- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
selam kızlar bugün çok iiyim kilolr gidiyor ben uçuyorum melekuğuzhan o süpersin darısı başıma şuan uzaktayım ama mesafeyi kapatıcaz artık
erginsena çalışmak iidir hayırlı işler bol kazançlar
sagol canım benım
benimdee en büyük hayalim zayıflıcam sonrada kendimi alılverişte kaybedicemmm
benım hayalımde oydu ama hedefıme ulasınca yapıcam onu gel ıkımız bırlıkte yapalım sende hedefıne ulasınca
benım hayalımde oydu ama hedefıme ulasınca yapıcam onu gel ıkımız bırlıkte yapalım sende hedefıne ulasınca
Canım istemedi fazlasını. Patatesli yumurta tok tutuyor galiba yiyemedim. Öğlen de yemeği geç yedim öldüm açlıktan. Öğle menüm:canım yarım ekmekmı yedınnn
Yemekleri sevmen güzel ama kilo verme açısından iyi değil. Neyse ki mercimek ve barbunyadan zarar gelmezne yoqun biryer burası böyle yaaaa....telde konuşmaktan dilim damaqım kurudu...burda 5 litre suda içsem yetmez...ve acıktım...yarım saat var yemeqe...bugün menüde ne var acaba...bizim leyla hanım çok güzel yemek yapıyor kızlar...hiç sevmediqim barbunya ve mercimek yemeqini harika yaparak sevdirdi bana...ne yaparsa severek yiyorum...şimdi yakalanıcam bu kadar çene yeter...gittiimmmm
teşekkürler canımmselam kızlar bugün çok iiyim kilolr gidiyor ben uçuyorum melekuğuzhan o süpersin darısı başıma şuan uzaktayım ama mesafeyi kapatıcaz artık
erginsena çalışmak iidir hayırlı işler bol kazançlar
hb canımıniçiceldümmmm ce' eeeeeeeeeee
hosgeldınn bebemm
en güzel yanı bu zatenbenimdee en büyük hayalim zayıflıcam sonrada kendimi alılverişte kaybedicemmm
Canım istemedi fazlasını. Patatesli yumurta tok tutuyor galiba yiyemedim. Öğlen de yemeği geç yedim öldüm açlıktan. Öğle menüm:
çorba
testi kebabı
bulgur pilavı
ayran
Az yedim çok yemedimAra öğün yapamadım yoğunluktan. İkinci arada domates yiyeceğim.
Yemekleri sevmen güzel ama kilo verme açısından iyi değil. Neyse ki mercimek ve barbunyadan zarar gelmez
Çok aç durursam bebek protesto ediyor galiba, belim, karnım o kadar ağrıyor ki...
sabah
çavdar ekmek 2dilim
domates,salatalık,sivri biber
yumarta haşlanmış
öğlen:
kuru fasülye küçük kase
yoğurt 3 kaşık
salata
pilavda vardı yemedim
ara şimdi:
elma
su 2lt olmasına az kaldı.
bu arada müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........................
1 haftalık deneme sürem dün itibariyle doldu arkadaşlar....birlikte çalışmaya karar verildi daimi olarak işe alındım yaneeehemen yarında sgk girişim yapılıcak inşallah....yeni bööyle
hayırlı olsun canımbu arada müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........................
1 haftalık deneme sürem dün itibariyle doldu arkadaşlar....birlikte çalışmaya karar verildi daimi olarak işe alındım yaneeehemen yarında sgk girişim yapılıcak inşallah....yeni bööyle
çok güzel canım aynen böyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?