saqol cnm teşekkürler....katarak ameliyatını babam yıllar önce oldu ama sonrası tam bir kördüqümbaban galiba katarakt ameliyatı oldu geçmiş olsun inşallah
fincan ve makinan da hayırlı olsun merakla resmini bekliyorum
canım ben hiç karatay diyeti yapmadım bana hiç saqlıklı gelmiyor...arzu abla demin karatay diyetini okudum sanki oda bizimkine benziyo gibi yanlış hatırlamıyorsam sende daha önce denemişsin sence karatayda işin özetei nedir bide bu omega takviye alımı şartmı bu diyette nedir anlamadım bi tanıdıktan yardım alayım dedim
nette sorun yok da sağolsun kızım asla bilgisayara oturtmuyor beni. küçük bi kızım var 21 aylık. onunla cebelleşiyorum bu aralar. 4 diş birden çıkartıyor. artı kulak iltihabı olmuş. artı çok cadı. artı bilgisayar delisi. o yüzden giremiyorum. bugün ilaçların etkisiyle erken yattı hanım öyle girebildim.
bugünkü koşturmada( hastane) menü falan kalmadı bende. okula da gidemedim kızım yüzünden. 12de kızımın yediği çorbanın kalanını yedim 2 kaşık. öğlen 2 kaşık bulgur pilavı yağsız. akşama doğru arkadaşım geldi kahve içmeye yanında bir iki ufak kaçamağım oldu ama az. akşam yemeğinde zyağlı barbunya yağsız bulgur pilavı salata...
ama bu gidişe dur deyip düzenli beslenme ve düzenli kilo verme olayına girmem lazım. bu böyle gitmiyor. sanki hiç diyeet yapmıyormuşıum gibi hissediyorum kendimi...
sena abla nasılsın görüşmeyeli? işe girmişsin ve mutlusun.rabbim gönlüne göre versin inşallah.hayırlı geceler
Geçmiş olsun canımkızlar kusura bakmayın 2 gündür giremedim odun falan gelmişti,kömürleri poşetlere doldurdum kışa hazır olsunlar diye.
bu günde çok aşırı başım ağırıyor.
Maşallah canım süper gidiyorsun...hayırlı cumalar canlarım.....
kilo bildirimi:
başlama tarihi:09.10.2012
geçenhafta:88.200
bu hafta :86
giden:2.200
boy:168
beden:50
hedef65
Hoşgeldin canım eyer tartını bulursan yarın sabah aç karnına tartıl bildirimlerde cumadan cumaya canım şimdiden kolay gelsin....kızlar bende geldim bende yazın listeye ama kg mi bilmiyorum tartımı bulamadım..
ILKNURUm kuşummm hosgeldınnn
Hoşbuldum canım bugün girdim ama nette sorun yaşadım geri çıkmak zorunda kaldım... Bildirime gelince canım hani o gün başlamıştım ya herşey çok güzel gidiyordu ne olduysa akşam otururken oldu yani diet felan yalan oldu bakalım hayırlısıyla inşallah tekrar başlıcam aslında bi başlasam gerisi gelecek....bıldırımı gorelım ılknurum dökulllllllllllllll
ezgicim geçmiş olsun canım.... Beslenmenide sorum etme canım toparlardın zaten midn küçülmüş artık istesemde fazla yiyemezsin....
Tesekkür ederim canımöyle canım vallahi çorba sebze yemegi salata falan yiyince daha cok doyuyorum ben saglıklı beslenmek cok iyi birşey
ayy canım ya bende cok üzüldüm şimdi okuyunca küçüçük bebeklere cok acıyorum onların hiç sucu güünahı yok masumlar inş annesine kavusur
iyiyim tatlım sen nasılsın?
büyüdümü bebişimiz....
iş konusunda çok rahatım şimdilik umarım hep böyle olur..aksiliklere olumsuzluklara alıştım onun için temkinli yaklaşıyorum olaya...her an çıkıcak gibi tetikteyim....hayırlısı bakalım gittiqi yere kadar...Rabbim hayırlı olanı nasip etsin...
kızlaaarrrrrrr ben gelidm akşama kuşuuu
yarın için pilav yapıcam :26::26::26: napıyım çalışınca böyle...yarın oqlum kızım eşim evde annemle babamda gelicek en azından pilavı yapayım dedim...kuru ıslattım sabah clipsoda haşlar öyle giderim işe...annemde yemeqe çevirir sonra...işte böyle kızlarr...
bugün babam gözünden ameliyat oldu bandajlı...yarın bandajı açılıcak....bandajlı haliyel hastaneden çıkınca beni görmeye işyerime gelmişler...bende arkadaşlar dışardaydım...sonra arkadaşı patron aradı..arzu hanıma çaktırma misafirleri var demiş...arkadaşta bana ofiste seni bir süpriz bekliyor dedi...altımızda araba vardı atladıqımız gibi iki bayan ofiste aldık soluqu...bi baktım annemle babam..çok duygulandım....oturduk biraz sonra yorgunuz diye eve gittiler...akşam üstüde kızımla eşim baskın yaptılar bugün bnm işyerinde misafir kabul günümdüyarım saat erken çıktım eşimle ve kızımla olıvıuma gittik 1 lahmacun yedim...çok masumdu gündüz yediklerimi düşününce yani günüm böyle geçti...he bide bugün sgk girişim yapıldı..hayatımda ilk defa sgkam oldu çok mutluyum...
