selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
Arzu ablam cook geçmiş olsunbi kaç gündür yoktum köye gittik ev tasıdık işlerim vardı üstüne bide hastalık cok zorlandım saglıklı beslenmeye biraz ara verdim ama kendimi toparladım tam gaz devam edecegim inş
hoşbuldummm CanımmCanımm hoşgeldin, nerelerdesin diye bakıyordum ben deİyileştin mi ?
Bildirimimi yapayım
Başlangıç kilo 61.1 kg
Geçen Hafta 57.9
Bu Hafta 58.1
Giden yok
Gelen 200 gr
Toplam Giden 3000 gr
Hedef Kilo 48
Boy 156
Beden 40
Spor 105 dk
Regl olduğum için böyledir umarım, çok moralim bozuldu
Kilo veren arkadaşlarımm tebrik ederim süpersinizz
benim hatırladığım kişiler
erginsena
melekuğushan
kikoleyim
ilknur84
acemiperi
cimcimesude
sunbal
file76
smileeeee
ezgi-canan
unuttuğum varsa söyleyin lütfen bide kızlar sizden ricam
lilly nin gösterdiği şekilde tam bi bildirim yapın kilonuz ne olursa olsun artıda bile olsanız bildirim yapın ki tabloda yer alabilesiniz
hoşbulduk melekciğimmmmmlılıycım canım gunaydınn hosgeldın bebegımmm
canım geçen hafta yayınladım sanırım onu diyorsun bugun de akşama inşallah yayınlarım elbette motivasyon için önemli uzun zamandır topiğe giremiyordum sanırım ondan:26: akşama kadar bildirimler yapılsın da tabloyu inşallah en geç bu gece yaparımiyi dileklerin için teşekkürler bizim topik için bi tabloya ihtiyaç var bim için bi hazırlasanız bizde onu kopyalayarak her hafta düzenlesek olurmu acaba
motive olmak adına daha güzel olucağına inanıyorum zannedersemde bende dahil kimse bilmiyor
canım merak etme regldendir hem 200g gibi bir oynama normal bir iki kiloya kadar bile ödem oluşabiliyor haftaya eksilere düşeceğine innaıyorumBildirimimi yapayım
Başlangıç kilo 61.1 kg
Geçen Hafta 57.9
Bu Hafta 58.1
Giden yok
Gelen 200 gr
Toplam Giden 3000 gr
Hedef Kilo 48
Boy 156
Beden 40
Spor 105 dk
haklısın canım, ne olursa olsun bildirim önemli hem bu hafta aldıysan haftaya veriyorsun ya o bile büyük motivasyon oluyor bir de bildiirmler doğru şekilde yapıldığı takdirde gerçekten tablo daha şık duruyorbenim hatırladığım kişiler
erginsena
melekuğushan
kikoleyim
ilknur84
acemiperi
cimcimesude
sunbal
file76
smileeeee
ezgi-canan
unuttuğum varsa söyleyin lütfen bide kızlar sizden ricam
lilly nin gösterdiği şekilde tam bi bildirim yapın kilonuz ne olursa olsun artıda bile olsanız bildirim yapın ki tabloda yer alabilesiniz
ve sımdıde o kadar tokumkı kusucammmmmmmmmmmmm cok yedım sanırım offfffffffffff:84::84::84::84::84::84:
Kıyamam canımm bedenimiz az ve sağlıklı beslenmeye alıştığı için, çok yediğimde ben de böyle oluyorum, örneğin dün akşam acayip ağır hissediyordum kendimi
kızlar bugun cok sacma sapan bı ruh halındeyım nedense ve bugun dıyet yapmıorum 1 gunlugune ara verdım menumde halıyle cok ama cok sacmaama yarın gene aynı tam gaz devam
bugunku menum
sabah ( 07,15)
2 dılım ıyıce kızarmıs uno denge
yumurta
yarım domates
peynır
5 zeytın
saat 08,30 da
bır dılımden bır parca az su boregı :18::18::18:
ara
2 mınık lokma ( ısyerınde doktuler dayanamadım yedım)
15 gr badem
ogle
kofte ve domates ( tavada kızarmıs )
uc dort kasık cacık
1 kepceden az corba
:26::26::26::26::26::26:
kızlar alıntı yaptım ne oldu anlamadım hepsi birbirine karıştı gitti aptallaştımı neyse kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
gelelim bana
kahvaltı çavdar ekmekli peynirli tost
domates
yeşil çay
ara. armut
öğlen
bir kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar ekmek
ara.armut(görümcem bahçesinden toplayıp göndermiş tatları çok güzeller hepsini yememek için kendimi zor tutuyorum)
Regli olduğunda vücut şişiyor 1-1,5 kg farkedebilir. Hiç üzülmeBildirimimi yapayım
Başlangıç kilo 61.1 kg
Geçen Hafta 57.9
Bu Hafta 58.1
Giden yok
Gelen 200 gr
Toplam Giden 3000 gr
Hedef Kilo 48
Boy 156
Beden 40
Spor 105 dk
çokta abartılacak kadar yememişsin akşamı hafif geçirsen günü kurtarırsın,boş ver bu günde verdiğin kiloların ödül günü olsun.
afiyet olsun canım bebişin de bayram etmiştir içerideRegli olduğunda vücut şişiyor 1-1,5 kg farkedebilir. Hiç üzülme
Kızlar dayanamadım dondurmalı profiterol yedimSiz bana bakmayın bu bana cuma kaçamağı olsun
Regli olduğunda vücut şişiyor 1-1,5 kg farkedebilir. Hiç üzülme
Kızlar dayanamadım dondurmalı profiterol yedimSiz bana bakmayın bu bana cuma kaçamağı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?