Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Çok geçmiş olsun

Dünkü menümü yazayım:
Sabah:
1 bardak süt
1 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin

ara:2 kuru incir

öğle: kuru fasülye
pilav
turşu (uzun zamandır bu kadar iştahla yememiştim )

ara: 1 elma, 1 armut

Akşam: mercimek çorbası
1 kaşık taze fasülye
2 kaşık yoğurtlu makarna

slm canlarım giremiyorum fazla kusura bakmayın halen bilgisayarım gelmedi sırayla işlerimizi 3 kişi 1 bilşgisayardan yapıyoruz ancak sıra geliyor.işlerim yeni bitti diyete devam ama dün akşam biraz kaçamak yaptım 1 lavaş ekmekle 1 porsiyon adana ve sade kebep yedim 1 kasede mercimek çorbası içtim.

bu sabah kahvaltısında:
1 bardak ballı sirkeli su,
2 dilim çavdar ekmeğinde yapılmış beyaz peynirli sucuklu tost,

ara 10:00 1 adet orta boy muz.

öğlen yemeğimdede gene tost var 1 adette salatalık.

Bugünkü menümü de yazayım

Sabah:
1 bardak süt
1 dilim ekmek
biraz peynir
2-3 yeşil zeytin

ara: 2 kuru kayısı

öğle: Çorba
Köfte
Salata

ara: 1 elma, 1 trabzon hurması

akşam: Bol yoğurtlu karnabahar kızartması

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne oldu bısmıllah anlatsana merak ettım ve sunu asla unutma her ısyerınde ufak tefek sorunlar olur hemen negatıf dusunme
akşam seni aradım cnm meşguldün
Ablamı sinirlendirmişler. Daha pazartesi haftaya kötü başlama. Hem biliyor musun zilhicce ayına giriyoruz. En çok dua edilmesi gereken çok mübarek 10 gün bekliyor bizi
haklısın caım bizede dua et olurmuntatlım
hoşbulduk tatildeydim okul hayatına geri döndüm ...sizler neler yapıyorsunuz anlatın bakalım ...
cerencim iyiyiz ablacım çalışıyoruz bildiqin gibi okul nasıl gidiyor bakalım..
harika bir haber cnm afferinn sanaa
ARZUuuuuuuuuuuu nerdesınn yaaaaa dunden berı gırmemıssın merak edıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz :26::26::26:

gireemdim cnm yaa...

:26::26:
günaydın kızlar regi oldum karnım aqrıyor..diyetle ilgili bişey sormayın çok kötü gidiyor...tatsızımm..

neden tatsızssın canım ısle ılgılımı sorun :26:

çok geçmiş olsun canım,ALLAH bir dahada göstermesin.
CAnım teşekkürler... Bu arada benim ismim ilknur....
melek nerden çıktı ilknur olduğunu biliyordum:26::26::26:
bayrama 6 lı rakamlarla çıtır olarak gireceksin fıstık senin adına çok sevindim.
günaydın kızlar regi oldum karnım aqrıyor..diyetle ilgili bişey sormayın çok kötü gidiyor...tatsızımm..
canını sıkan neyse inşallah biran evvel düzelir hadi toparlan kaptan tekrardan çıtır olalım.

sanki başaramıyacam gibi bir his girmiş içime dün dayanamadım cola içtim ya ,nasıl bir ruh hali anlatamıyorum boş ver git ye iç sen yapamazsın diye bir his var içimde.

Maşallah de kız kendi kendine mazar etcen şincik...

HEPIMIZE

sanki başaramıyacam gibi bir his girmiş içime dün dayanamadım cola içtim ya ,nasıl bir ruh hali anlatamıyorum boş ver git ye iç sen yapamazsın diye bir his var içimde.

hayır canım bole dayanamayıp bısıler yeme ıcme durumu hepımızın basına gelıyor kolaya gelınce lıght yada zero ıcmenın dıyete bı zararı yok ha kola zararlı bısı belkı ama ben dıyetımde ara ara ıctım lıght olandan. ve sakın umıtsızlıge kapılma bı yola cıktık ve mutlak zafer bızım motıvenı yıtırdıgınde buraya gel hemen destek oluruz canım benımmm veremesem ben veremezdım emın ol okadar pıs bogazlı bırıyken ben bıle verdımse herkez verır canım

çok tşk canım ALLAHIN izniyle bende başaracam inşallah.

melek abla sen süpersin ya masallahhh
azmine hayranım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…