bugün 3. ilacımı içtim banamısın demiyor
Ay canım ya senin stressiz bir şekilde dinlenmen lazım. Kendi bünyene zarar veriyorsun. 3 ağrı kesici çok olmuş. Gidip bir tane iğne mi yaptırsaydın acababugün 3. ilacımı içtim banamısın demiyor
canım şu brokoli çorbasının tarifini verebilirmisin herkez çok met ediyo ama hiç denemedimgünaydın yavru kuşlarım bugün tükanıı ben açim dedim eee keyifler nasıl bakim... Dünkü memümü yazayım güne motivasyonla başlayım....
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
İki yumurta baharatlı az zeytinyağlı
Bir lokma peynir 1 tane zeytin çay
Ara küçük kase yoğurt
Akşam
Yarım kepçe brokoli çorbası
1 tabak taze fasulye
3 litre su 1 formçay akşamlarıda normal çay...
Kızlar bu arada şunuda yazim karnımda sanki bi şişlik var sanki içtim sudan az wc ye gidiyorum yeşilçayı mı daha fazla tüketsem iyi olcek galiba...
çok kötü bi durum geçmiş olsun karanlık sessiz biir odada yalnız kalıp dinlenmek ii gelebilir
Ay canım ya senin stressiz bir şekilde dinlenmen lazım. Kendi bünyene zarar veriyorsun. 3 ağrı kesici çok olmuş. Gidip bir tane iğne mi yaptırsaydın acaba
Arzu ablacım ağrı kesici bir iğne yaptır bari, bu kadar ilaç alma
BENCE ızın al hemen eve gıt gıderken ıgnenıde yaptır uyu
arzu ablam bencede en etkili çözüm iğneni vurdurmak eve gelip kafanı gözlerini bi güzel bağlayıp sessiz bi odada kestirmek inan bana bişeyciğin kalmaz
canım şu brokoli çorbasının tarifini verebilirmisin herkez çok met ediyo ama hiç denemedim
arzu hoşgelding bacuuu nasılsın başın ağrıyormu ha la...
hb canım
evet canım hala aqrıyor
eve gelince midem kazındı bir avuç fındık ceviz karışımı yedim acaip bulantı yaptı...istfira etmek üzereyim....bastırmak için tuzlu bişeyler yemek istiyorum ama evde sadece ekmek var...yemek zorunda kalıcam sanırım...
sen nasılsın neler yapıyosun anlatsana biraz..
canım bugün çok ilaç içtin sanırım odan böyle oldu eyer dayanılacak glbi değilse ye bıraz ekmek bastırsın ekmeğini tost maklneslnde kızart istersen hiç birşey sağlığndan önemli değil canım....
Bende bugon kızımla slnemaya glttim çok keylfllydi onunla bırllkte birş+yler yapmak çok güzel 4 yaşına doğru gidiyor ve büyüdükce yol arkadaşım olduğunu fark ediyorum ve bu bana mutluluk veriyor...
yedim cnm...ama hala bulanıyor...nasıl geçicek bilmiyorum...
evet gerçekten arkadaş oluyorlar....biraz büyüyüncede ne çabuk büyüdü evlenip gidince yalnız kalıcam korkusu sarıyor insanı..kızının en güzel dönemleri bolbol vakit geçir kızınla cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?