- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
iyiyim tatlım bugün reql oldum kasıklarım ve karnım aqrıyor onun dışında sorun yok
canım palamutları yıkayıp buzdolabı poşetlerine yerleştirip öyle atıyorum dondurucuya... çıkarıncada çözülmeden hoooppp ızgaraya
bende senin gibiyim...yapıcak şey belli tatlım toparlanmaktan başka çaremiz yok..kendimizi salarsak vay halimize...arzu ablamm ben motivasyonumu kaybettim bu ara hiç halim yok keyfimde yok hedefim uzaklaştı iyice napcam ben:26::26::26:
bi ağrı kesici alsaydın canım....
Arzucum tava kızartıncadamı buzlu kızaracak yani öyle olursa sanki haşlama gibi olur glblme geldi birden... :26:
bende senin gibiyim...yapıcak şey belli tatlım toparlanmaktan başka çaremiz yok..kendimizi salarsak vay halimize...
içmedim cnm dinlenince geçer diye...birazdan uzanıcam zaten..
ilknur neden kızartıyorsun balıkları..bnm ızgaradan alsana cnm...30-35 tl civarı...yaqsız kokusuz ve çok pratik..
canım neden kahvaltı türü yaptın keşke çorba falan içseydin...öqünlerini deqiştirerek ye cnmMenümü yazmaya geldimm
Kahvaltı,
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2-3 zeytin
1 bardak çay
Yeşil biber
Salatalık
Ara,
1 küçük elma
Akşam,
Kahvaltım gibi bir menü yaptım.
canım elimden geldiqi kadar girmeye çalışıyorum...işyeri çok yoqun oluyor vaktin nasıl geçtiqini anlamıyorum.. ama fırsat buldukça mutlaka giriyorum....motivasyon için burda olmamız şart...biran önce toparlnamamız lazım..hadi bakalık yarından tezi yok kaldıqımız yerden devamtamam ablacım öyle gerçekten yılmak yokbizi yalnız bırakma ablaam senin destegin cok lazım
canım benim balıkla pek aram yok eşim yiyür onun için dolaba stoklamak istiyoruz yani yağda seviyor o nedenle yanü... Canum teşekkürler...
canım neden kahvaltı türü yaptın keşke çorba falan içseydin...öqünlerini deqiştirerek ye cnm
canım elimden geldiqi kadar girmeye çalışıyorum...işyeri çok yoqun oluyor vaktin nasıl geçtiqini anlamıyorum.. ama fırsat buldukça mutlaka giriyorum....motivasyon için burda olmamız şart...biran önce toparlnamamız lazım..hadi bakalık yarından tezi yok kaldıqımız yerden devam
canım o zaman balıklar çözülsün öyle at tavaya...yoksa pişmez..
gunaydın mutlu haftasonları kızlarrrr
guzel dolu bır hafta sonu gecırdım her ne kadar grıp olsamdacok dıkkat edın kızlar salgın var cevremdekı herkez grıp . dun esım oglum veb bornova foruma gıttık gezmeye orda grıplı grıplı lıght dondurma yedım bıde cıvı cıvıyı soker mantıgı ıle ama daha kotu olmadım allaha sukurkı gene aynıyım. bu arada esım bana turkcellın telefon kampanyasından cok guzel bır telefon aldı kızlar cok guzel ozellıklerı fazla bır telefon cok begendım ve mutlu oldumm
dunde dıyetımı bozmadım sayılır ve gecen hafta ıcındekıkı elmalı kurabılyelı boreklı lokmalı gunlerın telafısını yapmıs oldm bugun ıtıbarıyle 71,900 kg yım allaha sukurkıııı.
