Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

harıkasınnnnnnnnnnnn kaptanım ıste budur hayırlı ugurlu olsunn canımmmmmmmmm

hayırlı olsun canım

inşallah sonuna kadar

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ama ben kimseye güvenemiyorum..çok darbeler yedim bu yolda...hayırlısı bakalım...

melekcim yarın görüşürüz cnm öpüyorum

kızlar iyiakşamlar bende bidaha giremem artık...yarın görüşmek üzere

olmusssssssssssssssssssssssss superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lılıcım cok sagol canım benımmmmmmmmmmmmmm
olmuş işte rica ederim melekcim

kızcelerım bırazdan cıkıyorumm herkeze ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar canım

haklısın ablacım iş konusu biraz sorunlu olabiliyor güven yok maalesef ne diyelim hayırlısı neyse o olsun şimdilik iyi gidiyor madem sonuna kadar gider inşallah
sana da hayırlı akşamlar abla

iyi akşamlar kızlar.......
iyi akşamlar Elifcim, nasılsın?

gelemem dedim ama geldimmmmm
bu sefer evden giriyorum yasak yok kaçamak girmek yok yakalanma korkusu yokk
hem evdeki bilgisayarda darılmasın diiimi
çok düşünceliyimidir şekil a'da olduqu gibi
kızlar niirdesiniz ama böyle olmuyor topikte yapayalnızım korkuyomm :18::18::18: hem sonra kurtlar kapar beni naparım ben sizsizz

Arzu ablacımm çok sevindim

Akşam,
yarım porsiyon nohut yemeği ve salata

selamlar bugünkü toplu menüm

sabah:
yeşil çay 2 dilim yumurtalı ekmek
azcık peynir 1 zeytin
form çay

ara:
10 tane badem 3 tane kuru üzüm

öğlen:
azcık haşlama tavuk
havuçlu yoğurt

ara:
1 elma
1 çay bardağı süt

akşam:
bol salata
balık
form çay

şuan 2. 5 lt su içildi 3 e tamamlanacak
sabah plates yapıldı 45 dk

Dünkü menüm
sabah öğle arası geç kahvaltı
domates salatalık peynir zeyin
ara iki hurma iki mandalina
akşam çorba bezelye kuşbaşılı
gece 1 bardak süt
3 litre su 1 kupa yeşilçay 1kupa mate çayı

İyim canım benim sen nasılsıb bakalım.... Haa şöyle yaa sık sık gel görüşelim ilerde benimde telefonda netim olacak daha sık gelicem inşallah...

arzucum hayırlı olsun canım benim aklına kötü şeyler getirme oldumu herşey olacağına varıyor öpüyorum seni....

sunbal menün gayet güzel ama ara öqünün çok olmuş...hurmada çok fazla karbon var ve 2 tane yemişsim..birde üstüne 2 mandalina....çok olmuş cnm
arzucum hayırlı olsun canım benim aklına kötü şeyler getirme oldumu herşey olacağına varıyor öpüyorum seni....

ilknurcum teşekkür ederim cnm hayırlısı bakalım gittiqi yere kadar

günaydın kızlarrr
işlere yumulmadan benden size kocaman günaydınlarrrr öpücüklerrr
evet bugün nasılsız bakalım herkes dökülsün gün içinde yapacaklarını.....ben bugün her zamankinden çok daha yoqun olucam....proqram kabarık biraz....bu arada annemler bu akşam kardeşime geçecekler.....hafta sonuda doktordan izin çıkar memlekete gidecekler....şimdiden içim acıyor....

herkese selam nasılsınız bakayım.dün ikindide 1 armutu yoğurdun içine doğradım yedim.
akşam yemeğinde:
1 kase çorba,
3-4 kaşık yoğurt
3 kaşık z.yağlı taze fasulye

bu sabah kahvaltım:
1 adet haşlanmış yumurta,
roka,nane,maydanoz,
2 dilim tahıllı ekmek,
1 bardak çay.

bugün okadar yorgunumki dün akşam işten eve gidince 7 de marangoz geldi 12 ye kadar evde odaları değiştiriyorduk.minik kızımda yetmiyormuş gibi gece ateşlendi çok huysuzdu canımı okudu hem iş hem kızım.şuan masa başında çok zor duruyorum.gözlerim kapanıyor.çok acil kendime gelmeliyim.

GÜNAYDINLARRRRRR
bende güne tam tersi zinde başlayanlardanım
sabah kızımı okula bırakıp 1 tur site etrafında dolandım tempolu bişekilde 15 dk sürdü
2. turu atmaya korktum çünkü evdeki uyuyan prenses uyanabilirdi ben geldim üstümü değiştim öyle uyandı zillim
üstüne 1 hurma ve yarım lt suyumu içtim şimdi kızımla kahvaltı yapıcaz arkasından plates
öğlen 12.30 da camide tecvit dersi veriliyomuş bi bakayım bakalım ordan gelip sitenin pazarı var bugün ona gidicem büyük ihtimallede ikindiye pestilim çıkmış olur biraz kestiririm

bu arada arzu ablacım hayırlı olsun inşallah sıkıntısız bi iş dönemi geçiirirsin

cimcimesude geçmiş olsun minik prensesine

Günaydın

Dün akşam 1.evlilik yıldönümümüzü kutladık. Menüyü siz sormayın ben de söylemeyeyim

Sabah kahvaltım;
1 dilim çavdar ekmeğinde kaşarlı tost
Bir bardak süt
3-4 yeşil biber

Ara: 1 muz

Öğle: Patlıcan yemeği, cacık

Ara: 1 elma

Akşam: Zeytinyağlı fasülye, Yeşil salata

Sabah 5 dk egzersiz ve 10 dk tempolu yürüyüş yaptım. Kendimi gayet zinde hissediyorum

afiyet olsun canım Allah mutluğunuzu bebişinizle taçlandırsın bir ömür birlikte kalın inşallah

meleekkkkkkkkk nerde kaldın quuuuuuuuuuuu

geldımmmm askımm sabahtan hastane ısım vardı sımdı gırdımmm sırkete hemen actımm kusummmm

mınık kızına gecmıs olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…