Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

lilycim bede net yapmak için avea geçiş başvurusu yaptım 9liraya 200dk konuşma+ 1GB internet 10 tl toplam 19tl oluyor bana yeter sede yap istersen...

Melek kız eve internet almak istemiyorsan telefona yapabilirsin neti...

ana cıddımısın ılknurum dur bende bı arastırayım yetmıyo burası aksamlarıda sızı ozluyorummm

ılknurcum canım ıyıyım sen nasılsın canım benım canım ben pko hastasıyım ya degerlerıme baktırdım kontrol amaclı yanı
İyim canım benim ama sanki hasta olcam mademciklerim yavaş yavaş şişmeye başlıyor....
İnşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın ama bence artık aayıfladınya belki değerler norlmale dönmeye başlamıştır..

Canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda yavrumuzun şifasını versin inşallah...
ılknurcum canım ıyıyım sen nasılsın canım benım canım ben pko hastasıyım ya degerlerıme baktırdım kontrol amaclı yanı
İyim canım benim ama sanki hasta olcam mademciklerim yavaş yavaş şişmeye başlıyor....
İnşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın ama bence artık aayıfladınya belki değerler norlmale dönmeye başlamıştır..

teşekkür ederim canım,nasıl iyimisin?

heyyyyy lılıcımmm hosgeldınn bebemmmmmmm

ben bu arada sabah kan verdıgım ıcın cokk halsız ve gucsuz dustugumuz ıcın 1 adet oglen nıyetıne elmalı kurabıye yedım oglen yemıcem artık

hoşbulduk bebemmmm
geçmiş olsun kötü bişey yok inşallah?:44:
bu arada bnce öğün atlama da hafif bişeyler ye hem kan şekerini dengeler ne dersin?

yaaaaaaaaaa ben sürekli bir şişkinlik halindeyim rezene içtim fayda etmedi 2-3 litre su içiyorum.yeşillikte yiyiyorum ama bağırsaklarım çok tembel.nasıl çalıştıracağımıda şaşırdım emzirdiğim için form çayıda kullanamıyorum.ne yaparsan yapayım olmuyor yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.fikri olan varmı...

melekcim kilo verdikçe pko da düzeliyor diye biliyorum inşallah yanlış değilimdir?!
elifcim ben de iyiyim şükür yemek ısıttım da ancak geldim bi yandan yiyor bi yandan size yazıyorum
ilknurcum benim telefonda internet var ama bağlantı kurulamıyor ayarlarlamaya çalştım olmuyor ama evdeyim ya fırsat buldukça girmeye çalışıyorum bu arada ev sakin

canım mezirdiğin için bitki çaylarını evet tüketmemen lazım
sabahları aç karnına kuru incir veya kayısı yesen üstüne de bol su içsen?
anne olup aynı sorunu yaşayan varsa daha doğru bir şekilde yardımcı olur sanırım

Canım o zamam şöyle yap operatörünün müşteri hizmetlerini ara sana internet ayarlarını göndersinler sonra nete kolayca girersin...

Canım ben akşamdan kaysıları bir bardağa alıp ılık su koyup sabaha kadar bekletiyordum sonrada sabahkalkıncaökaysıları yiyip suyunu üstüne içiyordum ama ayriyetten iki su bardağı daha su içiyordum.... Yeşilçayla birlikte yeşil elma yersende çok faydası oluyor..

canım bıraz daha ıyı ama ılaclara devammıs bı sure daha

yavrusum turkcell benım hattım

hoşbulduk bebemmmm
geçmiş olsun kötü bişey yok inşallah?:44:
bu arada bnce öğün atlama da hafif bişeyler ye hem kan şekerini dengeler ne dersin?

haklısın canım bısıler yıyım bencede :26::26:

haklısın lılıycım o hastalıgın bır numaralı dusmanı kılo

kuru kaysı yiyiyordum kaç gündür yemiyorum ama oda fayda etmedi ama akşamdan koyup suyunu içmeyi deneyeyim bir belki o şekilde faydası olur.

Sİzin şupatronlarınıza gıcık olmaya başladım bula bula bugünümü bulmuş seni çağırmak için tövbe tövbe

aynen askıtommm

Afiyet olsun bebeğim....

sagol canım benımmm askıtom bu arada ıkımızınde toplam verdıgı kılo 17 mıs sımdı gordum cızelgende super bısı demı ılknurum yaaaaaaaaa

bıde 1 adet elmalı kurabıye karbon degerı kactırkı :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…