sızler nasılsınız anlatın bakalım kızcelerrrrrrrrrr
slm hanımlar arzu abla işe girdin gireli topiğimizde ıssızlaştı yaa açok üzülüyorum kızlar muhabbete devam arzu abla uğradıkça bize yetişiyo zaten
bugünkü toplam menüm karşınızda
kalkınca 3 kayısı
kahvaltı:
1dlm salam
1dlm salatalık 2 dlm domates
çeyrek peynir
3zeytin
şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
1 saat sonra yalancı tavuk göğsü
1 saat sonra 1 ekşi elma
1 saat sonra 1 minik kurabiye form çay 2 tane konya şekeri
öğle
1 burger
kaşarlı tost
ara: yok
akşam:
balık ve salata
kocişle sade türk kahvesiyanında 1 kk kadar helva yedim
suyum 2 lt
spor yok
tatlım sekerler yoğunlaşmış bugün sankiiiii
evet canım bende farkındayım aslında hepsinden az yiyosun ama işte böyle sıralayıp listeledin mi vay beeee nkadar da çok yemişsin diyosun
işte oyüzden ne yediğimizi yazmamızda fayda var
ben 2 sene önce 14 kilo verdim bi günlük yazdım ne yediysem harfiyen yazdım saati saatine bide hergün tartıldım
ne zamanki kilom artıya çıktı hemen bakıyodum ne yedimde yaptı acaba diye hemen kendimi toparlıyodum
ama şimdi ozamanki enerjimde iradem de yok kendime çok kızıyorum zamanında başarmıştım diyorum kendime ama şimdi niye?
ah ah konu nerden nereye geldi :)
iyiyim tatlım enişten beni almaya gelmiş işten birlikte geldik...annemle ve berkeyle konuştum sonrada pcyi açtım bi bakıyım dedim...bugün işe başlayalı tam 2 hafta oldu...alıştım bihayli...hayırlıysa devam edicem cnm....deqilsede inceldiqi yerden kopsun...sgk yapıldı ve aylıqım dün itibariyle yükseldi şimdilik iyi gidiyor bakalımsen anlat şimdide ne var ne yok bakalım
melekkkkk
bu arada sen hala eve yada tele net almadınmııı
merhaba melek.inan bana kaçamak yaptığım zaman hep sen geliyosun aklıma.çok etkilendim hayran kaldım ....iraden süper nazar değmez insalah........
menüm
sabah yarım simit 1 kupa çay 1 kupa kahve 4 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık
ara yok
öğlen müsli
ara 3 kuru kayısı 3 badem
akşam çorba ayran güveçte kebap salata
su 2.5 litre
iyiyim tatlım enişten beni almaya gelmiş işten birlikte geldik...annemle ve berkeyle konuştum sonrada pcyi açtım bi bakıyım dedim...bugün işe başlayalı tam 2 hafta oldu...alıştım bihayli...hayırlıysa devam edicem cnm....deqilsede inceldiqi yerden kopsun...sgk yapıldı ve aylıqım dün itibariyle yükseldi şimdilik iyi gidiyor bakalımsen anlat şimdide ne var ne yok bakalım
arar ifadesini alırız bir aratamam tatlım teşekkürler...
Canım hatlceceydadan haberl varmi hlç gelmiyor artık...:26:
canım burası çok yoqun biryer....sıksık giremiyorum... sabah ve akşam ancak gelebiliyorum...elimde olan bir durum deqil bende üzülüyorum cnm..slm hanımlar arzu abla işe girdin gireli topiğimizde ıssızlaştı yaa açok üzülüyorum kızlar muhabbete devam arzu abla uğradıkça bize yetişiyo zaten
bugünkü toplam menüm karşınızda
kalkınca 3 kayısı
kahvaltı:
1dlm salam
1dlm salatalık 2 dlm domates
çeyrek peynir
3zeytin
şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
1 saat sonra yalancı tavuk göğsü
1 saat sonra 1 ekşi elma
1 saat sonra 1 minik kurabiye form çay 2 tane konya şekeri
öğle
1 burger
kaşarlı tost
ara: yok
akşam:
balık ve salata
kocişle sade türk kahvesiyanında 1 kk kadar helva yedim
suyum 2 lt
spor yok
ooo işte bu süper olduucanım net paketı aldım yenı telefonumda bılgısayar gıbı bundan sonra aksamları banada yer acın gelıorummmmmmmmmmm
COK TESEKKUR EDERIM nesecımevet sanırım ıradem benıde sasırtmaya basladı 5 ayı gectı hala devam edıyorum ve cokk mutkuyum 71,100 oldum dun ıtıbarıyle ve 6 lara cok az kaldıııı kacamak yapınca uzulme canım ertesı gun telafı ettınmı sorun kalmıo
menu harıka canım
bende iyiyim ablacım yarın ensar vakfına gidicem kayıt için ders çalışıyorum boş vakitlerde böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?