Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

arzu sende çok iyi gidiyorsun maşallah ne kadar hızlı kilo verebiliyorsun...arzu uzun süre topiğe girmememin sebebide etrafımdaki herkes çok sıktı beni çok zayıflamışsın falan filan işte...bende diyeti falan bıraktım ... hedefime ulaşmadan hedefim 48 idi biliyorsun boy :1.58 şimdi 50.4 üm... sence devam edeyim mi ?hala yanlarda hafifden simitler duruyor

Hoşgeldin canım madem yanlarda hafif birşeyler var onşarı diet yapmadanda yok edebilirsin plates yapsan çok işe yarar toparlamış olursun.. Hem sen yandakiğerin iki kilo versende gitmeye bilir ancak spor yaparsan gider ve plates süper toparlar seni kilo vermesende bedenindeki deyişiklikleri gözle göreceksin inan...

hayırlı cumalar fıstık hatunlar...
Umarem herkesin kyfi yerindedir sabah erken kalkıyorum bu sefer kızımda uyanınca uyumam dedim plates yapıcam ya saat 10 da ebru şallıyla neyse cadıma bıraz çizgi film açtım öyle bakarken uyuya kalmışım arada kızım başıma geldi ama öyle bır ağırlık bastıkı kafamı kaldlramadım plateste yalan oldu.....

Bugün pazara gidip turşuluk alıcam tabi kaldıysa bakalım...

ayy canım çıktı çizelgeyi yapana kadar,herkez farklı anlatmış,sonunda yaptım nihayet,bana hırs verir inşallah gördükçe..

arzum canım buzdolabın hayırlı olsun güzel günlerde kullan...

Melek canım sen yeşilçay felan içmiyormusun....

geçen hafta 66.9 dum bu hafta 65.7 çok acele yazıdığım için düzgün yapamadım bildirimimi çok mutluyummmmmmmmmmmmm

AA CANımmm hosgeldın nerelerdesın sen ozledık klon harıka bence sabıtlemıs olmanda muths bısı tebrık ederım canım
bende evet baya bı yol kat ettım allaha sukur sorma bende yeter bırak turu tepkılerı cok alıorum ama 65 e kadar durmak ykkkk sık sık gel sohbet ıcınde olsa canım benım

ben aldım sozde yapacaktım ama zaman olmadı curudu annem ayıklamıs saglamlarını kurutuo benım yapcagım ıs bukadar olur
arzum canım buzdolabın hayırlı olsun güzel günlerde kullan...

Melek canım sen yeşilçay felan içmiyormusun....

malesef ıcemıyorum canım ama ıcıcem bu ödem coldırtcak benı

bu arada kızınla sınema keyfını faceden haber aldımm oh ne guzel kıskandım valla

geçen hafta 66.9 dum bu hafta 65.7 çok acele yazıdığım için düzgün yapamadım bildirimimi çok mutluyummmmmmmmmmmmm

tebrıkler canım

çok saol canım
içinde patates varmış bi dönem yapmasak daha iyi sanki ama denemek amaçlı mutlaka yapıcam

evet 1 kızla yol arkadaşı oluyo amaaaa 2 kızla kuyruk oluyooooo

slm kızlar
dün bahsetmiştim iyi değilim diye dün gece fenalaştım iyice küçük kızda aynen gece fena öksürüyodu sabah büyüğü okula yolladığım gibi apar topar kahvaltı bile edemeden hastaneye koştuk
şimdi benim küçük alerjik astım ayrıca 15 aylıkken geniz eti bademcik ameliyatı olmuştu ama 1 bademciği kaldı oda vücut ona yüklendiği için kist şeklinde şişti ve öyle kaldı ağzını açınca orda koca bi top duruyo
oyüzden hastalanınca ya kbb yada astım doktoruna gidiyoruz busefer ikisinede gittik ikiside ayrı ayrı yerlerde bi şehrin bi ucu biri bi ucunda neyse arada bende muane olsum faranjit olmuşum kızında sinüziti dolmuş ve astım atağaı başlamak üzereymiş
arada farkında olmadan 2 simir ve yarım litre su içtim
eve gelince tartıldım ve 82 çıktım oyüzden bende doğru sonuç yok bildirimde yapamıcam üzgünüm kilo verenleri de tebrik ederim
şim di biraz uyucam iyi değilim gerçekten
hadi kendinize iyi bakın fıstıklar

geçmiş olsun canım yat dinlen c vitamini bol bol all

EVET canım yat dınlen cok gecmıs olsun

Bildirimimi yapmaya geldimmm

başlangıç: 61.1 kg (03.09.2012)
geçen hafta: 58.1 kg
bu hafta: 57.5 kg
giden: 600 gr
gelen: yook
t. giden: 3600 gr
hedef: 48
boy: 1.56
beden: 40
spor: her gün tempolu yürüyüş 20 dk

Çok korkuyordum + çıkacak diye ama çok sevindimm, çok fazla vermemiş olsam da çokk mutluyuummmm kızlarrr

bugün cuma bildirim günü

diyete başladığı tarih 23 eylül
geçen hafta giden 2200
bu hafta giden 1000
toplam giden 5200

bu hafat mens günlerimdeyim ona rağmen 1kg gitmiş görmek paha biçilemez

Tebrikler çıtırlarr :81:

Bence daha fazla kilo verme canım, boyuna göre iyi. Sporla vücudunu sıkılaştırmaya bak

kızlar bugün yeni buzdolabım geliyor bayrama yetişmicek diye korkuyordum neyseki bu akşam teslim edecekler...bayrama rahat olucak inşallahh..

Hayırlı olsun Arzu abla, güle güle kullann

Allah şifanızı versin, bol bol dinlenin, C vitamini alın.

GEçmiş olsun canım. Ben de pek iyi değilim bugün. Eve gitmek dinlenmek istiyorum

HARIKA supersın canım

Sağol canım dün çok güzeldi kızıma çok güldüm sinemada oturuyoruz neyse gözlüğü takdım buna 3 d izliyoruz bu bir çığlık attı çok güldüm yaa ara alıştıktan sonrada izlerken onlara cevap veriyordu dokunmaya tutmaya çalışıyordu çok eylenceliydi baya güldürdü beni eşime diyorum birdakine ikiniz gidin çok komik oluyor felan oda bize gülüyor.. Bi ara mısır patlağı vermeye çalışıyordu balıklara veremeyincede aaaaa anne bak almıyolar diye kızıyordu ))))

Canım çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifanızı versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…