten eve gidince 7 de marangoz geldi 12 ye kadar evde odaları değiştiriyorduk.minik kızımda yetmiyormuş gibi gece ateşlendi çok huysuzdu canımı okudu hem iş hem kızım.şuan masa başında çok zor duruyorum.gözlerim kapanıyor.çok acil kendime gelmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?