Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

LILIYYYYYYYYYYY BEbem bugun nasıl cuvallamısım gordunmu

canım bence sadece aralar fazla olmuş sankim:44:
ama üzülmek yok olan oldu madem ki... önümüze bakalım dimi ama
şu bi gerçek ki ben de artık sabahalrı ekmek peynir yerken ekmeği resmen ağzıma zorla tepiyorum o derece iştahım azaldı insan alışınca çok geliyor

Regli olduğunda vücut şişiyor 1-1,5 kg farkedebilir. Hiç üzülme

Kızlar dayanamadım dondurmalı profiterol yedim Siz bana bakmayın bu bana cuma kaçamağı olsun

ya zaten cuma günleri bildirimden sonra kaçamak hakkımız varya onu kullandığını say
melekcim sende aynen lokma ve su böreğini cuma kaçamağından say gitsin
hem arzu abla ne diyo" pişmanlık yok" üstesinden geliriz o 2 lokmacıkların

önemli olanda başlarda kaçamak yapmamak,17 kilodan sonra bu yediklerin hiçbirşey bak ben 17 vereyim neler yiyecem tutmayın beni.

kızlar şuana kadar ki menümü paylaşayım:

sabah kalkınca :
1 hurma ve 9lu çay içtim

kahvaltı:
yeşilşçay
peynirve taza nane
3 zeytin
kızarmış 1dlm esmer ekmeğe tereyağ sürdüm ama azcık
bide tavuk sucuk(12 dilim ama incecik dilimler)

ara:
1 tepeleme kaşık yoğurt
50 gr peynirli soğanlı cipsler varya ondan yedim
2 ısırık ta çikolata

öğle:
1dolu tabak bamya
1 kaşık dolusu yoğurt

akşam belli değil henüz ama ikindide biyere oturmaya gidicem inşallah irademe yenik düşmemdua edin bana ltfn

evet ya mercimek ve çorba üzerinede armut fazla oldu,kızlar diyette hangi çorbayı önerirsiniz.

arzu abla tavuk ve et suyundan yapılan tüm çorbaları öneriyo
bakliyatlarda ise ölçülü olucaksın
bide tarhana da güel olur
bizim evde de genellikle 2 güne bi yayla çorbası muhakkak olur

evet canım benım kacamaktı oldu dıcez yola devam

önemli olanda başlarda kaçamak yapmamak,17 kilodan sonra bu yediklerin hiçbirşey bak ben 17 vereyim neler yiyecem tutmayın beni.

oylemı dersın neler yıcen kızzzzz :18::18::18:

evet ya mercimek ve çorba üzerinede armut fazla oldu,kızlar diyette hangi çorbayı önerirsiniz.

canım benım onerebılecegım tavuk suyu corba ıc yada ıskemce unsuz yanı puanları dusuk

akşam
2küçük haşlanmış tavuk budu
bol salata
su 2.5
spor:35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş

malesef yenik düştüm tüm pasta börekleri yedimmm ama akşam yemeği yemicem tabikide

guandın canım kıyaferle 78,8 ısen kıyafetsız 1 kılo vs asagısındr yanı kılo vermıssın bu haftada demı
çok kaçamak yaptım meleqim aldımmı verdimmi bilmiyorum..annem devreye girince dayanamıyorum...ama yarın akşam gidiyorlar....içime acıları düştü şimdiden..bayramda biz gidicez diyerek avutuyorum kendimi
günaydın arzu abla daha iyi olmana sevindim daha daha iyi olursun inşallah
yalnız bildirimin olmamış hem başkalarına nasıl olması gerektiğini söyleyip hem topik başı böyle bildirim yaparmı aaaaaaa
canım çok haklısın....yeni işe başladıqım için sistemi tam oturtamadım...sabah kalkıp namaz kıl kahvaltı yap ucu başına işe yetişiyorum.... kıyafetlerimi çıakrmaya üşendim birde 3 gün aşırı kaçamak yaptım kendimden ümidim yoktu...onun için ayrıntılı bildirimin arkasına saklandım...ama korkunun ecele faydası yok..söylediklerinde son derece haklısın...inşallah haftaya çok güzel olucak
elmalı kurabiye yemeqe deqer + 300qram
bizim bebiş yaramazlıqa başlamış anlaşılan....yesinn yarasın bitaneme
Bildirimmm

başlangıç:70,4 (21.09.2012)
geçen hafta: 70,1
bu hafta:69,8
giden:300 gr
gelen :yok
t. giden:16,700
hedef:67
boy:160
beden:40
spor:Her gün 10 dakika tempolu yürüyüş

