- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
LILIYYYYYYYYYYY BEbem bugun nasıl cuvallamısım gordunmu
hoşbulduk melekciğimmmmm
canım geçen hafta yayınladım sanırım onu diyorsun bugun de akşama inşallah yayınlarım elbette motivasyon için önemli uzun zamandır topiğe giremiyordum sanırım ondan:26: akşama kadar bildirimler yapılsın da tabloyu inşallah en geç bu gece yaparım
teşekkür ederim çoksaolasın
Regli olduğunda vücut şişiyor 1-1,5 kg farkedebilir. Hiç üzülme
Kızlar dayanamadım dondurmalı profiterol yedimSiz bana bakmayın bu bana cuma kaçamağı olsun
canım cok sagol ya moral oldun ınan ve su andada cok ıhtıyacım vardıbencede kendımı kotu hıssetmemelıyım kacamak gunu dıyelım bugunede bıde sen benım ılk aylarımı gorsen tek bır kacamak bıle yoktu eskı arkadaslar bılırler e bugunde bukadar kacamak olunca bana fazla geldı tabe
canım oglen mercımek corbası ıle ekmek yan yana gelmeseymıs ıyıymısmercımegın karbonu zaten cok yuksek ya ondan dedım
evet ya mercimek ve çorba üzerinede armut fazla oldu,kızlar diyette hangi çorbayı önerirsiniz.
canım bence sadece aralar fazla olmuş sankim:44:
ama üzülmek yok olan oldu madem ki... önümüze bakalım dimi ama
şu bi gerçek ki ben de artık sabahalrı ekmek peynir yerken ekmeği resmen ağzıma zorla tepiyorum o derece iştahım azaldı insan alışınca çok geliyor
SANA KATILIyorum canım ben ılk ıkı ay ekmek bıle yemedım dusun yanıama bugun cıldırdım sankı neyse bıda olmıcak nasılsa
ya zaten cuma günleri bildirimden sonra kaçamak hakkımız varya onu kullandığını say
melekcim sende aynen lokma ve su böreğini cuma kaçamağından say gitsin
hem arzu abla ne diyo" pişmanlık yok" üstesinden geliriz o 2 lokmacıkların
önemli olanda başlarda kaçamak yapmamak,17 kilodan sonra bu yediklerin hiçbirşey bak ben 17 vereyim neler yiyecem tutmayın beni.
evet ya mercimek ve çorba üzerinede armut fazla oldu,kızlar diyette hangi çorbayı önerirsiniz.
kızlar bende geldim bende yazın listeye ama kg mi bilmiyorum tartımı bulamadım..
arzu abla tavuk ve et suyundan yapılan tüm çorbaları öneriyo
bakliyatlarda ise ölçülü olucaksın
bide tarhana da güel olur
bizim evde de genellikle 2 güne bi yayla çorbası muhakkak olur
kızlar şuana kadar ki menümü paylaşayım:
sabah kalkınca :
1 hurma ve 9lu çay içtim
kahvaltı:
yeşilşçay
peynirve taza nane
3 zeytin
kızarmış 1dlm esmer ekmeğe tereyağ sürdüm ama azcık
bide tavuk sucuk(12 dilim ama incecik dilimler)
ara:
1 tepeleme kaşık yoğurt
50 gr peynirli soğanlı cipsler varya ondan yedim
2 ısırık ta çikolata
öğle:
1dolu tabak bamya
1 kaşık dolusu yoğurt
akşam belli değil henüz ama ikindide biyere oturmaya gidicem inşallah irademe yenik düşmemdua edin bana ltfn
günaydınlar
çok mutluyum çünkü çizelgemdeki rakamı yakalayıp aradaki farkı kapattım
başlangıç:85(27.08.12)
geçen hafta 83.2
bu hafta:81.4
giden:1800
gelen :yok
t. giden:2600
hedef:70
boy:167
beden:44-46
sporlates
çok kaçamak yaptım meleqim aldımmı verdimmi bilmiyorum..annem devreye girince dayanamıyorum...ama yarın akşam gidiyorlar....içime acıları düştü şimdiden..bayramda biz gidicez diyerek avutuyorum kendimiguandın canım kıyaferle 78,8 ısen kıyafetsız 1 kılo vs asagısındr yanı kılo vermıssın bu haftada demı
canım çok haklısın....yeni işe başladıqım için sistemi tam oturtamadım...sabah kalkıp namaz kıl kahvaltı yap ucu başına işe yetişiyorum.... kıyafetlerimi çıakrmaya üşendim birde 3 gün aşırı kaçamak yaptım kendimden ümidim yoktu...onun için ayrıntılı bildirimin arkasına saklandım...ama korkunun ecele faydası yok..söylediklerinde son derece haklısın...inşallah haftaya çok güzel olucakgünaydın arzu abla daha iyi olmana sevindim daha daha iyi olursun inşallah
yalnız bildirimin olmamış hem başkalarına nasıl olması gerektiğini söyleyip hem topik başı böyle bildirim yaparmı aaaaaaa
elmalı kurabiye yemeqe deqer + 300qrambu hafta kılo bıldırımı yazayım ama cok uzgunum cınku carsamba yedıgım o elmalı kurabıye duzenımı bozdu
başlangıç:88,900 (17,05,2012 de basladım)
geçen hafta 72,900
bu hafta:72,200
giden:700 gr
gelen :yokkk
t. giden:16,700
hedef:65
boy:168
beden:40
spor: her gun yarım saat masaj aletı ıle gobek calıstırma
o elmalı kurabıye olmasaydı 71,900 dum
bizim bebiş yaramazlıqa başlamış anlaşılan....yesinn yarasın bitanemeGünaydın hanımlar
Bugün güne kaçamakla başladım ve içimde inanılmaz bir profiterol yeme isteği var
Kahvaltı:
1 porsiyondan biraz az patatesli börek
1 bardak limonlu açık çay
Ara: 2 kuru kayısı + 2-3 çubuk kraker
Öğle: çorba
Izgara et
Salata
Ara: yoğurt
Akşam: Sebze haşlama
Ton balıklı salata
Bildirimmm
başlangıç:70,4 (21.09.2012)
geçen hafta: 70,1
bu hafta:69,8
giden:300 gr
t. giden:16,700
hedef:67
boy:160
spor:Her gün 10 dakika tempolu yürüyüş
canım çok geçmiş olsunkızlar kusura bakmayın 2 gündür giremedim odun falan gelmişti,kömürleri poşetlere doldurdum kışa hazır olsunlar diye.
