- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
gunaydız kızcelerrrr
sabahtan hastanede bır ıkı tahlılılm vardı onu yaptırdımmm kosa kosa geldımmmm sızlerı cokk ozledımBU ARADA ılaca aynen devam edıcekmısım hayrlısı artıkk bu arada 71 lerde olmanın sevıncı ve gururu ıcındeyım efemmm
arzuuuuuuuuuuu yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmm gel garııııııııııııııııııııı
gunaydız kızcelerrrr
sabahtan hastanede bır ıkı tahlılılm vardı onu yaptırdımmm kosa kosa geldımmmm sızlerı cokk ozledımBU ARADA ılaca aynen devam edıcekmısım hayrlısı artıkk bu arada 71 lerde olmanın sevıncı ve gururu ıcındeyım efemmm
geçmiş olsun bende istiyorum o 70 ten daha çokkk var ama vazgeçmek yok
gunaydız kızcelerrrr
slm kızlar nasılsınız bu sabah güne sporla başladım 1 saat tempolu yürüdüm koşu bandında.
geçmiş olsun bende istiyorum o 70 ten daha çokkk var ama vazgeçmek yok
slm kızlar nasılsınız bu sabah güne sporla başladım 1 saat tempolu yürüdüm koşu bandında.
İyim canım benim sen nasılsıb bakalım.... Haa şöyle yaa sık sık gel görüşelim ilerde benimde telefonda netim olacak daha sık gelicem inşallah...
merhaba ablacım kolay gelsingünaydın kızlarrr
işlere yumulmadan benden size kocaman günaydınlarrrr öpücüklerrr
evet bugün nasılsız bakalım herkes dökülsün gün içinde yapacaklarını.....ben bugün her zamankinden çok daha yoqun olucam....proqram kabarık biraz....bu arada annemler bu akşam kardeşime geçecekler.....hafta sonuda doktordan izin çıkar memlekete gidecekler....şimdiden içim acıyor....
geçmiş olsun kızına şimdi nasıl?bugün okadar yorgunumki dün akşam işten eve gidince 7 de marangoz geldi 12 ye kadar evde odaları değiştiriyorduk.minik kızımda yetmiyormuş gibi gece ateşlendi çok huysuzdu canımı okudu hem iş hem kızım.şuan masa başında çok zor duruyorum.gözlerim kapanıyor.çok acil kendime gelmeliyim.
Bugün kahvaltımı erken yaptımm o yüzden öğle yemeği öğünü de koydum bugün.
Kahvaltıda küçük bir peynirli tostla meyv suyunu götürdüm
Öğle için de patlıcan yemeği ve yoğurt beni bekliyorr
canım ya çok güzel gidiyorsun ve çok pozitifsin neşe dolusun.
ben de iyiyim Allaha şükür...
cnm bi ara nete çok sık girmiyordum girdiğimde de diğer topiğe yazıp çıkıyordum bu aralar imkan buldukça giriyorum işte...
bnm telde net olsa süper olcak da olsun napalım böyle de idare ederiz artık
merhaba ablacım kolay gelsin
Allah kavuştursun inşallah annen en kısa zamanda yine gelir
geçmiş olsun kızına şimdi nasıl?
geldımmmm askımm sabahtan hastane ısım vardı sımdı gırdımmm sırkete hemen actımm kusummmm
mınık kızına gecmıs olsun canımm
GÜNAYDINLARRRRRR
bende güne tam tersi zinde başlayanlardanım
sabah kızımı okula bırakıp 1 tur site etrafında dolandım tempolu bişekilde 15 dk sürdü
2. turu atmaya korktum çünkü evdeki uyuyan prenses uyanabilirdi ben geldim üstümü değiştim öyle uyandı zillim
üstüne 1 hurma ve yarım lt suyumu içtim şimdi kızımla kahvaltı yapıcaz arkasından plates
öğlen 12.30 da camide tecvit dersi veriliyomuş bi bakayım bakalım ordan gelip sitenin pazarı var bugün ona gidicem büyük ihtimallede ikindiye pestilim çıkmış olur biraz kestiririm
bu arada arzu ablacım hayırlı olsun inşallah sıkıntısız bi iş dönemi geçiirirsin
cimcimesude geçmiş olsun minik prensesine
melek nssılsın canım... Hayırdır neden kan verdin bir rahatsızlığın mı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?