kızlar kusura bakmayın 2 gündür giremedim odun falan gelmişti,kömürleri poşetlere doldurdum kışa hazır olsunlar diye.
bu günde çok aşırı başım ağırıyor.
canım çok geçmiş olsun
kışlıklarınızıda saqlıkla yakın inşallahh...
hayırlı cumalar canlarım.....
kilo bildirimi:
başlama tarihi:09.10.2012
geçenhafta:88.200
bu hafta :86
giden:2.200
boy:168
beden:50
hedef65

ezgicim sen taze kansın çok daha iyilerini yapma kapasitesine sahipsin cnm... 3 ileri 1 geri derken öqreniyoruz kilo vermeyi..arada kaçamaklar olması kadar doqal bişey yok..buda diyetin bir parçası cnm...daha sık gel olurmu
hiç moralin bozulmasın canım..iyi tarafından bakalım....kilo almış olman haftaya dahada hırslı başlamanı tetikler...önümüzdeki hafta için saqlam bir zemin hazırlamış oldun..hadi bakalım hafataya güzel bir rakam bekliyorum senden
çok doqruu
bernoşş
niye gelemiyorsun canım nette sorunmu var...
ve sımdıde o kadar tokumkı kusucammmmmmmmmmmmm cok yedım sanırım offfffffffffff :84::84::84::84::84::84:
mide alışık olmadıqından ikş ayrı hamur işini kaldıramadı cnm... yoksa oran olaraak fazla yememişsin
kızlar bende geldim bende yazın listeye ama kg mi bilmiyorum tartımı bulamadım..

hoşgeldin canım

kızlaaarrrrrrr ben gelidm akşama kuşuuu
yarın için pilav yapıcam :26::26::26: napıyım çalışınca böyle...yarın oqlum kızım eşim evde annemle babamda gelicek en azından pilavı yapayım dedim...kuru ıslattım sabah clipsoda haşlar öyle giderim işe...annemde yemeqe çevirir sonra...işte böyle kızlarr...
bugün babam gözünden ameliyat oldu bandajlı...yarın bandajı açılıcak....bandajlı haliyel hastaneden çıkınca beni görmeye işyerime gelmişler...bende arkadaşlar dışardaydım...sonra arkadaşı patron aradı..arzu hanıma çaktırma misafirleri var demiş...arkadaşta bana ofiste seni bir süpriz bekliyor dedi...altımızda araba vardı atladıqımız gibi iki bayan ofiste aldık soluqu...bi baktım annemle babam..çok duygulandım....oturduk biraz sonra yorgunuz diye eve gittiler...akşam üstüde kızımla eşim baskın yaptılar bugün bnm işyerinde misafir kabul günümdü yarım saat erken çıktım eşimle ve kızımla olıvıuma gittik 1 lahmacun yedim...çok masumdu gündüz yediklerimi düşününce yani günüm böyle geçti...he bide bugün sgk girişim yapıldı..hayatımda ilk defa sgkam oldu çok mutluyum...
kızlar eşim çok güzel bir fincan takımı almış osmanlı takımı....birde bekonun kahve makinasını akmış...diqer kahve makinalarından çok farklı..kahve pişinde otomatiqi atıyor ve mükemmel köüqü oluyor...kahva taşmıyor yani oto.. kapanıyor..hem kahve makinemin hemde fincanlarımın resmini paylaşıcam sizlerle...ben çok beqendim bakalım sizde beqenecekmisiniz...

baban galiba katarakt ameliyatı oldu geçmiş olsun inşallah
fincan ve makinan da hayırlı olsun merakla resmini bekliyorum

arzu abla demin karatay diyetini okudum sanki oda bizimkine benziyo gibi yanlış hatırlamıyorsam sende daha önce denemişsin sence karatayda işin özetei nedir bide bu omega takviye alımı şartmı bu diyette nedir anlamadım bi tanıdıktan yardım alayım dedim

bernoşş
niye gelemiyorsun canım nette sorunmu var...
nette sorun yok da sağolsun kızım asla bilgisayara oturtmuyor beni. küçük bi kızım var 21 aylık. onunla cebelleşiyorum bu aralar. 4 diş birden çıkartıyor. artı kulak iltihabı olmuş. artı çok cadı. artı bilgisayar delisi. o yüzden giremiyorum. bugün ilaçların etkisiyle erken yattı hanım öyle girebildim.

bugünkü koşturmada( hastane) menü falan kalmadı bende. okula da gidemedim kızım yüzünden. 12de kızımın yediği çorbanın kalanını yedim 2 kaşık. öğlen 2 kaşık bulgur pilavı yağsız. akşama doğru arkadaşım geldi kahve içmeye yanında bir iki ufak kaçamağım oldu ama az. akşam yemeğinde zyağlı barbunya yağsız bulgur pilavı salata...

ama bu gidişe dur deyip düzenli beslenme ve düzenli kilo verme olayına girmem lazım. bu böyle gitmiyor. sanki hiç diyeet yapmıyormuşıum gibi hissediyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…