Şöyle mis gibi bir zeytinyağlı sebze yapsan süper olur. Çok zor da değil.Selam kızlarrr
Annemler bugün evde değil, kendi yemeğimi kendim yapacağım yani.
Ama aklıma pek birşey gelmiyor.
Bana fikir verir misinizz ?
Çok zor birşey olmasın amaa
canım hafiflediğine sevindim hafta sonunda güzel geçmiş yeni telinde hayırlı olsun.gunaydın mutlu haftasonları kızlarrrr
guzel dolu bır hafta sonu gecırdım her ne kadar grıp olsamdacok dıkkat edın kızlar salgın var cevremdekı herkez grıp . dun esım oglum veb bornova foruma gıttık gezmeye orda grıplı grıplı lıght dondurma yedım bıde cıvı cıvıyı soker mantıgı ıle ama daha kotu olmadım allaha sukurkı gene aynıyım. bu arada esım bana turkcellın telefon kampanyasından cok guzel bır telefon aldı kızlar cok guzel ozellıklerı fazla bır telefon cok begendım ve mutlu oldumm
dunde dıyetımı bozmadım sayılır ve gecen hafta ıcındekıkı elmalı kurabılyelı boreklı lokmalı gunlerın telafısını yapmıs oldm bugun ıtıbarıyle 71,900 kg yım allaha sukurkıııı.
sızler nasılsınız anlatın bakalım kızcelerrrrrrrrrr
br adet haslanmıs mısırın puanı 18 canım ama patlamısı bılmıorum etı pufda sekerlı ama :44::44::44: tartıda bellı olur bılancosu artık :44::44: ama uzulme ıkısınıde cok severım bende bosver yarın dıkkat edersın bısı olmaz[/QUOT
fark yaratmazmııııı hemde felaketttttoyüzden sordum zaten pişmanım ama son pişmanlık fayda etmiyor işte
ya bigünde sıfır kaçamakla kapasam günü ah ah nerdeeeee
sende bendensin ama son pişmanlık fayda etmiyor......
hadi hayırlısı inşallah güzel kilolar verirsiniz.hayırlı günler kızlar keyifler nasıl bakalım.... Çıtır hatunlarım ben bugün tekrar dietime başladım ama bu sefer eşimle birlikte başladık hayırlısı bakalım nasıl olacak... Kızımla bugün çok geç uyandık saat 12 ye geliyordu uyandığımızda uzun zamandır bu ıadar uyumamıştık ama geç yatmamızında payı var bu durumda gece iki gibi yatmıştık sonra ben sabah namaza kalktım 8 felandı geri uyudumda neyse bu nedenle kahvaltımızı öğlen yaptık tost ve bir yumurta yedim ama akşama ne yapsam bilmiyorum bir fikir verin bacılar şimdi sadece diette olan ben olsam bişeyler atıştırırım gider ama eşimde var şimdi aslımda kendisi kilou değil hafif bir göbek var takıntı yaptı adama...
slm kızlar bu gün hiç giremedim morelimde çok bozuk çok kötü bir menüm var çok pişmanım nasıl yaptım bilmiyorum
sabah:
peynirli tost
koca bardak su
ara 2 bardak cola
öğlen
5,6 kanat haşlama
1.5 çavdar ekmek
utanmadan tekrar cola
akşam yok
su:1.5 lt
spor.50dk tempolu yürüyüş koşu bandında 330 kalori yaktıp
30dk dışarda oğlumu okuldan almaya giderken yürüdüm toplam 80 dk yürüdüm sizce colaları telafi etmişmiyim.
hadi hayırlısı inşallah güzel kilolar verirsiniz.
canlarım bugünkü menümü paylaşıyorum..
Sabah
Kaşarlı sucuklu tost
1 yumurta
Çay
Ara 1 kase yoğurt
Akşam
Fırında sebze üzerine sarımsaklı yoğurt
Şimdiye kadar 2.5 litre su 2 form çay şimdide çay içicem...
afiyet olsun melek güzel menü olmuş.
slm hhanımlar okudumda bugün herkezde bi gerginlik bi mutsuzluk bi kötü durum olmuş sanki
benim de öyle oldu
öğleden sonra arkadaşta sohbetteydik okul çıkışı başka arkadaşın 2 oğlu telaşla kapıyı çaldı en yakın arkadaşımın oğluna araba çarptmış nasıl panikle koştuk okula sormayın yapanda başka bi öğretmen frene basıcam diye gaza yüklen sen kaldırıma çıkmış ara
biz gittiğimizde ambulans felan gelmişti ay nasıl korktuk
allahtan bileğini sıyırmış araba çocuğa bişe olmamış
şimdi yatıyo biraz şişti e haliyle
diyette ne yedik ne içtik o kargasada anlaşılmadı
bugün menü paylaşamıcam anlıcanız hepinize hayırlı akşamlar
canım hafiflediğine sevindim hafta sonunda güzel geçmiş yeni telinde hayırlı olsun.
slm hhanımlar okudumda bugün herkezde bi gerginlik bi mutsuzluk bi kötü durum olmuş sanki
benim de öyle oldu
öğleden sonra arkadaşta sohbetteydik okul çıkışı başka arkadaşın 2 oğlu telaşla kapıyı çaldı en yakın arkadaşımın oğluna araba çarptmış nasıl panikle koştuk okula sormayın yapanda başka bi öğretmen frene basıcam diye gaza yüklen sen kaldırıma çıkmış ara
biz gittiğimizde ambulans felan gelmişti ay nasıl korktuk
allahtan bileğini sıyırmış araba çocuğa bişe olmamış
şimdi yatıyo biraz şişti e haliyle
diyette ne yedik ne içtik o kargasada anlaşılmadı
bugün menü paylaşamıcam anlıcanız hepinize hayırlı akşamlar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadı yatmayın kalkın halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadııııııııııı mutluluktan ucmama az kaldıııı kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun ıtıbarıylen 71,100 kıloya ınmenın gruruylannn havalardayımmmmmmmmmmmm cok ama cokk mutluyummm tartıfa gozlerıme ınananamadımm yaaaaaaaaaaaaaaaa
dunku menum
sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
cok az ezme
yarım bıber
ara
badem ( cok tok tutuo tavsıye ederım)
ogle
odemıs kofte
az salata
ara
badem
aksam
sahanda yumurta
domates
3 lt su
30 dk gobek calıstıran masaj aletı ıle gobegıme masaj
Günaydın canım tebrikler dur bırazda ben oynyım tey tey teeeyyyy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?