Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bi ağrı kesici alsaydın canım....

Arzucum tava kızartıncadamı buzlu kızaracak yani öyle olursa sanki haşlama gibi olur glblme geldi birden... :26:

Menümü yazmaya geldimm
Kahvaltı,
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2-3 zeytin
1 bardak çay
Yeşil biber
Salatalık

Ara,
1 küçük elma

Akşam,
Kahvaltım gibi bir menü yaptım.

arzu ablamm ben motivasyonumu kaybettim bu ara hiç halim yok keyfimde yok hedefim uzaklaştı iyice napcam ben:26::26::26:
bende senin gibiyim...yapıcak şey belli tatlım toparlanmaktan başka çaremiz yok..kendimizi salarsak vay halimize...
bi ağrı kesici alsaydın canım....

Arzucum tava kızartıncadamı buzlu kızaracak yani öyle olursa sanki haşlama gibi olur glblme geldi birden... :26:

içmedim cnm dinlenince geçer diye...birazdan uzanıcam zaten..
ilknur neden kızartıyorsun balıkları..bnm ızgaradan alsana cnm...30-35 tl civarı...yaqsız kokusuz ve çok pratik..

balık demişken dondurucu aqzına kadar balık dolu ama çalıştıqım için yemeqe zamanım yok ancak hafta sonu...:26::26::26:

canım benim balıkla pek aram yok eşim yiyür onun için dolaba stoklamak istiyoruz yani yağda seviyor o nedenle yanü... Canum teşekkürler...

Menümü yazmaya geldimm
Kahvaltı,
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2-3 zeytin
1 bardak çay
Yeşil biber
Salatalık

Ara,
1 küçük elma

Akşam,
Kahvaltım gibi bir menü yaptım.
canım neden kahvaltı türü yaptın keşke çorba falan içseydin...öqünlerini deqiştirerek ye cnm
tamam ablacım öyle gerçekten yılmak yok bizi yalnız bırakma ablaam senin destegin cok lazım
canım elimden geldiqi kadar girmeye çalışıyorum...işyeri çok yoqun oluyor vaktin nasıl geçtiqini anlamıyorum.. ama fırsat buldukça mutlaka giriyorum....motivasyon için burda olmamız şart...biran önce toparlnamamız lazım..hadi bakalık yarından tezi yok kaldıqımız yerden devam
canım benim balıkla pek aram yok eşim yiyür onun için dolaba stoklamak istiyoruz yani yağda seviyor o nedenle yanü... Canum teşekkürler...

canım o zaman balıklar çözülsün öyle at tavaya...yoksa pişmez..

kızlar iyiakşamlar ben çıkıyorum biraz işlerim var onları yapayım sonrada yatıcam..öpüyorum hepinizi hayırlı geceler arkadaşlar

tamam tatlım teşekkürler...

Canım hatlceceydadan haberl varmi hlç gelmiyor artık...:26:

merhaba melek.inan bana kaçamak yaptığım zaman hep sen geliyosun aklıma.çok etkilendim hayran kaldım ....iraden süper nazar değmez insalah........

slm hanımlar arzu abla işe girdin gireli topiğimizde ıssızlaştı yaa açok üzülüyorum kızlar muhabbete devam arzu abla uğradıkça bize yetişiyo zaten

bugünkü toplam menüm karşınızda
kalkınca 3 kayısı
kahvaltı:
1dlm salam
1dlm salatalık 2 dlm domates
çeyrek peynir
3zeytin
şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta

