Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim kızarmış ekmek
1 salatalık
3 zeytin
1 bardak kayısılı form çay

Ara
1 bardak süt
un kurabiyesi yedim bir de offff

Öğle
kahvaltılık tarzı

Akşama da çorba içmeyi düşünüyorum sadece 1 kase

Bu hafta doğru düzgün motivasyonumu toplayamadım, yarın + çıkıcam kesin
Geçen hafta da böyle olmuştu, neden başlardaki gibi iradeli olamıyorum kiii sinir oluyorum kendimee :84: :84:

ayy kızlar bu günlükler ne kadar çoğalıyor böyleee :)sabah 2 domates,1 kk peynir,1 salatlık 2 dilim ekmek 4 zeytin,1 kupa az şekerli çay,öğlen, kerevizli pırasa yemeği (bol porsiyon koca bir tabak şifa olsun bebeğime),1 kase yoğurt.şimdi yeşilçay içiçem akşamada kerevizli pırasa ve çorba,belki birde salata olabilir,ayy sanki az bir kıpırdama var sanki gramlar oynuyor :)) cumartesi bakalım ne çıkacak tartıda

bu saate kadar olan menum efemmm

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
yumurta
peynır
zeytın

ara
badem

ogle
tavuj sote ( zehır gıbı tuz koyms salak lokantacı az yedım)
yarım bardak ayran

ara
badem

canım şu brokoli çorbasının tarifini verebilirmisin herkez çok met ediyo ama hiç denemedim

slm kızlar galiba bende ya hasta olacam yada regl öncesi o kötü dönemdeyim
geceyi zor sabah ettim sabah ta kızı yolladım ve geri yattım saat 12 de kalktım valla

e öğle yemeği yalan oldu yerine kaşarlı tost yaptım 1 bardak ta ayran içtim

ara: 10 badem
1 form çay
2 tane kraker

akşama: kfleks düşünüyorum canım bişe istemiyor bugün

arzu ablam bencede en etkili çözüm iğneni vurdurmak eve gelip kafanı gözlerini bi güzel bağlayıp sessiz bi odada kestirmek inan bana bişeyciğin kalmaz

çok kötü bi durum geçmiş olsun karanlık sessiz biir odada yalnız kalıp dinlenmek ii gelebilir

Ay canım ya senin stressiz bir şekilde dinlenmen lazım. Kendi bünyene zarar veriyorsun. 3 ağrı kesici çok olmuş. Gidip bir tane iğne mi yaptırsaydın acaba

Arzu ablacım ağrı kesici bir iğne yaptır bari, bu kadar ilaç alma

BENCE ızın al hemen eve gıt gıderken ıgnenıde yaptır uyu

arzu ablam bencede en etkili çözüm iğneni vurdurmak eve gelip kafanı gözlerini bi güzel bağlayıp sessiz bi odada kestirmek inan bana bişeyciğin kalmaz

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....beni düşünmeniz duygulandırdı beni...Alalh razı olsun hepinizden
başımın aqrısı geçmedi kızlar...su şişemide akvaryumu temizlemeye gelenler kesip kullanmışlar şişesiz kaldım neyse 1 saat sonra çıkıcam eve giderken suyumu alırım ve evde bolbol dinlenirim..bu arada arefe günü ve 29 ekim için izin aldım salı günü iş başı yapıcam...sorun çıkarırlar sanıyordum ama çıkmadı..kolayca aldım iznimi...hayırlısı bakalım...

menüm kızlarr

kahvaltı
2 dilim buqdaydan kaşarlı tost
ızgara sucuk
haşlanmış yumurta
süt

öqlen
tavuk köfte
salata

ara
şekersiz nescafe

akşam
2 tavuk şinitzel
salata
1 minicikkk ama minicikkkkk valla minicik kurabiye

ara
1 maden suyu

vee bolbol aqrı kesici

canım şu brokoli çorbasının tarifini verebilirmisin herkez çok met ediyo ama hiç denemedim

canım vereyim hemen...

Brokoliyi haşlıyorsun patateside haşla patatesin suyunu dökme...
Sonra çorbayı yapıcan tencereye margarın veya tereyağ faketmez ben bırazda zeytlnyağ koyup erltiyorum 1 çorba kaşığı unu kavuruyorum sonra iki bardakt süt d,koyorum karıştırıyorum içlne bırazda muskat tozu katıyorum sonra içine patatesle brokoliyi koyup blendirden geçiriyorum ayırdımız patates suyuyla da çorbanın kıvamını ayarlıyorsun 5 dk daha kaynat al ocaktan nefis oluyor...

Ben dün yaptım ama lçlne patates koymadım unuda koymadım diete uygun olsun diye ama sakın öyle yapma tadı güzel olmuyor...

arzu hoşgelding bacuuu nasılsın başın ağrıyormu ha la...

hb canım
evet canım hala aqrıyor
eve gelince midem kazındı bir avuç fındık ceviz karışımı yedim acaip bulantı yaptı...istfira etmek üzereyim....bastırmak için tuzlu bişeyler yemek istiyorum ama evde sadece ekmek var...yemek zorunda kalıcam sanırım...
sen nasılsın neler yapıyosun anlatsana biraz..

canım bugün çok ilaç içtin sanırım odan böyle oldu eyer dayanılacak glbi değilse ye bıraz ekmek bastırsın ekmeğini tost maklneslnde kızart istersen hiç birşey sağlığndan önemli değil canım....

Bende bugon kızımla slnemaya glttim çok keylfllydi onunla bırllkte birş+yler yapmak çok güzel 4 yaşına doğru gidiyor ve büyüdükce yol arkadaşım olduğunu fark ediyorum ve bu bana mutluluk veriyor...

yedim cnm...ama hala bulanıyor...nasıl geçicek bilmiyorum...
evet gerçekten arkadaş oluyorlar....biraz büyüyüncede ne çabuk büyüdü evlenip gidince yalnız kalıcam korkusu sarıyor insanı..kızının en güzel dönemleri bolbol vakit geçir kızınla cnm..

canım soda varsa blane iç belki iyi gelir....

Sağolasın canım öyle yapıcam zaten artık eve iş felanda almıyorum ne kızıma nede kendlme vakit ayırablliyordum zor oluyordu benim lçin çocuk l.lnde tabi sabahdan akkama kar tv karkısındaydı yavrum ama artık öyle değil... Napim öylede böylede blr şekilde ldare ediyor insan bu cuma gecesinde rabbim boton borclu kuklarına yardım etsin bizede yardım etsin hayırlısıyla kimseye utandırmadan borçalrımızı ödemeyi nasip etsln bize amin amin amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…