Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

baban galiba katarakt ameliyatı oldu geçmiş olsun inşallah
fincan ve makinan da hayırlı olsun merakla resmini bekliyorum
saqol cnm teşekkürler....katarak ameliyatını babam yıllar önce oldu ama sonrası tam bir kördüqüm
fincanların resmini nette yeni buldum birazdan atıcam topiae
canım ben hiç karatay diyeti yapmadım bana hiç saqlıklı gelmiyor...

cimcimeni öp bnm için cnm inan en güzel en tatlı çaqları keyfini çıkar doyasıya..çok çabuk büyüyorlar..

Son düzenleme:
sena abla nasılsın görüşmeyeli? işe girmişsin ve mutlusun.rabbim gönlüne göre versin inşallah.hayırlı geceler

kızlar kahve makinem ve osmanlı fincan takımlarım....yalnız benim fincan takımımın kapaklarında sarı renkli püskülleride var..

Son düzenleme:
sena abla nasılsın görüşmeyeli? işe girmişsin ve mutlusun.rabbim gönlüne göre versin inşallah.hayırlı geceler

iyiyim tatlım sen nasılsın?
büyüdümü bebişimiz....
iş konusunda çok rahatım şimdilik umarım hep böyle olur..aksiliklere olumsuzluklara alıştım onun için temkinli yaklaşıyorum olaya...her an çıkıcak gibi tetikteyim....hayırlısı bakalım gittiqi yere kadar...Rabbim hayırlı olanı nasip etsin...

kızlar kusura bakmayın 2 gündür giremedim odun falan gelmişti,kömürleri poşetlere doldurdum kışa hazır olsunlar diye.
bu günde çok aşırı başım ağırıyor.
Geçmiş olsun canım
hayırlı cumalar canlarım.....
kilo bildirimi:
başlama tarihi:09.10.2012
geçenhafta:88.200
bu hafta :86
giden:2.200
boy:168
beden:50
hedef65
Maşallah canım süper gidiyorsun...
kızlar bende geldim bende yazın listeye ama kg mi bilmiyorum tartımı bulamadım..
Hoşgeldin canım eyer tartını bulursan yarın sabah aç karnına tartıl bildirimlerde cumadan cumaya canım şimdiden kolay gelsin....
ILKNURUm kuşummm hosgeldınnn

bıldırımı gorelım ılknurum dökulllllllllllllll
Hoşbuldum canım bugün girdim ama nette sorun yaşadım geri çıkmak zorunda kaldım... Bildirime gelince canım hani o gün başlamıştım ya herşey çok güzel gidiyordu ne olduysa akşam otururken oldu yani diet felan yalan oldu bakalım hayırlısıyla inşallah tekrar başlıcam aslında bi başlasam gerisi gelecek....

iyi akşamlar arzu ablam ailen ne güzel süpriz yapmıs sana babacıgın içinde geçmiş olsun
kahve makinanı ve fincan takımlarını çooooook begendim bayıldım
bende geliyorum müsait oldukça ablacım bende bişey farkettim kaçamak birseyler yediğim zaman midem kaldırmıyo hiç böyle olmazdı galiba midem küçüldü

kızlar kahve makinem ve osmanlı fincan takımlarım....yalnız benim fincan takımımın kapaklarında sarı renkli püskülleride var..

Arzucum güzel günlerde kullan canım... Amcayada geçmiş olsun canım.. Gitcekleri için kendini bunaltma canımbayrama az kaldı canın sıkıldında aklına bayramı getir olurmu sayılı gün çabuk geçer canım benim...

ezgicim geçmiş olsun canım.... Beslenmenide sorum etme canım toparlardın zaten midn küçülmüş artık istesemde fazla yiyemezsin....

hayırlı geceler kızlar bugün nette sprun yaşadım herkese ayrı ayrı cevap yazıcaktım ama olmadı....
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum maşallah sizlere cıtır hatunlarım benim....

