Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kızlarrr
öqlen oldu ama neyyyse
dün reql oldum bugün miqrenim tuttu...ilaç aldım fayda etmedi öqlen yemekten sonra tekrar içicem...
sizler nasılsınız arkadaşlarr

Son günlerde her açıdan moralim çok bozuk
Ders çalışamıyorum, erken kalkamıyorum, birşey yemek istemiyorum.
Kahvaltımı 1 elma ve 1 kayısılı form çay ile yapıyorum şu an

MAlesef canım cok sıkkın benım cunku ısyerınde benım hatam olmayan ustelık defalarca uyarmama ragmen olan bısı benım ustume kaldı cok moralsızım gorusuruz kızlar

38 bedene girdin vah tebrikler tam çıtır oldun sen kız,hadi foto ekle bize biraz gaz ver.....

aralar biraz fazla olmuş tatlı fazla kaçmış.bence tatlı isteğimizi bayrama bırakalım bayramada az kaldı ne versek kardır.

tünaydınlar
bugün 6 da namazadan sonra eşim yola çıktı anca 7 de yattım ve sabah 10 kadar uyudum valla ohhhhhh ama felaket hamlamış kalktım
11.30 da kahvaltı anca edebildik
1 yeşil çay
1 dlm uno denge
3 zeytin
1 domates
bol pul biberli peynir
kaşarlı yumurtadan az bişe

ara öğün yapmam artık
bugünde bi arkadaşa gidiyorum inşallah abartılı bişeler yapmamıştır

geçmiş olsun arzu ablacım bende düzeni iyice bozdum toparnanamıyorum canım sıkılıyo
canım salma kendini yoksa toparlanmak çok daha zor oluyor..hadi bakalım çıtır görmek istiyorum seni
MAlesef canım cok sıkkın benım cunku ısyerınde benım hatam olmayan ustelık defalarca uyarmama ragmen olan bısı benım ustume kaldı cok moralsızım gorusuruz kızlar
tatlım savunsana kendini....sana bunu yapmalarına izin verme lütfen...
çok geçmiş olsun canım....

saqol cnm benimm

38 bedene girdin vah tebrikler tam çıtır oldun sen kız,hadi foto ekle bize biraz gaz ver.....

EVET CANIM bende sevındım eklıcem en gec yarına kadar su moralım bı duzelsınde

inşallah biran evvel düzelir canım.....

umarım

melek kız hem netine hemde şu 38 beden haline bayıldımmmmmm süpersin canım

evet canım bende cok sevındım aksamlarıda sızlerleyım artık ne guzel

melekcim öncelikle şunu demek istiyorum hakkını savun canım peşini bırakma bu işin inşallah biran önce düzeltirler...

38 bedene girmene çok sevindim canım tebrikler...

En çok sevindiğim ise akşamları topikte olman iki lafın belini kıracak bu gece hatunlar akşam herkes topikte olsun

ılknurum canım destegın ıcın cok tesekkur ederım canım umarım duzelırım bı an evel savunmamı gerektırcek bı konusma olursa asla susmam zaten cunku hatalı deılım . sımdılık ustume gelmıolar

bugünkü menüm

sabah 1 kase müsli
ara 3 kuru kayısı
öğle
iki kepek ekmek arası1 dilim peynir
ara bir salatalık
akaşam
iki kibrit kutusu kadar haşlanmış et ve yarım haşlanmış patates salata
gece 15 siyah üzüm 2.5 litre su

kızlar yulafl kepeği kullanan varmı aranızda,almayı düşünüyorum tok tutuyormuş,dukan diyetinde kullanılıyormuş sanırım,alsam dukansız tüketsem ,süt yada yoğurt ile akşamları yada herhangi bir öğün,faydası olurmu zayıflarken,bilgisi olan varmı?

ben buradayımmmm geldiiimmmmmmm
canım ekmeqi sabah yesende diqer öqünler yemesen daha güzel olmazmı

tatlım kepekli ürünler kansızlık yaptıqı için biz kullanmıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…