iştee buuuuuuuuuuuuuuuu tebrikler hayatımmm
CANIMmmmmmmmmmmm askımm gelmıssss evet arzum yaaa harıka bı duyguyms cok mutluyum lıkralıda olsa cok darda olsa gırdım ıcıne 38 bedenınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
işlerle boquşuyorum canım az bir ara bulunca atlıyorum buraya
kac kac gelll özluoruzzzzzzzzzzzz
ilk fırsatta burdayım canım
38 beden :26::26::26::26:
süper ötesi yaaa :119::119::119:
darısı başımıza kısçelerrrrrrr
günaydın kızlar benim için çok güzel bir gün başladı,gerçek anlamda kilolarıma elvada deyeceğim gün başladı.sadece kilolar değil kötü olan herşeyi dün gece attım çöpe 1 yıldır kullandığım hiç faydasını görmediğm sadece kendimi kandırdığım ilaçlarıda attım.
bu gün alışverişe çıkcam diyet listemize uygun yiyecekler alacam,bide fota çekcem sonrada başarı hikayemi yazdığım zaman yeni eski halim diye eklerim.(amin ALLAHIM
ogünü nasip et bana.)
diyete başlama tarihi:09.10.2012
başlanğış 88 kilo
ha bide kendimi çok seviyorum.......
günaydın kızlar benim için çok güzel bir gün başladı,gerçek anlamda kilolarıma elvada deyeceğim gün başladı.sadece kilolar değil kötü olan herşeyi dün gece attım çöpe 1 yıldır kullandığım hiç faydasını görmediğm sadece kendimi kandırdığım ilaçlarıda attım.
bu gün alışverişe çıkcam diyet listemize uygun yiyecekler alacam,bide fota çekcem sonrada başarı hikayemi yazdığım zaman yeni eski halim diye eklerim.(amin ALLAHIM
ogünü nasip et bana.)
başlanğış 88 kilo
gunaydın guzel kızcelerrrrrrrrrrrrr
dun aksam esım oglum mc donaltsA GITTIK benım oglan bayılıyor hamburger patatese bende 8 lı tavuk kanat ve kucuk bı hamburger soyledım oturduk ve ben okadar cıns bır kadınımkı hamburgerın ıcındekı kofteyı yedım sadeceesımde oglumda guluolar bana ama napayım o kadar puanı almayı goze alamadım ve asıl bombayı soyluyorum kıpanın ıcınde dolasırken tekstıl bolununden lıkralı 38 beden pantalonu aldım kabıne gıttık ve sıkı durun cok cok darda dursaa 38 bedenın ıcıne gırdm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl mutlu oldum anlatamam bole bıseyın keyfı hıc bıseyle kıyaslanmaz kızlar yaaa cok mutluyum demek 2-3 kılo daha versem cok rahat olucak tabı almadım pantalonu ama ıcıne gırmıs olmanın sevıncı paha bıcılmezdııı
yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım seni adına çok sevindim.inşallah bende o duyguları yaşaım...hemde nasl ama hedefım 65 olmak ve 7 kılom kaldı canım vede cokkkkkkkkkkk heycanlıyım hergun daha ınce olmak ve ole gezmek cok guzel bır duyguuuymusssssssssss ben 90 lardan geldım bıde bu durumlaraaaa
günaydın canımgünaydın topiğin çıtır hatunları keyifler nasıl bakalım....
Meleğim canım hadi bakalım 38 ede az kaldıı tebrikler canım benim inan senln adına çok sevlndim maşallah
günaydın hanımlar nabersiniz?
ben geri döndüm kürkçü dükkanı misali
çok yoğun iki hafta atlattım
yatılı misafirlerim davetlerim bitmedi e haliyle kilolarda geri geldi kalabalığı hiç sevmiyorummmmm
evinde yalnız olunca ne güzel kilo veriliyo yaaaa
neyse dün değilde bugün başladım artık sabah tarı 83 ü gösterdiydi vawwwwdedim kendine gel
ve burdayım artık
artık misafir de gelmesin misafirliğede gitmeyeyim yaaa
canım seni adına çok sevindim.inşallah bende o duyguları yaşaım...
