- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
lilycim bede net yapmak için avea geçiş başvurusu yaptım 9liraya 200dk konuşma+ 1GB internet 10 tl toplam 19tl oluyor bana yeter sede yap istersen...
Melek kız eve internet almak istemiyorsan telefona yapabilirsin neti...
teşekkür ederim arkadaşlar azönce aradım şimdi daha iyiymiş güzel kızım.gün içinde fazla giremiyorum odam yerim değişti yeni yerimde henüz masam ve bilgisayarım yok henüz arkadaşların yerlerinde fırsat buldukça işlerimi bitirdikçe giriyorum.inşallah bayramdan sonra gelecekler hergün sizlerle olurum.
öğlen menüm:
1 tavuk şiş kebabı,
1 adet domates ve yeşillik,
1 adet ayran 1 dilim tahıllı ekmek,
İyim canım benim ama sanki hasta olcam mademciklerim yavaş yavaş şişmeye başlıyor....ılknurcum canım ıyıyım sen nasılsın canım benımcanım ben pko hastasıyım ya degerlerıme baktırdım kontrol amaclı yanı
Canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda yavrumuzun şifasını versin inşallah...teşekkür ederim arkadaşlar azönce aradım şimdi daha iyiymiş güzel kızım.gün içinde fazla giremiyorum odam yerim değişti yeni yerimde henüz masam ve bilgisayarım yok henüz arkadaşların yerlerinde fırsat buldukça işlerimi bitirdikçe giriyorum.inşallah bayramdan sonra gelecekler hergün sizlerle olurum.
öğlen menüm:
1 tavuk şiş kebabı,
1 adet domates ve yeşillik,
1 adet ayran 1 dilim tahıllı ekmek,
İyim canım benim ama sanki hasta olcam mademciklerim yavaş yavaş şişmeye başlıyor....ılknurcum canım ıyıyım sen nasılsın canım benımcanım ben pko hastasıyım ya degerlerıme baktırdım kontrol amaclı yanı
selam kızlar
Melekcim sesini biraz geç duydum tatlım ama sen de çıkmışsın
Acemiperi, canım yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, hayırlısıyla bebişini de kucağına almayı nasip etsin
güzel dileklerin için de amin diyelim inşallah
Elifcim sen de güzel bir başlangıç yapmışsın maşallah
güne motive başlayınca gerisi de gelir emin olun o zaman yediğiniz şeyler de şifa olur
hepinize güzel ve bol enerjili günler...
ana cıddımısın ılknurum dur bende bı arastırayım yetmıyo burası aksamlarıda sızı ozluyorummm
heyyyyy lılıcımmm hosgeldınn bebemmmmmmm
ben bu arada sabah kan verdıgım ıcın cokk halsız ve gucsuz dustugumuz ıcın 1 adet oglen nıyetıne elmalı kurabıye yedımoglen yemıcem artık
canım mezirdiğin için bitki çaylarını evet tüketmemen lazımyaaaaaaaaaa ben sürekli bir şişkinlik halindeyim rezene içtim fayda etmedi 2-3 litre su içiyorum.yeşillikte yiyiyorum ama bağırsaklarım çok tembel.nasıl çalıştıracağımıda şaşırdım emzirdiğim için form çayıda kullanamıyorum.ne yaparsan yapayım olmuyor yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.fikri olan varmı...
melekcim kilo verdikçe pko da düzeliyor diye biliyorum inşallah yanlış değilimdir?!
elifcim ben de iyiyim şükür yemek ısıttım da ancak geldim bi yandan yiyor bi yandan size yazıyorum
ilknurcum benim telefonda internet var ama bağlantı kurulamıyor ayarlarlamaya çalştım olmuyor ama evdeyim ya fırsat buldukça girmeye çalışıyorum bu arada ev sakin
Canım o zamam şöyle yap operatörünün müşteri hizmetlerini ara sana internet ayarlarını göndersinler sonra nete kolayca girersin...
yaaaaaaaaaa ben sürekli bir şişkinlik halindeyim rezene içtim fayda etmedi 2-3 litre su içiyorum.yeşillikte yiyiyorum ama bağırsaklarım çok tembel.nasıl çalıştıracağımıda şaşırdım emzirdiğim için form çayıda kullanamıyorum.ne yaparsan yapayım olmuyor yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.fikri olan varmı...
İyim canım benim ama sanki hasta olcam mademciklerim yavaş yavaş şişmeye başlıyor....
İnşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın ama bence artık aayıfladınya belki değerler norlmale dönmeye başlamıştır..
yavrusum turkcell benım hattım
hoşbulduk bebemmmm
geçmiş olsun kötü bişey yok inşallah?:44:
bu arada bnce öğün atlama da hafif bişeyler ye hem kan şekerini dengeler ne dersin?
melekcim kilo verdikçe pko da düzeliyor diye biliyorum inşallah yanlış değilimdir?!
elifcim ben de iyiyim şükür yemek ısıttım da ancak geldim bi yandan yiyor bi yandan size yazıyorum
ilknurcum benim telefonda internet var ama bağlantı kurulamıyor ayarlarlamaya çalştım olmuyor ama evdeyim ya fırsat buldukça girmeye çalışıyorum bu arada ev sakin
melek nereye kayboldun guuu...
Canım ben akşamdan kaysıları bir bardağa alıp ılık su koyup sabaha kadar bekletiyordum sonrada sabahkalkıncaökaysıları yiyip suyunu üstüne içiyordum ama ayriyetten iki su bardağı daha su içiyordum.... Yeşilçayla birlikte yeşil elma yersende çok faydası oluyor..
canım mezirdiğin için bitki çaylarını evet tüketmemen lazım
sabahları aç karnına kuru incir veya kayısı yesen üstüne de bol su içsen?
anne olup aynı sorunu yaşayan varsa daha doğru bir şekilde yardımcı olur sanırım
geldım askıtom patron cagıdı sohbete lımon sıktı
kızcelerım bır ıkı lokma bısıler yıyım optumm hepınızı
Sİzin şupatronlarınıza gıcık olmaya başladım bula bula bugünümü bulmuş seni çağırmak için tövbe tövbe
Afiyet olsun bebeğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?