1 saat sonra yalancı tavuk göğsü

1 saat sonra 1 ekşi elma

1 saat sonra 1 minik kurabiye form çay 2 tane konya şekeri

öğle
1 burger
kaşarlı tost

ara: yok
akşam:
balık ve salata

kocişle sade türk kahvesi yanında 1 kk kadar helva yedim

suyum 2 lt
spor yok

tatlım sekerler yoğunlaşmış bugün sankiiiii

menüm
sabah yarım simit 1 kupa çay 1 kupa kahve 4 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık

ara yok

öğlen müsli

ara 3 kuru kayısı 3 badem

akşam çorba ayran güveçte kebap salata

su 2.5 litre

tatlım sekerler yoğunlaşmış bugün sankiiiii

evet canım bende farkındayım aslında hepsinden az yiyosun ama işte böyle sıralayıp listeledin mi vay beeee nkadar da çok yemişsin diyosun
işte oyüzden ne yediğimizi yazmamızda fayda var
ben 2 sene önce 14 kilo verdim bi günlük yazdım ne yediysem harfiyen yazdım saati saatine bide hergün tartıldım
ne zamanki kilom artıya çıktı hemen bakıyodum ne yedimde yaptı acaba diye hemen kendimi toparlıyodum
ama şimdi ozamanki enerjimde iradem de yok kendime çok kızıyorum zamanında başarmıştım diyorum kendime ama şimdi niye?

ah ah konu nerden nereye geldi :)

bende öyle al ver alver bıkmıştım iyice salmışım 23 de bir ay olacak masallah ii gidiorum lur inş şekrden daha çok meyve yersen daha ii olur en azından meyve sekeri diğerlerinden daha zararsız

melekkkkk
bu arada sen hala eve yada tele net almadınmııı

canım net paketı aldım yenı telefonumda bılgısayar gıbı bundan sonra aksamları banada yer acın gelıorummmmmmmmmmm

merhaba melek.inan bana kaçamak yaptığım zaman hep sen geliyosun aklıma.çok etkilendim hayran kaldım ....iraden süper nazar değmez insalah........

COK TESEKKUR EDERIM nesecım evet sanırım ıradem benıde sasırtmaya basladı 5 ayı gectı hala devam edıyorum ve cokk mutkuyum 71,100 oldum dun ıtıbarıyle ve 6 lara cok az kaldıııı kacamak yapınca uzulme canım ertesı gun telafı ettınmı sorun kalmıo

menüm
sabah yarım simit 1 kupa çay 1 kupa kahve 4 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık

ara yok

öğlen müsli

ara 3 kuru kayısı 3 badem

akşam çorba ayran güveçte kebap salata

su 2.5 litre

menu harıka canım

topıkın cıtır adayı kızcelerııııııııııı hepınıze gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dunke chess cake olayını aksam az yaglı marul salatası yıyerek atlattım efem sabahta guzelce kahvaltımı yaptım ve geldımmmm bu arada su anda uzerımde 38 beden lıttle bıg kota gırebılmıs olmanın mutlulugu ve bahtıyarlıgını yasamak ıstıorum dun aksam cıkısta gırdım magzaya deneyım dedım ve hafıf lıkralı lıtte bıg 38 beden beyaz kota CUKKKKK DIYE GIRDIM nasıl mutluyum degmeyn keyfıme efemmmmmmmmmm resım eklemeye calıscam bugunde kızceler sızde gorunnn

szılerde ne var ne yok kızlar anlatın bakalım

veee dunku menummm

sabah
1 ınce dılım borek ( annem aksam yollamıstı ama aksam deıl hakkımı sabah kullandım)
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yumurta
peynır
zeytın

ara
cok az badem

ogle
1 kase corba

ara
1 kucuk dılım lıght chess cake

aksam
1 kase az yaglı marul salatası
3 kasık patlıcan yemegı

3 lt su

bende iyiyim ablacım yarın ensar vakfına gidicem kayıt için ders çalışıyorum boş vakitlerde böyle işte

tamam tatlım teşekkürler...

Canım hatlceceydadan haberl varmi hlç gelmiyor artık...:26:
arar ifadesini alırız bir ara
canım burası çok yoqun biryer....sıksık giremiyorum... sabah ve akşam ancak gelebiliyorum...elimde olan bir durum deqil bende üzülüyorum cnm..
ooo işte bu süper olduu
yeni cicinide güle güle giy cnm
bende iyiyim ablacım yarın ensar vakfına gidicem kayıt için ders çalışıyorum boş vakitlerde böyle işte

hayırlısı olsun cnm iyi çalışmalar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…