INSALLAH canım hepımız ıstedıgımız kılolara ulasacagız allahın ıznı ıle
ogünü nasip et bana.)
başlanğış 88 kilo
oncelıkle hos geldın canım bız senın yanındayız burda her konuda dıyet adına yardımcı oluruz bende dıyete bu kararlılık la 17,05 de 89 kılo ıle baslamıstım sımdı 71,900 kg yım ve ınan cok mutluyum sende kıloların gıttıkce mutlu olucak dahada motıve olacaksın smdıden bol ıradeler canımmm
güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar....çok güzel gaza gelmişsin inşallah bu duygularınla yola devam edersin canım
ben gibi nefsine yenik düşme inşallah
hadı hayırlısı inşallah ohhh hep birlikte vericez bu kiloları çıtır hatunlar olcaz...
Canım sen hangi şehirdesin..
elifcim 4-5 ayda verdim sonra ramazan girdi bıraktım oruç tutarken diet olmadı... Hedeflme az kalmıştı ama olsun yavaş yavaş hedeflmede ulaşıcam acelem yok...ilknur canım ne güzel 65.görmüşsün 17 kiloyu ne kadar zamanda vedin
gunaydın guzel kızcelerrrrrrrrrrrrr
dun aksam esım oglum mc donaltsA GITTIK benım oglan bayılıyor hamburger patatese bende 8 lı tavuk kanat ve kucuk bı hamburger soyledım oturduk ve ben okadar cıns bır kadınımkı hamburgerın ıcındekı kofteyı yedım sadeceesımde oglumda guluolar bana ama napayım o kadar puanı almayı goze alamadım ve asıl bombayı soyluyorum kıpanın ıcınde dolasırken tekstıl bolununden lıkralı 38 beden pantalonu aldım kabıne gıttık ve sıkı durun cok cok darda dursaa 38 bedenın ıcıne gırdm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl mutlu oldum anlatamam bole bıseyın keyfı hıc bıseyle kıyaslanmaz kızlar yaaa cok mutluyum demek 2-3 kılo daha versem cok rahat olucak tabı almadım pantalonu ama ıcıne gırmıs olmanın sevıncı paha bıcılmezdııı
yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
celdümmmm ce' eeeeeeeeeeeAMINNN canım hepımızın basınaaaaaaaaaa
arada kac gel mutlaka beklıoruzzz
ne güzel bir başlangıç olmuşşşş içim kıpır kıpır oldu hadi bakalım rastgeleeegünaydın kızlar benim için çok güzel bir gün başladı,gerçek anlamda kilolarıma elvada deyeceğim gün başladı.sadece kilolar değil kötü olan herşeyi dün gece attım çöpe 1 yıldır kullandığım hiç faydasını görmediğm sadece kendimi kandırdığım ilaçlarıda attım.
ogünü nasip et bana.)
başlanğış 88 kilo
sabh menüm:
2 dilim yumurtalı ekmek
yeşil çay
form çay
azcık peynir ve 1 zeytin
ara: 10 tane badem
öğlen: azcık tavuk haşlama ve yoğurt yicem
platesimi de yaptım ve 1 lt suyum da bitti
ogünü nasip et bana.)
başlanğış 88 kilo
melekcim hoşbuldum canım benim...
Selam kızlarr
Bugün uyuyakalmışım çok geç uyandım öğle yemeği saatinde kahvaltı yaptım.
Peynir ve domatesle yapılmış küçük bir sandviç yedim.
1 bardak da portakal suyu.
1 lt suyum da bitmek üzere
Canımm tebrik ederimm çok sevindim yaa darısı başımıza inşallahh
celdümmmm ce' eeeeeeeeeee
hosgeldınn bebemm
Ne güzel canımmm bak nasıl tıkır tıkır gidicek o kilolaar
celdümmmm ce' eeeeeeeeeee
ne güzel bir başlangıç olmuşşşş içim kıpır kıpır oldu hadi bakalım rastgeleee
menü harika görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?