Çok geçmiş olsunslm hhanımlar okudumda bugün herkezde bi gerginlik bi mutsuzluk bi kötü durum olmuş sanki
benim de öyle oldu
öğleden sonra arkadaşta sohbetteydik okul çıkışı başka arkadaşın 2 oğlu telaşla kapıyı çaldı en yakın arkadaşımın oğluna araba çarptmış nasıl panikle koştuk okula sormayın yapanda başka bi öğretmen frene basıcam diye gaza yüklen sen kaldırıma çıkmış ara
biz gittiğimizde ambulans felan gelmişti ay nasıl korktuk
allahtan bileğini sıyırmış araba çocuğa bişe olmamış
şimdi yatıyo biraz şişti e haliyle
diyette ne yedik ne içtik o kargasada anlaşılmadı
bugün menü paylaşamıcam anlıcanız hepinize hayırlı akşamlar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadı yatmayın kalkın halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadııııııııııı mutluluktan ucmama az kaldıııı kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun ıtıbarıylen 71,100 kıloya ınmenın gruruylannn havalardayımmmmmmmmmmmm cok ama cokk mutluyummm tartıfa gozlerıme ınananamadımm yaaaaaaaaaaaaaaaa
dunku menum
sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
cok az ezme
yarım bıber
ara
badem ( cok tok tutuo tavsıye ederım)
ogle
odemıs kofte
az salata
ara
badem
aksam
sahanda yumurta
domates
3 lt su
30 dk gobek calıstıran masaj aletı ıle gobegıme masaj
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam seni aradım cnm meşguldünne oldu bısmıllah anlatsana merak ettım ve sunu asla unutma her ısyerınde ufak tefek sorunlar olur hemen negatıf dusunme
haklısın caım bizede dua et olurmuntatlımAblamı sinirlendirmişler. Daha pazartesi haftaya kötü başlama. Hem biliyor musun zilhicce ayına giriyoruz. En çok dua edilmesi gereken çok mübarek 10 gün bekliyor bizi
cerencim iyiyiz ablacım çalışıyoruz bildiqin gibihoşbulduk tatildeydim okul hayatına geri döndüm ...sizler neler yapıyorsunuz anlatın bakalım ...
harika bir haber cnm afferinn sanaakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadı yatmayın kalkın halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadııııııııııı mutluluktan ucmama az kaldıııı kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun ıtıbarıylen 71,100 kıloya ınmenın gruruylannn havalardayımmmmmmmmmmmm cok ama cokk mutluyummm tartıfa gozlerıme ınananamadımm yaaaaaaaaaaaaaaaa
dunku menum
sabah
peynır
zeytın
cok az ezme
yarım bıber
ara
ogle
odemıs kofte
az salata
ara
badem
aksam
sahanda yumurta
domates
3 lt su
ARZUuuuuuuuuuuu nerdesınn yaaaaa dunden berı gırmemıssın merak edıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz :26::26::26:
Canın sağolsun. Regli iken beslenme düzenini değiştirmek serbestgünaydın kızlar regi oldum karnım aqrıyor..diyetle ilgili bişey sormayın çok kötü gidiyor...tatsızımm..
günaydın kızlar regi oldum karnım aqrıyor..diyetle ilgili bişey sormayın çok kötü gidiyor...tatsızımm..
akşam seni aradım cnm meşguldün
AAA kactakı bı ara benım adamla konusuyordum o zamanmıkı :26::26::26: neyse bgun ararım ben senı
haklısın caım bizede dua et olurmuntatlım
cerencim iyiyiz ablacım çalışıyoruz bildiqin gibiokul nasıl gidiyor bakalım..
harika bir haber cnm afferinn sanaa
sagol canım
gireemdim cnm yaa...
günaydın kızlar regi oldum karnım aqrıyor..diyetle ilgili bişey sormayın çok kötü gidiyor...tatsızımm..
ya sorma canım yaaa havalardayımmmm duruyo duruyo bırden 800-900 gr dusuyo
günaydın kızlar....