kızlar eşim çok güzel bir fincan takımı almış osmanlı takımı....birde bekonun kahve makinasını akmış...diqer kahve makinalarından çok farklı..kahve pişinde otomatiqi atıyor ve mükemmel köüqü oluyor...kahva taşmıyor yani oto.. kapanıyor..hem kahve makinemin hemde fincanlarımın resmini paylaşıcam sizlerle...ben çok beqendim bakalım sizde beqenecekmisiniz...
hayırlı geceler kızlar bugün nette sprun yaşadım herkese ayrı ayrı cevap yazıcaktım ama olmadı....
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum maşallah sizlere cıtır hatunlarım benim....
Bugün sabah çocuk ağlamasına uyandım ama bir duysanız nasıl ağlıyor içiniz parçalanır.. Bizim üst kattaki ve alt kattaki komşuların bebekleri var birinden biri ağlıyor ama hangisi oldunu bilemedim iki saat geçti aradan ha la ağlıyor yavrucak neyse ekmek almak için dışarı çıktım gelincede sesin olduğu daireye gidip soracam diye kafama koydum neyseki dönüşte bizim altdaki komşuyu markette gördüm hayırdır ağlayan senin bebekmi nesi var dedim.. Yok dedi eltim evi terk etmiş 2, buçuk yaşındaki bebekte bizde yemge annemi istiyorum diye ağlıyor kafam bulandı birden çok ama çok üzüldüm el kadar bebek daha nasıl bırakırsın... İnanın o bebek ara ara sussada sürekli ağladı ha lada sesi geliyordu yavrucağın çok üzüldüm elimden başka birşey gelmedi... Kadının neden gittiğini bilmiyorum ama hadi gidiyorsun o meleğinide al yanını ne yaşadın bilmiyorum ama o iki evladınım hiç bir günahı yok he le o minik yavucak gece yarılarına kadar durmadan ağladı hiç mi için sızlamadı...
çok teşekkürler ezgimiyi akşamlar arzu ablam ailen ne güzel süpriz yapmıs sana babacıgın içinde geçmiş olsun
kahve makinanı ve fincan takımlarını çooooook begendim bayıldım
bende geliyorum müsait oldukça ablacım bende bişey farkettim kaçamak birseyler yediğim zaman midem kaldırmıyo hiç böyle olmazdı galiba midem küçüldü
teşekkürler ilknurcum.. bedne öyle avutuyorum kendimi cnm...Arzucum güzel günlerde kullan canım... Amcayada geçmiş olsun canım.. Gitcekleri için kendini bunaltma canımbayrama az kaldı canın sıkıldında aklına bayramı getir olurmu sayılı gün çabuk geçer canım benim...
içim acıdı sabah sabah...çok üzücü...hayırlı geceler kızlar bugün nette sprun yaşadım herkese ayrı ayrı cevap yazıcaktım ama olmadı....
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum maşallah sizlere cıtır hatunlarım benim....
Bugün sabah çocuk ağlamasına uyandım ama bir duysanız nasıl ağlıyor içiniz parçalanır.. Bizim üst kattaki ve alt kattaki komşuların bebekleri var birinden biri ağlıyor ama hangisi oldunu bilemedim iki saat geçti aradan ha la ağlıyor yavrucak neyse ekmek almak için dışarı çıktım gelincede sesin olduğu daireye gidip soracam diye kafama koydum neyseki dönüşte bizim altdaki komşuyu markette gördüm hayırdır ağlayan senin bebekmi nesi var dedim.. Yok dedi eltim evi terk etmiş 2, buçuk yaşındaki bebekte bizde yemge annemi istiyorum diye ağlıyor kafam bulandı birden çok ama çok üzüldüm el kadar bebek daha nasıl bırakırsın... İnanın o bebek ara ara sussada sürekli ağladı ha lada sesi geliyordu yavrucağın çok üzüldüm elimden başka birşey gelmedi... Kadının neden gittiğini bilmiyorum ama hadi gidiyorsun o meleğinide al yanını ne yaşadın bilmiyorum ama o iki evladınım hiç bir günahı yok he le o minik yavucak gece yarılarına kadar durmadan ağladı hiç mi için sızlamadı...
hayırlısı olsun tatlım öqrenince hemen yaz ben merak ederimbende iyiyim abla.büyüyor sanırım göbüş çıkmaya başladı.7 gün sonra gösterirse cinsiyetini ögreneceğiz inş.hakkımızda hayırlısı inş
yogun ve guzel bır gun olmus canım bu arada sgk an hayırlı olsun efemmyenı cıcıelerınıde ıyı gunlerde kullan canım
cok guzeller canım tekrar gule gule kullan canım
cok ama cok uzuldum baska dıcek bısı bulamıyorum
kaptanımmm yaaa ayran ıctık ayrımı dustukkk ozledımmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrrr herkese hayırlı sabahlarr
bende çok özledim cnm.... işyeri yoqun olunca pek giremiyorum...yada müsait oluyorum ofista patronlar oluyor..fırsat buldukça burdayım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?