Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sanki başaramıyacam gibi bir his girmiş içime dün dayanamadım cola içtim ya ,nasıl bir ruh hali anlatamıyorum boş ver git ye iç sen yapamazsın diye bir his var içimde.

Canım neden öyle düşünüyorsun başarıcaksın elifcim hem sen haftanın birincisi olmadınmı nolmuş yani birgün cola içtiysen moral bozmak yok yediklerimizden içyiklerimizdende pişman olmak yok ertesi gün aynen devam lütfen aklına böyle şeyler geldiğinde hemen topiğe gel aklından geçenleri yaz rahatla sonra arzunun ilk sayfasaki başarı hikayesini oku tekrar yada bir çok başarı hikayeleri var onları oku motive ol... Aklından kötü şeyleri çıkar bizim de aklımızdan bir çok şey geçti diete ilk girdimiz zamanlar ama hemen ya bidaki öğün yada ertesi gün dengeledik sende alışıcaksın zamanla inan... Sana bir tavsiye bir defter al kendine yediklerini bir bir o deftere yaz somra o defterde ne kadar az yediğini görünce dahada motive olacaksın aa buraya yazmayıda unutma oldumu her zaman yanındayız öpüyorum...

çok tşk canım ALLAHIN izniyle bende başaracam inşallah.

kesınlıkle basarcaksın canım bızler herzaman motıve edecegız senı bırbırımızı

melek abla sen süpersin ya masallahhh
azmine hayranım senin

sagol canım benım

aynen budur ılknuruma sonuna dek katılıyorum benım en buyuk motıve kaynagım burası ve oncesı sonrası resımlerı oldu motıvem dustukce solugu burda aldım sende oyle yap canım ve basarcaksın bırakmak asla yokkk

slm bacılar
geçmiş olsun dileklerineize tek tek teşekkür ederim çok şükür oğlan iyi şimdi
bugünkü menüme gelelimmmmmm
sabah 3 kayısı yedim
kahvaltıya davetliydim ordayediklerim:
1 dlm salam
3 zeytin
1 dlm salatalık 2dlm domates
çeyrek kk peynir
ekmek yemedim ama yalancı tavuk göğsü yedim

ara öğün: ekşi elma

sonra arkadaşa geçmiş olsuna gittim orda form çay 1 minik kurabiye ve şu meşur konya şekerinden 2 tane yedim
eve geldik öğle yemeği kızlarla tost yaptık yedik kaşarlı bide 1 tane tavuk burger yedim

akşama ALLAH kerim
yine yine yineee bisürü kaçamak var

Süpeerrr tebrik ederim çok güzel gidiyorsunn melek ablaa :81:
Ben motivasyonum düşmesin diye, sadece cuma günleri tartılıyorum. Veremezsem üzülürüm diye

sanki başaramıyacam gibi bir his girmiş içime dün dayanamadım cola içtim ya ,nasıl bir ruh hali anlatamıyorum boş ver git ye iç sen yapamazsın diye bir his var içimde.
Başaracaksın tabii ki sakın ümitsizliğe kapılma öyle. Kaçamaklar oluyor hepimizde, yedikten sonra ben de pişman oluyorum ama ertesi gün hemen telafi etmeye çalışıyorum. Tabii topiğimizdeki arkadaşlarımın da desteğiyle motivasyonum hep yüksek. Motivasyonun düşünce gel buraya, burada konuşunca birileriyle gerçekten acayip motive oluyorsun, moralin düştüğünde yükseltiriz, başarı hikayelerini oku, kaçamaklarını telafi ettikten sonra hiçbir sorun yok ki

çok teşekkür ederim kızlar desteğinz için....
menüm
sabah.çavdar ekmekle peynirli tost
1 kuru incir,çay
öğlen
patatesli yemek 2 kaşık
2kanat
3kaşık pilav
salata
ara.1 avuçtan daha az leblebi
akşama .salata yapıp yerim
su 2.5lt
spor .evi bu gün dip köşe bucak temizledim yeni bitti.
yapabilirsem yarım saat koşu bandına çıkarım.

KIZLAR az once ara nıyetıne lıght chess cake yedım ama mıdem bulanıo aksam bısı yıyemıcem sanırım

KIZLAR az once ara nıyetıne lıght chess cake yedım ama mıdem bulanıo aksam bısı yıyemıcem sanırım
Acaba miden mi küçülüyor. Akşam hafif bir şeyler mesela yoğurt yiyebilirsin.

Ben de son ara öğünümü elma yiyerek tamamladım. Yoğurt ve çubuk kraker de yedim bir saat kadar önce çünkü bulantım vardı. Bebeğim yaramazlık yapınca çubuk krakere koşuyorum

Akşama nefis karnabaharlar beni bekliyor

kızlar işyerinden kaçak girdiqim için sadece bana yazılan mesajlara cevap verebiliyorum ama hepinizin mesajlarınızı okuyorum...akşam evden girdiqimde bolbol sohbet etmek isterim hepinizle

ablacım o zeynooo ben miyim
iyiyim ama biraz yorgunum annemin diş provası vardı bu gün hastanede çok bekledik yoruldum biraz sen nasılsın

iyiyim tatlım enişten beni almaya gelmiş işten birlikte geldik...annemle ve berkeyle konuştum sonrada pcyi açtım bi bakıyım dedim...bugün işe başlayalı tam 2 hafta oldu...alıştım bihayli...hayırlıysa devam edicem cnm....deqilsede inceldiqi yerden kopsun...sgk yapıldı ve aylıqım dün itibariyle yükseldi şimdilik iyi gidiyor bakalım sen anlat şimdide ne var ne yok bakalım

arzucum nasılsın canımm....

Canım sana birşey sorcam palamutları dolaba nasıl atmıştın..:26:

iyiyim tatlım bugün reql oldum kasıklarım ve karnım aqrıyor onun dışında sorun yok
canım palamutları yıkayıp buzdolabı poşetlerine yerleştirip öyle atıyorum dondurucuya... çıkarıncada çözülmeden hoooppp ızgaraya

hayırlı akşamlar çıtırlar...bugünki menümü paylaşmak istiyorum...

Sabah

kaşarkı omlet
2 zeytin azıcık peynir
2dilim t. Buğday ekmeği
çay

ara yarım elma iki kaşık yoğurt

akşam

taze fasulye
1 kase yoğurt

3litre su
2 fincan yeşilçay
1 fincan form çay

arzu ablamm ben motivasyonumu kaybettim bu ara hiç halim yok keyfimde yok hedefim uzaklaştı iyice napcam ben:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…