çok geçmiş olsun canım,ALLAH bir dahada göstermesin.slm hhanımlar okudumda bugün herkezde bi gerginlik bi mutsuzluk bi kötü durum olmuş sanki
benim de öyle oldu
öğleden sonra arkadaşta sohbetteydik okul çıkışı başka arkadaşın 2 oğlu telaşla kapıyı çaldı en yakın arkadaşımın oğluna araba çarptmış nasıl panikle koştuk okula sormayın yapanda başka bi öğretmen frene basıcam diye gaza yüklen sen kaldırıma çıkmış ara
biz gittiğimizde ambulans felan gelmişti ay nasıl korktuk
allahtan bileğini sıyırmış araba çocuğa bişe olmamış
şimdi yatıyo biraz şişti e haliyle
diyette ne yedik ne içtik o kargasada anlaşılmadı
bugün menü paylaşamıcam anlıcanız hepinize hayırlı akşamlar
melek nerden çıktı ilknur olduğunu biliyordum:26::26::26:CAnım teşekkürler... Bu arada benim ismim ilknur....
bayrama 6 lı rakamlarla çıtır olarak gireceksin fıstık senin adına çok sevindim.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadı yatmayın kalkın halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadııııııııııı mutluluktan ucmama az kaldıııı kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun ıtıbarıylen 71,100 kıloya ınmenın gruruylannn havalardayımmmmmmmmmmmm cok ama cokk mutluyummm tartıfa gozlerıme ınananamadımm yaaaaaaaaaaaaaaaa
dunku menum
sabah
peynır
zeytın
cok az ezme
yarım bıber
ara
ogle
odemıs kofte
az salata
ara
badem
aksam
sahanda yumurta
domates
3 lt su
canını sıkan neyse inşallah biran evvel düzelir hadi toparlan kaptan tekrardan çıtır olalım.günaydın kızlar regi oldum karnım aqrıyor..diyetle ilgili bişey sormayın çok kötü gidiyor...tatsızımm..
dünkü menüden sonra biraz daha iyiyim..Günaydın canım nasılsın....
Maşallah de kız kendi kendine mazar etcen şincik...
çok geçmiş olsun canım,ALLAH bir dahada göstermesin.
melek nerden çıktı ilknur olduğunu biliyordum:26::26::26:
bayrama 6 lı rakamlarla çıtır olarak gireceksin fıstık senin adına çok sevindim.
amın canımm ınsallah ama 6 lı rakamlar bayrama kadar zor be canım
canını sıkan neyse inşallah biran evvel düzelir hadi toparlan kaptan tekrardan çıtır olalım.
sanki başaramıyacam gibi bir his girmiş içime dün dayanamadım cola içtim ya ,nasıl bir ruh hali anlatamıyorum boş ver git ye iç sen yapamazsın diye bir his var içimde.
HEPIMIZE
hayır canım bole dayanamayıp bısıler yeme ıcme durumu hepımızın basına gelıyorkolaya gelınce lıght yada zero ıcmenın dıyete bı zararı yok ha kola zararlı bısı belkı ama ben dıyetımde ara ara ıctım lıght olandan. ve sakın umıtsızlıge kapılma bı yola cıktık ve mutlak zafer bızım motıvenı yıtırdıgınde buraya gel hemen destek oluruz canım benımmm veremesem ben veremezdım emın ol okadar pıs bogazlı bırıyken ben bıle verdımse herkez verır canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadı yatmayın kalkın halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadııııııııııı mutluluktan ucmama az kaldıııı kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun ıtıbarıylen 71,100 kıloya ınmenın gruruylannn havalardayımmmmmmmmmmmm cok ama cokk mutluyummm tartıfa gozlerıme ınananamadımm yaaaaaaaaaaaaaaaa
dunku menum
sabah
peynır
zeytın
cok az ezme
yarım bıber
ara
ogle
odemıs kofte
az salata
ara
badem
aksam
sahanda yumurta
domates
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?