Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım yarım ekmekmı yedınnn
Canım istemedi fazlasını. Patatesli yumurta tok tutuyor galiba yiyemedim. Öğlen de yemeği geç yedim öldüm açlıktan. Öğle menüm:
çorba
testi kebabı
bulgur pilavı
ayran

Az yedim çok yemedim Ara öğün yapamadım yoğunluktan. İkinci arada domates yiyeceğim.
Yemekleri sevmen güzel ama kilo verme açısından iyi değil. Neyse ki mercimek ve barbunyadan zarar gelmez

Çok aç durursam bebek protesto ediyor galiba, belim, karnım o kadar ağrıyor ki...

teşekkürler canımm

celdümmmm ce' eeeeeeeeeee

hosgeldınn bebemm
hb canımıniçi
benimdee en büyük hayalim zayıflıcam sonrada kendimi alılverişte kaybedicemmm
en güzel yanı bu zaten

canım yemeklerimiz diyete uygun şeyler...spor salonundan geldiqi için son derece saqlıklı..yalnız bu aralar evde annemin yaptıkları biraz tehlikeli

öqlen menüm
kıymalı taze fasulye
1 kase yoqurt

makarnada vardı tabikide yemedim

şimdide kayısılı form çayımı yudumluyorum...bayılıyorum bu çayın kokusuna

sabah
çavdar ekmek 2dilim
domates,salatalık,sivri biber
yumarta haşlanmış
öğlen:
kuru fasülye küçük kase
yoğurt 3 kaşık
salata
pilavda vardı yemedim
ara şimdi:
elma
su 2lt olmasına az kaldı.

bu arada müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........................
1 haftalık deneme sürem dün itibariyle doldu arkadaşlar....birlikte çalışmaya karar verildi daimi olarak işe alındım yaneee hemen yarında sgk girişim yapılıcak inşallah....yeni bööyle

harıkasınnnnnnnnnnnn kaptanım ıste budur hayırlı ugurlu olsunn canımmmmmmmmm

hayırlı olsun canım
çok güzel canım aynen böyle devam

inşallah sonuna kadar

selamlar herkese
Elifciğim (file) süper bir başlangıç yapmışsın inşallah motivasyonun hep böyle olur emin ol ki moral ve motivasyon en az sağlıklı beslenme ve spor kadar önemli... başarılarının devamını dilerim
Melekcim, ne mutlu 38 bedene girmişsin inşallah en kısa zamanda o 38 bedene daha rahat girmek nasip olur
bn hep 40-42 giyerdim şimdi daha fazla:26: 36-38 hedefim, inşallah ulaşacağıma inanıyorum
Arzu ablam, yeni daimi işin hayırlı olsun inşallah hep böyle güzel gider günlerin... sen yine arada kaç gel yaz
İlknurcum sen nasılsın canım görüşmeyeli?
kızlar çok bıdı bıdı yapmışsınız alıntılayamadım idare edin

melek ben denedim link açılıyor açılan sayfanın linkini kopyala profilimdeki çizlge bölümüne yapıştır ama önce eskisini sil

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
lılıycım canımmm ya sana cokk zahmet verdım ama olmuyor . bak canım sole anlatayım nasıl yaptıgımı senın verdıgın lınkı kopyalıyorum sonra profılıme gırıyorum hakkımda kısma gelıp cızelgeye gelıorum eskını slıp kopyaladıgımı yapıstır dıyorum ama yukardakı yazdıgım sey cıkıyor :44::44::44::44:

olmusssssssssssssssssssssssss superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lılıcım cok sagol canım benımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…