bugün ne çok ilaç içtim kızlar hala miqrenim geçmedi
Ahh ablacımm çok iyi bilirim. Migren bende de var
Çok şükür okul zamanında olduğu kadar sık ve ağır olmuyor.
Migren tuttuktan sonra içilen hiçbir ilacın faydası olmuyor, geldiğini hissedince atıcaksın ilacı
Uyumadan geçmiyo ağrı girdikten sonra
evet canım ben 20-25 yıldır çekiyorum....atak başlarken ilacını almazsan hiçbir faydası olmuyor...inşallah günahlarımıza keffaret olur..
tünaydınlar
bugün 6 da namazadan sonra eşim yola çıktı anca 7 de yattım ve sabah 10 kadar uyudum valla ohhhhhh ama felaket hamlamış kalktım
11.30 da kahvaltı anca edebildik
1 yeşil çay
1 dlm uno denge
3 zeytin
1 domates
bol pul biberli peynir
kaşarlı yumurtadan az bişe
ara öğün yapmam artık
bugünde bi arkadaşa gidiyorum inşallah abartılı bişeler yapmamıştır
ben buradayımmmm geldiiimmmmmmm
canım ekmeqi sabah yesende diqer öqünler yemesen daha güzel olmazmı
tatlım kepekli ürünler kansızlık yaptıqı için biz kullanmıyoruz...
günaydın yavru kuşlarım bugün tükanıı ben açim dedim eee keyifler nasıl bakim... Dünkü memümü yazayım güne motivasyonla başlayım....
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
İki yumurta baharatlı az zeytinyağlı
Bir lokma peynir 1 tane zeytin çay
Ara küçük kase yoğurt
Akşam
Yarım kepçe brokoli çorbası
1 tabak taze fasulye
3 litre su 1 formçay akşamlarıda normal çay...
Kızlar bu arada şunuda yazim karnımda sanki bi şişlik var sanki içtim sudan az wc ye gidiyorum yeşilçayı mı daha fazla tüketsem iyi olcek galiba...
Bugünkü menüm ise şöyle:
sabah: 1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
peynir
domates-salatalık
1 bardak ılık süt
ara: 1 elma
1 kuru incir
1 bardak limonlu sıcak su
öğle: çorba
balık
helva
ara: 1 mandalina
akşam: zeytinyağlı ıspanak
İki gündür 10 dakika tempolu yürüyüş ve bol su. Kendimi daha zayıf hissediyorum. Bakalım yarın tartı bu hissi onaylayacak mı?
Geçmiş olsun canım. Ağrı kesiciye de çok yüklenme. Bitki çaylarını denegünaydın kızlarr
bugün 2 defa kkya girdim ikisindede yazamadan çıktım..neyse 3.de tutturduk
miqren tüm hızıyla devam ediyor patlıcak gibi başım...müdür eve git istersen dedi daha ileri boyutta olursa bu hakkı ozaman kullanırım diye eve gitmedim.. çok kuvvetli aqrı kesici ve aspirin içtim onlarda uyku yaptı zor açıyorum gözlerimi... benden böyle kızlarr...
siz nasılsınız bakalım...
dün akşam için iki lafın belini kıralım diyenlerrr niye gelmediniz bakiimmm.....siz kendinizi bilirsinizzz
Bana göre tempolu yani normal yürüyüşten daha hızlı ama koşacak kadar da değil. Henüz gebeliğim taze olduğu için hantallığı da yok o yüzden hızlı yürüyorum biraz.hamiş hamiş tempolu yürüyüş nasıl oluyor quuuu :44:
günaydın kızlarr
miqren tüm hızıyla devam ediyor patlıcak gibi başım...müdür eve git istersen dedi daha ileri boyutta olursa bu hakkı ozaman kullanırım diye eve gitmedim.. çok kuvvetli aqrı kesici ve aspirin içtim onlarda uyku yaptı zor açıyorum gözlerimi... benden böyle kızlarr...
dün akşam için iki lafın belini kıralım diyenlerrr niye gelmediniz bakiimmm.....siz kendinizi bilirsinizzz
Bilmiyorum gerçi üşütme değince ben gerçektem çok üşüyorum aslında istanbulda hava iyi ama galiba mevsimsel hasta mo olcam nee...GUNAYDIN canım karnındakı sıslık usutme falan olmasın :26::26::26:
günaydın kızlarr
AHANDA benden bahsedıo ama gırememe sebenım suydu benım kk sıfrem burda otomatık kayıtlı ve ben onu ezbere bılmıorum ya gıremedım malesef sımdı aradım taradım bı yerede yazmamısım nasıl gırcem bılmıom yane sansıma tukurem
saqol cnm ama miqren öyle bir illetki öyle bitki çaylarıyla falan geçmiyorGeçmiş olsun canım. Ağrı kesiciye de çok yüklenme. Bitki çaylarını dene
Bana göre tempolu yani normal yürüyüşten daha hızlı ama koşacak kadar da değil. Henüz gebeliğim taze olduğu için hantallığı da yok o yüzden hızlı yürüyorum biraz.
kazene sorsana cnm o sana yardımcı olurAHANDA benden bahsedıo ama gırememe sebenım suydu benım kk sıfrem burda otomatık kayıtlı ve ben onu ezbere bılmıorum ya gıremedım malesef sımdı aradım taradım bı yerede yazmamısım nasıl gırcem bılmıom yane sansıma tukurem
Bilmiyorum gerçi üşütme değince ben gerçektem çok üşüyorum aslında istanbulda hava iyi ama galiba mevsimsel hasta mo olcam nee...
Bilirim canım bilirim kendimi ama dün ben girdimde kimse yoktu sen girmişsin sen çıkınca ben geşdim herhalde neys darısı bugünün başına...
Arzucum geçmiş olsun daha kötü olursan eve git ve bıraz uyu canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?