Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gunaydız kızcelerrrr

sabahtan hastanede bır ıkı tahlılılm vardı onu yaptırdımmm kosa kosa geldımmmm sızlerı cokk ozledım BU ARADA ılaca aynen devam edıcekmısım hayrlısı artıkk bu arada 71 lerde olmanın sevıncı ve gururu ıcındeyım efemmm

arzuuuuuuuuuuu yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmm gel garııııııııııııııııııııı

geçmiş olsun bende istiyorum o 70 ten daha çokkk var ama vazgeçmek yok

canımcım kesınlıkle vazgecmek yok ve bı kere kafada bıttımı tıkır tıkır gıdıomus kılolar bılhassa yasadım ve gordum ve ınanılmazda keyıflı bıseymıs sende bole hıssededeksın emın ol

slm kızlar nasılsınız bu sabah güne sporla başladım 1 saat tempolu yürüdüm koşu bandında.

canım ya çok güzel gidiyorsun ve çok pozitifsin neşe dolusun.

İyim canım benim sen nasılsıb bakalım.... Haa şöyle yaa sık sık gel görüşelim ilerde benimde telefonda netim olacak daha sık gelicem inşallah...

ben de iyiyim Allaha şükür...
cnm bi ara nete çok sık girmiyordum girdiğimde de diğer topiğe yazıp çıkıyordum bu aralar imkan buldukça giriyorum işte...
bnm telde net olsa süper olcak da olsun napalım böyle de idare ederiz artık

merhaba ablacım kolay gelsin
Allah kavuştursun inşallah annen en kısa zamanda yine gelir

geçmiş olsun kızına şimdi nasıl?

Bugün kahvaltımı erken yaptımm o yüzden öğle yemeği öğünü de koydum bugün.
Kahvaltıda küçük bir peynirli tostla meyv suyunu götürdüm
Öğle için de patlıcan yemeği ve yoğurt beni bekliyorr

selam kızlar
Melekcim sesini biraz geç duydum tatlım ama sen de çıkmışsın

Acemiperi, canım yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, hayırlısıyla bebişini de kucağına almayı nasip etsin
güzel dileklerin için de amin diyelim inşallah

Elifcim sen de güzel bir başlangıç yapmışsın maşallah

güne motive başlayınca gerisi de gelir emin olun o zaman yediğiniz şeyler de şifa olur
hepinize güzel ve bol enerjili günler...

afiyet olsun
ben de birazdan yiyeceğim
ıspanak haşlaması+çorba+yoğurt belki salata niyetine domates-salatalık da yaparım :44:

heyyyyy lılıcımmm hosgeldınn bebemmmmmmm

ben bu arada sabah kan verdıgım ıcın cokk halsız ve gucsuz dustugumuz ıcın 1 adet oglen nıyetıne elmalı kurabıye yedım oglen yemıcem artık

geldımmmm askımm sabahtan hastane ısım vardı sımdı gırdımmm sırkete hemen actımm kusummmm

mınık kızına gecmıs olsun canımm

teşekkür ederim arkadaşlar azönce aradım şimdi daha iyiymiş güzel kızım.gün içinde fazla giremiyorum odam yerim değişti yeni yerimde henüz masam ve bilgisayarım yok henüz arkadaşların yerlerinde fırsat buldukça işlerimi bitirdikçe giriyorum.inşallah bayramdan sonra gelecekler hergün sizlerle olurum.

öğlen menüm:
1 tavuk şiş kebabı,
1 adet domates ve yeşillik,
1 adet ayran 1 dilim tahıllı ekmek,

lilycim bede net yapmak için avea geçiş başvurusu yaptım 9liraya 200dk konuşma+ 1GB internet 10 tl toplam 19tl oluyor bana yeter sede yap istersen...

Melek kız eve internet almak istemiyorsan telefona yapabilirsin neti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…