Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yok kız 1 elmalı kurabiye bunu yapmaz yine ödem toplamışsındır merak etme sen sonuçta artıda değilsin tatlım üzülme

Günaydın hanımlar

Bugün güne kaçamakla başladım ve içimde inanılmaz bir profiterol yeme isteği var

Kahvaltı:
1 porsiyondan biraz az patatesli börek
1 bardak limonlu açık çay

Ara: 2 kuru kayısı + 2-3 çubuk kraker

Öğle: çorba
Izgara et
Salata

Ara: yoğurt

Akşam: Sebze haşlama
Ton balıklı salata

Bildirimmm

başlangıç:70,4 (21.09.2012)
geçen hafta: 70,1
bu hafta:69,8
giden:300 gr
gelen :yok
t. giden:16,700
hedef:67
boy:160
beden:40
spor:Her gün 10 dakika tempolu yürüyüş

kızlar kusura bakmayın 2 gündür giremedim odun falan gelmişti,kömürleri poşetlere doldurdum kışa hazır olsunlar diye.
bu günde çok aşırı başım ağırıyor.

bugün geç oldu gelmem işler biraz yoğunda.kilo bildirimini hangi günler yapıyorsunuz ben haftaya çarşamba tartılacağım eskiden hergün tartılıyordum ama piskolojikmen vermediğim zaman çok üzülüyordum bende çarşamba günü olarak karar cermiştim siz cumalarımı bildiriyorsunuz.
dün ikindiden sonrasını yazayım bari,
saat 16:00 da 2 kaşık yoğurt,

akşam:
1 kase çorba,
3-4 kaşık semizotu yemeği,
2 kaşık yoğurt,

sabah:
1 adet haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek,
az yeşillik nane,meydanoz,marol,

10:30 da bir küçük dilim karpuz
11:30 da 1 çaybardağı sütlü kahve,

öğlede de yiyeceklerim:
1 adet küçük haşlanmış tavuk,
az salata,
1 dilim kepek ekmek,
1 ayran.

hayırlı cumalar canlarım.....
kilo bildirimi:
başlama tarihi:09.10.2012
geçenhafta:88.200
bu hafta :86
giden:2.200
boy:168
beden:50
hedef65

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
Arzu ablam cook geçmiş olsun bi kaç gündür yoktum köye gittik ev tasıdık işlerim vardı üstüne bide hastalık cok zorlandım saglıklı beslenmeye biraz ara verdim ama kendimi toparladım tam gaz devam edecegim inş

Bildirimmm

hamile olmana rağmen süpersin canım tebrik ederim seni inşallah bu azmini son 3 ayda da devam ettirebilirsin çünkü malum son 3 ay felaket kilo alımının olduğu aylar oyüzden bu düzende gidersen bünyen alışır vede aşırıya kaçmazsın umarım

kızlar kusura bakmayın 2 gündür giremedim odun falan gelmişti,kömürleri poşetlere doldurdum kışa hazır olsunlar diye.
bu günde çok aşırı başım ağırıyor.
ALLAH kolaylık versin canım soba işi gerçekten zor bekarken çok çektim şimdi rahatım valla

canım bildirimlerimizi cumadan cumaya yapıyoruz

kilo bildirimi:
hedef65
çok süpersin maşallahhhh

geçmiş olsun canım aramıza tekrardan hoş geldin

DİYET LİSTESİ

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz.

Sena abladan alıntıdır.

kilo bildirimleri Cuma günleri yapılmaktadır, aşağıdaki şekildedir, yeni gelen arkadaşların bilgisine...

Başlangıç kilo (ilk diyete başladığınız kilo)
Geçen Hafta (eğer diyete yeni başlandıysa, geçen hafta kısmına da başlangıç kilo yazılır)
Bu Hafta (Cuma sabahları aç karnına tartıldığınız kilonuz)
Giden/Gelen (Geçen Hafta ile bu hafta arasındaki fark)
Toplam Giden (diyet boyunca verdiğiniz kilo - eğer yeni başladıysanız, giden/gelen kısmıyla aynı kilo yazılır)
Hedef Kilo (olmak istediğiniz kilo)
Boy (boy cm olarak lütfen)
Beden (kaç beden kıyafet giyiyorsunuz?)
Spor (spor miktarı, tüm hafta boyu yaptığınız sporu dakika olarak belirtiniz lütfen)

sorusu olan varsa lütfen sorsun, birbirimize yardımcı olalım
herkese sevgiler...

selam kızlar
hepinize hayırlı Cumalar öncelikle...
görüşemeyli nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım, hepiniz hoşgeldiniz aramıza
öncelikle işe listeyi yayınlamakla başladım ve ardından da malum bugun bildirim günü olunca bu konudaki yazımı da paylaşmak istedim bildrimin nasıl yapılacağını bilmeyen arkadaşlarımız da olabilir düşüncesiyle...
inşallah herkes istediği kiloya ulaşmaya bir adım daha yaklaşmıştır
şimdilik hoşçakalın
ben sporumu yapayım sonrasında yine gelirim hepinize sevgiler...
sorusu olanlar da varsa yazsınlar ki yardımcı olabilelim

Toplam giden kilom 600 gram. Nasıl bir rakam yazmışım 16 diye

Kızlar süper gidiyorsunuz. Çok iyi kilo veriyorsunuz

lılıycım canım gunaydınn hosgeldın bebegımmm

Bildirimmm

hamıle olmana ragmen super tebrıkler

kilo bildirimi:
hedef65

3 gunde 2,200 harıkasınnnnn

hosgeldın tekrar canım

merhabalar hayırlı cummalar

başlama tarihi 23 eylül 2012
bu hafta verilen 2200gr
toplam verilen 4200gr

biraz daha vereyim inş ayrıntılı bildirim o zaman yaparım

iyi dileklerin için teşekkürler bizim topik için bi tabloya ihtiyaç var bim için bi hazırlasanız bizde onu kopyalayarak her hafta düzenlesek olurmu acaba
motive olmak adına daha güzel olucağına inanıyorum zannedersemde bende dahil kimse bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…