- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
sanki başaramıyacam gibi bir his girmiş içime dün dayanamadım cola içtim ya ,nasıl bir ruh hali anlatamıyorum boş ver git ye iç sen yapamazsın diye bir his var içimde.
çok tşk canım ALLAHIN izniyle bende başaracam inşallah.
melek abla sen süpersin ya masallahhh
azmine hayranım senin
Canım neden öyle düşünüyorsun başarıcaksın elifcim hem sen haftanın birincisi olmadınmı nolmuş yani birgün cola içtiysen moral bozmak yok yediklerimizden içyiklerimizdende pişman olmak yok ertesi gün aynen devam lütfen aklına böyle şeyler geldiğinde hemen topiğe gel aklından geçenleri yaz rahatla sonra arzunun ilk sayfasaki başarı hikayesini oku tekrar yada bir çok başarı hikayeleri var onları oku motive ol... Aklından kötü şeyleri çıkar bizim de aklımızdan bir çok şey geçti diete ilk girdimiz zamanlar ama hemen ya bidaki öğün yada ertesi gün dengeledik sende alışıcaksın zamanla inan... Sana bir tavsiye bir defter al kendine yediklerini bir bir o deftere yaz somra o defterde ne kadar az yediğini görünce dahada motive olacaksın aa buraya yazmayıda unutma oldumu her zaman yanındayız öpüyorum...
sanki başaramıyacam gibi bir his girmiş içime dün dayanamadım cola içtim ya ,nasıl bir ruh hali anlatamıyorum boş ver git ye iç sen yapamazsın diye bir his var içimde.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadı yatmayın kalkın halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadııııııııııı mutluluktan ucmama az kaldıııı kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugun ıtıbarıylen 71,100 kıloya ınmenın gruruylannn havalardayımmmmmmmmmmmm cok ama cokk mutluyummm tartıfa gozlerıme ınananamadımm yaaaaaaaaaaaaaaaa
dunku menum
sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
cok az ezme
yarım bıber
ara
badem ( cok tok tutuo tavsıye ederım)
ogle
odemıs kofte
az salata
ara
badem
aksam
sahanda yumurta
domates
3 lt su
30 dk gobek calıstıran masaj aletı ıle gobegıme masaj
Başaracaksın tabii ki sakın ümitsizliğe kapılma öyle. Kaçamaklar oluyor hepimizde, yedikten sonra ben de pişman oluyorum ama ertesi gün hemen telafi etmeye çalışıyorum. Tabii topiğimizdeki arkadaşlarımın da desteğiyle motivasyonum hep yüksek. Motivasyonun düşünce gel buraya, burada konuşunca birileriyle gerçekten acayip motive oluyorsun, moralin düştüğünde yükseltiriz, başarı hikayelerini oku, kaçamaklarını telafi ettikten sonra hiçbir sorun yok kisanki başaramıyacam gibi bir his girmiş içime dün dayanamadım cola içtim ya ,nasıl bir ruh hali anlatamıyorum boş ver git ye iç sen yapamazsın diye bir his var içimde.
Acaba miden mi küçülüyor. Akşam hafif bir şeyler mesela yoğurt yiyebilirsin.KIZLAR az once ara nıyetıne lıght chess cake yedım ama mıdem bulanıoaksam bısı yıyemıcem sanırım
açlıktan...neden öyle oldun idolüm yaaa
:26::26:
neden tatsızssın canım ısle ılgılımı sorun :26:
zeynoo naber quuu
ablacım o zeynooo ben miyim
iyiyim ama biraz yorgunum annemin diş provası vardı bu gün hastanede çok bekledik yoruldum biraz sen nasılsın
arzucum nasılsın canımm....
Canım sana birşey sorcam palamutları dolaba nasıl atmıştın..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?