Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canımm hoşgeldin, nerelerdesin diye bakıyordum ben de İyileştin mi ?

Bildirimimi yapayım

Başlangıç kilo 61.1 kg
Geçen Hafta 57.9
Bu Hafta 58.1
Giden yok
Gelen 200 gr
Toplam Giden 3000 gr
Hedef Kilo 48
Boy 156
Beden 40
Spor 105 dk

Regl olduğum için böyledir umarım, çok moralim bozuldu

Kilo veren arkadaşlarımm tebrik ederim süpersinizz

benim hatırladığım kişiler
erginsena
melekuğushan
kikoleyim
ilknur84
acemiperi
cimcimesude
sunbal
file76
smileeeee
ezgi-canan
unuttuğum varsa söyleyin lütfen bide kızlar sizden ricam
lilly nin gösterdiği şekilde tam bi bildirim yapın kilonuz ne olursa olsun artıda bile olsanız bildirim yapın ki tabloda yer alabilesiniz

KESINLIKle reglıden dır canım merak etme

evet canım sana katılıyorum kılo versekte alsakta bıldırım sart bencede

merhaba kızlar kusura bakmayın nete giremiyorum ben. bildirim yapacağım sadece...

başlangıç:62,5 (23.09.2012)
geçen hafta: 61,0
bu hafta:60,5
giden:500 gr
gelen :yok
t. giden:2000
hedef:52
boy:160
beden:40
spor:yok yok yok

lılıycım canım gunaydınn hosgeldın bebegımmm
hoşbulduk melekciğimmmmm
canım geçen hafta yayınladım sanırım onu diyorsun bugun de akşama inşallah yayınlarım elbette motivasyon için önemli uzun zamandır topiğe giremiyordum sanırım ondan:26: akşama kadar bildirimler yapılsın da tabloyu inşallah en geç bu gece yaparım

canım merak etme regldendir hem 200g gibi bir oynama normal bir iki kiloya kadar bile ödem oluşabiliyor haftaya eksilere düşeceğine innaıyorum

haklısın canım, ne olursa olsun bildirim önemli hem bu hafta aldıysan haftaya veriyorsun ya o bile büyük motivasyon oluyor bir de bildiirmler doğru şekilde yapıldığı takdirde gerçekten tablo daha şık duruyor

kızlar bugun cok sacma sapan bı ruh halındeyım nedense ve bugun dıyet yapmıorum 1 gunlugune ara verdım menumde halıyle cok ama cok sacma ama yarın gene aynı tam gaz devam

bugunku menum

sabah ( 07,15)
2 dılım ıyıce kızarmıs uno denge
yumurta
yarım domates
peynır
5 zeytın

saat 08,30 da
bır dılımden bır parca az su boregı :18::18::18:

ara
2 mınık lokma ( ısyerınde doktuler dayanamadım yedım )
15 gr badem

ogle
kofte ve domates ( tavada kızarmıs )
uc dort kasık cacık
1 kepceden az corba

:26::26::26::26::26::26:

ve sımdıde o kadar tokumkı kusucammmmmmmmmmmmm cok yedım sanırım offfffffffffff :84::84::84::84::84::84:

ve sımdıde o kadar tokumkı kusucammmmmmmmmmmmm cok yedım sanırım offfffffffffff :84::84::84::84::84::84:

Kıyamam canımm bedenimiz az ve sağlıklı beslenmeye alıştığı için, çok yediğimde ben de böyle oluyorum, örneğin dün akşam acayip ağır hissediyordum kendimi

kızlar alıntı yaptım ne oldu anlamadım hepsi birbirine karıştı gitti aptallaştımı neyse kilo veren arkadaşları tebrik ederim.

gelelim bana
kahvaltı çavdar ekmekli peynirli tost
domates
yeşil çay
ara. armut
öğlen
bir kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmek
ara.armut(görümcem bahçesinden toplayıp göndermiş tatları çok güzeller hepsini yememek için kendimi zor tutuyorum)

Kıyamam canımm bedenimiz az ve sağlıklı beslenmeye alıştığı için, çok yediğimde ben de böyle oluyorum, örneğin dün akşam acayip ağır hissediyordum kendimi

sorma smılım ya aylardır bole sacma bı menum olmadıgından sanırsamkı ınan kustum kusucam cok geldı sanırım ve kızıyrum kenıdme neden yedım dıye offfffffffff yaaa ama yarın cok sıkı yapıcammm ekmek mekmek yok bana yarın

çokta abartılacak kadar yememişsin akşamı hafif geçirsen günü kurtarırsın,boş ver bu günde verdiğin kiloların ödül günü olsun.

canım oglen mercımek corbası ıle ekmek yan yana gelmeseymıs ıyıymıs mercımegın karbonu zaten cok yuksek ya ondan dedım

Regli olduğunda vücut şişiyor 1-1,5 kg farkedebilir. Hiç üzülme

Kızlar dayanamadım dondurmalı profiterol yedim Siz bana bakmayın bu bana cuma kaçamağı olsun

çokta abartılacak kadar yememişsin akşamı hafif geçirsen günü kurtarırsın,boş ver bu günde verdiğin kiloların ödül günü olsun.

canım cok sagol ya moral oldun ınan ve su andada cok ıhtıyacım vardı bencede kendımı kotu hıssetmemelıyım kacamak gunu dıyelım bugunede bıde sen benım ılk aylarımı gorsen tek bır kacamak bıle yoktu eskı arkadaslar bılırler e bugunde bukadar kacamak olunca bana fazla geldı tabe

Regli olduğunda vücut şişiyor 1-1,5 kg farkedebilir. Hiç üzülme

Kızlar dayanamadım dondurmalı profiterol yedim Siz bana bakmayın bu bana cuma kaçamağı olsun
afiyet olsun canım bebişin de bayram etmiştir içeride demiştir annem aç kalıyor bugun bayramım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…