bu günde çok aşırı başım ağırıyor.
hayırlı cumalar canlarım.....
kilo bildirimi:
başlama tarihi:09.10.2012
geçenhafta:88.200
bu hafta :86
giden:2.200
boy:168
beden:50
hedef65
ezgicim sen taze kansın çok daha iyilerini yapma kapasitesine sahipsin cnm... 3 ileri 1 geri derken öqreniyoruz kilo vermeyi..arada kaçamaklar olması kadar doqal bişey yok..buda diyetin bir parçası cnm...daha sık gel olurmuselam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
Arzu ablam cook geçmiş olsunbi kaç gündür yoktum köye gittik ev tasıdık işlerim vardı üstüne bide hastalık cok zorlandım saglıklı beslenmeye biraz ara verdim ama kendimi toparladım tam gaz devam edecegim inş
hiç moralin bozulmasın canım..iyi tarafından bakalım....kilo almış olman haftaya dahada hırslı başlamanı tetikler...önümüzdeki hafta için saqlam bir zemin hazırlamış oldun..hadi bakalım hafataya güzel bir rakam bekliyorum sendenBildirimimi yapayım
Başlangıç kilo 61.1 kg
Geçen Hafta 57.9
Bu Hafta 58.1
Giden yok
Gelen 200 gr
Toplam Giden 3000 gr
Hedef Kilo 48
Boy 156
Beden 40
Spor 105 dk
Regl olduğum için böyledir umarım, çok moralim bozuldu
Kilo veren arkadaşlarımm tebrik ederim süpersinizz
çok doqruubenim hatırladığım kişiler
erginsena
melekuğushan
kikoleyim
ilknur84
acemiperi
cimcimesude
sunbal
file76
smileeeee
ezgi-canan
unuttuğum varsa söyleyin lütfen bide kızlar sizden ricam
lilly nin gösterdiği şekilde tam bi bildirim yapın kilonuz ne olursa olsun artıda bile olsanız bildirim yapın ki tabloda yer alabilesiniz
bernoşşmerhaba kızlar kusura bakmayın nete giremiyorum ben. bildirim yapacağım sadece...
başlangıç:62,5 (23.09.2012)
geçen hafta: 61,0
bu hafta:60,5
giden:500 gr
t. giden:2000
hedef:52
boy:160
spor:yok yok yok
mide alışık olmadıqından ikş ayrı hamur işini kaldıramadı cnm... yoksa oran olaraak fazla yememişsinve sımdıde o kadar tokumkı kusucammmmmmmmmmmmm cok yedım sanırım offfffffffffff:84::84::84::84::84::84:
kızlar bende geldim bende yazın listeye ama kg mi bilmiyorum tartımı bulamadım..
kızlaaarrrrrrr ben gelidm akşama kuşuuu
yarın için pilav yapıcam :26::26::26: napıyım çalışınca böyle...yarın oqlum kızım eşim evde annemle babamda gelicek en azından pilavı yapayım dedim...kuru ıslattım sabah clipsoda haşlar öyle giderim işe...annemde yemeqe çevirir sonra...işte böyle kızlarr...
bugün babam gözünden ameliyat oldu bandajlı...yarın bandajı açılıcak....bandajlı haliyel hastaneden çıkınca beni görmeye işyerime gelmişler...bende arkadaşlar dışardaydım...sonra arkadaşı patron aradı..arzu hanıma çaktırma misafirleri var demiş...arkadaşta bana ofiste seni bir süpriz bekliyor dedi...altımızda araba vardı atladıqımız gibi iki bayan ofiste aldık soluqu...bi baktım annemle babam..çok duygulandım....oturduk biraz sonra yorgunuz diye eve gittiler...akşam üstüde kızımla eşim baskın yaptılar bugün bnm işyerinde misafir kabul günümdüyarım saat erken çıktım eşimle ve kızımla olıvıuma gittik 1 lahmacun yedim...çok masumdu gündüz yediklerimi düşününce yani günüm böyle geçti...he bide bugün sgk girişim yapıldı..hayatımda ilk defa sgkam oldu çok mutluyum...
kızlar eşim çok güzel bir fincan takımı almış osmanlı takımı....birde bekonun kahve makinasını akmış...diqer kahve makinalarından çok farklı..kahve pişinde otomatiqi atıyor ve mükemmel köüqü oluyor...kahva taşmıyor yani oto.. kapanıyor..hem kahve makinemin hemde fincanlarımın resmini paylaşıcam sizlerle...ben çok beqendim bakalım sizde beqenecekmisiniz...
nette sorun yok da sağolsun kızım asla bilgisayara oturtmuyor beni. küçük bi kızım var 21 aylık. onunla cebelleşiyorum bu aralar. 4 diş birden çıkartıyor. artı kulak iltihabı olmuş. artı çok cadı. artı bilgisayar delisi. o yüzden giremiyorum. bugün ilaçların etkisiyle erken yattı hanım öyle girebildim.
bernoşş
niye gelemiyorsun canım nette sorunmu var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?