Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

İlknurummmm hoşgeldinnnnnnn nasılsın?
ya ben de Ebru Şallıyı merakla bekliyorduma ma beyaz tv diye bi kanalda çıkıyormuş snaırım şifreli paralı bir türlü bu yıl nasip olmadı onu takip etmek

İlknurummmm hoşgeldinnnnnnn nasılsın?
ya ben de Ebru Şallıyı merakla bekliyorduma ma beyaz tv diye bi kanalda çıkıyormuş snaırım şifreli paralı bir türlü bu yıl nasip olmadı onu takip etmek

Hoşbuldum canım nasılsım...
Lilycim beyaz tv şifreli değil normal uyduda gösteriyor ebru şallının programına denk geldim bir kaç sefer ama platesi programdanmönce yaptırıyor saatini bilirsek en azımdam sabahları bi iki hareket yapmış oluruz hemde sıkılaşırız iyi olur...

canım uydu var da bu tv kanalına hiç denk gelmedim:44:

canım hafta içi hergün saat 10 da beyaz tv de bide hafta sonları tekrar yayını sabah 8 de oluyor ben bu kadındaki azme hayranım o yaptıkça yapasım geliyo
eğer cessaret edebilirsem şu lesliyle 3 mile başlıcam onuda akşamları yapmayı düşünüyorum inşallah yapabilirim
benimde ufak 3 yaşında onla 1 adım bile atamıyorum malesef

canım uydu var da bu tv kanalına hiç denk gelmedim:44:

ya kızlar demeyi unutmuşum bizdeki uydu değil diji acaba oda şifreli kanalmı bilemedim ama bi deneyin yinede

GÜNAYDINLAR MUTLU HAYIRLI PAZARLAR OLSUN İNŞALLAH
geceyi ben kapatmışım günü de ben açmış oldum
eşim sabah balığa gitti bugün akşam menüsünde balık olucak inşallah o gelsin bizde dışarı çıkıcaz gezcez alışveriş yapıcaz akşamada baya yorgun döneriz artık

sabah menüm
aç karnına 1 bardak ılık su
2 tane hurma

kahvaltı:
yeşil çay
2 dlm esmer ekmekten az yağlı yumurtalı ekmek
biraz peynir
1 domates

kızlar bu arada bu sabah beden ölçülerimide aldım her ay belli tarihlerde alıp not ediyordum
bu ay biraz plates yaptığım için olsa gerek baya fark yapmışım özellikle bel basen kalça ve kolda süper bişey bu deneyin derim yani

slm kızlar hemen dünün menüsünü yazayım
sabah:
çavdar ekmekli peynirli tost
küçük domates
yeşil çay
öğlen
1 biber dolması
2 kaşık yoğurt
bol salata
1 dilim ç.ekmek
akşam:
meyve 2armut
1 mandalina
su 2.5lt
spor.40 dk yürüyüş

ay ölçülerimi alacak birini bulsaydım bende alırdım dur bi kendim deniyim farkı görmek iyi olur.
kikoleyim, canım güncelledim listeyi senin için

eline sağlık liste çok güzel olmuş.insanı motive ediyor.

ay inşallah yaaaaa bugun suyu biraz arttırayım belki işe yarar:44:

evet kızlar su içmek gerçekten çok yararlı.bi gün suyu çok için ertesi gün artılın,bide su içmediğiniz günün sabahı tartılın su içtiğiniz gün daha çok veriyoruz.

bu gün sanki her tarafın şiş gibi uyandım karnım davul gibiydi bende öğlen yemeğinde pirinç lapası yaptım,bağırsaklarıma iyi geldi.
akşamda lapa var.
suyuda 2.5lt yaparım.
sporum:40 dk tempolu yürüyüş

Canım tebrik ederim. Konuyu çok güzel özetlemişsin sana katılıyorum bütün olay beyinde bitiriyor. Gerisi hikaye anlattığın diyetin aynısını şu anda ben uyguluyorum. Ama ara öğünde kuru kayısı üzüm ve cevizi atladım. Bundan böyle bende öğünlerimin arasına koyacağım.

Son düzenleme:

AYnen canım benimde kızım 3 yaşında bakalım platesi hafta içi yaparsam haftasonu da eşim çalışmaz evde olduğj günlerdede sabah yürüyüşe giderim inşallah gerçi plan felanda yapmak istemiyprum sonra olmayınca moralım bozuluyor neyse kolay gelsin hepimize....

selam kızlar diyetler ne alemde ben hala diyetteyim... 4 kilo verdim hedefim 65 kiloya düşmek ...
ceren hoşgeldin özledik seni.... nerelerdesin uzun zaman oldu görüşmeyeli...

teşekkür ederim cnm....

merhaba kızlarr...
diyet miyet yalan oldu bikaç gündür uçurmuştum bu seferde koçişe kızdım fena yedim...hatta midem bulanıyor okadar...canımda sıkkın....erken yatıcam uykumu alayım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…