Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gunaydın kızlarrr

dun aksam esım ve oglumla alısverıse gıttık kıpaya gezdık bısıler aldık... bugunse nedense mıde bulantısıyla uyandım ve keyıfsızım :26::26:

bu haftalık kılo bıldırımımıde yapayım ama ödem kurbanıyım malesefkı

başlangıç:88,900(17.05.12 de basladım)
geçen hafta 72,200 kg
bu hafta:71,500
giden:700 gr
gelen :yokk
t. giden:17,400
hedef:65
boy:168
beden:38-40
spor:gobege yarım saat masaj aletı ıle calıstırma

dunku menum

sabah
uno denge lıght 2 dılım ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta

ara
badem

ogle
tavuk sote( cok tuzluydu az yedım ama ödem oldu genede)
ayran yarım bardak

ara
badem

aksam
1 kase tarhana corbası
cok az kasık salata

2,5 lt su

:26::26::26::26::26:

günydın kızlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalarrr
gunaydın kızlarrr

dun aksam esım ve oglumla alısverıse gıttık kıpaya gezdık bısıler aldık... bugunse nedense mıde bulantısıyla uyandım ve keyıfsızım :26::26:

bende dün akşam saf saf sen gelicende laflıcaz diye bekliyorum meqer gezmelerdeymişsinn

Son düzenleme:
kızlar bugün yeni buzdolabım geliyor bayrama yetişmicek diye korkuyordum neyseki bu akşam teslim edecekler...bayrama rahat olucak inşallahh..

bıldırımlerı gorelımmm hadı tum ahalıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kızlar bugün yeni buzdolabım geliyor bayrama yetişmicek diye korkuyordum neyseki bu akşam teslim edecekler...bayrama rahat olucak inşallahh..

ii günlerde kullan canım
evet bebem ya dolaba fare gırse kafasını gozunu kırcaktı alısverıse gıttık aklım sızdeydı ayrı konu tabe

al bendende o kadar diyet yapalı dolapta bişi bulundurmuyorum şimdide bayrama gidicez öle boş boş takılıo

bugün cuma bildirim günü

diyete başladığı tarih 23 eylül
geçen hafta giden 2200
bu hafta giden 1000
toplam giden 5200

bu hafat mens günlerimdeyim ona rağmen 1kg gitmiş görmek paha biçilemez

bugün cuma bildirim günü

diyete başladığı tarih 23 eylül
geçen hafta giden 2200
bu hafta giden 1000
toplam giden 5200

bu hafat mens günlerimdeyim ona rağmen 1kg gitmiş görmek paha biçilemez

GUNaydın canım kılo bıldırımını asagdakı gıbı yaparsan daha net anlasılır

başlangıç:
geçen hafta
bu hafta
giden:
gelen :
t. giden:
hedef:
boy:
beden:
spor:

Günaydın kızlar. Ben de bildirimimi yapayım

başlangıç:70,4 (21.09.12)
geçen hafta:69,8 kg
bu hafta:70,2
giden:yok
gelen : 400 gram
t. giden:200 gram
hedef:67
boy:160
beden:40
spor: Her gün 10 dakika tempolu, 15-20 dakika normal yürüyüş

Sabah tartılmak için kalktığımda kabızdım malesef Aslında bunu saymamak lazım ben daha zayıfım, biraz daha kilo vermişim. Haftaya bakalım nasıl olacak

cuma günüydü değilmi tartı günü,unutmuşum ,ben cumartesi tartıldığım için,cumarteileri tartılcam bakalım yarın ne çıkacak tartıda geri sayıma başaldımmı acaba,ilk haftadan kilo verilmez belki ama ,görücez,kızlar birde şu çizelgeden bende yapıcam nasıl yapılıyodu ??

herkese merhabalar... bol bol giden kilolar inş.melek süper gidiyorsun seni merak ettim az kalmış hedefine...ama 65 den sonra tekrar koy hedef kendine....inanıyorum başarırsın sen.. bende artık sabitledim gibi birşey artık bu sabah 50.4 geldim... herkes nedense çok tepki veriyor çok zayıfladın ,kayboldun ,artık yeter bırak ,ye offfffff boyda :1.58 kilo 50.4 ... gerçi benim hedefim 48 idi ama cesaretimi kırıyorlar ....bende bıraktım diyeti falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…