Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Selam kızlarrr
Annemler bugün evde değil, kendi yemeğimi kendim yapacağım yani.
Ama aklıma pek birşey gelmiyor.
Bana fikir verir misinizz ?
Çok zor birşey olmasın amaa

Selam kızlarrr
Annemler bugün evde değil, kendi yemeğimi kendim yapacağım yani.
Ama aklıma pek birşey gelmiyor.
Bana fikir verir misinizz ?
Çok zor birşey olmasın amaa
Şöyle mis gibi bir zeytinyağlı sebze yapsan süper olur. Çok zor da değil.

slm kızlar bu gün hiç giremedim morelimde çok bozuk çok kötü bir menüm var çok pişmanım nasıl yaptım bilmiyorum
sabah:
peynirli tost
koca bardak su
ara 2 bardak cola
öğlen
5,6 kanat haşlama
1.5 çavdar ekmek
utanmadan tekrar cola
akşam yok
su:1.5 lt
spor.50dk tempolu yürüyüş koşu bandında 330 kalori yaktıp
30dk dışarda oğlumu okuldan almaya giderken yürüdüm toplam 80 dk yürüdüm sizce colaları telafi etmişmiyim.

canım hafiflediğine sevindim hafta sonunda güzel geçmiş yeni telinde hayırlı olsun.

Son düzenleme:
hadi hayırlısı inşallah güzel kilolar verirsiniz.

Elifcim moral bozmak yok canım aynen devam ediyorsn bazen canın cola istediğinde zero olanını tercih et aslında hiç içmesen daha iyi ama zero olanın karbon yok... Hem dengelersn hiç bir sorun kalmaz... Yediklerine pişman olma ayno hizla diete devam et....

canlarım bugünkü menümü paylaşıyorum..

Sabah

Kaşarlı sucuklu tost
1 yumurta
Çay

Ara 1 kase yoğurt

Akşam

Fırında sebze üzerine sarımsaklı yoğurt

Şimdiye kadar 2.5 litre su 2 form çay şimdide çay içicem...

cuma günü köyde düğün var şöyle bana güzel kio verdirecek diyet bulsam çok güzel olacak.

afiyet olsun melek güzel menü olmuş.

sabah kalktım sirkeli karışımımdan içtim daha sonra dikkat ederek bir kahvaltı yaptım,40 dk sauna eşofmanımla spor yaptım,akşam yemekte arapaşı çorbası ıspanak,3 çatal makarna yedim ama çorbayı çok kacırdım,şimdi pişmanlık duyuyorum..offff

slm hhanımlar okudumda bugün herkezde bi gerginlik bi mutsuzluk bi kötü durum olmuş sanki
benim de öyle oldu
öğleden sonra arkadaşta sohbetteydik okul çıkışı başka arkadaşın 2 oğlu telaşla kapıyı çaldı en yakın arkadaşımın oğluna araba çarptmış nasıl panikle koştuk okula sormayın yapanda başka bi öğretmen frene basıcam diye gaza yüklen sen kaldırıma çıkmış ara
biz gittiğimizde ambulans felan gelmişti ay nasıl korktuk
allahtan bileğini sıyırmış araba çocuğa bişe olmamış
şimdi yatıyo biraz şişti e haliyle
diyette ne yedik ne içtik o kargasada anlaşılmadı
bugün menü paylaşamıcam anlıcanız hepinize hayırlı akşamlar

Canım çok çok geçmiş olsun rabbim korumuş yavrucağı.... Hemen sadaka felan verseler iyi olur...

canım hafiflediğine sevindim hafta sonunda güzel geçmiş yeni telinde hayırlı olsun.

cok tesekkur ederım canım benımm

cok gecmıs olsun allah korumus canım ya :26::26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadı yatmayın kalkın halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadııııııııııı mutluluktan ucmama az kaldıııı kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun ıtıbarıylen 71,100 kıloya ınmenın gruruylannn havalardayımmmmmmmmmmmm cok ama cokk mutluyummm tartıfa gozlerıme ınananamadımm yaaaaaaaaaaaaaaaa

dunku menum

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
cok az ezme
yarım bıber

ara
badem ( cok tok tutuo tavsıye ederım)

ogle
odemıs kofte
az salata

ara

badem

aksam
sahanda yumurta
domates

3 lt su

30 dk gobek calıstıran masaj aletı ıle gobegıme masaj

Günaydın canım tebrikler dur bırazda ben oynyım tey tey teeeyyyy....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…