arzu sende çok iyi gidiyorsun maşallah ne kadar hızlı kilo verebiliyorsun...arzu uzun süre topiğe girmememin sebebide etrafımdaki herkes çok sıktı beni çok zayıflamışsın falan filan işte...bende diyeti falan bıraktım ... hedefime ulaşmadan hedefim 48 idi biliyorsun boy :1.58 şimdi 50.4 üm... sence devam edeyim mi ?hala yanlarda hafifden simitler duruyor
GUNaydın canım kılo bıldırımını asagdakı gıbı yaparsan daha net anlasılır
başlangıç:
geçen hafta
bu hafta
giden:
gelen :
t. giden:
hedef:
boy:
beden:
spor:
ayy canım çıktı çizelgeyi yapana kadar,herkez farklı anlatmış,sonunda yaptım nihayet,bana hırs verir inşallah gördükçe..
herkese merhabalar... bol bol giden kilolar inş.melek süper gidiyorsun seni merak ettim az kalmış hedefine...ama 65 den sonra tekrar koy hedef kendine....inanıyorum başarırsın sen.. bende artık sabitledim gibi birşey artık bu sabah 50.4 geldim... herkes nedense çok tepki veriyor çok zayıfladın ,kayboldun ,artık yeter bırak ,ye offfffff boyda :1.58 kilo 50.4 ... gerçi benim hedefim 48 idi ama cesaretimi kırıyorlar ....bende bıraktım diyeti falan...
hayırlı cumalar fıstık hatunlar...
Umarem herkesin kyfi yerindedir sabah erken kalkıyorum bu sefer kızımda uyanınca uyumam dedim plates yapıcam ya saat 10 da ebru şallıyla neyse cadıma bıraz çizgi film açtım öyle bakarken uyuya kalmışım arada kızım başıma geldi ama öyle bır ağırlık bastıkı kafamı kaldlramadım plateste yalan oldu.....
Bugün pazara gidip turşuluk alıcam tabi kaldıysa bakalım...
arzum canım buzdolabın hayırlı olsun güzel günlerde kullan...
Melek canım sen yeşilçay felan içmiyormusun....
geçen hafta 66.9 dum bu hafta 65.7 çok acele yazıdığım için düzgün yapamadım bildirimimi çok mutluyummmmmmmmmmmmm
çok saol canımcanım vereyim hemen...
Brokoliyi haşlıyorsun patateside haşla patatesin suyunu dökme...
Sonra çorbayı yapıcan tencereye margarın veya tereyağ faketmez ben bırazda zeytlnyağ koyup erltiyorum 1 çorba kaşığı unu kavuruyorum sonra iki bardakt süt d,koyorum karıştırıyorum içlne bırazda muskat tozu katıyorum sonra içine patatesle brokoliyi koyup blendirden geçiriyorum ayırdımız patates suyuyla da çorbanın kıvamını ayarlıyorsun 5 dk daha kaynat al ocaktan nefis oluyor...
Ben dün yaptım ama lçlne patates koymadım unuda koymadım diete uygun olsun diye ama sakın öyle yapma tadı güzel olmuyor...
evet 1 kızla yol arkadaşı oluyo amaaaa 2 kızla kuyruk oluyooooocanım bugün çok ilaç içtin sanırım odan böyle oldu eyer dayanılacak glbi değilse ye bıraz ekmek bastırsın ekmeğini tost maklneslnde kızart istersen hiç birşey sağlığndan önemli değil canım....
Bende bugon kızımla slnemaya glttim çok keylfllydi onunla bırllkte birş+yler yapmak çok güzel 4 yaşına doğru gidiyor ve büyüdükce yol arkadaşım olduğunu fark ediyorum ve bu bana mutluluk veriyor...
