İlknurummmm hoşgeldinnnnnnnnasılsın?
ya ben de Ebru Şallıyı merakla bekliyorduma ma beyaz tv diye bi kanalda çıkıyormuş snaırım şifreli paralı bir türlü bu yıl nasip olmadı onu takip etmek
canım uydu var da bu tv kanalına hiç denk gelmedim:44:Hoşbuldum canım nasılsım...
Lilycim beyaz tv şifreli değil normal uyduda gösteriyor ebru şallının programına denk geldim bir kaç sefer ama platesi programdanmönce yaptırıyor saatini bilirsek en azımdam sabahları bi iki hareket yapmış oluruz hemde sıkılaşırız iyi olur...
Canım madem bebeğin var iki ay daha sabret ama bence evde yaptığın yemeklerden ye ölçülü ye abartmadam birde 3 litreden az su içme olurmu bir tavsiyem var fındıkla ceviz sütünü daha çok artırır yersen... Kilona gelince canım gözünde büyütme allahın izniyle vericeksin o kiloları çıtır anne olacaksın... Listemizide lily arkadaşımız eklemiş ellerine sağlık... Birdahaki hafta cuma günü bildirim yapınca listeye yazarlar seni oldumu... Birde canım istersen menülerini burada paylaş motive olursun hem zaten emziriyorsun ya kilolarını vermem daha kolay olur aa dediğim gibi fındık veya ceviz muhakkak ye olurmu...
Canım tebik ederim ikinci olmuşsun... Canım ebru şallı platesi saat kaçta yaptırıyor belki bende başlarım kızım var yürüyüşe çıkamıyorum belki plates yaparım... Önceden leslie yapıyordum ama pc yok yapamıyorum... En azımdan bişeyler yapmış olurum...
Hoşbuldum canım nasılsım...
Lilycim beyaz tv şifreli değil normal uyduda gösteriyor ebru şallının programına denk geldim bir kaç sefer ama platesi programdanmönce yaptırıyor saatini bilirsek en azımdam sabahları bi iki hareket yapmış oluruz hemde sıkılaşırız iyi olur...
canım uydu var da bu tv kanalına hiç denk gelmedim:44:
ay ölçülerimi alacak birini bulsaydım bende alırdım dur bi kendim deniyim farkı görmek iyi olur.kızlar bu arada bu sabah beden ölçülerimide aldım her ay belli tarihlerde alıp not ediyordum
bu ay biraz plates yaptığım için olsa gerek baya fark yapmışım özellikle bel basen kalça ve kolda süper bişey bu deneyin derim yani
kikoleyim, canım güncelledim listeyi senin için
evet kızlar su içmek gerçekten çok yararlı.bi gün suyu çok için ertesi gün artılın,bide su içmediğiniz günün sabahı tartılın su içtiğiniz gün daha çok veriyoruz.ay inşallah yaaaaabugun suyu biraz arttırayım belki işe yarar:44:
Canım madem bebeğin var iki ay daha sabret ama bence evde yaptığın yemeklerden ye ölçülü ye abartmadam birde 3 litreden az su içme olurmu bir tavsiyem var fındıkla ceviz sütünü daha çok artırır yersen... Kilona gelince canım gözünde büyütme allahın izniyle vericeksin o kiloları çıtır anne olacaksın... Listemizide lily arkadaşımız eklemiş ellerine sağlık... Birdahaki hafta cuma günü bildirim yapınca listeye yazarlar seni oldumu... Birde canım istersen menülerini burada paylaş motive olursun hem zaten emziriyorsun ya kilolarını vermem daha kolay olur aa dediğim gibi fındık veya ceviz muhakkak ye olurmu...
yok canım zaten sıkı bir diyet değil benimkisi ,ama ilk aylarda süt olsun diye ne kadar gereksiz şeyler yediğimi farkettim,hamurişlerini kaçırıyordum,şimdi onları bıraktım,yarından itibaren evde sporada başlıcam bakalım artık inşallah çıtır anne olurum :))
canım hafta içi hergün saat 10 da beyaz tv de bide hafta sonları tekrar yayını sabah 8 de oluyor ben bu kadındaki azme hayranım o yaptıkça yapasım geliyo
eğer cessaret edebilirsem şu lesliyle 3 mile başlıcam onuda akşamları yapmayı düşünüyorum inşallah yapabilirim
benimde ufak 3 yaşında onla 1 adım bile atamıyorum malesef
canım uydu var da bu tv kanalına hiç denk gelmedim:44:
Canım ayarlarsan çıkar bizim diji yok çekiyor kanal...
Sağol canım normal uydudada varya kızlar demeyi unutmuşum bizdeki uydu değil diji acaba oda şifreli kanalmı bilemedim ama bi deneyin yinede
ceren hoşgeldin özledik seni.... nerelerdesin uzun zaman oldu görüşmeyeli...selam kızlar diyetler ne alemde ben hala diyetteyim... 4 kilo verdim hedefim 65 kiloya düşmek ...
Canım tebrik ederim. Konuyu çok güzel özetlemişsin sana katılıyorum bütün olay beyinde bitiriyor. Gerisi hikaye anlattığın diyetin aynısını şu anda ben uyguluyorum. Ama ara öğünde kuru kayısı üzüm ve cevizi atladım. Bundan böyle bende öğünlerimin arasına koyacağım.
ceren hoşgeldin özledik seni.... nerelerdesin uzun zaman oldu görüşmeyeli...
teşekkür ederim cnm....
hoşgeldin cnım nasılsın iilesebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?