Bugün sabah çocuk ağlamasına uyandım ama bir duysanız nasıl ağlıyor içiniz parçalanır.. Bizim üst kattaki ve alt kattaki komşuların bebekleri var birinden biri ağlıyor ama hangisi oldunu bilemedim iki saat geçti aradan ha la ağlıyor yavrucak neyse ekmek almak için dışarı çıktım gelincede sesin olduğu daireye gidip soracam diye kafama koydum neyseki dönüşte bizim altdaki komşuyu markette gördüm hayırdır ağlayan senin bebekmi nesi var dedim.. Yok dedi eltim evi terk etmiş 2, buçuk yaşındaki bebekte bizde yemge annemi istiyorum diye ağlıyor kafam bulandı birden çok ama çok üzüldüm el kadar bebek daha nasıl bırakırsın... İnanın o bebek ara ara sussada sürekli ağladı ha lada sesi geliyordu yavrucağın çok üzüldüm elimden başka birşey gelmedi... Kadının neden gittiğini bilmiyorum ama hadi gidiyorsun o meleğinide al yanını ne yaşadın bilmiyorum ama o iki evladınım hiç bir günahı yok he le o minik yavucak gece yarılarına kadar durmadan ağladı hiç mi için sızlamadı...

ezgicim geçmiş olsun canım.... Beslenmenide sorum etme canım toparlardın zaten midn küçülmüş artık istesemde fazla yiyemezsin....

Tesekkür ederim canım öyle canım vallahi çorba sebze yemegi salata falan yiyince daha cok doyuyorum ben saglıklı beslenmek cok iyi birşey
ayy canım ya bende cok üzüldüm şimdi okuyunca küçüçük bebeklere cok acıyorum onların hiç sucu güünahı yok masumlar inş annesine kavusur

Amin canım amin...

bende iyiyim abla.büyüyor sanırım göbüş çıkmaya başladı.7 gün sonra gösterirse cinsiyetini ögreneceğiz inş.hakkımızda hayırlısı inş

yogun ve guzel bır gun olmus canım bu arada sgk an hayırlı olsun efemm yenı cıcıelerınıde ıyı gunlerde kullan canım

cok guzeller canım tekrar gule gule kullan canım

cok ama cok uzuldum baska dıcek bısı bulamıyorum

herkeze gunaydın mutlu sabahlar mutlu hafta sonları dunku sacma salak menumun bılancosu +200 gr ama bugun resmen esır kampına kapadım kendımı cokk sıkı bı gun gecırcem

bugunku kahvaltım

sabah
1 dılım uno ıyıce kızarmıs
peynr
yumurta
3 zeytın

dunku menum sacma menum yanı

sabah

2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yarım domat
oeynır
yumura
zeytın
ezme

ara
yarım elma
su boregı 1 dılımden az
lokma mese kadar 2 adet

ogle
kofte tavada
4-5 kasık cacık

ara
badem
yarım elma

aksam
sahanda yumurta
yarım domates
3 lt su

çok teşekkürler ezgim
miden kaldırmasın daha iyi diyet canım kilo vermen sekteye uqramaz böylelikle
teşekkürler ilknurcum.. bedne öyle avutuyorum kendimi cnm...
içim acıdı sabah sabah...çok üzücü...
bende iyiyim abla.büyüyor sanırım göbüş çıkmaya başladı.7 gün sonra gösterirse cinsiyetini ögreneceğiz inş.hakkımızda hayırlısı inş
hayırlısı olsun tatlım öqrenince hemen yaz ben merak ederim

teşekkür ederim meleqimmm

günaydın kızlarrrr herkese hayırlı sabahlarr

bende çok özledim cnm.... işyeri yoqun olunca pek giremiyorum...yada müsait oluyorum ofista patronlar oluyor..fırsat buldukça burdayım cnm

yarında sız burdasınız ben yokum en kısa zamanda halledıcem ama net meselesını evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…