slm kızlar
dün bahsetmiştim iyi değilim diye dün gece fenalaştım iyice küçük kızda aynen gece fena öksürüyodu sabah büyüğü okula yolladığım gibi apar topar kahvaltı bile edemeden hastaneye koştuk
şimdi benim küçük alerjik astım ayrıca 15 aylıkken geniz eti bademcik ameliyatı olmuştu ama 1 bademciği kaldı oda vücut ona yüklendiği için kist şeklinde şişti ve öyle kaldı ağzını açınca orda koca bi top duruyo
oyüzden hastalanınca ya kbb yada astım doktoruna gidiyoruz busefer ikisinede gittik ikiside ayrı ayrı yerlerde bi şehrin bi ucu biri bi ucunda neyse arada bende muane olsum faranjit olmuşum kızında sinüziti dolmuş ve astım atağaı başlamak üzereymiş
arada farkında olmadan 2 simir ve yarım litre su içtim
eve gelince tartıldım ve 82 çıktım oyüzden bende doğru sonuç yok bildirimde yapamıcam üzgünüm kilo verenleri de tebrik ederim
şim di biraz uyucam iyi değilim gerçekten
hadi kendinize iyi bakın fıstıklar
slm kızlar
dün bahsetmiştim iyi değilim diye dün gece fenalaştım iyice küçük kızda aynen gece fena öksürüyodu sabah büyüğü okula yolladığım gibi apar topar kahvaltı bile edemeden hastaneye koştuk
şimdi benim küçük alerjik astım ayrıca 15 aylıkken geniz eti bademcik ameliyatı olmuştu ama 1 bademciği kaldı oda vücut ona yüklendiği için kist şeklinde şişti ve öyle kaldı ağzını açınca orda koca bi top duruyo
oyüzden hastalanınca ya kbb yada astım doktoruna gidiyoruz busefer ikisinede gittik ikiside ayrı ayrı yerlerde bi şehrin bi ucu biri bi ucunda neyse arada bende muane olsum faranjit olmuşum kızında sinüziti dolmuş ve astım atağaı başlamak üzereymiş
eve gelince tartıldım ve 82 çıktım oyüzden bende doğru sonuç yok bildirimde yapamıcam üzgünüm kilo verenleri de tebrik ederim
geçen hafta 66.9 dum bu hafta 65.7 çok acele yazıdığım için düzgün yapamadım bildirimimi çok mutluyummmmmmmmmmmmm
bu haftalık kılo bıldırımımıde yapayım ama ödem kurbanıyım malesefkı
başlangıç:88,900(17.05.12 de basladım)
geçen hafta 72,200 kg
bu hafta:71,500
giden:700 gr
gelen :yokk
t. giden:17,400
hedef:65
boy:168
beden:38-40
spor:gobege yarım saat masaj aletı ıle calıstırma
bugün cuma bildirim günü
diyete başladığı tarih 23 eylül
geçen hafta giden 2200
bu hafta giden 1000
toplam giden 5200
bu hafat mens günlerimdeyim ona rağmen 1kg gitmiş görmek paha biçilemez
herkese merhabalar... bol bol giden kilolar inş.melek süper gidiyorsun seni merak ettim az kalmış hedefine...ama 65 den sonra tekrar koy hedef kendine....inanıyorum başarırsın sen.. bende artık sabitledim gibi birşey artık bu sabah 50.4 geldim... herkes nedense çok tepki veriyor çok zayıfladın ,kayboldun ,artık yeter bırak ,ye offfffff boyda :1.58 kilo 50.4 ... gerçi benim hedefim 48 idi ama cesaretimi kırıyorlar ....bende bıraktım diyeti falan...
kızlar bugün yeni buzdolabım geliyor bayrama yetişmicek diye korkuyordum neyseki bu akşam teslim edecekler...bayrama rahat olucak inşallahh..
slm kızlar
GEçmiş olsun canım. Ben de pek iyi değilim bugün. Eve gitmek dinlenmek istiyorumslm kızlar
Bildirimimi yapmaya geldimmm
başlangıç: 61.1 kg (03.09.2012)
geçen hafta: 58.1 kg
bu hafta: 57.5 kg
giden: 600 gr
gelen: yook
t. giden: 3600 gr
hedef: 48
boy: 1.56
beden: 40
spor: her gün tempolu yürüyüş 20 dk
Çok korkuyordum + çıkacak diye ama çok sevindimm, çok fazla vermemiş olsam da çokk mutluyuummmm kızlarrr
AA CANımmm hosgeldın nerelerdesın sen ozledık klon harıka bence sabıtlemıs olmanda muths bısı tebrık ederım canım
bende evet baya bı yol kat ettım allaha sukursorma bende yeter bırak turu tepkılerı cok alıorum ama 65 e kadar durmak ykkkk sık sık gel sohbet ıcınde olsa canım benım
ben aldım sozde yapacaktım ama zaman olmadı curudu annem ayıklamıs saglamlarını kurutuo benım yapcagım ıs bukadar olur
malesef ıcemıyorum canım ama ıcıcem bu ödem coldırtcak benı
bu arada kızınla sınema keyfını faceden haber aldımm oh ne guzel kıskandım valla
tebrıkler canım
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?