Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hoşbuldum cnm....boqazlarım daha iyiydi koçişe kızıp baqırınca tazelendi...başımda aqrıyor...uyumak ve sabaha herşeyi unutmak istiyorum...
sen nasılsın..

bat yaklaştı sinirler tavanmı yaptı canım arada olur öle şeyler yarına nbişi kalmaz ii bende aynen devam bebiş merakı iice sardı beklemdeyim kendine dikkat et sana nazar değdi nazar

Selam kızlarr
İki gündür giremiyorum, anneannemdeydim.
Regl döneminde olduğum için sürekli tatlı ihtiyacı hissediyorum, tarçınlı süt tarifinde, çubuk tarçın yerine toz tarçın katsam olur mu ? Bir de sütü ısıtmalı mıyım ?
Bu hafta daha hırslıyım, gidicek bu kilolarrr

Son düzenleme:
merhaba kızlarr...
diyet miyet yalan oldu bikaç gündür uçurmuştum bu seferde koçişe kızdım fena yedim...hatta midem bulanıyor okadar...canımda sıkkın....erken yatıcam uykumu alayım barii
Ahh zaten hep bu erkeklerin yüzümdem oluyor ne oluyorsa.... Hayırdır canım neden canını sıktı bu kadar...

Olur canım sütü ılıta bilirsin istersen...

gunaydın mutlu haftasonları kızlarrrr

guzel dolu bır hafta sonu gecırdım her ne kadar grıp olsamda cok dıkkat edın kızlar salgın var cevremdekı herkez grıp . dun esım oglum veb bornova foruma gıttık gezmeye orda grıplı grıplı lıght dondurma yedım bıde cıvı cıvıyı soker mantıgı ıle ama daha kotu olmadım allaha sukurkı gene aynıyım. bu arada esım bana turkcellın telefon kampanyasından cok guzel bır telefon aldı kızlar cok guzel ozellıklerı fazla bır telefon cok begendım ve mutlu oldumm

dunde dıyetımı bozmadım sayılır ve gecen hafta ıcındekıkı elmalı kurabılyelı boreklı lokmalı gunlerın telafısını yapmıs oldm bugun ıtıbarıyle 71,900 kg yım allaha sukurkıııı.

sızler nasılsınız anlatın bakalım kızcelerrrrrrrrrr

ay ölçülerimi alacak birini bulsaydım bende alırdım dur bi kendim deniyim farkı görmek iyi olur.

eline sağlık liste çok güzel olmuş.insanı motive ediyor.

canım bi mezura al çok ta basit ben tablo yaptım kendime
tarih-kilo-bel- basen-göbek-kalça-bacak-diz-baldır-göğüs-kol diye

ay bi dönem o pirinç lapasını ne çok yemiştiiiiiiiim artık gına gelmişti yalnız ben onun içine domates ve peynir de koyuyodum oyüzden galiba fark öle çok büyük olmuyodu

günaydın fıstıkım farkı kapatmana sevindim canım
hediyende hayırlı olsun güle güle kullan inşallah

günaydınlar canlar
dün balık hayali yalan oldu çünkü eşim kayalıklara takılıp düşmüş ayağını ve kolunu yaralamış öyle eli boş geldi malesef
acıyo diye gezme işi de yalan oldu ama beni bi avm ye bıraktı o çocukları alıp eve geldi bende işim bitince servisle geldim artık ufaklığa bayramlık işini hallettim sırada büyüğünün var ona da başka yerlerden bakıcam bu bayram önce çarşı pazar işi bi bitmiyo offfff

sabah menüm:
kalkınca 2 gün kurusu
ılık su

kahvaltı
2dlm uno denge ve kaşardan tost
arasına pul biberde koydum çok değişik oldu tavsiye ederim kızlar
1 yeşil çay

bu arada bu hafta toplantı gün ve sohbet programım çok yoğun inşallah üstesinden gelebilirim
bide bu hafta sonu galiba regl olabilirim canım evet tatlı çok istiyooooooo üst taraf şiş acıyo sankim ödemde olmaya başladım

arzu abla duy sesimiiiiiiiii
dün akşam koca bi tas mısır patlağı yedim
bana zararı nedir ki
karbonu yada kalorisi fazlamıdır ki
bide 2 tane eti puf yedim

evet canım bende farkı kısa zamanda kapatmama sevındım bu arada tesekkur ederım canım

bana zararı nedir ki

br adet haslanmıs mısırın puanı 18 canım ama patlamısı bılmıorum etı pufda sekerlı ama :44::44::44: tartıda bellı olur bılancosu artık :44::44: ama uzulme ıkısınıde cok severım bende bosver yarın dıkkat edersın bısı olmaz

Günaydın kızlar

Arzu ablacım ne oldu? ne güzel haberler vermişsin haftasonu, anne baba ziyareti, hediyeler. Ama en son mesajın kötü olmuş.

Bu haftasonları ben ipin ucunu kaçırıyorum. Bir de bebekten dolayı sanırım açlıktan ölüyorum.Zeytin düşkünü oldum çıktım. Sanırım verdiğim birkaç yüz gramı geri aldım

Ahh zaten hep bu erkeklerin yüzümdem oluyor ne oluyorsa.... Hayırdır canım neden canını sıktı bu kadar...

Olur canım sütü ılıta bilirsin istersen...
adaparka gidecektik haftaya gideriz dedi bende delirdim ertelenmekten nefret ederim.......sırf bu yüden boşanabilirim
canım yeni telini güle güle kullan bolbol beni ara
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş...
bana zararı nedir ki
oldukça fazla cnm...

hafta sonu olanlar yetmiyormuş gibi işyerindede sorunlarla başladık haftaya...bazen eşim sen hiçbir yerde çalışamazın diyor haklımı ne :26::26:

ne oldu bısmıllah anlatsana merak ettım ve sunu asla unutma her ısyerınde ufak tefek sorunlar olur hemen negatıf dusunme

Ablamı sinirlendirmişler. Daha pazartesi haftaya kötü başlama. Hem biliyor musun zilhicce ayına giriyoruz. En çok dua edilmesi gereken çok mübarek 10 gün bekliyor bizi

hayırlı günler kızlar keyifler nasıl bakalım.... Çıtır hatunlarım ben bugün tekrar dietime başladım ama bu sefer eşimle birlikte başladık hayırlısı bakalım nasıl olacak... Kızımla bugün çok geç uyandık saat 12 ye geliyordu uyandığımızda uzun zamandır bu ıadar uyumamıştık ama geç yatmamızında payı var bu durumda gece iki gibi yatmıştık sonra ben sabah namaza kalktım 8 felandı geri uyudumda neyse bu nedenle kahvaltımızı öğlen yaptık tost ve bir yumurta yedim ama akşama ne yapsam bilmiyorum bir fikir verin bacılar şimdi sadece diette olan ben olsam bişeyler atıştırırım gider ama eşimde var şimdi aslımda kendisi kilou değil hafif bir göbek var takıntı yaptı adama...

senın esın mınıcık gobegı takıntı yapmıs benımkı 6 aylık hamıle gobegını hıc takmıo valla ılknurum

meleğim canım benim yeni teefonun hayırlı olsun güle güle kullan....

sagol canım benım benım ıcınde suprız oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…