38 bedene girdin vah tebrikler tam çıtır oldun sen kız,hadi foto ekle bize biraz gaz ver.....topıkın cıtır adayı kızcelerııııııııııı hepınıze gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dunke chess cake olayını aksam az yaglı marul salatası yıyerek atlattım efemsabahta guzelce kahvaltımı yaptım ve geldımmmm bu arada su anda uzerımde 38 beden lıttle bıg kota gırebılmıs olmanın mutlulugu ve bahtıyarlıgını yasamak ıstıorum dun aksam cıkısta gırdım magzaya deneyım dedım ve hafıf lıkralı lıtte bıg 38 beden beyaz kota CUKKKKK DIYE GIRDIM nasıl mutluyum degmeyn keyfıme efemmmmmmmmmm resım eklemeye calıscam bugunde kızceler sızde gorunnn
szılerde ne var ne yok kızlar anlatın bakalım
veee dunku menummm
sabah
1 ınce dılım borek ( annem aksam yollamıstı ama aksam deıl hakkımı sabah kullandım)
1 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yumurta
peynır
zeytın
ara
cok az badem
ogle
1 kase corba
ara
1 kucuk dılım lıght chess cake
aksam
1 kase az yaglı marul salatası
3 kasık patlıcan yemegı
3 lt su
MAlesef canım cok sıkkın benım cunku ısyerınde benım hatam olmayan ustelık defalarca uyarmama ragmen olan bısı benım ustume kaldı cok moralsızım gorusuruz kızlar
günaydın kızlarrr
öqlen oldu ama neyyyse
dün reql oldum bugün miqrenim tuttu...ilaç aldım fayda etmedi öqlen yemekten sonra tekrar içicem...
sizler nasılsınız arkadaşlarr
aralar biraz fazla olmuş tatlı fazla kaçmış.bence tatlı isteğimizi bayrama bırakalım bayramada az kaldı ne versek kardır.slm hanımlar arzu abla işe girdin gireli topiğimizde ıssızlaştı yaa açok üzülüyorum kızlar muhabbete devam arzu abla uğradıkça bize yetişiyo zaten
bugünkü toplam menüm karşınızda
kalkınca 3 kayısı
kahvaltı:
1dlm salam
1dlm salatalık 2 dlm domates
çeyrek peynir
3zeytin
şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
1 saat sonra yalancı tavuk göğsü
1 saat sonra 1 ekşi elma
1 saat sonra 1 minik kurabiye form çay 2 tane konya şekeri
öğle
1 burger
kaşarlı tost
ara: yok
akşam:
balık ve salata
kocişle sade türk kahvesiyanında 1 kk kadar helva yedim
suyum 2 lt
spor yok
canım salma kendini yoksa toparlanmak çok daha zor oluyor..hadi bakalım çıtır görmek istiyorum senigeçmiş olsun arzu ablacımbende düzeni iyice bozdum toparnanamıyorum canım sıkılıyo
tatlım savunsana kendini....sana bunu yapmalarına izin verme lütfen...MAlesef canım cok sıkkın benım cunku ısyerınde benım hatam olmayan ustelık defalarca uyarmama ragmen olan bısı benım ustume kaldı cok moralsızım gorusuruz kızlar
çok geçmiş olsun canım....
38 bedene girdin vah tebrikler tam çıtır oldun sen kız,hadi foto ekle bize biraz gaz ver.....
inşallah biran evvel düzelir canım.....
melek kız hem netine hemde şu 38 beden haline bayıldımmmmmm süpersin canım
canım salma kendini yoksa toparlanmak çok daha zor oluyor..hadi bakalım çıtır görmek istiyorum seni
tatlım savunsana kendini....sana bunu yapmalarına izin verme lütfen...
tabıkı cevap verdım ama allahtan ustume cok gelmedıler yoksa daha fazla tepkı verebılırdımsımdılık gergınlık ve benım canımın sıkkınlıgı suruyor bakalım nolcak
saqol cnm benimm
melekcim öncelikle şunu demek istiyorum hakkını savun canım peşini bırakma bu işin inşallah biran önce düzeltirler...
38 bedene girmene çok sevindim canım tebrikler...
En çok sevindiğim ise akşamları topikte olman iki lafın belini kıracak bu gece hatunlar akşam herkes topikte olsun
ılknurum canım destegın ıcın cok tesekkur ederım canım umarım duzelırım bı an evel savunmamı gerektırcek bı konusma olursa asla susmam zaten cunku hatalı deılım . sımdılık ustume gelmıolar
Sıkma canını oldumu meleğim hak yerini bulacak zaten...
ben buradayımmmm geldiiimmmmmmmmelekcim öncelikle şunu demek istiyorum hakkını savun canım peşini bırakma bu işin inşallah biran önce düzeltirler...
38 bedene girmene çok sevindim canım tebrikler...
En çok sevindiğim ise akşamları topikte olman iki lafın belini kıracak bu gece hatunlar akşam herkes topikte olsun
canım ekmeqi sabah yesende diqer öqünler yemesen daha güzel olmazmıbugünkü menüm
sabah 1 kase müsli
ara 3 kuru kayısı
öğle
iki kepek ekmek arası1 dilim peynir
ara bir salatalık
akaşam
iki kibrit kutusu kadar haşlanmış et ve yarım haşlanmış patates salata
gece 15 siyah üzüm 2.5 litre su
kızlar yulafl kepeği kullanan varmı aranızda,almayı düşünüyorum tok tutuyormuş,dukan diyetinde kullanılıyormuş sanırım,alsam dukansız tüketsem ,süt yada yoğurt ile akşamları yada herhangi bir öğün,faydası olurmu zayıflarken,bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?